![]() |
#2072 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXI
niekoniecznie- te płytki kosztują 35-70 zł/m2, w temacie cenowym nie jestem ale chyba po tyle chodza płytki?
#2073 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz to musztarda po obiedzie w sumie ![]() ciekawe jakie ś,tzn czy równiutkie bo jak nie to odpadają i tak,nie może być nawet pół ml różnicy w szerokości ani wysokości,ani garbów ani zgrubień, co się zdarza i w paradyżowych i opocznowych
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-12-16 o 11:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to tez jest piekne-no powiedzcie ze nie ![]() http://www.sklep.matsell.pl/index.ph...or-c-10_15_111 to są płytki obiektowe czyli do uzyteczności publicznej, powinny byc ok, ale róznice zawsze jakies moga byc. kupic je mozna w tym sklepie onlinowym co podałam, ponadto w wiekszych sklepach płytkowych na zamowienie na pewno-w kraku wiem ze są i w katowicach.... gorzej ze w sklepie mogą nie miec wzorników-ja mialam w starej robocie wiec mniej wiecej wiem jak to wyglada
![]() |
#2076 |
grozi wypollizowaniem
|
a czemu muszą byc takie równe te płytki??? taka dokłądnosc maja tylko te do bezspoinowego układania.....
a ta seria jest fajna bo mają w wielu rozmiarach-od maleńkiej mozaiki do 30x30 czy jakos tak
#2077 |
Zakorzenienie
|
#2078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2079 |
perfumowy zawrót głowy
|
Ale jesteście marudy
![]() Powiem tak, kolorowe aranżacje są fajne, ale szybko się nudzą. Jak się przeprowadziliśmy miałam wizję- duży pokój ma być w kolorze czerwonego grapefruita - wytrzymałam pół roku, obserwowałam wrost agresji ![]() Teraz wszystko oprócz dziecięcego mam w beżach, brązach jasnych, caffe latte aby w dużym mam 1 ścianę z ciemną czekoladową tapetą z wzorkiem. Myślę jeszcze, aby skompletować sobie 2 zestawy dodatków do dużego, zasłony, poduchy itp np. turkus i bordo i je zmieniać co jakiś czas. W ogóle musimy kupić dużą kanapę albo jakiś fajny narożnik, ale bez nóg, które ciągle pękają ![]()
#2080 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2081 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dziewczyny, właśnie ómarłam przez Waszą poezję
![]() no właśnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie mam weny do pisania...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Wpisz tu zomzing
|
kameno, czy masz jeszcze tę angosturę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
perfumowy zawrót głowy
|
ja mam angosturę i nie wiem do czego ją dać
![]() kiedyś już tu pytałam
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy następnym malowaniu kazałam dorobić jeszcze czerwone pasy w rogach ![]() ![]() dlatego nie pytałam ![]() A angosturę do drinków - w sieci można poszukać drinki po składnikach ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-16 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale wisz-płytki mają(powinny) miec podaną na pudełku kalibracje..wiec wiadomo które sa krzyfsze a które równiejsze ![]() te mje akurat nie wiem-ale w sumie nie mam wyjscia bo innych nie znalazłam....kiedys w komforcie były podobne ale matowe..ale to było 100 lat temu,a teraz komfort chyba nie sprzedaje juz płytek płytek duzo fajnych mozna wychaczyc w płytkarniach ale takich typu hurtownianego-najgorsze som ekskluzif salooony z włoskimi płytkami ![]() przysnam ze mnie ciongnie troche zeby se merliny monroły zrobic alebo inne takie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Wpisz tu zomzing
|
do drineczków, po kropelce, chyba, że chcesz na coś wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, Skarbiatko, nie wczuwam się jakoś w Wasze narzekania ale pewnie niedługo będę.. jakieś meble mi będą potrzebne, już sie boję
![]() Cytat:
![]() ja miałam angosturę ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mansona ![]()
![]() |
#2090 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I czasem czuje sie z tym jak zramolala staruszka ale coz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiem wiem że tak jest z tymi płytkami ale gó******* się to ma do rzeczywistości i tak zwykle jest do ![]() Cytat:
![]() a najgorsze jest jak już kupisz....i nagle niespodziewanie natykasz się na coś innego czego wcześniej nie było i bardzo CI się to podoba a Ty zostajesz z tym zakupionym ze zmęczenia czymś ![]()
![]() |
#2092 |
perfumowy zawrót głowy
|
możem, bo stoi i stoi....
a co masz?? ![]()
#2095 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a dasz linka do audreyów? ![]() ja nie lubieu bezowych łazienow i białych...chyba z przekory ![]() ![]() ![]() http://www.paradyz.com/Collection/new/vivida-vivido ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- kiedys doszłam do wniosku ze chyba w mieszkaniu kompensuje brak koloru ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2097 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
tak, pewnie masz
![]() Cytat:
edit: albo co gorsze z lenistwa, bo nie chciało mi się szukać ideału.. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
a teoria kompensacji ciekawa, może coś w tym jest
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-12-16 o 12:29 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 |
Nindżopesz
|
![]() ![]() Drogie wizazystki! - zaiste czy prawda to, ze aby otrzymac znieczulenie zewnatrzoponowe trzeba miec wyniki badan krwi sprzed najpozniej 2 dni? Bo jak tak to ja nie widze mozliwosci otrzymania zzo, chyba zeby codziennie latal krew badac. - czy po zzo trzeba ze 12 godz lezec plackiem z glowa do tylu? Jakos mi to nie pasuje do netowych opisow "za chwile wstalam i zjadlam obiad". A jak znieczulenie schodzi to w pakiecie sa wymioty, drgawki i insze konwulsje? - czy w systemie rooming-in czy jak mu tam, jesli zalozmy ma sie pokoj pojedynczy albo kulezanka spi, to trzeba dawac pielagniarce w lape zeby popilnowala dziecka kiedy chce sie isc np. wysikac/wziac prysznic? Jesli dawac to ile by wypadalo? |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | ||
Zakorzenienie
|
a ja we łazience mam takie coś:http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/nelia-nil
plus mozaikę ,tylko dekory inne wybrałam ![]() ![]()
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() prędzej umrę niż zrobię białą/beżową łazienkę ![]() Polly ![]() u mnie jedna będzie bardzo szara, kolor poniemieckiego bunkra, jak to ładnie któraś barowiczka ujęła ![]() a druga czirwona bardzo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.