![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: BEZROBOTNI łączmy się część 2
Deirdre, dziękuje spróbuje u siebie tak zrobić i przepraszam, że przekręciłam Twój nick
![]() Stokrotka, ja widziałam ten samochód i podoba mi się, fajne autko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Stokrotka, a ja kompletnie nie wiem, o co chodzi, na pewno bym Ci odpisała. Widocznie zginął gdzies Twój wpis. Jesli chodzi o auta to dawaj linka, to cos pomyslimy
![]() Kama, inaczej jest w sytuacji, w ktorej masz studia skonczone, a inaczej, gdy wciaz studiujesz. Tutaj Cie akurat rozumiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Konto usunięte
|
Justyna, ja tam nie widzę żebyśmy z Pumas sobie przeczyły, no ale skoro tak uważasz, to ok, nie biorę udziału w dalszych konsultacjach Twojego CV -
jedynie tylko stwierdzę na koniec, że pogrubia się rzeczy istotne - nazwa uczelni/zakładu pracy/stanowiska a nie słowo "stanowisko" lub "zakres obowiązków" ostatnio jest też tendencja do pogrubiania tego co pracodawca wskazał w ogłoszeniu jako wymagania/umiejętności a my to mamy (nie wiem czy zrozumiale napisałam) |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Mawis, ja rozumiem hehe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.autogaleria.pl/fotografie...33635&test=4 71 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
Stokrotka, ja Ci tylko tyle powiem, ze nie moge pokazac tego tżtowi, bo on sie sadzi na takie autko. Jest super extra rewelacja. Znam tę maszynę bardzo dobrze sesese
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;23813603]Justyna, ja tam nie widzę żebyśmy z Pumas sobie przeczyły, no ale skoro tak uważasz, to ok, nie biorę udziału w dalszych konsultacjach Twojego CV -
jedynie tylko stwierdzę na koniec, że pogrubia się rzeczy istotne - nazwa uczelni/zakładu pracy/stanowiska a nie słowo "stanowisko" lub "zakres obowiązków" ostatnio jest też tendencja do pogrubiania tego co pracodawca wskazał w ogłoszeniu jako wymagania/umiejętności a my to mamy (nie wiem czy zrozumiale napisałam)[/QUOTE] Spoko spoko, po co te nerwy ![]() Ja dziękuję za wszystkie uwagi ![]()
#759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że bardzo podoba mi się ten samochodzik, taki lekko sportowy, to jest to ![]() Niestety jak sobie pomyślę, że zarabiam na rękę 1320,43 to tego nie widzę, mimo że mieszkam z rodzicami. Fakt mało wydaje z każdej wypłaty, ale jednak co miesiąc coś wydaje, staram się oszczędzać, chciałabym nic nie wydawać, ale ciężko. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
"sadzi" to znaczy, ze przymierza sie do jego kupna. Jednak ja go troche stopuje, bo potrzebujemy rodzinne auto, a nie kolejne sportowe, w ktorym sie nie pomiescimy i bedziemy czuc malo komfortowo.
Ale jeśli to ma byc samochodzik tylko dla Ciebie, to ahhhh.... jest naprawde swietny!! Ale tez niestety kosztuje ![]() Stokrotka, sprobuj wysłać CV z data zakonczenia pracy, np. grudzien 2010. Czyli, ze oficjalnie nie zakonczylas, ale w CV dla bajeru juz tak. Moze to złapie haczyk. Ja tak kiedys probowalam i to czasem dzialalo. |
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Też się zakwalifikowałam na rozmowę do prokuratury a oprócz mnie 392 osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
o ludziska... spora konkurencja. hehe, nic tylko zyczyc powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmm to jest pomysł z tym cv, może faktycznie to załapie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Nooo masakra, zastanawiam się jak to zrobią, pewnie test z obsługi komputera jakiś i office`a
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zadomowienie
|
Gwiazdka powodzonkaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
To pytanie nie było wprawdzie do mnie, ale ja jestem z Bydgoszczy ;p i właśnie dopiero teraz zauwazylam na stronie prokuratury ze był nabór !!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
ej ale czemu sie pchacie do takich miejsc, gdzie wiadome, ze zarobki sa MIZERNE?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noooo 430 podań, nieźle, a 39 osób wyeliminowanych, och jaka satysfakcja, że chociaż się zakwalifikowałam ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
A ja mysle, ze przemawia przez was ciepla posadka, bo zarobic mozna gdzie indziej, nie w urzedzie na tego typu stanowisku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-a skad wiecie ze tyle jest podan?Podaja takie info na stronie?
Chcialabym zeby i tutaj cos takiego bylo-ale nie ma dostepu do takich informacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Tak, napisali na swojej stronie internetowej, że wpłynęło tyle i tyle podań, z czego tyle osób zostało odrzuconych z jakichś tam względów. No i podali nazwiska tych co nie przeszli i daty i harmonogram spotkań dla reszty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Fakt, troszkę dziwne, ale jak piszesz widocznie takie procedury mają, spotkałam się tez z tym, że podają wyniki, nazwiskami i piszą ile pkt zdobyła dana osoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-moglybyscie zerknac na moje CV/Resume?Jest w j angielskim-chcialabym wiedziec co zmienic/ poprawic przed wysylaniem.
*nie chcialam nic wymazywac na czarno bo jakos niezbyt estetycznie to wyglada wiec dane osobowe zmyslilam ![]() *w 6 linijce w rubryce dotyczacej doswiadczenia zmienilo mi czcionke na wieksza/wytluscilo podczas zmieniania pliku-nie patrzcie na to. Dzieki za wszystkie uwagi ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-12-17 o 03:35 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Konto usunięte
|
Czarny Elf, nie dasz rady zmieścić sie na 1 stronie? Albo powiększyć, żeby zająć więcej z tej 2? jeśli wrzucisz daty z lewej strony zyskasz miejsce i powinnaś się zmieścić na 1 str
Znaki interpunkcyjne w niektórych miejscach, daty do poprawienia (zachowanie konsekwencji - albo "to" albo myślnik, odstępy tam też się przydadzą). Polska nazwa szkoły do przetłumaczenia, jaki masz po tym poziom wykształcenia (ZSZ?) czy ten dyplom (tytuł?) jest uznany w USA? w 1 pracy 2 lata, trochę mało miejsca poświęcasz obowiązkom w porównaniu do reszty, w innym miejscu wymieniasz parzenie kawy jako obowiązek - czyli nieco powiedzmy marginalne zajęcie - tu musisz wyważyć proporcje kompozycja i układ ok |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;23821322]Czarny Elf, nie dasz rady zmieścić sie na 1 stronie? Albo powiększyć, żeby zająć więcej z tej 2? jeśli wrzucisz daty z lewej strony zyskasz miejsce i powinnaś się zmieścić na 1 str
Znaki interpunkcyjne w niektórych miejscach, daty do poprawienia (zachowanie konsekwencji - albo "to" albo myślnik, odstępy tam też się przydadzą). Polska nazwa szkoły do przetłumaczenia, jaki masz po tym poziom wykształcenia (ZSZ?) czy ten dyplom (tytuł?) jest uznany w USA? w 1 pracy 2 lata, trochę mało miejsca poświęcasz obowiązkom w porównaniu do reszty, w innym miejscu wymieniasz parzenie kawy jako obowiązek - czyli nieco powiedzmy marginalne zajęcie - tu musisz wyważyć proporcje kompozycja i układ ok[/QUOTE] Dzieki za uwagi ![]() -No wlasnie-chce sie zmiescic na jednej stronie-bede probowac ![]() -No wlasnie po przyjrzeniu sie widze male bledy w datach itp-do poprawki. -Przetlumacze nazwe szkoly na angielski-szkola uznana w Usa ![]() -Parzenie kawy wywale ![]() -Co do pierwszej pracy i obowiazkow-ja naprawde tylko to tam robilam-byla to moja pierwsza praca i niezbyt lubilam ja-niewiem co tam jeszcze wcisnac?Chce sie skupic na obowiazkach w ostatnich 2 pracach-bo na podobne stanowiska chce aplikowac.A co mi praca w sklepie da?Moze powinnam to wogole wywalic i zostawic tylko te dwie ostatnie i wolontariat? Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-12-16 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdka, nie chodzi o podcinanie skrzydeł, bron boze, ale o mierzenie sil na zamiary. Ja bym w takiej rekrutacji nie brala udzialu, chocby nie wiem jakie pieniadze dawali i stanowisko. Z prostej przyczyny - rozbudzonych nadziei. Jest tylu kandydatow, ze jest mikroskopijna szansa, ze sie akurat tej jednej osobie uda... Po co sie dolowac, snuc domysly, czemu akurat mnie sie nie udalo, czemu zanizac swoja wartosc? Ja zle znosze porazki, stad takie moje zdanie. Ale jesli Ty masz wole walki i sile przebicia, to jasne, startuj i nie przejmuj sie tym, co mowie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.