|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Kurcze, nie ma już 30% ;(((((((((((
Ciekawe ile każą zapłacić za drugie zamówienie... Jak z 10% rabatem to ja podziękuję, bo chciałam oxydowaną bransoletkę, ze względu na rabat wzięłam zwykłą srebną. Jak dadzą tylko 10%, to wolę w salonie kupić oxydowaną z 5% rabatem - mega foch Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2010-12-16 o 16:09 |
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
o nie
|
|
|
|
#4563 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny
ale mam szczęście wczoraj wieczorem zamówiłam w Yes dwa stopery, murano i srebrny charms. Dzis rano zadzwoniono do mnie z salonu, że zamówienie jest gotowe do odbioru. Po południu odebrałam i co prawda zmienilam zdanie i zamiast zielonego murano w kwiatki wybralam fioletowo-rozowe trojkaty (babeczka mi z wystawy sciagnela). zaplacilam -30% ale sie ciesze! stopery juz zalozone na bransoletke ale murano i serduszka czekaja do wigilii jejku juz sie nie moge doczekac murano w rzeczywistosc sporo roznia sie od tych na zdjeciach! |
|
|
|
#4564 |
|
Zadomowienie
|
ale jaja
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie "próbowałam cos zamówić", wpisałam kod i wyskoczyły mi rzeczy z ceną -10% ![]() Wiecie co, im się chyba coś *ebło z tą zniżką na necie przez te dwa dni Ale zamówione rzeczy muszą zrealizować za tyle, nie ma że nie! ![]() Oj, już chyba są
|
|
#4566 |
|
Zadomowienie
|
O nie! Czemu nie zamówiłam wczoraj?
|
|
#4567 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam w koszyku dwie kulki, za 299 za sztukę i od wczoraj je mam.
Wpisałam kod promocyjny i wyskoczyło mi że została cena obniżona o rabat. Zrealizuje to zamówienie, ale wezme odbior osobisty i zobaczymy co się będzie działo. Jak -10% to nie biore tego, jak -30% to wezme. Zobaczymy czy mi sie upiecze..
|
|
#4568 |
|
Rozeznanie
|
Anulowali, bo w sumie nie kupowałam dla siebie. Rano kupiłam 2 takie same koraliki: wiara, nadzieja, miłość, a w poludnie zamówiłam bransoletkę osobnym zamówieniem. I to pierwsze anulowali (może skapli się, że cos nie gra), a drugie czeka na kuriera :/
|
|
|
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
wymienili mi tego korlaika,,i dziewcyzna zrobila taka mine jak zobaczyla paragon i mowi " a co to za cena" na co druga jej kolezanka mowi " no co promocja nie wiedzialas? Nikt nie wiedzial ze jest promocja a raczej sorry ze byla "Promocji na 30% juz nie ma bo to byl jakis blad ale ci co zdazyli kupic z 30% procentami to beda mieli sprzedane to po takiej cenie bo oni w sklepie to zamowienie maja przygotowane wlasnie z ta nizsza cena, bo u mnie w Yes jak im powiedzialam ze zamawialam z internetu i ze zadzwoniono do mnie ze jest juz przesylka to oni mowia tak tak ,Tylko nie wiedzieli czemu jest nizsza cena i ziomek sie mnie pytal czemu taK JEST ZE AZ 30% . HEHE
Moje trolle z serduskziem
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#4570 |
|
Zadomowienie
|
jak nie uzbieram na komplet z Trollbeads tych 500zł to sobie kupię szczęśliwego smoka! o!
|
|
|
|
#4571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4572 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale super
![]() Nie działa strona z zamówieniem. Kliknełam "potwierdz zamówienie" i wyskoczyła mi biała, pusta strona... Ale dali ............... ![]() Kurde, klikałam 3x i patrze że na poczcie mam 3 zamówienia.. o matko.. ;/ Jednak rabat -10% juz tam jest... Gratuluje szczęśliwcom, którzy kupili z rabatem
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2010-12-16 o 16:20 |
|
|
|
#4573 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam im, że jak nie ma tych koralików, to chcę inne z tej samej grupy cenowej ze zniżką. Zobaczymy co odpowiedzą.
PS. Biedny informatyk, ciekawe czy już ma dyscyplinarkę :/ |
|
|
|
#4574 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
WARA NAM COŚ ANULOWAĆ!!! Zamówiłam wczoraj po cenie jaka wyszła, dostałam mailem potwierdzenie danych zamówienia i nie ma żadnego zmieniania Tymbardziej, że Pan z salonu dziś dzwonił że moje zamówienie już leci do mnie i tylko kwestia kiedy przyjdzie! Co, no chyba nie zadzwonią do kuriera "E ty, Mietek, zawracaj no tu bo my już nie chcemy sprzedać" Może i pomyliło im się, ale to ich problem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4575 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Nadal mam w historii zamówień. Teraz chce zmienić na inne koraliki, ciekawe co będzie Takiego maila dostałam: Szanowana Pani, Z przykrością informujemy iż nie możemy zrealizować poniższego zamówienia. Nie posiadamy już zamówionej przez Panią biżuterii. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Z poważaniem Przemysław Koczorowski Menedżer Dział E-commerce YES Biżuteria Sp. z o.o. ul. Świerzawska 1 60-321 Poznań tel +48 61 861 11 74 fax +48 61 861 11 10 ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
o fuksiara ![]() :dśliczna bransoletka Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2010-12-16 o 16:29 |
||
|
|
|
#4576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliknęłam odśwież i mi zamówiło drugi raz to samo ![]() W historii zamówień pewnie też masz 3 zamówienia? No nic, jedynie odbierzesz tylko jedno i już ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() Jak mnie spróbują tylko anulować i takiego maila dadzą, to chyba kopnę ich w trzy pośladki, bo akurat to co ja chcę, to w każdym salonie jest pełno więc nie uwierzę
|
|
#4577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie nie chcieli dać po zniżce.. Ja z niecierpliwością czekam na telefon potwierdzający odbiór drugiego zamówienia.. odbieram w galerii łódzkiej.. |
|
|
|
|
#4578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj o 6 rano, a bransoletkę o 12... anulowali to pierwsze... |
|
|
|
|
#4579 |
|
Zadomowienie
|
Dziwna sprawa, chamstwo:/ skoro było dostępne na stronie to powinni załatwić i już!
Ja miałam z tą zniżką tak, że zamawiałam w środę i jak zobaczyłam, że taka zniżka duża to zrobiłam drugie zamówienie, ale jakiś czas po 2gim zamówieniu miałam już normalne ceny (jakbym chciała złożyć trzecie np.). |
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
A ze mną nikt się nie kontaktował po mailu potwierdzającym złożenie zamówienia....Ciekawe co z tego wyjdzie....
|
|
|
|
#4581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A swoja drogą zamówiłam dwie kulki, a mogłabym kupić tylko jedną?
|
|
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie jeszcze się wstrzymam z irytowaniem do jutra jak to będzie, jeszcze nic mi nie anulowali ![]() Tymczasem na uspokojenie nerwów, kto jeszcze nie widział zapraszam do obejrzenia mojej charmso-choinki na tablicy Yes ( i jak ktoś kliknie "Lubię to", to będzie mi odrazu milej )http://www.facebook.com/settings/?ta...00001468326258 Uff...
|
|
#4585 | |
|
Zadomowienie
|
Do mnie dzwonili już wczoraj rano, że 1 zamówienie jest, ale zapytałam o 2 i nie było to mieli się kontaktować i nic.. ale w historii zamówień tego nie wykasowali.
Mam nadzieję, że da radę kupić po tej korzystnej cenie bo bardzo się napaliłam na te rzeczy a jak nie to skontaktuję się z tym rzecznikiem klienta co mają na stronie:P Ehh!---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten mejl który dostała domcia81 to jest właśnie od tego rzecznika klienta (tak sądze..) więc z podobną odpowiedzia możesz się spotkać. Ten rabat był zbyt piękny żeby był prawdziwy...
|
|
|
#4587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zawsze pozostaje rzecznik praw konsumenta:P tylko trochę się wtedy czeka.. Mirell polubiłam Twoją choinkę na poprawę humoru... ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- I też od razu pomyślałam, że ten rabat jest zbyt piękny żeby był prawdziwy, ale ktoś tu pisał, że udało się odebrać po promocyjnej cenie także szansa jest, w każdym razie będę się posiłkować wydrukami z historii zamówień i mailami z potwierdzeniem
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj dziewczyny, ale akcja z tym rabatem. Ja tak myślałam, że im się coś pomyliło, że jest 30%, ale miałam cichą nadzieję, że jednak to prawda
Ale teraz przynajmniej nie będzie mnie kusiło nic zamawiać jak zostanie tylko 10%![]() A teraz mam pytanie do VLS: ile masz centymetrów w nadgarstku? To znaczy obwód nadgarstka? Bo tak się zastanawiam i nie pamiętam, a jak mi napiszesz to będę wiedziała tak mniej więcej czy ta szara Pandorka będzie na mnie dobra czy nie
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sliczna ta choineczka
|
|
|
#4590 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Czy któraś z was mogłaby doradzić mi, którą bransoletkę wybrać? Trollbeads, czy pandora? Z góry dziekuje za odp.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

ale mam szczęście
ale sie ciesze! stopery juz zalozone na bransoletke ale murano i serduszka czekaja do wigilii

co jest grane?

Kliknęłam odśwież i mi zamówiło drugi raz to samo
)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)