|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
29 zł.
W sumie nie ja tylko mama Tż., bo ona nimi handluje.
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
_Alessandra śliczna sukienka
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
Poszukaj tu na wizażu lub w internecie swatchy ... Wybór kolorów jest ogromny - ja miałam 200nude, chyba najpopularniejszy
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dosłownie na chwilkę
Może jakiegoś wirusa mam czy coś...?? Bo z paroma stronami i podstronami mi się tak dzieje....Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata x1 (wzięłam ostatnią torebkę, jutro muszę dokupić koniecznie - herbata cynamonowa dla odprężenia - Merz Spezial x2 Włosy: - zero prostowania - balsam nawilżający Joanna x2 na 1/4 włosów - mycie szamponem wzmacniającym Garnier - maska Gloria na ok.2h pod rozgrzanym ręcznikiem - praktycznie wysuszyły się same, ja tylko podsuszyłam trochę na końcu ![]() Twarz: - krem Alantan Plus - filtr spf50 LRP - Carmex na ustach w ciągu dnia - żel peelingujący Neutrogena - serum witaminowe na noc Avon (a tak jakoś sama rączka mi się wyciągnęła po nie, bo mam taką przemęczoną tą twarz a mama poustawiała teraz swoje kosmetyki w łazience, a mam nadzieję, że po jednej nocy mnie nie zapcha, wypryszczy itd.itp. )- punktowo Tormentiol i Tribiotic na noc - maść nagietkowa na usta i olej rycynowy na rzęsy na noc Ciało: - krem do rąk Isana co jakiś czas, a jak wychodziłam na dwór, to maść nagietkowa na dłonie - krem do stóp Avon - masaż Syrenką - balsam nawilżający Neutrogena (wykończyłam i w końcu mogę wziąć się za następny, który stoi i na mnie czeka ! )- maść nagietkowa na dłonie na noc Jak to cudownie mieć do szkoły na 11, a musieć iść na 8, żeby otworzyć i poprowadzić sklepik ....Bomba No ale cóż, ja ostatnio przyszłam na 10, a dziewczyny były od 7:40, także jutro moja kolej, więc pobudka 6:30...A i jeszcze muszę Wam powiedzieć, że jest mi smutno...nawet trochę bardzo..Bo niby się trzymam i twardo nie dzwonię, nie piszę ani nic, ale co telefon wibruje to myślę "o, może to On" a tu koleżanka/kolega/przyjaciółka/brat/dziewczyna brata itd. - wszyscy tylko nie on..Jak dzisiaj mi się wyświetliło MY DARLING na tel. to myślałam, że padnę, ale dobra odbieram, powaga, nie pokazuję, że cieszę się jak głupia, bo może przemyślał, chce mnie usłyszeć i w ogóle,a on tylko "to jak tam, określili się co z tym sylwkiem, czy idziemy na tą domówkę, bo wiesz trzeba wcześniej powiedzieć albo jednym albo drugim"... No to co, powiedziałam jedynie, że nic jeszcze nie wiadomo a on aha, no to dobra, a ja no to ok a on no to cześć i się wyłączył...Nie powiem rozczarowało mnie to i to bardzo...Trudno, sam do tego doprowadził, ja go przepraszać nie będę i za nim latać I z jednej strony jestem dalej na niego zła itp. ale z drugiej...taką mam ochotę zadzwonić, usłyszeć go, pożartować z nim, powiedzieć, że go kocham usłyszeć, że on mnie też, przytulić się itd..I tak mi ciężko jest się trzymać a to dopiero 1,5 dnia... Tak nie lubię takich sytuacji, ale nie będę naprawiać sytuacji którą on sprowokował P.S: Doszedł dziś ten puder Kryolan !! Dobra, nie zaśmiecam już, przepraszam za offa..Dobranoc Kochane
|
|
#515 | |
|
CABIN CREW
|
wykąpałam się
![]() dzisiejsze SPA: - humavit - 1,5 l wody kapiel demakijaż tonik krem oliwkowy ziai wax w sprayu na włosy woda brzozowa w skalp peeling ciala serum na biust eveline balsam ujędrniający właśnie maluję paznokcie na liliowo będzie jeszcze krem do stop i rąk... ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1
![]() ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- jeszcze ciemno a juz musze wychodzić (
|
|
#517 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
mega źle się Czuję, zmarzłam w nocy i boli mnie gardło...wrrr....
|
|
|
#518 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dzien dobry
dzis jade do biblioteki zrobic prezentacje (w koncu mam juz weekend ) ![]() Gdzie sie podziewa caate? |
|
|
|
#519 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Byłam wczoraj na małych zakupach i kupiłam sobie nafte kosmetyczną z witaminami i dwa cienie z inglota (perłowy i czarny). Wogóle w rossmanie jest promocja i odżywka z issany jest za 3 zł Chciałam wziąść, ale stwierdziłam, że wypapram najpierw te co mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
np za 14 zł, czyli z przesyłką wychodzi 20 O ile pamiętam to Ty masz już dość sporą kolekcje tych szminek, chciałam sobie kupić jakąś różową, cielistą, ale taką która jednak sie tak mocno nie zlewa z odcieniem twarzy Masz jakiś pomysł? ![]() Alekssandra Piękna ta sukienka ![]() Nie wytrzymałabym tyle dni bez Tżta Bidulka Ale dobrze robisz, nie dzwoń, nie pisz niech zauważy, że to on popełnił błąd
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-12-16 o 08:30 |
||||
|
|
|
#520 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
mi sie podoba ta szminka w zalaczniku, jesli chodzi o matowe roze
|
|
|
|
|
#521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczna jest, właśnie o taką mi chodziło Ciekawe jakby wyglądała na m oich ustach... A gdzie Ty kupowałaś swoje?
|
|
|
#522 |
|
zawsze mam racje
|
Ja bym chyba źle wyglądała z taką jasną szminką.
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot mi też się podoba ta szminka
|
|
|
|
#524 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ma któraś z was podkład relona o odcieniu sand beige? może mogłybyście pyknoć fotke rozmazanego na ręku. bo się zastanawiam nad tym odcieniem ale nigdzie nie moge go znaleźć
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- np te kolory odzwierciedlaja faktyczne kolory?? http://allegro.pl/revlon-colorstay-c...364986281.html błagam o pomoc
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
_Alessandra dobrze, że nie dzwonisz. Niech zrozumie swój błąd, choć z facetami to bywa różnie, wiem to po swoim. Trzymaj się. Kitka ja wczoraj też wychodziłam po 6 z domu. ![]() Ech... za długo śpię, jak nie muszę rano wstawać. Muszę nastawiać sobie budzik, bo jak można tyle leżeć w łóżku. Dzisiaj np. leżałam do 12.20
|
|
#526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałam ostatnio podobną sytuację, tylko że to ja zawiniłam
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-12-16 o 13:13 |
|
|
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oto Revlon 180 Sand Beige do cery normalnej i suchej
|
|
#528 |
|
Wtajemniczenie
|
boska jesteś
i ten chyba sobie zamówie bo dobry bedzie![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- a może macie jeszcze nude żeby porównać ????
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#529 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
stwierdziłam że to tylko 3 zł.... ![]() wróciłam z uczelni.... byłam na uczelnianej siłowni (w końcu ) i bardzo mi się podobało, dałam sobie w kość, ćwiczyłam 1,5 godziny
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam inglota cielistego, ale raz na rok maluję usta ![]() od dziś do mojej diety włączam morele suszone ![]() „Spożywanie bogatych w betakaroten (prowitaminę A) oraz cenne składniki mineralne suszonych moreli sprzyja odbudowywaniu zniszczonych włókien kolagenu i elastyny, co poprawia strukturę i elastyczność skóry” podkreśla dr Wojciech Kolanowski z Katedry Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej na Wydziale Żywienia Człowieka SGGW. Zawarta w suszonych morelach prowitamina A wspomaga leczenie trądziku odblokowując ujścia kanałów łojowych i regulując ilość wydzielanego łoju. |
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Tż nadal się nie odzywa, jedynie dziś to ja do niego zadzwoniłam bo spotkałam jego tatę po drodze i prosił mnie, żebym przekazała mu, żeby do nich przyszedł coś tam naprawić jakby mógł, bo on ma coś z tel. i nie ma jak się dodzwonić a jego żona już nie ma kasy na koncie i tylko tyle i mówię no to dobra pa, a on nic zero, tylko no to cześć no to się wyłączyłam..Żadnej tęsknoty ani chęci pogadania ani nic...I się w końcu zdenerwowałam i nie wytrzymałam i napisałam mu sms'a że łatwiej byłoby powiedzieć, że chce ode mnie odpocząć i ma mnie dość niż dawać mi to do zrozumienia milczeniem.. I zero odzewu! Wiem, że kasy na koncie nie ma, ale gdyby mu zależało, żeby się ze mną skontaktować, to by jakoś dał radę, ma kolegów itd. albo by przyszedł - ma do mnie jakieś 15min drogi tylko!...No nic.. W ogóle dziś wstałam, godzina 7, bo zaspałam i taka myśl przytłaczająca, że inni idą na 11 do szkoły z klasy a ja z koleżanką na 8 i tak mi się nie chciało wstaaawać Ale wstałam i jak zobaczyłam -20 stopni to myślałam,że padnę - nawet butów zimowych nie mam, chodzę na razie w botkach na obcasach dopóki czegoś nie znajdę ![]() Aaa i mam zamiar zrobić sobie taki makijaż na święta: https://wizaz.pl/akcje/magiczne_swie...n_z_miodem.php - piękny jest Tylko te moje cienie,to porażka jakaś jeśli chodzi o wyrazistość, muszę coś pokombinować a bazy nie mam żadnej...Myślicie, że jak dam pod cienie jako bazę tę maseczkę bankietową, bo ona sylikonowa jest to coś pomoże? A teraz nadrabiam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Soph - no to jedziemy do Hiszpanii Niestety nie używałam tej emulsji..Ale od razu mówię, jeśli wybierasz filtr - Anthelios z La Roche Posay, zarówno 30 jak i 50 to masakra! I okropnie drogie do tego, a to jedna wielka porażka..![]() sylvi_86 - proszę ![]() Mitsukki - ojej, zdrowiej Kochana, zdrowiej! A jaki BB Cream zamówiłaś?Shadii - Hayden na tym zdjęciu ma boski tyłeczek Kitka - i dla mnie również False Lash jest hitem!kobietasukcesu - to witaj w klubie - ja od wakacyjnego wyjazdu do Hiszpanii jestem zakochana i zafascynowana tym krajem pod względem klimatu, ludzi, zachowania itd.itp i moim marzeniem jest tam zamieszkać, czuję, że to właśnie moje miejsce na Ziemi... Chciałabym nauczyć się hiszpańskiego tak perfect i tam studiować najlepiej - studia mają darmowe ! kaaasiuleczka - no heej ![]() samaraNW, Kitka , Niezapominajka89, angelwithoutsoul - dziękuję I Was wszystkich posłucham i tak właśnie zrobię! I dam jakiś pas czerwony akcentujący talię i czerwoną torebkę będę mieć i srebrną bransoletkę i kolczyki i coś na szyję, tylko właśnie nie wiem w jakim stylu ale raczej coś delikatniejszego A co do figury - to właśnie do takiej chcę wrócić Bo to w sukience jest jakoś z czerwca i wtedy ważyłam 52, a to z wakacji to już 50 i chcę taką jak w wakacje angelinmyheart - tacy ludzie są bardzo trudni w życiu codziennym, komunikacji między personalnej i towarzystwie, nic do pozazdroszczenia..A sukienka z tyłu wygląda tak samo jak z przodu ![]() Kitka , angelwithoutsoul, angelinmyheart- a no tak, ale jest trudno, jak go słyszę przez tel. chociaż gadaliśmy może z 2 minuty przez te dwa dni?..to mam ochotę z nim pogadać, powiedzieć, że mi źle itd itp. ale wiem, że będzie kłótnia albo coś w stylu "weś skończ, jak zwykle moja wina, jasne.." i w ogóle a ja chcę, żeby przemyślał i sam zainicjował coś a nie.. Dziękuję Kochane angelwithoutsoul - ojj, chyba w sobotę trzeba iść do Ross koniecznie! A nie wiesz do kiedy? I jaka odżywka? A co do nafty - i ta i pokrzywowa są cudne! Chcę jeszcze wypróbować tą z rzepą ![]() buahhot - śliczny ten kolorek szminki! marta85 - a no niestety,niestety...No właśnie, ja zazwyczaj tak robię jak Twój Tż, że chcę załagodzić sytuację, nie umiem wytrzymać bez pisania, dzwonienia i w ogóle..Ale teraz dość, niech sam się ogarnie.. ![]() I dziś już testowałam ten puder Kryolana i jestem w szoku! Po pierwsze, ma 30g więc jest duży i wystarczy dosłownie musnąć nim twarz, bo naprawdę więcej nie trzeba, więc starczy mi na łohoho! I malowałam się nim ok.8? I jak wróciłam ze szkoły, to było jakoś 15 z hakiem nadal mat się trzymał! Jedynie delikatnie nos, ale to taki zdrowy błysk raczej był no i w sumie od mrozu zawsze mi się świeci i jest czerwony na końcu A potem zmyłam makijaż, więc nie wiem ile by jeszcze trzymał. A mam tłustą cerę i zazwyczaj na długiej przerwie musiałam już się maznąć pudrem i pod koniec lekcji albo jak wychodziłam z domu to też potem a tu nic, nawet żadnego pudru w szkole przy sobie nie miałam dziś Faktycznie, może leciutko rozjaśnić, ale dosłownie minimalnie i naprawdę się to w oczy nie rzuca - ale widać, że jak się da go więcej, to może dość zabielić, bo jest czysto biały, więc trzeba bardzo uważać i z umiarem stosować. I jeszcze jedno co zauważyłam - nie lubi się z podkładem matującym, kompletnie. Muszę zaopatrzyć się w jakiś nawilżający, bo jest tak silnie matujący, że razem z podkładem o właściwościach matujących tworzy taką "suchą siateczkę" na buzi i podkreśla suche skórki To takie pierwsze spostrzeżenia, nie sądzę, aby zapychał ale zobaczymy "w praniu" i w ogóle jak dalej będzie się sprawował, na razie jestem zachwycona!
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kaaasiuleczka a Douglasa/ Sephory nie masz pod ręką żeby Revlon sprawdzić? |
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra makijaż ładny.
Ja właśnie wróciłam z miasta, a za 1,5h idę do koleżanki. Może pożyczę od niej sukienkę.
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart - on właśnie czasem potrafi przeprosić i w ogóle, ale zazwyczaj to właśnie jest tak, że to ja pierwsza dzwonie itd., chyba po prostu się przyzwyczaił, że i tak nieważne co się stanie(nie mówię tu o zdradach, czy czymś takim, ale o zwykłych sprzeczkach, kłótniach itp.) będzie dobrze, bo przecież Ola zadzwoni, pogadamy, pogodzimy się i będzie ok.
![]() Aaa dziewczyny, mam dobrą wiadomość do użytkowniczek Tisane! http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=40654 -> teraz jest już dostępny też w formie sztyftu! ![]() I zastanawiam się nad podkładem - myślałam albo nad Astorem Mineral Match 16h z pędzelkiem, albo tą nowością Lirene Natural Look 2 w 1 z bazą - bo u Astora ten kolorek nr.1 mi pięknie pasował i krył a u Lirene nie wiem jak to będzie, ale jednak różnica jest 20zł a teraz święta, sylwester i w ogóle i nie wiem.. A muszę coś kupić w sobotę, bo jutro już nie będę miała jak. Hm..Miała może któraś ten Lirene?
|
|
#535 |
|
CABIN CREW
|
a ja musze się pochwalić- okazało się że ta farba która pomalowałam włosy jest prawie identyczna (gdy już się lekko wypłukała ) z moim naturalnym kolorem włosów
|
|
#536 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
My też nie mamy planów, spędzimy sylwestra w domu TŻ
Jadę jutro na zakupy - bluzka - lakier do paznokci (pod kolor bluzki) - krem brązujący - antypenspirant - płyn do hig. int. - chusteczki samoopalające - prezenty(zostało mi kilka osób) I muszę podciąć końcówki
|
#538 |
|
Naczelny Hipster
|
Mam czerwony noochaal od kataruuu
![]() _Alessandra Misshe, poczytałam różne opinie i wyszło mi, że zaryzykuję z tą^^ |
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka
- to super!!! Dokładnie, na pewno się odbudują, jak będziesz rzadziej farbować ![]() Mitsukki - no ja właśnie też się czaję na tą Misshę nr.21 - a jaką masz cerę itd.? I daj znać, jak dojdzie jak się sprawuje Idę w Wigilię na 9 do fryzjera, bo muszę podciąć grzywkę i końcówki I na Sylwka się zapisałam, ale ma już tylko wolne o ...7:30 rano! I nie wiem jak to wyjdzie, bo tam, że nie będę spać długo to nie problem, mogę potem na siedząco spać Ale jak ja później się wykąpię?? No i nie wiem, czy mi się utrzyma przez cały dzień i później do rana..? Bo chciałam jakieś loki/fale i nie wiem..Najbardziej to bym coś takiego chciała: http://www.ofeminin.pl/fryzury/fryzu...21c246972.html Ale jak na salę, to chyba lepiej upięcie, żeby mi się nie rozleciało no i że jak będę tańczyć, to wiadomo, że człowiek się zgrzeje,spoci i żeby mi za gorąco nie było i nie wyglądały źle? A jak upięcie, to macie może jakieś pomysły? Kurczę, idę się w końcu czegoś pouczyć, ale tak mi się już nieeee chce... ![]() Wpadnę później
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-16 o 18:35 |
|
|
|
#540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- mitsuki zdrowiej i witam bo my sie nie znamy ![]() ja bede siedziala na sylwka w domu z zuzia i mezem ale za rok jak juz bedzie starsza to sobi ehgsdzies pojdziemy napewno bo ile mozna w domu siedziec ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- alessandra sliczne zdjecia i sukienka ![]() kasiuleczka witaj ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- buahhot sliczna szminka wiesz moze gdzie ja dostac i za ile? Alessandra na facetow dziala to jak my sie nie odzywamy, jak nie piszemy jak nie dzwonimy i nie narzucamy sie wtedy to oni za nami biegaja, wiem to z doswiadczenia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

W sumie nie ja tylko mama Tż., bo ona nimi handluje.

Może jakiegoś wirusa mam czy coś...?? Bo z paroma stronami i podstronami mi się tak dzieje....
)
No ale cóż, ja ostatnio przyszłam na 10, a dziewczyny były od 7:40, także jutro moja kolej, więc pobudka 6:30...
No to co, powiedziałam jedynie, że nic jeszcze nie wiadomo a on aha, no to dobra, a ja no to ok a on no to cześć i się wyłączył...Nie powiem rozczarowało mnie to i to bardzo...Trudno, sam do tego doprowadził, ja go przepraszać nie będę i za nim latać
I z jednej strony jestem dalej na niego zła itp. ale z drugiej...taką mam ochotę zadzwonić, usłyszeć go, pożartować z nim, powiedzieć, że go kocham usłyszeć, że on mnie też, przytulić się itd..I tak mi ciężko jest się trzymać a to dopiero 1,5 dnia...
Tak nie lubię takich sytuacji, ale nie będę naprawiać sytuacji którą on sprowokował 

Chciałam wziąść, ale stwierdziłam, że wypapram najpierw te co mam 
Ale dobrze robisz, nie dzwoń, nie pisz niech zauważy, że to on popełnił błąd