|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
oj tam oj tam:P
idziesz na to wizażowe spotkanie?? aaaaa właśnie mówią w radio że od dzis w Polsce jest pierwszy czarnoskóry poseł
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Agata wierze, że jak Ty wykładałabyś ten przedmiot byłoby ciekawie i na pewno bym została
ale z tą kobieta poprostu nie wytrzymuje zasypiam ![]() o to fajnie, że Wam się spotkanie udało, chcialabym kiedys z kims sie spotkac z wizazu ale ja mam do wszystkich daleko
|
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze! pomyśl tam jeszcze o mnie, bo muszę zakuwać a tez bym się wybrała.........
ekhmm... to jak się juz znamy to możemy być znajomymi na fb ![]() kropelka a konkretnie to jakie to prawo jest??
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to juz wysylam Ci linka.
Pomysle pomysle...
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
to sa podstawy prawa i ekonomi
niby same podstawy ale mnie to kompletnie nie interesuje ![]() ostatnio gadala o bezrobociu i marketingu giełdzie
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
już dostałam i juz wysyłam
![]() i uciekam, bo do 17.55 się poucze,potem Klanik a potem się zobaczy...oglądałyscie taki film papieżyca joanna?na tym to ja się nie znam niestety
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Agata filmu nie znam
ja tez sie chyba zbieram z wizazu musze sie pouczyc w piatek mam mega zaliczenie i czas sie pouczyc moze jeszcze na 18 sie na aerobik zbiore
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez filmu nie mam, zbieram sie powoli na soczek wizazowy i jakos tak mi sie nie chce odchodzic od tego grzejniczka
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Wtajemniczenie
|
DZIEWCZYNY, WRÓCIŁAM!
Mam Internet, od którego byłam odłączona. Pisałam z doskoku, bo nie zapłaciłam z mamą rachunku.Jezu, streśćcie mi proszę co u Was!!!
|
|
|
|
|
#1091 |
|
Zadomowienie
|
Czesc laski
Ja to jestem dobra zapomialam ze dzisaj jestem umowiona na godzine 14 z takim jednym to ja jeszcze umowilam sie z drugim jejku ja to dobry agregat jestem Oliwka juz spakowala sie (tzn. z moja siostra sie spokowala,ona pomagala ,ale dziewczynom dobrze poszlo,jeszcze ja i w sobote wyjazd ![]()
|
|
#1092 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ciast się u nas nie je, dopiero w 1szy dzień. podobnie jak alkoholu.. no z jedyn wyjątkiem ale to też tradycja z domu mojej mamy- po pasterce mama robi tzw. grzankę lub jak jestesmy bardzo śpiący to po śniadaniu w 1szy dzień. jest to spirytus z cukrem i okrobiną masła na ciepło- mówie Wam jak wali po głowie!!!! i jak rozgrzewa! wystarczy parę łyków i śpi się jak dziecko moja babcia to zawsze robiła,bo oni mieli ok.10km przez las do kościoła a jak moja mama była dzieckiem to mówi że zawsze straszny mróz był, więc po powrocie z pasterki tak się rozgrzewali no i u mnie w domu też to jest![]() a ja czuje się nawet, nawet choć kaszel i katar nadal mam. wczoraj byłam u fryzjerki- normalnie ją kocham! i ten moment jak mi wysuszy włosy i widzę ten piękny, jednolity kolorek od razu mi lepiej!a Natalii zawiasku syrop do kawy dodaje się do kawy można np. zamiast cukru żeby była słodka i taki fajny aromacik jestjednak nie. narazie jest opcja sylwestra z polsatem Cytat:
no k****wa to ja się pytam po co on został posłem???!!!! kolejny malowany i kolejny darmozjad przy korycie... Cytat:
Kinia nie wierzę!!!!! Cieie to już hektar czasu nie było!!!to Ty streść co u Ciebie! Cytat:
nie wiem czy widziałaś reklamę McDonalda jak wbija typ a'la dresik z dupeczką blondyna, biały kozaczek, mini itd. i pyta "Co dla Ciebie Krysiu?" i tu pojawiają się schody...bo Krysia nie wie....i myśli taka biedna, zagubiona...ja jak coś palnę, albo nie zrozumiem albo zamotam to zawsze mówię że Krysia jestem ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
|
#1093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wpadaj częściej! ![]() Cytat:
![]() ale opowiadaj jak bylo ![]() Cytat:
tak to czulam sie juz taka "zaniedbana" ![]() a to może razem bedziemy ogladac ten polsat bo ja tez nie mam planow na sylwka ![]() ![]() kiedy ta zima sie skonczy ja zamarzam ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- jak pamietacie to poklikajcie prosze
|
|||
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() ja się właśnie dowlokłam z ćwiczeń....póki co czeka mnie wieczór nauki ![]() ktoś chetny na gorąca czekoladę i ciasteczko? ![]() Kaś halooo! jak było na spotkaniu??
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Agata karpatka
![]() ![]() ![]() lepszego deseru po aerobiku bym sobie nie mogla wymarzyc
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Marta
![]() po areobicu się nie je! ja po tancach już nic nie jem (czasami )haaa utuczę Was tymi ciastkami i bedziecie grubsze ode mnie!
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
Czesc laski
![]() Kropelka ,a jak jestem bardzo dobra ![]() Ten gosc jest za***isty po prostu jak z nim jestem tzn bylam to czulam sie jak w niebie jutro mamy sie spotkac a w sobote najprawdopodobniej wyjazd co najwaznejsze powiedziala mu na pierwszym spotkaniu o Oliwce to nie uciekl odemnie dla mnie rewaacja dobra dobra nie chwalmy dnia przed zachodem slonca
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
no to super! trzymam kciouki bardzo mocno, ale nie zapeszam
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja to trzymam kciuki aby znajomość się ciekawie rozwinęła
![]() Kropelka klikam Ci kilka razy dziennie Co miałam dalej napisać nie pamiętam ![]() U nas już wszystkie prezenty kupione oprócz perfum dla brata. Kurde chyba pierwszy raz nie będę ganiać na ostatnią chwilę |
|
|
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
|
|
|
#1101 |
|
Wtajemniczenie
|
No hej, kochaniutkie!
Tak się bałam, że mnie zapomniałyście i w ogóle.![]() U mnie jest naprawdę dobrze, studiuję, z mamą pomału wychodzimy na prostą, tylko piesek mi trochę choruje. Za to świnki trzymają się dzielnie przy swojej pani i znoszą trudy przebywania ze mną cały czas.![]() Idę nadrabiać wątek
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia
ależ długo Cię nie było!Patrycja przypomnij mi kochana cóż to za nowy przyjaciel bo chyba nie jestem w temacie...zgadnijcie z kim Agacia wczoraj była nagroda jest coś dobrego do jedzenia nie chciałam zapeszać dlateog napisałam że będę się uczyć
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
tamlin dziekuje
![]() Kinia no to dobrze, że wszystko się układa dobrze i wychodzisz na prostą jak mówisz, nadrabiaj i wpadaj, żeby byc na bieząco ![]() Agata ja zgaduje! z M. ![]() klik klik Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-12-16 o 11:09 |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
![]() za to Ci kliknęłam z resztą ja cały czas klikam jak sobie przypomnę![]() postawię coś wieczorkiem więc można składać zamówienia ![]() uciekam do nauki
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
kliknęłam
strasznie mnie to wkurza,ale czego się nie robi dla kumpeli z wątku![]() a widziałaś że powstał nawet specjalny wątek z dziewczynami które mają tego aniołka i wzajemnie sobie klikają? Pati no to super wiadomość!!! a skąd Ty go wytrzasnęłaś? Monia a jak było u psychologa? Kinia a co z Twoim psiakiem, co mu jest? nie wiedziałam że masz świnki, a jakie? śmieszne są te długowłose takie powygniatane zawsze mam z nich ubaw ![]() uroczyście oświadczam, że zrobiłam zdjęcia bombkom ale to dopiero połowa sukcesu jeszcze je muszę zgrać. Wczoraj już byłam taka zmęczona, że nie miałam siły się w to bawić, ale wszystkie które do tej pory zrobiłam zostały uwiecznione i na pewno Wam wyślę![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() mów wszystko jak na spowiedzi
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak wiem, że ten watek jest tez wymieniam sie z dziewczynami klikami, ale nie mozna ciagle te same osoby bo sie wkoncu wyleci z konkursu ![]() czekamy na zdjęcia , jak ja wam zazdorszcze takich talentow, że umiecie takie cuda robic
|
||
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra to ja tak szybko odpisze i naprawdę uciekam do procedury cywilnej
oczywiście ja to mam zawsze pecha więc jak juz ześmy się spotkali to..... jego wpsółlokator miał wpaśc na chwilkę z jakąś dziewczyną zeby mu oddać klucze do mieszkania.i wpadł a jakże ale bez koleżanki i przesiedział z nami cały wiecżór M. chce się jeszcze dziś spotkać ale nic jeszcze w tej sprawie nie napisał..w weekend chciałby żebyśmy się razem pouczyli bo ma wolna chatę,ale już wyobrażam sobię ta naukę więc grzecznie odmówiłam![]() koniec spowiedzi ![]() Marta można złożyć większe ![]() Gosia pokazuj bombki ale już! już mnie nie ma....pa
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam jestem pilna więc bym sie chętnie pouczyla z nim
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Marta no też masz rację, walcz walcz, a my Ci dzielnie będziemy pomagały
![]() Agata no no to ładnie, fajnie ale typ rzeczywiście niekumaty, jak można być takim ciulem![]() może w końcu coś się więcej ruszy
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie Gosia dobrze mówi może jakiś krok do przodu (np nauka
![]() walcze bo nigdy nic nie wygralam a moze teraz sie uda i chociaz na swieta jakas mila niespodzianka bedzie ale teraz juz uciekam sie pouczyc i na cw zajrze wieczorem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

Pisałam z doskoku, bo nie zapłaciłam z mamą rachunku.

Kinia nie wierzę!!!!! Cieie to już hektar czasu nie było!!!

ja po tancach już nic nie jem (czasami
dla mnie rewaacja dobra dobra nie chwalmy dnia przed zachodem slonca 

bo chyba nie jestem w temacie...