|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Ja ostatnio jechałam do pracy i autobus był tak zawalony, że nie było gdzie usiąść. Więc za radą koleżanek poprosiłam panią o ustąpienie miejsca. Pani dziwnie się na mnie spojrzała i powiedziała, że ją też nogi bolą:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Prunelle dziękuje ![]() ![]() Co do eks to chyba zakończyłam etap nadzieji. Telefonów nie odbiera, więc rzeczy jego które sa u mnie zamierzam mu podrzucic jada w góry na świeta. Troche dla mnie stresujące, tym bardziej, że on dalej u rodziców chyba mieszka. Myślę, że muszę zakończyć ten etap przed Nowym Rokiem. Dzisiaj dostałam od niego 300 zł przelewem w tytule "Wsparcie dla Ciebie i maleństwa na czas ciąży". Ciekawe co mam zrobić z taaka gotówką ![]()
Ćwiczę z Jillian Mel B Tiffany boczki 8 abs Edytowane przez nuna_77 Czas edycji: 2010-12-16 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Wtajemniczenie
|
prunelle gratki synka
![]() chamstwo ludzkie nie zna granic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Jajcarz nie z tej ziemi
![]() ![]() dziewczyny mają rację, Nowy Rok - nowe życie ![]() ![]()
#2860 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale się uśmiałam i TŻ też czytałam i się śmiał ![]() Cytat:
![]() Damy radę niedługo poznamy płeć mam taka nadzieję ![]() a ja już po obiedzie . TŻ pojechał do kolegów bo się z nimi umówił a ja sama zostałam... eh... nudy w tym domku nie am co robić . |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Taaa, mój na służbie, więc chociaż przeklinałam, że dziś mnie czeka takie latanie po urzędach, to jednak spora część dnia jakoś zleciała
![]()
![]() |
#2862 |
Zadomowienie
|
no własnie dzisiaj jakoś odkryłam,ze Tymek to może być Tymoteusz albo Tymon.Raczej za Tymoteuszem byłabym.Bo Tymek to chyba zdrobnienie od tych dwóch rodzajów,co?
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2864 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() ja ostatnio rzadka rzadku tutaj bo laptop mi szwankuje ![]() dziś byłam u lekarza,pochwalę się moją "kluseczką" ![]() 28t 5d i waży 1216gram ![]() wszystkie wymiary w normie, szyjka też ok to się bardzo cieszę ![]() co do mojej wagi to jakoś zastopowała, teraz w ciągu miesiąca przytyłam 1,5 kg (ostatnio to 4,5 na miesiąc) co daje razem od początku ciązy prawie równo 10 kilo ![]() z czego 4 kilo to na bank mój cellulit ![]() ![]() aaaa UWAGA dziewczyny, od dziś wyprzedaże w H&M i mnóstwo tanich ciuszków dla maleństw, dziewczynek i chłopców, fajne bluzeczki, bluzy, spodnie i sukieneczki itd można kupić już za 10zł (ceny są 10zł, 20zł lub 30zł,te najdroższe to po 40zł ale naprawdę dla takich małych maluszków to dużo po 10zł jest - przecenione z 30zł na przykład ![]() co też uczyniłam he he ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zadomowienie
|
Na jedna prywatna wizytę z usg u lekarza.
Eirene brak słów sama nie wiem jak go nazwac ( lekarka stwierdziła "psychol" jego znajoma) Megi chyba chce miec potwierdzenie do sądu , że pomagał ![]() Agaaga nowe życie ehh watpie, sama na pewno ![]() Laseczkaa to jest nas 3 z niewiadomymi ![]()
#2866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do ustepowania miejsca to jakis czas temu byl program na ten temat, ze kobity w ciazy staja sie nie wiedzialne i ponauje taka znieczulica, ze przechodzi to ludzkie pojecie. Sama sie przekonalam czy w kolejce czy w autopku, ze jak wchodze to na beszczelnego niektorzy sie mi jeszcze przypatruja jakbym z nieba spadla, a inni odwracaja glowe i nara. Poki czuje sie super i nie jezdze po 1,5h tylko max 2 pezystanki ( a i tak zawsze wolalam stac, bo na siedzaco to zaraz nie dobrze sie robilo) to jakos olewam sprawe, ale jak zacznie brzuch byc uciazliwy i zmecznie bedzie mnie dopadac to nie omieszkam zrobic w razie w afery, ze polacy to banda kretynow, a co. Ile to razy jakies babcie urzadzaly awantury, bo ktos tam nie chcial ustapic to co ciezarna gorsza? Tylko najbardziej irytuja mnie babki z malymi dziecki, ktore przeciez do nie dawana przechodzily to samo, a mimo wszystko tez nie sutapia, nie przepuszcza w kolejce zero. Co do autka to jak mialam swoje i czesto gdzies tam sobie jezdzilam to zawsze mialam bejzbola przy recznym i jak ktos mi sie nie podobal to potrafilam wyskoczyc i mu pomachac przed szyba. Wiecie jakie miny mieli kolesie co najpierw mi zajezdzali pas, a na swiatlach nagle pukalam im w okienko tym "patyczkiem" ? bezcenne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój wyrodny stary(bardzo łagodne określenie) nie chciał mnie od początku,bił nawet moją matkę.Ta się zawzięła i zostawiłą go,a on nie chciał mnie za to uznać.Walka w sądach o ojcostwo i te inne sprawy alimentacyjne toczyły sie latami.Jakoś we dwie dałyśmy radę ![]()
w miłości i w marzeniach wszystko jest możliwe Edytowane przez kampasiula Czas edycji: 2010-12-16 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo my jeszcze nic nie mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zadomowienie
|
u nas tutaj Tymków nie ma ,ale za to ogrom Jasiów i Antosiów.A dziewczynki to Wiktorie ( z zosią chodzą 3 do grupy) i Amelie
#2870 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za zrozumienie
![]() ![]() Prunelle bardzo ładne ubranka, zwłaszcza spodenki ![]() ![]() debeb3 u mnie niestety nie ma HM a szkoda. Do najbliższego mam ponad 60 km... tak to jest mieszkać w małej miejscowości, ale ostatnio nam otworzyli reserved ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Monti, współczuję porannych przejść. W takich sytuacjach cieszę się że już nie jestem kierowcą, miesiąc po kupieniu auta rozwaliłam je i przeszła mi chęć na jazdę
![]() Eirene, u mnie płeć potwierdził gin (dwa razy) plus genetyk (a jemu wierzę w 100%) więc nie nastawiam się na niespodziankę. W pierwszej ciąży płeć potwierdziło mi trzech lekarzy i żaden się nie mylił ![]() ![]() Prunelle, gratuluję synka ![]() Lustereczko, naprawdę znieczulica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Finansowo róznie, ale sobie muszę poradzić, trochę liczyłam na jego pomóc, ale jego słowa nic nie znaczą. Niby miał pomagać, pisał to co drugim smsie. Chyba nie ma drugiego tak nieodpowiedzialnego. Dziecko chce uznać, ale już mu w ogóle nie wierzę. ![]() Co do imienia to właśnie myślałam nad Tymoteuszem, ale mam długie nazwisko i chyyba nie, choc mi sie bardzo podoba. Zastawiam sie nad Jackiem i Leną ![]()
Ćwiczę z Jillian Mel B Tiffany boczki 8 abs Edytowane przez nuna_77 Czas edycji: 2010-12-16 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zadomowienie
|
Zapomnialam gratki z udanych usg i poznanych plci.
Co do imion i konfliktow z nimi zwiazanych to nie kumam za cholere tesciow i calej reszty, bo co to sie za "moda" teraz zrobila, ze to rodzina wybiera imie. Kurde ciekawe czy tak rodzicom, tesciom, rodzenstwu i innym nie zadowolonym ktos imie ich dziecka wybieral. szlak by mnie trafil jakby mi tesciowa czy rodzice robili problemy, bo im sie imie nie podoba. Poczestowalabym szyderczym smiechem i kazala spierniczac zanim sie bardziej nie zdenerwuje i powiem cos przykrego. Nuna ten osobnik prawdopodobnie wlasnie szykuje sobie podstawe, zeby pokazac w sadzie, ze dawal kase. Nie wazne ile, bo to sie raczej rzadko liczy, ale ten tytul swiadczy o tym, ze chce miec dowod. Moglabys tez sobie naszykowac wszelkie rachunki na dowod ile cie kosztowala ciaza, a pozniej jak sie maly urodzi to szczepienia itp i normalnie ubiegaj sie o alimenty. Jak bedzie robil problemy to test na ojcostwo i koles jest ugotowany. Sad zarzadza jaka sume musi placic Tobie co miesiac i masz z glowy. I nie ma akurat w tym przypadku gadki, ze nie mam kasy, bo malo zarabiam, bo wowczas dostajesz kase od panstwa, a w monecie jak przyuwaza, ze on ma lepsza prace to od razu wlaza mu na konto. Mam dwa takie przypadki w rodzinie, a jeden to nawet jak ojciec jak sie zrzekl praw do dziecka to i tak do 18 musi bulic i to niestety nie malo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Lustereczko i komisia no brak słów, i żaden facet się nie pofatygował, żeby ustąpić....eh, ludzi...
dan3b o dzięki za info, pojutrze będę w Lublinie to wstąpię do H&M ![]() A ja kupiłam dzisiaj na all podgrzewacz i termometr co mierzy temp w sekundę podobno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Rozeznanie
|
U mnie dwóch różnych lekarzy jeden w 18tc a drugi w 22 tc powiedzieli że chłopak będzie, więc też się nie nastawiam na niespodziankę
![]() Co do imion to u nas będzie Ksawery, nie każdemu się podoba to imię, moim rodzicom się podoba, teściom tak średnio, znajomi różnie reagują. Ale w sumie to jakoś nie przejmuje się tym, to w końcu NASZ syn , więc mamy prawo go nazwać tak jak chcemy, a nie uważam żeby imię Ksawery było jakoś bardzo krzywdzące dla dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
laski jestem
![]() u lekarza wszystko wporządku mała ma tetno 140 w dalszym ciągu dostałam tylko skierowanie na wymaz do szpitala i mam znow mocz zrobic na wszelki wypadek a tak wogole to nie umiem stanac na prawą noge taki mnie bol w nocy zlapal ze az wyłam z bólu az sie maz obudził (a to wyczyn jest) i mi noge prostowal ja wyłam a on uspokajał... teraz nawet nie umiem stanąc na nodze a w aucie to masakra musze sie z magnezem przeprosić black wiesz co wujek nie odbiera telefonu (chyba jest na dole) ale postaram sie załatwic a i jak jechałam zawiesc L4 to na placu za promilem jest wielkie stoisko z zywymi choinkami tylko cen nie znam bo sie nei zatrzymywałam musze sie zaczac pakowac na wyjazd a tak mi sie nei chce ![]() taki kawal w taka pogode musze jechac
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Nuna, a wrzuć rzeczy eksa w worek na śmieci i rzuć mu tam pod drzwiami
![]() ![]() Deneb, cieszę się że wizyta udana ![]() Kampasiula, takiego ojca lepiej nigdy nie widywać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Wtajemniczenie
|
anika ok, dzięki
![]() ![]() właśnie zjadłam Danone gratka czekoladowy - myślalam ze będzie poodbny w smaku do Monte ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
On do biednych nie należy, podobno na swoja córkę płaci 1000, wiec tu tez powinien. Jest zła , że miało byc dobrze , pieknie a tu znowu samotne macierzyństwo, ale wole sam niz z kimś takim. ![]() Gosikk on w trakcie ciązy nie ma obowiazku płacic, wiec to niby jego dobra wola ![]() Wiktorii jest sporo u córki w klasie 2 i dwie Julie, Bartków 3
Ćwiczę z Jillian Mel B Tiffany boczki 8 abs Edytowane przez nuna_77 Czas edycji: 2010-12-16 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.