![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
to tanie wizyty. tu 100-150.
zapisałam Igę na 17stą prywatnie po drugiej str. miasta bo kaszel już ją męczy, w nocy było sporo łażenia do niej i miała lekką temp. Niestety u mnie z lekarzem krucho, wypisuję ją z tej przychodni obok bo znów nie ma pediatry i przyjął nas ostatnio konował rodzinny. z pediatrów w poprzedniej też byłam w sumie średnio zadowolona bo raz trafiałam na dyżur konkretnej babki a innym razem już na inną nieciekawą.. no ale i tak było lepiej niż tu, będzie sporo dalej (dwa razy dalej niż do przedszkola) ale co począć. miałam nadzieję,że dziś dyżur ma innny rodzinny ale niestety,stąd prywatna wizyta. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-16 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Jowiszkowa a jak tam Igulcowej zdrówko? Cestusia ja mam takie samo zdanie odnośnie świadków Jehowy ![]() Aniś super, że urodzinki się udały. My dziś pospałyśmy do 9 ![]() ![]() Edit już doczytałam o Igusi ![]() ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-12-16 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
witam
jeszcze się inhalujemy,i zmykamy do BB Karolek niestety osłuchowo jest od poniedziałku bez zmian, czyli dalej mu świszczy. ma jeszcze zastrzyki dopisane do soboty My płacimy 50 zł. a jak mi bada 2 dzieci to 70 dobra zmykam |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane,
ostatnio nie mam wcale czasu na wizazowanie, do pracy przyjeżdżam później przez tą rehabilitację i tak będzie do końca miesiąca. Wkurza mnie to, że wcześniej wychodzę z domu później wracam, z Alicją się mało widzę ![]() Alicja maluje po stoliku, który jej kupiłam ![]() ![]() Dużo zdrówka dla chorujących dzieciaczków naszych.
#785 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś całkiem ciepło, tylko -2 myślałam że będzie gorzej. Git w takim razie niedługo pójdziemy z Olą na spacer. Śnieżek u nas sobie prószy
![]() Dorbarku ja ostatnio zwątpiłam bo Ola pomalowała telewizor kredką, na szczęście zeszło i nic się nie stało, ale dostałam zawału ![]()
#786 |
Wtajemniczenie
|
O, to Ola się do TV z kredką dobrała, nieźle.
Moja jak na razie nie wpadła na taki pomysł i mam nadzieję, że tego nie zrobi.
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc mysle ze dopiero po świętach albo nawet po Nowym Roku bo teraz mam tyle do zrobienia ![]() dzis np miałam umyc jeszcze 2 okna co mi zostały i co? -11 stopni ![]() wyjładzine mam zamiar prac tym proszkiem vanisha ale wtedy przez 15 minut musi byc okno otwarte ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Ojej ale sie pochorowaly dzieciatka
![]() Dorbarku, nie martw sie kochana, u mnie wszystko pomalowane, taki chyba maly Picasso mi rosnie (ciekawe po kim to odziedziczyl ![]() ![]() ![]() Cestusiu dziekuje za wsadzenie mojego linka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Marti gratulacje
![]() Kristi całusy dla chłopców, niech zdrowieją. I dla Igi równiez ![]() a Wiki dzis nówka nieśmigana ![]() ![]() ![]()
#790 |
Zakorzenienie
|
Marti, cieszę się
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Witojcie
Marti, ja juz ostatnio mialam pochwalic twoja stronke, podoba mi sie bardzo ![]() I ciesze sie, ze pierwsi klienci sie zjawiaja ![]() ![]() A my bylismy u lekarza, ale nic noweo sie nie dowiedzialam. Ponoc nie jest tak zle i syrop mam podawac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Mija oby nie było tak jak u Wiki
![]() ![]()
#793 |
Zakorzenienie
|
Babeczki
![]() ![]() Cestusia zobacze najpierw jak sie robi taki banerek.. a mzoe wiesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Marti, ja o htmlu nie mam bladego pojęcia niestety, a tworzenie bannerka na tym chyba też polega
![]() ![]() Pisałaś kiedyś o Photoshopie... polecam ![]() ![]() Kasiunia, ja już byłam i skomentowałam nawet ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-12-16 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cestusiu mam nadzieje,z e to bedzie pryszcz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny podajecie może tran swoim pociechą? Bo ja Alicja podaję (gastroenterolog kazała), ale ostatnio moja mama przyniosła jakąś gazetkę z apteki, w której jest napisane, że tran powinno się podawać dopiero od 11roku życia ![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Cestunia dziękuję, jesteś przekochana zaraz polecę przeczytać
![]() Właśnie wróciłam ze spaceru, kupiłam pół chleba dla kaczek i rozrzuciłyśmy z Olą ![]() ![]() Cestunia kochana a napisz mi proszę adres MAtylkowego blGA TO TEŻ DODAM SOBIE DO LINKÓW I BĘDĘ CZĘŚCIEJ ODWIEDZAĆ ![]() ![]() ![]() MArti piękna ta Twoja strona cudo!!!
#800 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A linki umieszczone po zaprzyjaźnionych stronach są bardzo ważne też ze względu na pozycjonowanie ![]() A co do świadków J, to spotkałam bardzo różnych. Są tacy, co im wystarczy powiedzieć "dziękuję" i z uśmiechem znikają. Są tacy, co trochę mękolą "a może, a jednak, a kiedy"... a kiedyś trafiłam na chłopa, który normalnie zaczął za mną iść(powiedziałam, że nie mam czasu, a on, ze pójdzie ze mną) złapał mnie pod kościołem i nie chciał się odczepić! Aż się w pewnym momencie przestraszyłam. Całą drogę chciałam go spławić a ten we mnie cytatami, pytaniami, słowotok... nawet pod sklepem chciał czekać. Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2010-12-16 o 12:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Jestem już w domku
Karolek ma niedomykalną zastawkę i miejscami większą przepuszczalność krwi co powoduje te szmery wszystko jednak jest zaliczane do wybryków rozwojowych i mam nadzieję że mu to minie //choć może nie minąć / konieczne są co jakiś czas kontrolę a ekg ma dobre Rozmawiałam z doktorka moją o Krystianie i Martwi mnie to że on niestety musi być leczony jako astmatyk Jako tako nie można takiemu dziecku zrobić konkretnego badania żeby sprawdzić czy to astma, więc u takich dzieci to się raczej patrzy na objawy i sposób leczenia Mam tylko nadzieję że mu to minie Bo tej prawdziwej astmy nie idzie się pozbyć, z nią trzeba żyć do końca Karolek też się nieraz bawi w piccaso ostatnio zauważyłam na ścianie jakieś krechy a wczoraj długopisem pomalował mi krzesło, całe szczęście że to takie byle jakie skajowe a nie jakieś z kompletu Jowiszku u was może dlatego takie ceny za prywatne wizyty bo nie macie lekarzy i inni to wykorzystują I z tego co pamiętam to kiedyś nad morzem brałam prywatną wizytę do dziecka z wizytówki z apteki i płaciłam 100 zł a badał dwoje dzieci i wiadomo było że to raczej wizytówki dla turystów, więc mógł gościu pociągnąć na cenie //choć dla mnie to i tak dużo, bo ja wtedy płaciłam u nas ok 40 zł. marticia gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Sosno
![]() ![]() ![]() Co do rysowania, Mati też pobazgrała dwie ściany w swoim pokoju i nowy stolik ![]() ![]() Kasiunia też już Cię dodałam u siebie ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-12-17 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Kristi powazne problemy ma Karolek
![]() Sosna, juz mam profil na Facebooku i ja nic nie wiem ze Ty jestes tez zarejestrowana? wyslij na prva imie i nazwisko to Cie zaprosze ![]() A tak, z mlodym to 1,5 roku sie meczylam, jemu to chyba te zeby tak dokuczaly, bo odkad wszystkie 20 wyszlo uspokoil sie. Ja wam chyba kiedys musze nagrac jak Mario obrysowal wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Cestunia dziękuję MAti też już dodana
![]() ![]() Kristi współczuję ![]() ![]()
#805 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka mam nadzieję że będzie dobrze i że mu to zniknie
Bo Krystian jak miał rok to też mu wyszło że ma szmery i po badaniu to kardiologicznym okazało się że też ma zastawkę niedomykaną, też w jednym miejscu ma większą przepuszczalność krwi do tego jedna /lewa/komora jakoś się słabiej rozwija /tzn jest mniejsza / a w ekg też mu wychodziły jakieś nierówności \ bo jemu w ogóle to serce raz szybciej biło raz wolniej /nie równe rytmy/ i wszystko miało się uregulować, mniej więcej do 5 roku życia te sprawy się prostują same, jemu jeszcze się nie znormowały a za niedługo kończy 6 lat Najchętniej to bym usiadła i płakała, ale wiem że to nic nie da Ja to w ogóle to mam chyba jakiegoś pecha Muszę się jakiś specjalistów popytać czemu wszystkie moje dzieci tak chorują \ przecież większość dzieci choruje tak od czasu do czasu Jak jest więcej dzieci to jak już jedno choruje przewlekle, to jest norma ale czemu moja trójka choruje ciągle od początku //ledwo zobaczy ten świat czy może ktoś zna odpowiedzi na moje pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Kristi moze ja Cie pociesze tym, ze ja i moi 2 braci ciagle chorowalismy, jedno drugiego zarazalo.. mysle, ze to normalne.. no ale to zalezy tez od rodzaju chorob
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marticia no właśnie to zależy na co się choruje oni zawsze same poważne choroby też bym chciała by mieli tylko zwykłe przeziębienie Ja też pamiętam że chorowaliśmy w domu /a mam duże rodzeństwo/ale nigdy na coś poważniejszego bardzo często wystarczył domowy sposób leczenia Ale dzięki za pocieszenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
hello
byłam dziś na odciąganiu krwi, aż dwie fiolki mi utoczyła paniusia ![]() siki i krew ok, ale te tarczycowe sprawy jakieś dziwne dla mnie niby w mieszczą się w normach, ale chyba muszę z endokrynologiem skonsultować ![]() a ja powiem szczerze nie ufam lekarzom jak wmawiają nam że cos jest mega dobre dla nas czy dla bobasów, odwiedzają ich wszak tabuny przedstawicieli medycznych co wiadomo nie pozostaje bez echa, więc mam minimalne zaufanie przez to ja jestem jak Veronka , lepiej jak podczytam opinie użytkowników na dane tematy ![]() a tran zawsze ok, tak na moj chłopski rozum, ![]() tylko że ja i Miki jesteśmy uczuleni na tę oleistą konsystencję, wiec nie kupuję w płynie, bo Miki mówi mama nie , inny syjopek ![]() zamówiłam kawy w Silesii, naprawdę mega szybka przesyłka, dziś nie testuję jeszcze bo resztek domowej nigdy bym nie wybrała ![]() mam 3 polecane przez Jowiszka i Anisię, mam zagwostkę od ktorej zacząć ![]() Miki dziś nie drzemał, robi się już mega upierdliwy ![]() Kristi głowa do góry, matka polka przetrzyma wszystko, do wesele się wszystko chłopaczkom zagoi, trzymam kciuki, nie płacz tylko kobieto, chyba że dla relaksu ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-16 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Kristi będzie dobrze
![]() ![]() ale powiem ze w szoku byłam jak pisałaś tego pierwszego posta o serduszku Karolka, taki spokojny, opanowany. Ja mysle ze wywaliłabym mega spanikowanego, ale jak juz pisałam jestes silna i to najwazniejsze. Napisałaś ze to moze byc wybryk rozwojowy wiec trzeba byc dobrej mysli Wiki juz padła, nawet jej nie kąpałam bo zasnęła mi przy mleku. Na szybko tylko rączki buzka, ząbki i pupa i do spania. Zasnęła w 5 sekund ![]() ![]() kupiłam ten kidabion i powiem Wam ze w smaku straszny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.