Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 23:08   #3271
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

zróbcie coś, nie chcę jutro iść do pracy staram sie i staram a tu nic, zero umowy, mam dość i zaraz zacznę wyć

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 23:15   #3272
carrola
Zadomowienie

Hosenko zbiór balsamowy pokaźny, ale Twój podobno większy. Co jest dla mnie pewnym pocieszeniem.

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Zazdroszę Balei. Nie wybierasz się czasem do Niemiec/Czech/na Słowację?
Wybieram się pewnie w majowy weekend do Cieszyna. To jeszcze trochę czasu, ale zdążysz przynajmniej coś zużyć.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
A używałaś już masła Sopot Spa i Nutrilift L'Oreala? Możesz coś o nich napisać? Bo długo się już na nie czaję, ale chcę najpierw zmniejszyć zapasy
Jeszcze nie używałam. Dam znać jak otworzę.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość

carrola
: niezły zbiór. jak oceniasz emolium? drogi byl? jak z jakościa? nie klei sie?
Emolium mi pasuje, na pewno jeszcze do niego wrócę. Kupowałam na allegro, ale już nie pamiętam ile kosztował. Dobrze nawilża, dłuższą chwilę się wchłania, ale się nie klei.
A może ustal mi ile sztuk muszę zużyć, żeby kupić coś nowego? Dobra w tym jesteś.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
właśnie pomalowałam paznokcie tak na odpieprz żeby tylko sprawdzić kolor i jestem zadowolona a jak się przyłożę to będzie jeszcze lepiej nie umiem zrobić dobrego zdjęcia w rzeczywistości kolor jest ciemniejszy i końcówki nie prześwitują tak mocno
Ładny.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Byłam dziś w redakcji i chcą mnie na stałe. Muszę jednak poczekac, bo w styczniu przenoszą biuro i wtedy będzie dla mnie miejsce (teraz nie mają mnie gdzie upchnąć.). Warunki finasowe całkiem niezłe, byłaby to moja najbardziej dochodowa jak dotychczas praca. No i pluis jeszcze taki, że przenoszą sie bliżej mnie
Super, super, gratulacje!

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dziękuję za dedykację zbiór dość spory, ale za to jaki pięęękny! też mam masło Sopot Spa i krem oliwkowy Avon, a na mus tajski i ten kokosowo-bananowy się czaję.
Zbiór pięknie dziękuje za komplement.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Śliczny Kusi mnie jeszcze to masło sopot spa! ale to w dalekiej przyszłości
Dziękuję.
I powodzenia z korepetycjami.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
a ja kliknelam sobie aparat lustrzanke cyfrowa na allegro (prezent na gwiazdke dla mnie od taty) canona 350d. ciesze sie jak nie wiem co pojedziemy odebrac osobiscie z TZem, bo facet jest z Poznania ale sie ciesze
Fajnie.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Dior J'adore . Skorzystałam z Twojego linku () i wybrałam sprzedawcę z listy sprawdzonych. Wzięłam mniejszą pojemność, ale za to z pewnego źródła .
Śliczny zapach.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 23:19   #3273
Hosenka*
Zakorzenienie

Carolla: postaram się zrobić jutro zdjęcie

Zet: może taki okres po prostu, że mało chętnych jest?
Sprzedajesz kursy w szkole językowej? Ja osobiście chyba bym się nie zapisywała w grudniu, tylko po wakacjach.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 23:20   #3274
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Kitko pominęłam Twojego posta.. ja z obronami nie miałam raczej problemu, wszystko w przyjemnej, nawet zabawnej atmosferze to chyba najprzyjemniejsze egzaminy podczas studiów były

zetku trzymaj się

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 23:23   #3275
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
zróbcie coś, nie chcę jutro iść do pracy staram sie i staram a tu nic, zero umowy, mam dość i zaraz zacznę wyć

Cytat:
Carolla: postaram się zrobić jutro zdjęcie
Byłoby miło.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 23:24   #3276
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Nie wiedziałam, że moje pytanie wywoła taką burzę Postaram się być grzeczna

Zużyłam właśnie - zupełnie niespodziewanie - tonik do zmywania paznokci Barbry i szampon Nutrill z Biedronki (aż 500 ml!), który używałam do prania pędzli. Nie mam zapasu zmywacza, jutro będę musiała coś kupić Mam nadzieję, że nic innego mnie nie skusi.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 23:26   #3277
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Emolium mi pasuje, na pewno jeszcze do niego wrócę. Kupowałam na allegro, ale już nie pamiętam ile kosztował. Dobrze nawilża, dłuższą chwilę się wchłania, ale się nie klei.
A może ustal mi ile sztuk muszę zużyć, żeby kupić coś nowego? Dobra w tym jesteś.
hehe no zasadniczo co najmniej 2 sztuki z danej kategorii zeby kupic jedna nowa... tym sposobem zbiorek nam sie zmniejsza, ja staram sie tego trzymac i dobrze mi idzie poza tym nie kupuje pod wplywem impulsu, a po kilku dniach juz najczesciej wcale nie mam ochoty na dany balsam / zel czy cos innego

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Zużyłam właśnie - zupełnie niespodziewanie - tonik do zmywania paznokci Barbry i szampon Nutrill z Biedronki (aż 500 ml!)
tez zusylam ostatnio zmywacz, ale nie licze, bo nie mam problemu z nadmiarem zmywaczy (to byl sensique czerwony - truskawkowy czy jakos tak... Ale smierdzial )
Stary 2010-12-15, 23:27   #3278
noseknosek

ja też zrobię zdjęcie swoich maseł/balsamów, zwłaszcza że dzisiaj jeszcze jedno masło poleci

biegam
Stary 2010-12-15, 23:28   #3279
zetafon
Zakorzenienie

wiesz hosenko ,najgorsze jest to że trafiam na takich durnych potencjalnych klientów, skaczesz koło nich od tygodnia, umawiasz na spotkanie a i tak pupa z tego wychodzi.moja szkoła jest taka dość elastyczna i można zacząć kurs kiedy sie chce, nie ma jednej grupy itp,ale nie chce za duzo pisac zeby przypadkiem ktos mnie nie rozpoznał.w kazdym razie moje kolezanki mają takich klientów co sie zapisują na wstępie i tylko ja zostałam sierota w tyle.do tego jeszcze dziś byla jazda w pracy między dziewczynami, robi się chora atmosfera a ja też jestem wciagana w chore sytuacje.ogolnie się nie nadaję chyba do niczego.i jak mam byc wsparciem dla mojego tżta?w zeszłym roku wyleciałam z jednej pracy, teraz pewnie wylece z drugiej mimo że sie naprawde staram...dobrze ze tżta nie ma teraz w domu bo przynajmniej nie widzi jak ryczę.

i wiecie co? ostatnio tż do mnie mówi:
,,zawsze myślałem że będziesz zarabiać ode mnie ze dwa albo 3 razy tyle, bo zawsze byłaś mądrzejsza niż ja i ambitna..." .Smutna prawda, ale niestety prawda.

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2010-12-15 o 23:30
Stary 2010-12-15, 23:30   #3280
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Kitko pominęłam Twojego posta.. ja z obronami nie miałam raczej problemu, wszystko w przyjemnej, nawet zabawnej atmosferze to chyba najprzyjemniejsze egzaminy podczas studiów były

zetku trzymaj się
oby i moja taka była

eh...przypomniało mi sie na co z kosmetykow mam ochote.... na duraline inglota.....

zużyłam peeling joanny gruszkowy

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 23:48   #3281
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz hosenko ,najgorsze jest to że trafiam na takich durnych potencjalnych klientów, skaczesz koło nich od tygodnia, umawiasz na spotkanie a i tak pupa z tego wychodzi.moja szkoła jest taka dość elastyczna i można zacząć kurs kiedy sie chce, nie ma jednej grupy itp,ale nie chce za duzo pisac zeby przypadkiem ktos mnie nie rozpoznał.w kazdym razie moje kolezanki mają takich klientów co sie zapisują na wstępie i tylko ja zostałam sierota w tyle.do tego jeszcze dziś byla jazda w pracy między dziewczynami, robi się chora atmosfera a ja też jestem wciagana w chore sytuacje.ogolnie się nie nadaję chyba do niczego.i jak mam byc wsparciem dla mojego tżta?w zeszłym roku wyleciałam z jednej pracy, teraz pewnie wylece z drugiej mimo że sie naprawde staram...dobrze ze tżta nie ma teraz w domu bo przynajmniej nie widzi jak ryczę.

,,zawsze myślałem że będziesz zarabiać ode mnie ze dwa albo 3 razy tyle, bo zawsze byłaś mądrzejsza niż ja i ambitna..." .Smutna prawda, ale niestety prawda.
Mi też się tak zdarzało nie raz - nachodziłam się po kilka razy do firmy i co ... i Niby chca, niby sa bardzo zainteresowani, prosze przyjść za tydzień, prosze zadzwonić jutro, my oddzwonimy w następnym tygodniu ... Mogliby powiedziec wprost a nie przedłużac Traciłam czas, a mogłabym wtedy znaleźć klienta.

No to Ci pojechał

Instagram

Stary 2010-12-16, 09:33   #3282
Koshatka
Zakorzenienie

Hosenko gratuluję pracy.

I zbiorowo zużyć.

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Wybieram się pewnie w majowy weekend do Cieszyna. To jeszcze trochę czasu, ale zdążysz przynajmniej coś zużyć.
Moja droga, do maja to ja będę mieć pustą półkę z balsamami.

Cytat:
Nie ma to jak wsparcie najbliższej osoby.
Stary 2010-12-16, 10:43   #3283
Hosenka*
Zakorzenienie

Mój zbiór balsamowy do ciała nie jest tak duży jak myślałam: 9 szt. (3 w uzyciu) + oliwka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7305.jpg (36,6 KB, 44 załadowań)

Instagram

Stary 2010-12-16, 11:20   #3284
noseknosek

Hosenko rzeczywiście nie masz tego tak dużo i pewnie szybko je zużyjesz, bo nie masz dużych pojemności u mnie na stanie 6 maseł i 5 balsamów...

biegam
Stary 2010-12-16, 11:21   #3285
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
To, że w tym momencie nie masz dobrej pracy, nie znaczy że zawsze tak będzie Bronisz, skończysz kurs, do tego języki i jesteś atrakcyjną osobą dla przyszłego pracodawcy. Teraz na rynku pracy nigdy nie wiadomo, co się kiedy przyda. Do tego będziesz już mieć jakieś doświadczenie, najważniejsze że masz ciągłość w CV, coś robisz, rozwijasz.
I wcale nie jest powiedziane, że za kilka lat nie będzie mieć satysfakcjonującej pracy i zarabiać więcej od TŻ! Nigdy nie wiadomo jak to się w przyszłości ułoży, najważniejsze to nie wątpić w siebie

Cytat:
Mój zbiór balsamowy do ciała nie jest tak duży jak myślałam: 9 szt. (3 w uzyciu) + oliwka
Eeee malutko masz możesz porównać oliwkę oliwkową do LipoCell?
Stary 2010-12-16, 11:27   #3286
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
zet nie smuć się tak będzie dobrze
Cytat:

trochę przykre to z jego strony ja w swoim na szczęście mam oparcie i motywuje mnie jakoś do działania bo ja jestem ostatnio jak flaki z olejem mam takie zaległości w pracy magisterskiej że za chiny nie mogę się zmusić do pisania a czas mnie pogania a ja sobie znajdę milion innych zajęć oby tylko tego nie pisać tak jak dziś... zrobiłam mały porządek w kosmetykach, odłożyłam
bronzer sensique - jest pokruszony kosztował chyba 4 zł a i tak go nie używam bo mam kilka innych
starą paletkę cieni chanel - dostałam kiedyś od babci dawno leży nie używana
puder color trend - nie dość ze za ciemny to śmierdzący
zestaw do manicure eveline - małe buteleczki to co zostało na dnie już tak zgęstniało że nie nadaje się do niczego
te rzeczy na razie leżą na półce jeżeli siostra ich nie weźmie (a podejrzewam że się skusi na bronzer bo mi go podkradała) to polecą do kosza w piątek
Stary 2010-12-16, 11:50   #3287
Hosenka*
Zakorzenienie

Zbiór balsamowy wyraźnie się skurczył, ale nie wiedziałam, że aż tak.
W ciągu ostatnich 4-3 miesięcy wykończyłam duzo balsamów

Instagram

Stary 2010-12-16, 12:02   #3288
zetafon
Zakorzenienie

wiecie co, moze źle to napisalam ale tż mi to powiedział ogolnie w związku z naszą rozmową i nie robił mi przy tym wyrzutów że jestem do bani.raczej powiedział to w takim tonie że ,no nie wiem, jest mu mnie żal czy coś.martwi się o mnie bo widzi ze jestem przybita tym wszystkim.
troche sie martwie ze jak mnie zwolnią to bede miała brzydki slad w CV że byłam tylko gdzieś na 3 miesiące.to nie wyglada za dobrze .

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-12-16, 12:13   #3289
Koshatka
Zakorzenienie

Zet, może Twój TŻ nie miał nic złego na myśli ale wyszło trochę dobijająco. Powinien docenić to co robisz, że dalej się rozwijasz w dwóch różnych dziedzinach (języki i wizaż) a nie dołować. Kwestia czasu i będziesz zarabiać więcej od niego.

A tej pracy możesz nie wspominać w cv.

Cytat:
Zbiór balsamowy wyraźnie się skurczył, ale nie wiedziałam, że aż tak.
W ciągu ostatnich 4-3 miesięcy wykończyłam duzo balsamów

Może też niedługo się takim pochawalę.
Stary 2010-12-16, 12:18   #3290
zetafon
Zakorzenienie

koshatko a mogę nie wspominac o tej pracy mimo że to jest umowa o prace?chodzi mi o to czy np.kolejny pracodawca nie bedzie chcial świadectwa pracy i takich tam??

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2010-12-16 o 12:20
Stary 2010-12-16, 12:31   #3291
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
koshatko a mogę nie wspominac o tej pracy mimo że to jest umowa o prace?chodzi mi o to czy np.kolejny pracodawca nie bedzie chcial świadectwa pracy i takich tam??
Jeżeli nie napiszesz o tym w cv i mu sama nie pokażesz świadectw pracy to skąd ma wiedzieć że gdzieś tam pracowałaś. Możesz pozmyślać że ten czas poświęciłaś na szlifowanie języka, pianie pracy, rozwijanie pasji (wizaż) żeby sobie nie myślał że siedziałaś i czekałaś aż Ci robota spadnie z nieba.
Stary 2010-12-16, 14:09   #3292
Kitka:)
CABIN CREW

ja z balsamów na stanie aktualnie mam:
- ziaja oliwkowy
- nivea ujędrniający 400 ml (ale już pół zużyte )
- nivea happy time 400 ml (nawet nie zaczęty )
- nivea olejek wygładzający 250 ml
- oliwka ziaja rebuilt 500ml
- brązujący lirene 250 ml
-oliwka johnnsons 200 ml
-oliwka w żelu johnsons 250 ml
- eveline kuracja liftingujaca do ciała i biustu
- serum eveline do biustu (nie wiem do jakiej kategorii to dać ale niech bedzie tu - została 1/3 )
-avon naturals balsam malinowy...

i to chyba wszystko więc nie jest tak źle.. chociaż fakt że od listopada nie kupiłam ani jednego mimo że bardzo kusiło robie totalna redukcję

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 14:13   #3293
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

a mi przyszly 2 rzeczy z wymianki:
Avon, Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Gold, Złocisty olejek mineralny w sprayu z połyskującymi drobinkami
Veet Suprem'Essence Zapach Aksamitnej Róży & Olejki Eteryczne

Stary 2010-12-16, 15:03   #3294
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest źle, pamiętam jak miałaś ich duuużo więcej

Ja w tym momencie mam 2 balsamy nawilżające, 2 brązujące (w tym jednego ok. 1/5), 1 balsam "zapachowy", 1 masło (ok. 1/3), 1 balsam z drobinkami (ok. 1/3), 2 kremy antycellulitowe (w tym jednego 1/2, a drugi to tylko 50 ml). W sumie 9, w tym 4 w użyciu.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 15:26   #3295
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Zet, nie martw się tak, szukaj w międzyczasie lepszej pracy, na pewno znajdziesz. Tak jak powiedział Twój TŻ jesteś mądra i ambitna to nie będzie z tym problemu. A że teraz nie zarabiasz w pierwszej pracy 3 razy tyle co on, to nie znaczy, że potem tak nie będzie. Nikt na początku nie zarabia kokosów, trzeba piąć się po szczeblach i z biegiem czasu stawki będą coraz większe.

Hosenko, faktycznie masz malutki zbiorek balsamowy- taki idealny

To ja też wrzucę swój
(wykreśliłam dwa żele pod prysznic, reszta wykreślonych jest zużyta)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7062616.jpg (56,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7062618.jpg (46,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7062622.jpg (99,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9232944.jpg (103,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7062620.jpg (65,2 KB, 40 załadowań)
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:23   #3296
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc na nowo!
odcieli mi internet no i bylam odcieta od swiata.
Ostatnio sporo kupilam, na szczescie nie samych kosmetykow. Udalo mi sie upolowac 2 pary butow,troche ciuszkow no i wybralam urodzinowe prezenty: sliczna torebke z portfelem ale na razie lezy zapakowana. Trzeba poczekac do jutra
Upolowalam tez podklad Diora diorskin nude moj 1 podklad gornopolkowy. przyszedl avon i z wymianki roz maca

ide czytac co u was

aha zafarbowalam wlosy na bardzo ciemny braz a na grzywce zrobilam sobie jasne pasemka a na dlugosciach z tylu kilka pasemek od spodu

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Ale naprodukowalyscie

gani gratuluje faceta!

dimiti kochana ale fajnie ze sie dolaczylas!

kliknelam wam w banerki

grupowo gratuluje zuzyc

Cytat:
kiedy będziesz w PL? wybierasz się na święta??
zetafonku na swieta nie da rady bo juz bilety sa strasznie drogie a ze wzgledu na psa nie wiedzielismy jak tam z nim bedzie a Tz zdal pisemny egzamin panstwowy wiec jeszcze tylko ustny i bedzie zapisany na liste inzynierow i bedzie mogl podpisywac projekty mysle ze polecimy do Pl pod koniec stycznia

kitka , akisia witajcie!

aania fajne zbiory! juz chyba nie masz z czego sie odwykowac
a kolorowka jaka mala. Opadla mi szczeka

Cytat:
Dior J'adore
uwielbiam

luskap tez bardzo fajny zbior!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 18:00   #3297
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
To ja też wrzucę swój
(wykreśliłam dwa żele pod prysznic, reszta wykreślonych jest zużyta)
No, Balsamowa Królowa, no

Przyszedł mój Diorek

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 19:51   #3298
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

a mi dziś koleżanka przywiozła avon żel balsam i mgiełka z tej nowej serii, karmelizowane jabłko i orzech czy jakoś tak
Stary 2010-12-16, 19:58   #3299
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

ja dzis bylam w rossmanie (nic nie kupilam) i w naturze (kupilam 2 maseczki, tampony i top coat matowy z essence), tak ze nie poszalalam. Bylam w c&a, chcialam sobie sweterek kupic, ale wisial na mnie jak jakies za duze gacie. Potem przymierzalam koszule ktora nie dosyc ze strasznie przeswitywala to jeszcze mi odstawala i wygladalam strasznie... kupilam tylko bluzeczke z flinstonow* nie wiem, czy ja jakas niewymiarowa jestem, czy jak? nienawidze zakupow ciuchowych, wrrrr....

* edit: dodam jeszcze, ze nosze normalnie rozmiar M a bluzeczke mam w rozmiarze XS i dobrze na mnie lezy

Edytowane przez Agniesia666
Czas edycji: 2010-12-16 o 19:59
Agniesia666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 21:09   #3300
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
a mi dziś koleżanka przywiozła avon żel balsam i mgiełka z tej nowej serii, karmelizowane jabłko i orzech czy jakoś tak
daj znac jak wyprobujesz

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości