|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: serial tvp2 'Tancerze'
Uff...
Niby coś się dzieje, ale tak właściwie nie dzieje się nic. Zapowiedź następnego odcinka wygląda się zwykle bardzo interesującą, a potem okazuje się, że kaszana. I wiecie co? Brakuje mi tego pierwszego Piotra. Gabryś jest ok - mimo drętwej gry i głosu gimnazjalisty lubię go. Ale Gabriel mógłby zagrać jakąś inną, nową postać, a nie Piotra. Przecież oni są jak niebo a ziemia. Jeżeli "coś" się w tym filmie nie zmieni, to myślę, że nie zobaczymy "Tancerzy" w wiosennej ramówce TVP. |
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się we wczorajszym odcinku, o dziwo, podobała jedna rzecz - taniec Sylwii i Roberta
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepszy z wczorajszego odcinka był Santana - czadowy kociak, uwielbiam takie normalne koty, nie żadne ąę perskie czy syjammsko - egipskie, dachowce są najlepsze .
Edytowane przez kate_rossi Czas edycji: 2010-10-22 o 16:09 |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Jak na Dorotę to ubranie było seksi
, gdyby w nie np. ubrać Ingę wyglądałby jak w ciuchach z pomocy dla powodzian
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już nie mogę oglądac tego serialu
dziala mi na maxa na nerwy Przypadek Doroty i Piotrka jest ewenementem w skali światowej! Jak można by tak beznadziejną laską?! Hmm.. czekam aż wykorzysta moment Marta i zacznie kręcić z Piotrem, z tego co widzę on jest bardzo otwarty na wszelkie romanse Nareszcie coś tam sie dzieje u Alicji z Krzyśkiem! Te wyznanie miłosne.. ulala niczym jak z Mody na sukces a Miron.. koleś dla mnie to jakieś nieporozumienie..Zapomniałam dodać o tych głupich i irytujących wstawkach! Po co to jest?! :|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem po co to jest, ale wczoraj przeszli sami siebie
![]() A Piotrek podobno prześpi się z Martą, więc będzie się działo
Edytowane przez lalalabamba Czas edycji: 2010-10-22 o 22:15 |
|
|
|
|
#128 |
|
CABIN CREW
|
dziewczyny a wiceice może gdzie w internecie można obejrzeć odcinki??? bo niestety nie mam tv....
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Wczorajszy odcinek w końcu mi się podobał. Sylwia i Robert + interkom = wypas
. Alicja trochę dziwna, nie rozumiem jej? No i Piotr nie potrafiący utrzymać swojego "rycerzyka" w spodniach,bo przecież jak chętna dziewczyna, to trzeba jej ulżyć w cierpieniu;/. A widziałyście zapowiedzi nast. odcinka?? Czy mi sie tylko wydawało że Roma i ta cycata od śpiewu coś razem teges ?? Ale byłyby jaja
Edytowane przez kate_rossi Czas edycji: 2010-10-30 o 09:47 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#132 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Już wysłałam. Czy mogłaby mi któraś z Was dokładnie opisać, co się działo w ostatnim odcinku? W telewizji odcinek przegapiłam, a na stronie z serialami online 8 odcinek zacina się w tym samym miejscu :/ Edytowane przez Karaluszysko Czas edycji: 2010-11-07 o 11:46 |
||
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Jednak udało mi się obejrzeć ostatni odcinek.
Uważam, że lepiej już by było, gdyby Dorota była z Mironem, a Piotrek z Martą. Co do Piotra (Gabrysia)... Zauważyłyście, jak np. Marta rozmawiała z Ingą w łazience i on wszedł, to natychmiast tak się głupio zaczął uśmiechać? Przez cały czas ma ten sam głupkowaty uśmiech. Porażka. A ten taniec Marty i Doroty, to nieporozumienie. Gdzie tam była konkurencja? Nie podobają mi się układy taneczne w tym serialu. Są takie techniczne i nie przekazują żadnych emocji. I nie ma w nich synchronizacji. I to "przygotowanie" Doroty do "wielkiej chwili". Jak wypraszała koleżanki z pokoju, jak chodziła w tej kiecce (co to w ogóle było? )... A jak zaczęła rozsypywać płatki kwiatów to po prostu parsknęłam śmiechem. Czy tylko ja czułam zażenowanie? ![]() Wiecie co? Roma (czyli Katarzyna Glinka) jest prześliczna Taka trochę Eva Longoria
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo Dorota zwyczajnie jest śmieszna z tym swoim podejściem do miłości i spraw z nią związanych.
Najlepsze/najgorsze (?) jest to, że naprawdę istnieja tacy ludzie, co to potrzebują płatków róży, świeczek i wina, żeby COŚ się wydarzyło. Bo inaczej to żadnej miłości i żadnej namiętności być nie może ![]() Ale powiedziała Mironowi, że ma już tego dość, więc może coś ruszy i zacznie mysleć... Też myślę, że może lepiej jakby była z Mironem, a Piotrek niech se będzie z kim zechce. Juz nie lubię tej postaci. |
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Ta trzecia seria to w ogóle jest chyba najgorsza ze wszystkich-grają jeszcze gorzej niż w poprzednich, o grze "Piotrka" nie wspomnę, a w ogóle oni są studentami to powinni mieć jakieś 20-23 lata, a mam wrażenie że co niektórym to bliżej do 30-tki niż 20-tki-patrz Miron, Kuba, Sylwia.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy któraś z Was jest tak samo jak ja niezadowolona ze zmiany Piotra?:/
Ja osobiście lubiłam oglądać Gabrysia w YCD ale do roli Piotra nie pasuje. Kurde...tamten wcześniejszy Piotr,był taki grzeczny,cichy,spokojny.. . A ta zmiana jest jakaś co najmniej dziwna. Nagle pewny Piotr zaliczający panny,obrażony na Dorotę ,bo się z nim nie przespała. I ten kolczyk w uchu też nie pasuje Całkowicie odmienili Piotra...jego scenariusz też |
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. Gabriel Piotrowski jako nowa postać - tak, ale jako Piotr - nie.
Muszę przyznać, że "Tancerzy" nie oglądałam od kilku tygodni. Ostatni odcinek który obejrzałam to był ten, w którym Inga z Jowitą poszły do klubu. Na razie jakoś nie tęsknię za tym serialem... |
|
|
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten "nowy"Piotrek kompletnie nie pasuje jako kontynuacja poprzedniego Piotra, to kompletnie 2 inne osoby i wcale ta zmiana im nie wyszła na dobre..ogólnie serial strasznie obniżył swój poziom i nie chce się oglądać tego.. może jeszcze jeden sezon zrobią aby zakończyć watki i skończą jego produkcje
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
a mnie ta ciotka aleksandra wquurza niesamowicie!!!!!!
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
jest głupią s.... niech każdy sobie sam dopowie :P jezu,jakbym spotkała na swojej drodze takiego człowieka to.... :P też niech sobie każdy dopowie ![]() strasznie mi się w tym serialu podoba...Dorociński ![]() M ! A jeszcze się zapytam-Krzysztof to zdradził Alicję z Aleksandrą czy to było wcześniej ,zanim razem byli ?
Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-17 o 20:02 |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, mogę się dołączyć?
Uwielbiam ''Tancerzy'' i nawet nie wiedziałam, że jest taki wątek na forum. ![]() Również zgadzam się z opinią, że Sebastian Fabijański powinien wrócić do roli Piotra. Jak on go grał to normalnie czułam, że się w nim zakochałam, hihi ![]() To prawda, że w piątek był ostatni odcinek III semestru? Będzie IV semestr? Ciekawe, z kim w końcu Dorota będzie.. Chyba bardziej bym się cieszyła gdyby była z Mironem, w sumie to fajny facet. A Piotrek skoro sam nie wie czego chce (raz Sylwia, raz Dorota i jeszcze Marta) to niech teraz zdycha sam!
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, oni nawet nie dokończyli tej serii tylko ot tak nagle nie ma tancerzy...tęskni mi się za nowymi odcinkami
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz codziennie oglądam powtórki, ale to nie to samo. Jestem ciekawa, co dalej będzie z Sylwią, Robertem i ich dzieckiem, czy Dorota będzie z Mironem itp.. Ach
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżam,bo mam pytanie
Gdzie można obejrzeć te odcinki?Ostatnio w tv oglądałam odcinek (błagam niech ktoś powie co to za odcinek był w którym sezonie ) jak zdawali egzamin na ulicy,Natalia Lesz o mało co nie zdałaby egzaminu u Glinki,bo ta była zazdrosna o swojego faceta (tego co grał w usta usta).A na koniec była piosenka Chylińskiej Kiedy powiem sobie dość i oni wszyscy do niej tańczyli?PRzepraszam,że nie nazwałam tych aktorów imionami z serialu,ale nie znam serialu zbytnio jak widać
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

.

Uwielbiam ''Tancerzy'' i nawet nie wiedziałam, że jest taki wątek na forum.