|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
zróbcie coś, nie chcę jutro iść do pracy
staram sie i staram a tu nic, zero umowy, mam dość i zaraz zacznę wyć
|
#3272 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Hosenko zbiór balsamowy pokaźny, ale Twój podobno większy.
Co jest dla mnie pewnym pocieszeniem. ![]() Cytat:
To jeszcze trochę czasu, ale zdążysz przynajmniej coś zużyć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może ustal mi ile sztuk muszę zużyć, żeby kupić coś nowego? Dobra w tym jesteś. ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I powodzenia z korepetycjami. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Carolla: postaram się zrobić jutro zdjęcie
![]() Zet: może taki okres po prostu, że mało chętnych jest? Sprzedajesz kursy w szkole językowej? Ja osobiście chyba bym się nie zapisywała w grudniu, tylko po wakacjach.
|
#3274 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Kitko pominęłam Twojego posta.. ja z obronami nie miałam raczej problemu, wszystko w przyjemnej, nawet zabawnej atmosferze
to chyba najprzyjemniejsze egzaminy podczas studiów były ![]() zetku trzymaj się
|
|
#3275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłoby miło.
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, że moje pytanie wywoła taką burzę
![]() Zużyłam właśnie - zupełnie niespodziewanie Mam nadzieję, że nic innego mnie nie skusi.
|
|
|
|
#3277 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
no zasadniczo co najmniej 2 sztuki z danej kategorii zeby kupic jedna nowa... tym sposobem zbiorek nam sie zmniejsza, ja staram sie tego trzymac i dobrze mi idzie ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
(to byl sensique czerwony - truskawkowy czy jakos tak... Ale smierdzial )
|
|
#3278 |
|
|
ja też zrobię zdjęcie swoich maseł/balsamów, zwłaszcza że dzisiaj jeszcze jedno masło poleci
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz hosenko ,najgorsze jest to że trafiam na takich durnych potencjalnych klientów, skaczesz koło nich od tygodnia, umawiasz na spotkanie a i tak pupa z tego wychodzi.moja szkoła jest taka dość elastyczna i można zacząć kurs kiedy sie chce, nie ma jednej grupy itp,ale nie chce za duzo pisac zeby przypadkiem ktos mnie nie rozpoznał.w kazdym razie moje kolezanki mają takich klientów co sie zapisują na wstępie i tylko ja zostałam sierota w tyle.do tego jeszcze dziś byla jazda w pracy między dziewczynami, robi się chora atmosfera a ja też jestem wciagana w chore sytuacje.ogolnie się nie nadaję chyba do niczego.i jak mam byc wsparciem dla mojego tżta?w zeszłym roku wyleciałam z jednej pracy, teraz pewnie wylece z drugiej mimo że sie naprawde staram...dobrze ze tżta nie ma teraz w domu bo przynajmniej nie widzi jak ryczę.
i wiecie co? ostatnio tż do mnie mówi: ,,zawsze myślałem że będziesz zarabiać ode mnie ze dwa albo 3 razy tyle, bo zawsze byłaś mądrzejsza niż ja i ambitna..." .Smutna prawda, ale niestety prawda.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-12-15 o 23:30 |
|
|
|
#3280 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() eh...przypomniało mi sie na co z kosmetykow mam ochote.... na duraline inglota..... zużyłam peeling joanny gruszkowy
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Traciłam czas, a mogłabym wtedy znaleźć klienta.No to Ci pojechał
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hosenko gratuluję pracy.
![]() I zbiorowo zużyć. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Mój zbiór balsamowy do ciała nie jest tak duży jak myślałam: 9 szt. (3 w uzyciu) + oliwka
|
#3284 |
|
|
Hosenko rzeczywiście nie masz tego tak dużo i pewnie szybko je zużyjesz, bo nie masz dużych pojemności
u mnie na stanie 6 maseł i 5 balsamów...
|
|
#3285 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
I wcale nie jest powiedziane, że za kilka lat nie będzie mieć satysfakcjonującej pracy i zarabiać więcej od TŻ! Nigdy nie wiadomo jak to się w przyszłości ułoży, najważniejsze to nie wątpić w siebie Cytat:
|
|
#3286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja w swoim na szczęście mam oparcie i motywuje mnie jakoś do działania bo ja jestem ostatnio jak flaki z olejem a ja sobie znajdę milion innych zajęć oby tylko tego nie pisać bronzer sensique - jest pokruszony kosztował chyba 4 zł a i tak go nie używam bo mam kilka innych ![]() starą paletkę cieni chanel - dostałam kiedyś od babci dawno leży nie używana ![]() puder color trend - nie dość ze za ciemny to śmierdzący ![]() zestaw do manicure eveline - małe buteleczki to co zostało na dnie już tak zgęstniało że nie nadaje się do niczego ![]() te rzeczy na razie leżą na półce jeżeli siostra ich nie weźmie (a podejrzewam że się skusi na bronzer bo mi go podkradała) to polecą do kosza w piątek
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Zbiór balsamowy wyraźnie się skurczył, ale nie wiedziałam, że aż tak.
W ciągu ostatnich 4-3 miesięcy wykończyłam duzo balsamów
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, moze źle to napisalam ale tż mi to powiedział ogolnie w związku z naszą rozmową i nie robił mi przy tym wyrzutów że jestem do bani.raczej powiedział to w takim tonie że ,no nie wiem, jest mu mnie żal czy coś.martwi się o mnie bo widzi ze jestem przybita tym wszystkim.
troche sie martwie ze jak mnie zwolnią to bede miała brzydki slad w CV że byłam tylko gdzieś na 3 miesiące.to nie wyglada za dobrze .
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Zet, może Twój TŻ nie miał nic złego na myśli ale wyszło trochę dobijająco.
Powinien docenić to co robisz, że dalej się rozwijasz w dwóch różnych dziedzinach (języki i wizaż) a nie dołować. A tej pracy możesz nie wspominać w cv. ![]() Cytat:
![]() Może też niedługo się takim pochawalę.
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
koshatko a mogę nie wspominac o tej pracy mimo że to jest umowa o prace?chodzi mi o to czy np.kolejny pracodawca nie bedzie chcial świadectwa pracy i takich tam??
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-12-16 o 12:20 |
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz pozmyślać że ten czas poświęciłaś na szlifowanie języka, pianie pracy, rozwijanie pasji (wizaż) żeby sobie nie myślał że siedziałaś i czekałaś aż Ci robota spadnie z nieba.
|
|
#3292 |
|
CABIN CREW
|
ja z balsamów na stanie aktualnie mam:
- ziaja oliwkowy - nivea ujędrniający 400 ml (ale już pół zużyte - nivea happy time 400 ml (nawet nie zaczęty ) - nivea olejek wygładzający 250 ml - oliwka ziaja rebuilt 500ml - brązujący lirene 250 ml -oliwka johnnsons 200 ml -oliwka w żelu johnsons 250 ml - eveline kuracja liftingujaca do ciała i biustu - serum eveline do biustu (nie wiem do jakiej kategorii to dać ale niech bedzie tu - została 1/3 )-avon naturals balsam malinowy... i to chyba wszystko więc nie jest tak źle.. chociaż fakt że od listopada nie kupiłam ani jednego mimo że bardzo kusiło robie totalna redukcję
|
|
#3293 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
a mi przyszly 2 rzeczy z wymianki:
Avon, Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Gold, Złocisty olejek mineralny w sprayu z połyskującymi drobinkami Veet Suprem'Essence Zapach Aksamitnej Róży & Olejki Eteryczne ![]()
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w tym momencie mam 2 balsamy nawilżające, 2 brązujące (w tym jednego ok. 1/5), 1 balsam "zapachowy", 1 masło (ok. 1/3), 1 balsam z drobinkami (ok. 1/3), 2 kremy antycellulitowe (w tym jednego 1/2, a drugi to tylko 50 ml). W sumie 9, w tym 4 w użyciu. |
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Zet, nie martw się tak, szukaj w międzyczasie lepszej pracy, na pewno znajdziesz. Tak jak powiedział Twój TŻ jesteś mądra i ambitna to nie będzie z tym problemu. A że teraz nie zarabiasz w pierwszej pracy 3 razy tyle co on, to nie znaczy, że potem tak nie będzie. Nikt na początku nie zarabia kokosów, trzeba piąć się po szczeblach i z biegiem czasu stawki będą coraz większe.
![]() Hosenko, faktycznie masz malutki zbiorek balsamowy- taki idealny ![]() To ja też wrzucę swój ![]() (wykreśliłam dwa żele pod prysznic, reszta wykreślonych jest zużyta)
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc na nowo!
odcieli mi internet no i bylam odcieta od swiata. Ostatnio sporo kupilam, na szczescie nie samych kosmetykow. Udalo mi sie upolowac 2 pary butow,troche ciuszkow no i wybralam urodzinowe prezenty: sliczna torebke z portfelem ale na razie lezy zapakowana. Trzeba poczekac do jutra ![]() Upolowalam tez podklad Diora diorskin nude ide czytac co u was aha zafarbowalam wlosy na bardzo ciemny braz a na grzywce zrobilam sobie jasne pasemka a na dlugosciach z tylu kilka pasemek od spodu ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Ale naprodukowalyscie ![]() gani gratuluje faceta! dimiti kochana ale fajnie ze sie dolaczylas! kliknelam wam w banerki grupowo gratuluje zuzyc ![]() Cytat:
kitka , akisia witajcie! aania fajne zbiory! juz chyba nie masz z czego sie odwykowac a kolorowka jaka mala. Opadla mi szczeka ![]() Cytat:
luskap tez bardzo fajny zbior! |
||
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyszedł mój Diorek |
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
a mi dziś koleżanka przywiozła avon
żel balsam i mgiełka z tej nowej serii, karmelizowane jabłko i orzech czy jakoś tak
|
#3299 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja dzis bylam w rossmanie (nic nie kupilam) i w naturze (kupilam 2 maseczki, tampony i top coat matowy z essence), tak ze nie poszalalam. Bylam w c&a, chcialam sobie sweterek kupic, ale wisial na mnie jak jakies za duze gacie. Potem przymierzalam koszule ktora nie dosyc ze strasznie przeswitywala to jeszcze mi odstawala i wygladalam strasznie... kupilam tylko bluzeczke z flinstonow*
nie wiem, czy ja jakas niewymiarowa jestem, czy jak? nienawidze zakupow ciuchowych, wrrrr....* edit: dodam jeszcze, ze nosze normalnie rozmiar M a bluzeczke mam w rozmiarze XS i dobrze na mnie lezy
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2010-12-16 o 19:59 |
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

staram sie i staram a tu nic, zero umowy, mam dość i zaraz zacznę wyć 

Co jest dla mnie pewnym pocieszeniem. 

Nie wybierasz się czasem do Niemiec/Czech/na Słowację?
Bo długo się już na nie czaję, ale chcę najpierw zmniejszyć zapasy 
w rzeczywistości kolor jest ciemniejszy i końcówki nie prześwitują tak mocno

Mam nadzieję, że nic innego mnie nie skusi.
)

ja w swoim na szczęście mam oparcie i motywuje mnie jakoś do działania bo ja jestem ostatnio jak flaki z olejem
a ja sobie znajdę milion innych zajęć oby tylko tego nie pisać