![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Tru brawo za okiełznanie kontaktów
![]() Twoje soczewki to tonujące, jak masz możliwośc to spróbuj "malowane" całkowicie zmieniają kolor tęczówki ![]() ![]() http://www.taniesoczewki.eu/index.ph...i-w-opakowaniu ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- się naoglądałam ![]() kolorowych ![]()
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Tosz to Pan Teziak jest handlowcem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od jutra zostaje przeniesiony na drugi sklep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toś Ty sprzedał P. CP hade ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
perfumowy zawrót głowy
|
Wiedziałam, że jesteście kreatywne, ale że aż tak?
![]() Krioterapia przy takich temperaturach.... hmmm mało motywujące. Idę na mróz ![]()
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spadam do pracy -20 za oknem ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() widac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() żyjesz jeszcze? Cytat:
![]() Oj tam, pomarudzę raz na jakiś czas, jak mi się przypomni, a potem przejdzie ![]() ![]() hello ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-16 o 08:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
![]() biorę się za nadrabianie, bo widzę,że było wesoło ![]()
#2049 | |
Wpisz tu zomzing
|
łe, niesprawiedliwe
![]() "w czwartek każden jest jurny Bartek"? ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- wot, naiwniak :P ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() do siności jeszcze dreszcze ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- może też go tuninguje w stylu rat? :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
grozi wypollizowaniem
|
dziefczyny! umarłam z rana
![]() wymiatacie! rozterko-ja bym chyba nie zachowała powagi w gabinecie na propozycje takiej terapi w obecnych okolicznościach przyrody ![]()
#2053 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2055 |
grozi wypollizowaniem
|
a cała stara szafa poszła w klop?
#2056 | ||
Zakorzenienie
|
ja też...ale tych dzifnych inaczej jest chyba mniej niż tym dziwnych własnie tak jak na szafsku
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- no i dobree ![]()
![]() |
#2057 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() i o to idzie, że jak się taki pingwinek uśluga, to tragedyji nie będzie ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-16 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
grozi wypollizowaniem
|
jakie te baby som goopie-niemowlaka w dzinsy ubrac-to jest miazga dopiero
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- o! fisiorek-moglabym przygarnac ![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=21198
#2060 |
Wpisz tu zomzing
|
a co do ubierania juniorstwa i pp. Redsików, to wczora w cubusie widzialam sjuciki typu mis/zajac/costam/costam, ale ładne - bez ozdóbek, tylko polarek/futerek i uszka odpowiedniego kształtu, bez wąsików, różowych kokardek itp, ino słacena - 99 zylca
ale np ta sukienka całkiem spox Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-16 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
grozi wypollizowaniem
|
ludzie jak mi sie nie kceeeeee
![]() muszeu wysłać meble do stolarza ![]() ![]() wkurza mnie to ze kazdy kawałek chaupy musze se zaprojektowac i wkurza mnie to ze jestem rtaka upierdliwa i i tak mi sie nic nie podoba ![]() ![]()
#2062 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Ja się nie wypowiadam- Gustaw na co dzień jest dresiarzem, ale bardzo lubi od czasu do czasu włożyć marynarkę na białą koszulę. Zupełnie się nie przejmuję plamami, może dlatego, że ubranka kupuję na ciuchach. ![]()
#2063 |
grozi wypollizowaniem
|
a fogle to prosiłam kiedys o propozycje ładnych krzeseł
![]() ![]() ![]()
#2064 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2065 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to tak ja jaaaa ![]() moj TZ ma przeje...a-sam wszystko robi a ja jade po nim równo-ze tu źle,tam niedopsze...... ![]() z drugiek strony wiem ze jakby przyszli fachofffcy to bym była lzejsza o pare tysiaków, a nic by nie było lepiej z trzeciej strony mnie strony-mnie sie nic nie podoba co jest w sklepach-zadne panele (byłam we wwzystkich sklepach panelowych i wybrałam 1 akceptowalny wzór ![]() ![]() ze wzornika 1700 kolorów farb udało mi sie wybrac słownie 1 kolor ( i to tak z biedą) najgorzej jest z meblami-bo nie udało mi sie jeszcze spotkac takiego dekoru płyty meblowej który by mi odpowiadał, a przeleciałam juz wszystkich producentów płyt (o których wiem)......i w sumie nie wiem co bedzie- ja nienawidze chodzic na kompromisy ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- i serio zazdroszcze ludziom którzy ida do sklepu i połowa mebli im sie podoba , kupia se cos i sie cieszą.....ja sie nigdy nie ciesze ![]() ![]()
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla melomana do pogaduch barowych katowskie nastrojowe wygląda jakby uciekało dla samotnych damskie i męskie a na deser...
![]() |
#2067 | ||
Zakorzenienie
|
Polly no tośmy so podobne, TŻ mówi że takiego wybrednego człowieka jak ja to nie zna drugiego
![]() NO weź...30-40 wzorów paneli do wyboru to co to jest? tyle co nic ![]() Glazura wszędzie taka sama ![]() ![]() Meble dla smętnych tetryków Żyrandole na jedno kopyto wszystko jakieś takie A szkło chciałam grube a będzie lakobel 4 ml ![]() ![]() ![]() Teraz mu wszystko wytykam -sam se jest winien ,latał z tą poziomicą jak czubek jakiś równał ,mierzył ,poprawiał a teraz śmie mówić że wyhodował se potwora ze sokolim okiem co każdą nierówność wypatrzy...no przykro mi...chociaż nie,wcale mi nie przykro.... No nic mi się nie podoba
![]() |
#2068 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() gdzie ty to wylukala? ![]() Cytat:
bo mnie nie zna ![]() ![]() a za szkło łączone to byłabym w stanie zabic ![]() co do glazury itd to sie zgadzam co do joty ![]() chociaz szukałąm w intensywnych jednolitych kolorach i znalazłam ![]() http://www.rakotiles.com/inspiration..._object/40.htm mam ochote *******nąc czerwone w lazience ![]() fogle to ja mam troche fisia-kuchnia niebiesko-roziowa ![]() ![]()
![]() |
#2070 |
grozi wypollizowaniem
|
co do mebli to jeszcze włoskie modułowe sie jakos bronią i wypoczynki tez-ale to nie na moja kieszen ani moja przestrzen (a raczej jej brak)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.