|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
A tak poza tym podkład b.fajny. Ale niestety odcienie zbyt żółte jak dla mnie
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
mogę prosić o klika
?---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Alessandra Astor jest dosyć gęsty, ma taki trochę brokat w sobie, ale nie jak bombka pędzelek niepraktyczny.podkład ma dobre krycie. Lirene u mnie się średnio sprawdza. |
|
|
|
#543 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
na allegro lub dolaczyc sie do zbiorowego zamowienia na wizazu
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja jestem dziś tak mega obolała że ledwo się ruszam... a powodem jest wczorajszy wf i wysiłek na masażu, bo zaczęliśmy kręgosłup i ręce nie przyzwyczajone więc dziś padam. Poza tym nauka i jeszcze raz nauka;/ Miałam dziś dziwna akcję, przechodząc przez miasto zaczepił mnie taki wysoki facet ok 40, chyba obcokrajowiec bo mówił takim łamanym Polskim, i pyta mnie ile mam lat, ja spytałam czemu pyta, to ten zaczął że szukają dziewczyn od 16- 18, a ja jestem bardzo ładna i jeszcze cos chciał powiedziec ale go zbyłam i poszłam. Mama stwierdziła że może szukają małolat żeby je wywieść gdzieś co wydaje mi się bardzo prawdopodobne, a jak się gapił obleśnie Cytat:
Przykro mi że tak Tż nie fajnie się zachowuje;/ A o co wam poszło w ogóle jeśli mozna spytać? caate mam nadzieje że dogadałaś się jakoś z Tż i jest wszystko ok...
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze coś mnie cały dzień nerka pobolewa, nie wiem czemu
|
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
może przemarzłaś ja to sobie pęcherz przeziębiłam bo mnie podbrzusze troche boli i jak sikam to tak kuje jakoś dziwnie
maskara z ta pogodą jak ja nie nawidze zimy najchętniej to bym zasneła i na wiosne dopiero się obudziła
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#547 |
|
Raczkowanie
|
Na pęcherz - furagin z apetki
! Pogoda jest straszna, ja dziś się rozchorowałam, a jutro czeka mnie urodzinowa impreza koleżanki... Obawiam się ,że nie będzie za wesoło albo że wcale nie pójdę :/ ...Dziś muszę się trochę - jak to Wy mówicie - poSPAmować Więc uciekam zaraz, jeszcze obejrzeć "Tancerzy"... Ach Dorociński Dziękuję za wszystkie pochwały moich butów ![]() Trzymajcie się dziewczynki
|
|
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Alessandro, co to jest maść nagietkowa? Czy to dobrze nawilża? ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Furagin tak jak Marthaaa radzi, świetnie działa też picie herbaty z dużą ilością soku z cytryny. |
|
|
|
#549 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz po malym spamowanku a wiec:
włoski szampo i odzywka d/s pantene, odzywka w spray pantene ta nowa light, buzia: peeling st. ives morelowy, maseczka biała glinka(koooocham.. chociaz piecze po nalozeniu przez chwile), tonik nivea rozowy(musze go wykonczyc:P), krem Eva dziewanna, zapomnialam o kremie pod oczy Eva natura z zielem swietlika(beznadziejny, o wiele lepsze Flos leki,obojetnie ktory) ciałko: peeling Spirit of India(my love miała byc jeszcze kąpiel w soli ziolowej, plus peeling stopek ale mamuska zakosila mi miske ![]() a jutro wyplata wieec lece do apteki kupic Cold Cream i wode termalna Avene
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2010-12-17 o 00:13 Powód: dopis |
|
|
|
#551 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
) ja na swoją studniówkę jak fryzjerka mnie czesała zrobiła mi fryzurę ok 13 i przetrwała mi ona całą studniówkę i jeszcze rano jak się obudziłam to nie była prawie wcale zniszczona![]() ide szykować się na uczelnie.... ehhh... jeszcze tylko dziś, poniedziałek a we wtorek jade do domuuuu
|
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
Dziendobry kochane ja jutro jade na zakupy swiateczne dla dzieciakow z moim mężęm i zuziulka hurrrraaaa.......!!!!! zuzia juz lepiej ale kaszle jesczze strasznie
![]() a w niedziele jade z moim tata do rodzicow i z zuzia moj TŻ nie jedzie bo nie lubi jezdzic wiec go nie zmuszam nie to nie, tata po mnie przyjezdza i jezdze z tata ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- rozumiem mojego tż dlaczego nie chce jezdzic i dlaczego moich rodzicow nie akceptuje ok rozumiem to ale mamnadzieje ze kiedys mu to minie..... jacy sa tacy sa ale to zawsze rodzice prawda... ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- a gdzie caate ?
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
hej martwie sie troche o CAATEmam nadzieje ze wszystko ok, no niestety zycie bywa trudne ja mam mężą i tez czasami jest niekolorowo ale jakos trzeba sie dogadac czasami tez mi ciezko czasami jest niesprawiedliwy i wiem ze mam podopna sytuacje do CAATE w domu z rodzicami i moj TŻ tez ich za bardzo nie akceptuje ale jakos sie dogadujemy najwazniejsze
|
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
znacie może jakieś odżywki domowe na skórki do paznokci ? mam straszne skórki
a tak btw. prosze o kliki https://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-533777 ![]() mogę się zrewanżować
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Też by mi się przydalo coś na skórki, bo mam okropnie pozadzierane i nic za to nie mogę ... :/
Tak w ogóle to witam was dziewczynki w PIĄTEK ![]() Właśnie zaraz lecę się wykąpać, ułożyć jakoś włosy i przymierzyć ubrania, bo muszę coś wynaleźć na imprezę :/ Mam ostatnio 'modną' bluzkę z koronką i chyba ją założę ... Znowu będę cała na czarno, ale to mój ulubiony kolor nooo |
|
|
|
#557 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc dziewczyny
![]() jakie tu pustki... kupilam pedzelek z h&m do mojego eyelinera z inglota, dokupilam tez sobie cienie z wibo, jestem zadowolona z zakupow aaa no i waciki kupilam
|
|
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
Hi
Też dzisiaj kupiłam waciki.
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
ale ja jestem dzisiaj nie zdecydowana
|
|
#560 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a ja dzis chcialam kupic szary lakier wlasnie, ale w koncu nie kupilam a wiecie czemu? kupilam kiedys na all lakier z firmy safari-czarny, zaplacilam za niego 2zł
i sobie mysle- ooo nie a golden rose z proteinami za 6zl gdzie ja placilam w sklepie golden rose 4.20 za ten sam lakier
|
|
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Ale wyzysk! A właśnie: miała może któraś z Was szminkę z Miss Sporty? Tę w czarnym opakowaniu.
|
#562 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
niestety, mialam tylko szminke w granatowym opakowaniu ale baardzo dawno temu. Z miss sporty bardzo lubie puder brazujacy
|
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uffff piątek i wielkie SPA
|
|
|
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaka cisza tutaj dzisiaj...
|
|
|
|
#566 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
no naprawdę cisza jak makiem zasiał
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- zaraz zrobie porzadek z pazurkami, wypiluje i pomaluje odzywka
|
|
|
|
#567 |
|
CABIN CREW
|
ja już po zajęciach.... nałożyłam olej kokosowy na włosy i sprzątam mieszkanie....
mam jakoś dziś tak dużo energi... wczoraj tez miałam- może to dzięki tej siłowni???
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
no nastawiałam się na większe nadrabianie... zasypało Was?? Tak się cieszę że w końcu weekend i już chcę niedzielę i zakupy ![]() dziś na pewno będzie SPA, Tż właśnie ode mnie pojechał niestety tylko godzinkę u mnie był no ale nie mógł więcej... ale mam czas za to i na pewno sowicie wykorzystam
|
|
#569 | |
|
zawsze mam racje
|
W ten weekend to strach chyba do sklepów wchodzić
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Człowiek jak się porusza to ma więcej siły niż gdyby ten czas przeleżał na kanapie przed TV.
|
|
#570 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a ja w niedzielę się do złotych tarasów wybieram....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

?
Ja jestem dziś tak mega obolała że ledwo się ruszam... a powodem jest wczorajszy wf i wysiłek na masażu, bo zaczęliśmy kręgosłup i ręce nie przyzwyczajone więc dziś padam. Poza tym nauka i jeszcze raz nauka;/ Miałam dziś dziwna akcję, przechodząc przez miasto zaczepił mnie taki wysoki facet ok 40, chyba obcokrajowiec bo mówił takim łamanym Polskim, i pyta mnie ile mam lat, ja spytałam czemu pyta, to ten zaczął że szukają dziewczyn od 16- 18, a ja jestem bardzo ładna i jeszcze cos chciał powiedziec ale go zbyłam i poszłam. Mama stwierdziła że może szukają małolat żeby je wywieść gdzieś
co wydaje mi się bardzo prawdopodobne, a jak się gapił obleśnie
Może jakiegoś wirusa mam czy coś...?? Bo z paroma stronami i podstronami mi się tak dzieje....
)
No ale cóż, ja ostatnio przyszłam na 10, a dziewczyny były od 7:40, także jutro moja kolej, więc pobudka 6:30...
No to co, powiedziałam jedynie, że nic jeszcze nie wiadomo a on aha, no to dobra, a ja no to ok a on no to cześć i się wyłączył...Nie powiem rozczarowało mnie to i to bardzo...Trudno, sam do tego doprowadził, ja go przepraszać nie będę i za nim latać
I z jednej strony jestem dalej na niego zła itp. ale z drugiej...taką mam ochotę zadzwonić, usłyszeć go, pożartować z nim, powiedzieć, że go kocham usłyszeć, że on mnie też, przytulić się itd..I tak mi ciężko jest się trzymać a to dopiero 1,5 dnia...
Tak nie lubię takich sytuacji, ale nie będę naprawiać sytuacji którą on sprowokował

I nie wiem jak to wyjdzie, bo tam, że nie będę spać długo to nie problem, mogę potem na siedząco spać
No i nie wiem, czy mi się utrzyma przez cały dzień i później do rana..? Bo chciałam jakieś loki/fale i nie wiem..Najbardziej to bym coś takiego chciała: