|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hot 14 ! czyli rocznik '96 ;ddd !
Edytowane przez nuugat Czas edycji: 2010-12-19 o 11:27 |
|
|
|
#4382 | |
|
Konto usunięte
|
Bu
![]() ![]() Cytat:
ale przerabialiśmy to w zeszłym roku.Ta, 'niech się pan na mnie spuści' Test był prosty, z pytań otwartych napisać reklamę i poprosić o pomoc finansową ![]() Mam 5 na semestr z bio
|
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej ;*
bylam u kumpeli i cwiczylysmy taniec, fajnie nam to wychodzi ;D a zaraz ide na wigilie harcerska ![]() Cytat:
ja mialam to w tamtym roku ;p gratuluje ;* ja z biologii moge tylko pomazyc 0 5 ![]() Cytat:
Edytowane przez Deesy Czas edycji: 2010-12-16 o 14:32 |
||
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszytskim
![]() Wlasnie jestem po probnym egzaminie matematyczno - przyrodniczym xd Po prostu siąść i sie zalamac ![]() Na początek : losuje numerek : 36 mysle spoko pewnie gdzies z tylu , patrza a to pierwsza lawka i to najblizej komisji :O Test ogolnie tak trudny ze ja prawie sie poplakalam , a moja kolezanka z klasy sie poplakala jak wyszla z sali ;/ nie zrobilam polowy cwiczen no i ocena ma z tego byc ;/ ide zobaczyc gdzies w necie odpowiedzi do wczorajszego ;/ Mam nadzieje ze wy lepiej polowe tego dnia spedzilyscie ode mnie
|
|
#4385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja się zastrzelę. Mam jutro klasówkę z chemi, kartkówkę z wosu. Do tego życiorys Chopina, strona słówek na angielski i jakiś konkurs z wosu. Piszę go dzięki mojej "kochanej" klasie która mnie do tego zmusiła. Nie nawidzę wosu!!!
I Opowieść WigilijnaCytat:
![]() Opowieść Wigilijna ma 60 stron. Nie jest może jakoś bardzo gruba, ale znając moje tępo czytania to czarno to widzę. Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez mc266 Czas edycji: 2010-12-16 o 15:55 |
|||
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja też z biologii mogę sobie o 5 pomarzyć...strasznie spadłam w porównaniu z ostatnim rokiem,a wcale nie uważam,że się nie uczę.Ona poprostu lekcji nie potrafi prowadzić... ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
U mnie wcale nie było tak kolorowo..... Niby nic sie nie stało,ale dziwnie się zachowuje w tej szkole i dziwnie zachowują się moje koleżanki i koledzy.
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
wygrałam konkurs fotograficzny, haha. a jutro będe śpiewac z Niką 'Bog sie rodzi' na konkursie, oszaleję na dodatek próbny test z ruskiego, masakra. ;/aa no, zapomnialam ![]() pozostawie to bez komentarza.
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki.
wiem , muszę najgorzej że za to stawiaja oceny, a mat-przyr chyba troche leży.. jak dostane jaką skiepska ocene z matmy to sie powiesze chyba
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Ja miałam Opowieść Wigilijną w 5 klasie podstawówki ![]() Od dzisiaj chodzi z nami do klasy nowy, kiedyś mieszkał w Polsce, potem wyjechał do Holandii, mieszkał tam chyba 6 lat i wrócił. Nawet fajny.Umieram... Dopiero do domu wróciłam. Miałam 2,5 h treningu. Gram w kadrze z tymi debilkami z 3 klas. W poniedziałek nie mam lekcji bo mam zawody. Huuuuraa!Idę zaraz spać, taka zmęczona jestem... Mam z 10 siniaków i miejscami zdartą skórę od rzucania się pod piłkę... Auu Wiki gratulacje ![]() SKRA WYGRAŁA pierwszy mecz na mistrzostwach świata <3 Mój mąż zdobył najwięcej pkt - 19 <3 <3 <3
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-12-16 o 17:27 |
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojaaa, jak ja bym chciała chodzić gdzies na treningi. powodzenia w poniedziałek! ![]() taki urok gry ![]() dzięki ![]() hahah twój mąż.
|
|
#4392 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale i tak pewnie będę miała więcej pkt. z matmy niż z Polaka. ZAKOCHAŁAM SIĘ ;o ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej mi poszedl human, ale angielski bedzie chyba spoko - w zeszlym roku mialam 46/50 aha no wlasnie musze sprawdzic ile mam punktow z polskiego
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
heeeejo laski ;***
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam i jestem
bylo baardzo fajnie ;D i nawet druh z hufca nas odwiedzil, no i nasz kochany druh mucha <3 xd spiewalismy koledy, mi glos wysiada. i gdyby nie to, ze stanęłam na wagę to mialabym świetny humor. Cytat:
poradzisz sobie jutro ![]() ja wybralam angielski. |
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam, wagą sie nie przejmuj, święta idą więc można troche przystopować. ![]() ''Jesień'' ale były tylko 3 prace więc i tak bym miała podium xdja też angielski, ale próbny piszemy z rosyjskiego bo z angielskiego nie ma kto testu ułozyc bo mamy nowego nauczyciela a on jeszcze nas do końca nie ogarnął
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez miałam taki konkurs, gminny ![]() pochwal sie zdjeciem ;D |
|
|
|
|
#4399 |
|
Konto usunięte
|
Witam Was ponownie
![]() Byłam u ortodonty, zęby bolą, ale w końcu ściągamy trójkę do łuku ) i nadgarstek (koleżanki zagrywka, myślałam, że mi rękę złamie ).Jutro semestralny z WOSu, nie umiem nic |
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez nuugat Czas edycji: 2010-12-19 o 11:22 |
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sobie porównam oceny z zeszłego roku z tymi z tego to załamka.
|
|
#4402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
u nas tylko proponowane, bo mamy semestr do 15 stycznia
Cytat:
nogi mnie bolą jak ch... ale jestem zadowolona, choc musze jeszcze kilka rzeczy kupić jutro w PL ![]() gratulacje ;* ja bede miec chyba 4 Cytat:
zrobilas tyle, ile bylas w stanie.![]() Cytat:
Cytat:
i tak samo mam jak ty, ale watpie ze sie przyloze do nauki |
||||
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez nuugat Czas edycji: 2010-12-19 o 11:21 |
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jakos 15 jest rada pedagogiczna
![]() dobra ja spadam już powoli, musze wczesnie rano wstac a ja jestem strasznie zmęczona nogi mi odpadają...wygrałam kule musująca do kąpieli na facebooku ;p dobranoc <3 |
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez nuugat Czas edycji: 2010-12-19 o 11:21 |
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
uuu przypał
zniknęło mi dzisiaj 20zł na lekcji wf i w czasie wf 4 dziewczyny w tym jedna s u k a poszły do sztatni po coś tam przed wyjsciem na wf mialam kase w spotkanich po ubraniu sie przeszlam kawalek korytarza i skapłam sie ze kieszeń pusta moje super kolezanki powiedzialy o tym wycho ![]() teraz ta czworka ma przypal i boje sie reakcji tej oto s u k i w pon ;DD
|
|
#4407 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak chodziłam do 5tej klasy to taka dziewczyna mi coś z śniadaniem zrobiła (nie pamiętam co to dokładnie było) i moja mama taką aferę z tego zrobiła, że masakra. Jakby ktoś się Ciebie czepiał to weź im powiedz, że skoro dziewczyny na nic nie stać to nie Twoja sprawa. I wyśmiej tą sprawę po prostu ![]() Ej, dziewuszki mam do Was mega prośbę. Spójrzcie na mojego fbl, na zdjęcia (ja to ta brunetka) i powiedzcie mi jak wyglądałabym w balejażu (te pasemka, czy cuś) w kolorach : czekoladowy, kasztanowy i może jakiś złoty odcień ciemnego blondu. Ufam Wam ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Same strzały ![]() tak to już jest jak się całe gimnazjum na ściągach jedzie ;p
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() kurde , jestem po angielskim, podliczylam punkty i wyszlo cos ok. 41 .. ;/ z humana mam ok 29 .. :|
|
|
#4409 |
|
Konto usunięte
|
Hej Wam
![]() Bolą mnie zęby, bardzo. W szkole nudy, poprawiłam kilka ocen, napisałam wos, czysta improwizacja mam już chyba 3-4 oceny wystawione reszta w przyszłym tygodniu.
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poprawilam biole i mam 4
ale tak mnie zacinalo jak odpwiadalam xD
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

I Opowieść Wigilijna
powodzenia w poniedziałek!