Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-16, 09:00   #2791
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Dziewczyny spokojnie, przecież jest licznik na pierwszej stronie nie musimy teraz wymieniać wszystkich chłopców ze strony, których pamiętamy Sporo dziewczyn jednak jeszcze nie zna płci, więc może szanse się wyrównają?

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:11   #2792
subtelle
Raczkowanie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
CZESC PIEKNE!!! Ja mam pytanko bo wy to doswiadczone bardziej jak ja Zna ktoras z was dobry ,latwy przepis na bigos????Robie co roku na siwta ale nie wychodzi taki rewelacyjny a na necie nic nie moge znalezc takiegi...takze zwracam sie do was moze ktoras z was misrzyn kuchni wie ja przyrzadzic dobry bigosik...mniam tylko z kiszonej bo swierzej to ja nie dodaje raczej dziekuje
Moja Mama robi mistrzowski bigos, jeśli zechcesz, poproszę Ją o przepis. Bo ja nie znam, nie tykam się nawet gotowania bigosu przy takim mistrzu ale cała rodzina się zjeżdża w święta z okazji tego bigosu własnie

subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:13   #2793
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Olusia gratulujemy córeczki!! czyli chyba dziewczyny panują na tym wątku
hehe

Tity
dzieki

Lustereczko
ja tez bym czasem poszla do pracy, bo są takie dni, ze sie po prostu nudzę....
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:25   #2794
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
Moja Mama robi mistrzowski bigos, jeśli zechcesz, poproszę Ją o przepis. Bo ja nie znam, nie tykam się nawet gotowania bigosu przy takim mistrzu ale cała rodzina się zjeżdża w święta z okazji tego bigosu własnie
u mnie też mama robi mega pyszny, raz robiłam wg jej instrukcji ale nie wyszło to 100% to samo, ale ciężko jak nie ma się przepisu, bo ona to na oko i do smaku więc też tak musiałam improwizować

mój prawy cyc doprowadzi mnie do szału

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:34   #2795
ego_ego
Wtajemniczenie

[
Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
ego_ego przecież to środek nocy jak Ty wstajesz ja w poniedziałki jak mam seminarium mgr i muszę wstać na 7:30 to jest kara boska
wiesz co już się przyzwyczaiłam tyle lat, a i tak jeżdżę samochodem, a kiedyś autobusem to dopiero było
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:34   #2796
Lustereczko
Rozeznanie

Olusia ja się ostatnio śmiałam z dziewczynami z pracy że chętnie bym wróciła na tydzień, bo potem bym pewnie już miała dość hehe ale wróciłabym tylko żeby z nimi posiedzieć, bo za moimi służbowymi obowiązkami jakoś bardzo nie tęsknie, tym bardziej że teraz okres świąteczny i w pracy jest sajgon. Pamiętam jak w tamtym roku przed świętami mialam pięć 2 zmian i po świętach też 5 drugich zmian i w ogóle nie miałam siły się cieszyć świętami ani sylwestrem taka padnięta byłam. A w tym roku w końcu spokój mam i właśnie sobie słucham świątecznego radia
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:00   #2797
kosmisia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
a jaką masz teraz wagę lub z jakiej starowałaś że kazała Ci przystopować ? który Ty masz teraz tydzień ?
odnośnie leżaczka to też kupiłam tej firmy i jestem bardzo zadowolona . a co do maty to ja już kupiłam taką zwykłą ale jestem zadowolona -ma 4 różne zwierzaczki kolorowa i używana ale stan jak nowa
Przytyłam 8 kg. No ja uważam, że jak na 7 m-c to nie jest tak źle. Zresztą wszyscy mówią, że nic po mnie nie widać oprócz brzucha

A kupowałaś mate na allegro może?

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
kosmetyków jeszcze nie mam w planach kupować. Mam też pare próbek dla maluszków, poprzeglądam to i na jakąś firmę zdecydujemy dopiero po nowym roku.
A co do maty to kupimy dopiero jak maluszek się urodzi, bo nie mamy miejsca by trzymać tyle rzeczy a przez pierwsze dwa miesiące raczej mu się nie przyda, tak mi się wydaje
Ja też nic jeszcze nie kupuję, ale już się zastanawiam jakie wybiorę. Chociaż to zależy od dziecka. jedno może uczulać, a drugie nie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
dzieki lejdis cieszę się,ze mam exela z głowy

a i na zakonczenie dnia dostalam informację,że wygrałam jakaś bieliznę w konkursie, miło
Wow gratulację z obydwu powodów Szczęście masz

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
j
mamy mamy wieczorem to masakra chociaż od 3 dni biorę regularnie espumisan i trochę mniej jakby
Heh pani doktor też wspomniałam o espumisanie na wzdęcia, ale powiedziała kategorycznie, że jak nie trzeba to nie powinnam brać. Raczej dietę zmienić. Nie jeść białego pieczywa, odstawić słodkie i jeść warzywa i owoce

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
dziewczyny czy taki wózek,chodzi mi głównie o kolor pasuje dla chłopczyka?
Bardzo ładny kolorek. też taki chciałam, ale mąż stwierdził, że lepiej może ciemniejszy, bo się pobrudzi, a wiadomo, że brud na takim kolorku widać
kosmisia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:22   #2798
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ja to sie w tym lozeczku zakochalam. Wlasnie kojec to kojec, a mi chyba chodzi o lozeczko turystyczne http://allegro.pl/lozeczko-arti-de-l...348806620.html
Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Czytałam gdzieś, ze takie kojce i łóżeczka turystyczne nie są za dobre do spania na dłuższą metę. Maja zbyt miękkie podłoże (materacyk), Ja głównie będę traktowac ten kojec jako zagrode do zabawy, co by mi dzidzia nie pełzała bez kontroli po pokoju, jak bedę się musiała chwilowo czyms innym zająć.
Ja jestem zdecydowana na łóżeczko turystyczne, ze względu na to, ze mamy mega-małe mieszkanie i będę zmuszona - chcąc coś zrobić w ciągu dnia- przenosić je z salonu do sypialni. Drewnianego nie dałabym rady przenieść. Ale robiliśmy przegląd na żywca łóżeczek turystycznych i zdecydowanie wygrało łóżeczko Baby Design , jest bardzo stabilne, ładnie odszyte i ma świetny - stabilny przewijak. no i z wyglądu jest ładniutkie. Kosztuje 300 zł, ale w porównaniu do jakości, jest górą nad innymi firmami.
aha - pisałyście o spaniu w takim łózeczku. no na takim materacyku dzeiecko miałoby katorgę spać, bo tam szczebelki czuć pod palcami, ale ja dokupię tradycyjny materac do tego, taki jak Wy kupujecie do drewnianych. Pytałam, do turystycznego można taki zastosować. I wtedy dziecię ma iści królewskie warunki do spania, a mama wygodę w przenoszeniu łózeczka.
Ale rozumiem Was, gdybym miała warunki-wybrałabym drewniane łózko, jednak

Cytat:
No to pochwalę się,że jeszcze czekam na wygraną torbę ekologiczną i błyszczyki z Rimmela

a teraz gram o golarkę dla TŻ także klikajcie w mojego Aniołka lejdis
Cytat:
wanilko na facebooku jest masa konkursów
Klikam we wszystkie Wasze Aniołki codziennie A Ty Montii tam weteran widzę jesteś w rankingu- gratulacje!
A Ty fuksiara jesteś
Gdzie Ty te konkursy na fb wynajdujesz? ja nie widzę żadnych. a żeby wygrac - graniczy to z cudem przeca! Raz w życiu coś wygrałam - rajstopy!

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Olusia ja się ostatnio śmiałam z dziewczynami z pracy że chętnie bym wróciła na tydzień, bo potem bym pewnie już miała dość hehe ale wróciłabym tylko żeby z nimi posiedzieć, bo za moimi służbowymi obowiązkami jakoś bardzo nie tęsknie, tym bardziej że teraz okres świąteczny i w pracy jest sajgon. Pamiętam jak w tamtym roku przed świętami mialam pięć 2 zmian i po świętach też 5 drugich zmian i w ogóle nie miałam siły się cieszyć świętami ani sylwestrem taka padnięta byłam. A w tym roku w końcu spokój mam i właśnie sobie słucham świątecznego radia
zazdraszczam .....

Stary 2010-12-16, 10:30   #2799
SammaMia
Raczkowanie

Dzien dobry kobitki

Gratuluje wszystkim dobrych wiesci na badaniach oraz poznania plci! Az sie mordka cieszy jak sie to wszystko czyta
Ja niestety tylko z doskoku was podczytuje i malo co pisze, bo u mnie juz szal przedswiateczny - na weekend zjezdzamy na tydzien do Polski, a po powrocie mamy odwiedziny tesciowej tak wiec u mnie chwilowo istny mlyn - porzadki, ciasteczka, prezenty, pakowanie waliz

Sciskam was wszystkie bardzo mocno, posmyrajcie ode mnie brzuszki, a ja wracam doroboty

Oluś
SammaMia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:31   #2800
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
63 dni wyszly mi po odjeciu tych 14, o ktorych wspominala Niutka. Ja mam zalecona cc i jesli bedzie tak jak wczesniej ktoras laseczka pisala, ze miala 2 tyg przed terminem to wychodzi, ze za te 63 dni moge juz rodzic
jejku jejku masakra 2 miesiące toż to prawie jak nic a mi 3 zostały jak sobie pomyślę jak mi szybko zleciał pierwszy trymestr zresztą drugi też już kończę za 2 tygodnie to aż w szoku jestem jak ta ciąża szybko leci... pewnie potem przez porodem się ciągnie ale teraz to leci strasznie

Cytat:
jestem wykonczona psychicznie tym wstawaniem
na szczescie ejszcze dzisiaj i wolne! ale w poniedziałek 8-18.45 ;-/

auto zostawiłam za blokiem, obok cukierni... ups trzeba wstąpić ';-))))

zapraszam na poranną kawusię
skorzystam z zaproszenia ja jak raz na ruski rok muszę wstać o 7 to mam dosyć tak to śpię do 10-11 jak już mały przyjdzie na świat oj to ciężko mi się będzie odzwyczaić od spania tak samo mi ciężko do pracy będzie wrócić... no ale póki mogę korzystam

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
heh jakie same dziewczyny
A mój synek??Fabian jeszcze i chyba Olivier u którejś był

U nas mrozik -10.FajnieSiedzieliśmy z moim do 2 w nocy i dyskutowaliśmy o naszych pociechach.Chłopczyk chyba Tymkiem będzie się zwał
bardzo ładnie mi się podoba Oliwier ale mojemu już mniej trzeba iść na kompromisy i na 95% już będzie Wiktor

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Lustereczko
ja tez bym czasem poszla do pracy, bo są takie dni, ze sie po prostu nudzę....
a ja się w ogóle nie nudzę tzn są dni kiedy nie mam co robić ale zawsze coś tu popiszę na wizażu, coś pooglądam, powyszywam i tak jakoś zlatuje dzień nie wiem kiedy i tak już prawie 4 miesiące na zwolnieniu zleciały

Cytat:
u mnie też mama robi mega pyszny, raz robiłam wg jej instrukcji ale nie wyszło to 100% to samo, ale ciężko jak nie ma się przepisu, bo ona to na oko i do smaku więc też tak musiałam improwizować

mój prawy cyc doprowadzi mnie do szału
a co z nim? mnie strasznie swędzą i bolą od przedwczoraj nie mogę się drapać nawet bo boli

Cytat:
Napisane przez kosmisia1985 Pokaż wiadomość
Przytyłam 8 kg. No ja uważam, że jak na 7 m-c to nie jest tak źle. Zresztą wszyscy mówią, że nic po mnie nie widać oprócz brzucha
ja też tyle przytyłam jestem w 6 miesiącu i mama wczoraj w szoku była gdzie te 8 kilo się podziało u mnie bo nic nie widać sama się zastanawiam

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:40   #2801
87czarna
Zakorzenienie

Matko Boska! Nie było mnie tylko jeden dzień,a tyle nadrabiania! Szok! :P

Dziewczyny,kupiłam w końcu płaszcz! Znalazłam go w Orsay'u..ostatni numer,idelany dla kobiet w ciąży.Jestem niesamowicie zadowolona! Z tego szczęścia dokupiłam jeszcze nową czapę i szalik...teraz mamusia będzie wyglądac,jak na kobietę w błogosławionym stanie przystało!

Gratuluję wszystkim dziewczynom,które poznały płec swoich maluszków!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:44   #2802
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Dziewczyny,kupiłam w końcu płaszcz! Znalazłam go w Orsay'u..ostatni numer,idelany dla kobiet w ciąży.Jestem niesamowicie zadowolona! Z tego szczęścia dokupiłam jeszcze nową czapę i szalik...teraz mamusia będzie wyglądac,jak na kobietę w błogosławionym stanie przystało!

super tyle szukania hehe ja tam płaszcza nie kupuję już bo w moim jako tako się zapinam a dużo nie wychodzę na dwór więc w następną zimę zaszaleję

Stary 2010-12-16, 10:49   #2803
87czarna
Zakorzenienie

Eirene nawet nie wiesz,jak się cieszę Jak wychodziłam w tej mojej cienkiej kurteczce do ludzi,to przyciągałam wzrok każdego przechodnia-czułam się jak kretynka! Kobieta w ciąży,a kurtka jej się rozchodzi na brzuchu :/ Za płaszczyk dałam tylko 79,90 zł,a był przeceniony z 220 zł! Takze...

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:53   #2804
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:

jak możesz to pochwal się modelem

Eirene moczą mi się co chwile i to mocniej niż pare tygodni temu mam je cieplutkie jak bułeczki ale nie swędzą i nie bolą. Każde chyba inaczej przechodzą "ten stan"

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:54   #2805
megi2015
Zadomowienie

wróciłam z poczty....ufff jaka kolejka czy na każdej poczcie tak jest???? po drodze kupiłam siatkę mandarynek, banany, jabłka, kiszone ogórki na obiad i już prawie połowę zjadłam haha a teraz mały szaleje po owocach

babka z ubezpieczeń nie dojechała ma być jutro...tylko niech nie próbuje przekładać spotkania.
Stary 2010-12-16, 10:54   #2806
subtelle
Raczkowanie

Cytat:

Czarna, a niedyskretnym będzie, jeśli zapytam o cenę płaszcza? bo sama się przymierzam...jednak za duży mróz żeby w rozpiętym chodzić, a w moim już niedługo się nie zasunę.

Edit- ok, uprzedziłaś moje pytanie

Edytowane przez subtelle
Czas edycji: 2010-12-16 o 11:03
Stary 2010-12-16, 10:55   #2807
megi2015
Zadomowienie

Cytat:

Eirene moczą mi się co chwile i to mocniej niż pare tygodni temu mam je cieplutkie jak bułeczki ale nie swędzą i nie bolą. Każde chyba inaczej przechodzą "ten stan"
z moimi się nic nie dzieje czy to coś niepokojącego. oprócz tego że zmieniły rozmiar o 1, to nic... zero innych objawów - nie swędzą, nie bolą, siara nie leci
Stary 2010-12-16, 11:19   #2808
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Eirene nawet nie wiesz,jak się cieszę Jak wychodziłam w tej mojej cienkiej kurteczce do ludzi,to przyciągałam wzrok każdego przechodnia-czułam się jak kretynka! Kobieta w ciąży,a kurtka jej się rozchodzi na brzuchu :/ Za płaszczyk dałam tylko 79,90 zł,a był przeceniony z 220 zł! Takze...
o to tanio naprawdę super no w 20stopniowych mrozach cienka kurteczka to samobójstwo

Cytat:

no dokładnie mi siara nie leci ale mam takie zaschnięte coś nie wiem takie grudki fuj...

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
wróciłam z poczty....ufff jaka kolejka czy na każdej poczcie tak jest???? po drodze kupiłam siatkę mandarynek, banany, jabłka, kiszone ogórki na obiad i już prawie połowę zjadłam haha a teraz mały szaleje po owocach

babka z ubezpieczeń nie dojechała ma być jutro...tylko niech nie próbuje przekładać spotkania.
wszędzie choć wczoraj się zdziwiłam bo byłam ok 18 u mnie na poczcie i jedna osoba tylko była szok

Cytat:
z moimi się nic nie dzieje czy to coś niepokojącego. oprócz tego że zmieniły rozmiar o 1, to nic... zero innych objawów - nie swędzą, nie bolą, siara nie leci
nic niepokojącego każda inaczej przechodzi ciąże tylko się cieszyć

Stary 2010-12-16, 11:21   #2809
gosikk_s
Zakorzenienie

Iweczka, rodziłam 10dni przed terminem Na każdej wizycie gin wyliczał mi wagę małego i tak rosła, rosła i rosła... Byłam wręcz przerażona, nastawiałam się na 4kg a ponieważ zanosiło się na sn(skończyło na cc) bałam się strasznie jak to będzie. Na dwa dni przed porodem lekarka w szpitalu zrobiła mi usg i powiedziała że mały jest maleńki, ma nie więcej niż 2700, a ja się z nią kłóciłam że kłamie coby mnie zmusić do naturalnego porodu Śmiała się że gdyby synek faktycznie miał te 4kg to ja miałabym dwa razy większy brzuch. I faktycznie, dwa dni później malutki urodził się ważąc 2790g. Powinnam teraz iść do niej przed porodem na pomiary

Olusia, na tym etapie nie powinno być już pomyłki odnośnie płci, ale z drugiej strony zdarzają się niepodzianki i po porodzie Leć na zakupy, ja tam kupiłam sukieneczkę już na drugi dzień po stwierdzeniu płci, w 17tc A było wtedy pewne na 95%...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 11:31   #2810
mokra6
Zadomowienie

Czarna ubieraj się, rób zdjęcie i pokazuj sie tu nam!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:35   #2811
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
ja też po wizycie
dostałam glukozę 75, bo dr stwierdził żeby się nie rozdrabniać z 50;/
mam zrobić między świętami a nowym rokiem, wizyta na 5 stycznia i wtedy mi zrobi usg i zobaczę swojego Tymka, będę w 27 -28tyg. natomiast na 27 umawiam się na III prenatalne.
lekarz zauważył stan zapalny i dostałam nystatyne dopochwowo. a tak w sumie to mam upławy, ale je zbagatelizowałam .
dr sprawdzał tętno i dzidzia fajnie kopała w detektor.
mam wciąż miękką szyjkę, i dlatego mam dalej nie współżyć i nie wysilać się ze sprzątaniem, obiad mogę ugotować a reszte mąż zdziwiłam się bo poprosiłam tż dziś żeby zdjął firanki, uprałam je,a potem żeby je powiesił i jestem w szoku bo nawet się nie skrzywił. a firany powiesił lepiej ode mnie, trochę tego jest bo karnisz ma 5,25 m długości

super że wszystko ok

teraz to nawet po porodzie wykorzystuj tż żeby firanki wieszał mów że mu lepiej idzie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Jok3r
Montii
Lustereczko
ego_ego
Eirene
laseczkaa
megi2015

dzięki

Jakoś trudno mi się wciąż oswoić z myślą o córeczce hehe

glukoza 50 g też mi wyszła dobrze. Po godzinie 6,1

a mnie pominęłaś no ładnie ładnie, chyba się obrażę

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Ja też dziś po wizycie super! Niunia waży już 1240 i jest większa jak na swój wiek Z tego wynika, że tp mógłby być prędzej o ponad tydzien Zobaczymy. Cieszę się bardzo, że wszystko w porządku

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

No niestety, ale nie za bardzo widzieliśmy niunie, nie chciala się pokazać. Niby gin przełączał na 3d, ale widzieliśmy tylko trochę bokiem twarzyczkę. No ale dobre i to, dla mnie jest cudna
cieszę się że wszystko ok
moja córa ostatnio wydawała mi się takim małym brzydactwem

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
iweczka na wzdęcia dobrze jest pochodzić i wypić ciepłą herbatę
Ah jestem ciekawa strasznie jak urósł mój mały. Na wizycie za tydzień poproszę o zmierzenie i zważenie
Tity kiedy idziesz ?? ja w czwartek

Cytat:

super nie ma to jak orsay, fajnie taniutko kupiłaś ja kupilam u nich spodnie 36 w których przelatałam do polowy 5 miesiąca

Cytat:
z moimi cycuszkami też się nic nie dzieje, nawet przestały swędzieć co mnie strasznie cieszy

kliknęłam na wasze Aniołki mam nadzieje że nikogo nie pominęłam

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:38   #2812
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Czarna ubieraj się, rób zdjęcie i pokazuj sie tu nam!

Jestem ZA

Stary 2010-12-16, 11:39   #2813
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Do mnie dziś albo jutro przychodzi przyszła mama,któa oczekuje dziewczynki.Być może uda mi się sprzedać wózek i ciuszki

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:42   #2814
Ewelqa1985
Zadomowienie

witajcie
gratuluje poznania płci

ego_egona prawde jestem godna podziwu dla ciebie ja jestem nocny marek wiec 6:00 rano to noc dla mnie

ja od wrzesnia siedze w domu na L4 ale nie narzekam na nude a do pracy bym tylko na chwilke mogla wrocic max na tydzien jednak sie rozleniwilam ale treaz skupiam sie na pisaniu pracy magisterskiej

troche mi zleżał katar ale nadal nie najlepiej sie czuje ide dzis na wizyte u gina
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:43   #2815
Montii
Zakorzenienie

Ale jestem wściekła! Rano jadę autem i co? Droga oblodzona - osiedlowa... zaklinowałam się. jedyna, wsteczny, nic
za mną i przede mną z 10 aut, praktycznie sami faceci, nikt mi nie pomógł, babeczka jakaś się znalazła.. z 40 kg i 150 cm chudzinka taka, pomogła mi pchać ale nic.... w końcu zawołała jakiegoś faceta i mi pomógł.
Ale inni potrafili tylko trąbić na mnie ... normalnie mam dość tej zimy
chce mi się płakać przez moją niezaradność ostatnio...

Ktoś pytał o konkursy na facebooku, przepraszam, nie pamiętam kto, jest taki wątek na wizażu FREE SAMPLES i dziewczyny podają linki i wtedy daję Lubię to ! i gram... wzięłam udział w 5 konkursach a w 3 wygrałam, czasem trzeba coś napisać i ich przekonać ( w tych mi idzie lepiej ) niż w losowaniach

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:49   #2816
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Ale jestem wściekła! Rano jadę autem i co? Droga oblodzona - osiedlowa... zaklinowałam się. jedyna, wsteczny, nic
za mną i przede mną z 10 aut, praktycznie sami faceci, nikt mi nie pomógł, babeczka jakaś się znalazła.. z 40 kg i 150 cm chudzinka taka, pomogła mi pchać ale nic.... w końcu zawołała jakiegoś faceta i mi pomógł.

Ktoś pytał o konkursy na facebooku, przepraszam, nie pamiętam kto, jest taki wątek na wizażu FREE SAMPLES i dziewczyny podają linki i wtedy daję Lubię to ! i gram... wzięłam udział w 5 konkursach a w 3 wygrałam, czasem trzeba coś napisać i ich przekonać ( w tych mi idzie lepiej ) niż w losowaniach

ojj biedactwo

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:51   #2817
Montii
Zakorzenienie

Musiałam się wypłakać
Niech mój tż już wraca

[LEFT]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 11:51   #2818
subtelle
Raczkowanie

Cytat:

to ja pytałam, dziękuję.

apropo zimy- rozumiem. ogólna znieczulica jest. My ostatnio z TŻ jechaliśmy w sznurze samochodów, zauważyliśmy , że wszyscy omijają jakiś samochód na awaryjnych. Tż się zatrzymał, żeby gościowi pomóc, bo biedny wpadł w zaspę. właczył awaryjne i stanęliśmy, Tż poszedł gostkowi pomóc. I wiesz, że ci kretyni którzy jechali jeszcze zaczęli na nas trąbić? że mamy czelność stanąć na drodze i pomóc komuś? Nożesz.... znieczulica jest straszna rozumiem Cię....
jeszcze widzą kobietę to tym bardziej pomóc powinni...

Stary 2010-12-16, 11:54   #2819
Montii
Zakorzenienie

Czuję się tak gapowato i niezdarnie ostatnio
Odkąd jestem w ciąży nienawidzę jeździć autem, a teraz to już w ogóle... Ale co zrobić, muszę.. ehhh ponarzekam sobie i mi przejdzie, ale mam fatalny nastrój przez to.

dzięki dziewczyny

siedzę sobie i łezki mi same lecą, te ciązowe hormony

[LEFT]
Stary 2010-12-16, 11:56   #2820
megi2015
Zadomowienie

Montii takie są uroki zimy - oj ty biedna... ja też mam już kompletnie dość

dostałam dziś gazetkę reklamową z Pepco. W promocji od 17.12 do 23.12 są pajacyki niemowlęce welurkowe za 12,99, spodenki niemowlęce hello kitty i kubuś puchatek za 17,99, t-shirt niemowlęcy hello kitty i kubuś puchatek za 14,99.
i fajne maskotki od 4,99

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości