|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
![]() Cytat:
ja teraz mam taki tluszcz ze mozna frytki smazyc
|
|
#1112 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wiem ze nie dobrze ale nie mam innego wyjścia
mam krótkie włosy i jak bym nie myła codziennie to następnego dnia mogłabym frytki na nich zrobić :/
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie niedobrze, skoro komuś się bardzo tłuszczą włosy no to musi umyć. Gorzej jak ktoś sobie wmawia ze sa tłuste i myje codziennie choć nie musi
![]() ide się opogarniać i do mamy włoski farbowac i obciąć, ale jeszcze zajrzę przed wyjściem
|
|
|
|
#1114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pyzy to takie z ziemniaków tartych, w środku z mięsem lub kapusta itp , a buchty to tzw "parówki na parze" czyli z ciasta drożdżowego i wcinamy to zawsze na słodko z koktajlem truskawkowym. Nie jadłam tego całe wieki......![]() Cytat:
Ja myję włosy uwaga..... codziennie rano! potem szybko suszarka i do pracy.... i tak od jakiś 9 lat..... zabójstwo dla moich włosów, ale już je tak przyzwyczaiłam. nie wytrzymałabym chyba mając nie świeże włosy!, nie tyle tluste, ale np jak nie umyje rano i czuje że z nocy sa juz takie inne to biegiem do lazienki świr ze mnie![]() Mz choinke planujemy w niedzielę ubrac tylko jeszcze muszę zmolestować tżta o przemeblowanie salonu...... z porządkami dopiero ruszę pelną parą, okien na pewno wszystkich nie będę myć bo mam ich 36.... wiec pomęcze się na wiosne, teraz tylko te "najbardziej używane" ale za to firan i zaslon mam mase do prania i prasowania..... w przyszłym tyg ruszę ostro do porządków![]() A dzisiaj.... wyrywam psiapsiółę na zakupy ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
ale tak jak pisałam, to nie to, że sobie wmawiam, ale nienawidzę jak mam nie świeże włosy![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
ale tak jak pisałam, to nie to, że sobie wmawiam, ale nienawidzę jak mam nie świeże włosy
|
||||
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze kopytka to ciacho jak na kluski z serem i tak na kopytka ucinane właśnie ... zjadłabym kopytka! ![]() medal dla Ciebie kobieto za to codzienne mycie włosów! ![]() chyba sobie kupię ten szampon suchy i zobacze co to zdziała ... na moich kręconych włosach może nie dawać dobrego efektu bo moze mi się siano robić zmykam się wypięknić troszke nie wiem czy wróce przed pracą czy dopieor co, więc w razie gdybym już nie wróciła miłego dnia wszystkim |
|
|
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinka mam nadzieję że pozytywnie zaliczysz te zaliczenia weekendowe
![]() gospella ![]() wiecie ja wczoraj już po 21 spałam, a właściwie już po 20 się zdrzemnęłam, fatalnie się wczoraj czułam, miałam gorączkę dzisiaj miało nie sypać a tu co ![]() co do mycia włosów to ja też nie lubię, muszę myć co 2 dni, albo jednego dnia rano a następnego dnia wieczorem jak idę do pracy, a włosów mam bardzo dużo i jak nie wysuszę i nie wyciągnę ich na szczotce to mam siano lekko kręcone - takie nie wiadomo co no i dzisiaj np. idę do tego fryzjera i miałam nie myć, bo myłam we wtorek po południu, ale miałam olej na głowie i niestety musiałam żeby sobie wstydu u fryzjera nie narobić![]() No a włosy muszę sobie zrobić bo w sobotę mam urodzinki i trzeba jakoś wyglądać, a do tego mam zajęcia więc z takimi odrostami już chodzić nie chcę ![]() w ogóle wczoraj dostałam wynagrodzenie za moją pracę nad wnioskami i dokumentami które przygotowywałam dla firmy taty i tak bardzo się cieszę że będziemy mieli dodatkowe fundusze na wyjazd ![]() a i jeszcze odnośnie suchego szamponu to słyszałam, że to rewelacja, na all można kupić
|
|
|
|
#1117 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmmmm pycha aż dzieciństwo mi się wspomniało Cytat:
36 okien do umycia
|
|
#1118 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Mam dziś świetny humor, bo wreszcie się wyspałam tak na maksa. Wstałam o 10 Cytat:
![]() Cytat:
Chyba muszę sobie uszykować to wiadro z piachem Chociaż jak patrzę na ilość śniegu, to chyba bardziej by się przydało rakiety tenisowe do butów przywiązać, żeby się nie zakopać Cytat:
Chociaż jakoś boję się zaryzykować. Wyjdę później z takim niewyczesaną bryłką mąki na śnieg i mi się ciasteczko na głowie zrobi Cytat:
![]() Cytat:
![]() W związku z tym ogłaszam, że dziś robię sobie wolne i umyję tylko grzywkę ![]() Cytat:
Makarony i kluchy uwielbiam pod wszelką postacią Dla mnie też ![]() Cytat:
za dodatkową kasę. Na pewno się przyda |
|||||||
|
|
|
#1119 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki pilot na szczęscie odratowany, wysuszył się i działa- a już miałam wizję wydania 40 zł na nowy,
dzisiaj choruję nadal, siedze w domku, katar mam mega, źle sie czuję
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
u mnie tez zimno ![]() wczoraj tato skonczyl robic lazienke wiec dzis juz sobie posprzatalam, jutro ide firanke kupic i mamunia mi okna pomyje (chociaz dla mnie to mogly by byc takie jak sa, kto to widzi ze sa brudne ) a wlasnie agulaaabar ty to kobito nie bierz sie za mycie okien, podobno kobiety w ciazy nie powinny tego robic bo sie mozna naciagnac i potem do rozwiazania lezec w lozku,co do klusek to u nas na kluski na parze mowi sie pampuchy a na takie z ziemniakow wlasnie pyzy ![]() gospella wez jakies prochy i sie kuruj
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
co prawda to prawda z tym myciem okien w ciąży. Lepiej niech sobie będą takie jak są
Moja kuzynka zabrała się za mycie okien w 7 miesiącu ciąży no i nie stety na drugi dzień wylądowała juz na porodówce i urodziła wcześniaka na szczęście wszystko dobrze się skończyło choć nie powiem chwile zgrozy były. ![]() O jacie u mnie na termometrze w pracy pokazuje -12 stopni jest to mozliwe
|
|
#1122 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej ja już w domku, idę cosik zjeść bo mi żołądek do kręgosłupa przylega a jak jestem bardzo głodna to jestem zła i nieprzyjemna i wszystko mnie denerwuje
co by nie napisać głupot najpierw coś zjem a potem nadrobię zaległości
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
ultraradiola mozliwe, mozliwe
ja siedze w domku, termometr pokazuje -11
|
#1124 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
No ja już po obiadku
Cytat:
ultra Ty to masz chociaż krótkie a ja po łopatki i jest ich dużo więc pomyśl sobie ile mi schodzi z tą całą ,,operacją" Cytat:
Cytat:
umyję jutro przed szkołą choć już mnie wkurza ta tłustość i nie wiem czy jednak nie umyje dzisiaj![]() Cytat:
agulaabar jeżeli chodzi o włosy - szacunek, ja bym chyba nie wstała z łózka jakbym musiała myć rano głowę .A co do okien - ja padłam matko 36 ???? czy Ty kochana wszystkim w bloku okna myjesz???? czy mieszkasz w pałacu??? Cytat:
zdrówka za wynagrodzenieCytat:
![]() Cytat:
Nie chce mi się jutro jechać do szkoły, cały weekend praktycznie od rana do wieczora |
|||||||
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
Magolina Meetka kuruje się , ale już mam niestety plany na jutro, ale do lekarki pojde znowu, mąż mnie zapisał bo mimo antybiotyku jakos lepiej nie jest
|
#1126 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) bo lubię mieć takie fajne zaraz po umyciu Agula jak się czujesz? [B]Metka Ty już po Nowym Roku będziesz w pełnej gotowości? ![]() Co do tego faceta który wychodził z samochodu przez szybę - też się uśmiałam Poprawił mi humor na cały dzień
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2010-12-16 o 20:09 |
||||
|
|
|
#1128 |
|
Adwokat diabła
|
faceci
![]() hej
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja witam się z Syberii
![]() za oknem na termometrze u mnie dzisiaj -22 stopnie ![]() uciekam na kawkę bo zmarzłam strasznie dobrze ze mnie TZ-cik rano zawozi do pracy to od razu odkopie samochodzik i zanim ja zejdę to nawet juz troszkę ciepło w nim Moj kochany
|
#1130 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Co jest Kochana?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Hej... Co się dzieje? Cytat:
Ja się muszę zawlec na autobus i jadę na totalne wywiejewo prowadzić zajęcia. Później wracam znów autobusem, a popołudniu czeka mnie "spacer" półgodzinny Mam nadzieję, że nie zamarznę gdzieś po drodze |
|
|
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za kciuki ![]() ojjej no to będzie imprezka już dzisiaj Ci życzęw szystkiego najwspanialszego i spełnienia wszyściutkich marzeń ![]() ![]() bierz lekarstwa kochana i zdrowiej szybciutko ![]() super z tymi pieniążkami, na pewno zostaną dobrze wykorzystane ![]() Cytat:
![]() i jak dotarłaś do pracy? ja też kiedyś myłam tylko grzywke, moją mame strasznie to śmieszyło ja z mąką nie zaryzykuje bo jak rozczesze włosy to będe miała jeden wielki stos siana ![]() gospelko, wracaj do zdrówka ![]() agulaaabar, dokładnie nie bierz sie za to, jeszcze za taką ilośc musicie mieć ogromniasty dom Dziewczyny teraz ja mam problem z tż'tem zrobił się strasznie marudny choćby miał jakiś syndrom przedmiesiączkowy jak ja .. nie dosc że wczoraj odkąd wróciłam z pracy był nieprzyjemny to potem jeszcze stwierdził, ze na tego sylwestra to moge sobie iść sama, że on nie idzie ... a to dlatego ze jak cokolwiek planowaliśmy były dwie opcje domówka u nas albo ta impreza no i wstępnie o tej domówce wiedział jeden jego kumpel najlepszy (ten najlepszy, który nie przyszedł na wesele
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-17 o 09:39 |
||
|
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach
wiecie co dziewczyny chyba księżyc jest w jakieś fazie zmierzloty facetów Mam nadzieje ze im te humorki szybko przejdą ale zimno dzisiaj strasznie pocieszenie jedno ze znowu weekend tym razem bez szkoły
|
#1134 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojej ![]() Cytat:
napierw dziękuję bardzo za życzenia acelinko a czy Twój TŻ miewał takie humory wcześniej? Trochę to dziwne że woli zostawić Ciebie, żebyś sobie poszła sama na sylwestra niż najlepszego kumpla nie mieści mi się to w głowie... koniecznie musicie to wyjaśnić, skoro jesteście małżeństwem to obydwoje jesteście dla siebie najważniejsi a nie koledzy, nawet najlepsi...Ja bymzrobiła tak: powiedziałabym, że ok, jeśli on tak stawia sprawę to Ty idziesz sama, jeśli jego nie obchodzi jak i z kim będziesz się bawiła, ale wątpię, żeby Ci pozwolił iść samej, moim zdaniem to próba przekonania Ciebie żebyście zrobili jednak tą imprezkę w domu.zaraz i tak muszę zmierzyć temperaturę bo coś mnie głowa znowu boli, dzisiaj pospałam, ale jak zobaczyłam jak TŻ umył wczoraj po obiedzie to zaczęłam wszystko sprzątać i oparzyłam się w palec czajnikiem no i jeszcze najlepsze, bo wczoraj byłam u fryzjera no i mam jasne włoski ( jaśniejsze niż ostatnio ) i... uwaga... grzywkę TŻ mówi że wyglądam zupełnie inaczej i że na ulicy to by mnie w ogóle nie poznał, ja siebie też, ale cieszę się na tą zmianę, chociaż wstałam dzisiaj i cała grzywka jest tak uniesiona, że nic nie mogę z nią zrobić żeby przyklapła chyba zwilżę ją wodą, w ogóle to ja ostatnio grzywkę miałam chyba w podstawówce i nie wiem jak ją teraz pielęgnować
|
||
|
|
|
#1135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, palac to to nie jest
po prostu taki "malutki" mam domek![]() Cytat:
A ja tak kocham myc okna..... ![]() Cytat:
dobrze, ze sie dobrze skończyło... u mnie wczoraj ok 18-tej było -19,5 stopnia, to wole nie wiedziec ile było w nocy....Cytat:
i w sumie mi do dzisiaj tak zostało.... nie wyjdę w nieumytych włosach.... hehe nie myję wszystkim okien palac to też nei jest po prostu moj dom, był budowany z myśla, że będą w nim mieszkać dwie rodziny, nasza i brat mojej mamy z rodziną, ale wujek wybudowal swój dom i sie wyprowadzili, a nam zostal ogromniasty dom...Nawet w miarę trochę mnie męczą mdłości i senność - strasznie... ale da sie przeżyć bóle brzucha też są do zniesienia jedynie co to nie możność robienia wszystkiego.... a ja mam problem z siedzeniem na tyłku i nic nie robieniem![]() hej, co sie dzieje?? ![]() acelinko może go cos gryzie? ale mimo wszystko nie powinien wyskakiwać z czymś takim..... "idź sobie sama" no bez przesady...... musicie szczerze pogadać, bo tak być nie może...... przegiął zdeczka, ale wierze, że na pewno kumpel nie jest dla niego ważniejszy od Ciebie może mu ten kumpel coś nagadał i wyjechał na Ciebie? pogadajcie...... szczerze i od serca.....
|
|||
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
certi, agulko mnie się wydaje, że po prostu chce mi zrobić na złośc z bliżej nieznanego mi powodu
i ze nie szanuje moich decyzji. Nie wiem sama, skoro powedział ze sama mam zdecydowac to dla mnie bylo jasne, że jak zdecyduje będzie dobrze a okazuje się, że miałam być jasnowidzem i wiedzieć, że on woli imprezke w domu. Troche ma racje, że pomyślałam tylko o nas ale zazwyczaj jak sie staram wszystkim dogodzić to kupa z tego wychodzi Rozmowa pewnie się skończy tak jak wczorajsza, czyli tż zły, ja płacz i niby będzie ok ale sprawa zostanie nierozwiązana. Teraz najsensowniejszym pomysłem wydaje mi się, żeby ci znajomi poslzi z nami, tylko czy będe mieli kaske i czy będą jeszcze miejsca w ogóle ... teraz to sama wolałabym zostac w domu i siedziec przed tv, bez żadnych gości, mam dość tego tylko ze zwrotu kaski pewnie już nie dostaniemy chyba żeby kogoś na zastępstwo poszukać za nas. Nigdzie sama nie pójdę, nie ma mowy już po pracy, teraz musze mnóstwo notatek podrukować i się pouczyć, jeszcze musiałabym na miasto skoczyc nie wiem za co się wziąć, nic dzisiej nie wiem dziewczyny najchętniej bym sie walnęła na wyro i ryczała ![]() agulko, dobrze że Ci pomagają w domku wszyscy a to oni już wiedzą? Bo mieliście w święta powiedzieć rodzince o dzidziusiu. Jak sobie myśle o Tobie to strasznie się cieszę że się Wam udało i zazdroszcze ale co tam ![]() certi, zarzuć fotke nowej fryzurki ![]() idź koniecznie do lekarza ![]() martoolka, Ty tez nam obicałaś swoją grzyweczke
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-17 o 12:12 |
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ze Ci sprawił wielką przykrość.... ale musicie tą sprawę na chłodno przedyskutować, bez emocji. I w końcu podjąć decyzję, żebyście sami wiedzieli na czym stoicie..... mam wrażenie, ze on sie po prostu wyżył na Tobie z nieznanego powodu.......![]() Nie nie, wie tylko siostra i przyjaciołka ale brata potrafię do roboty zagonić. Nie bijcie mocno ale umylam 1 małe okno, bo nie wytrzymalam ale mowię od razu, że sie przy tym nie naciągałam i rąk do góry nie trzymałam no i tylko wewnątrz bo z zewnątrz mi szmata do okna przymarzła ![]() Pralka kończyła prać, więc idę wyciągnąć firany a wrzucić zasłony i lambrekiny
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinko głowa do góry na pewno wszystko się wyjaśni
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
eh dziewczyny oby mu te humorki przeszły ... i oby jakos dało się to rozwiązać. Zastanawiam sieę jakby zrobić żeby wszyscy byli zadowoleni ... chyba się nieda
![]() dziekuję Wam najgorsze jest to, że od wczoraj normalnie mnie nosi, wszystko wkurza pewnie to przed @ i myślałam że jak wróce do domu to się walne z tż'tem przed tv, przytule i wkońcu mi przejdzie a tu znowu nic narazie to zostawie muszę się zająć egzaminami, pouczyć się w końcu po weekendzie jakoś to załatwimy. agula, oby mi to bylo pierwsze i ostatnie okno masz odpoczywać ![]() Zmykam narazie |
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
kurcze co jest z tymi facetami? acelinko bedzie dobrze, ja kupilam sobie firanke i dla mojego syncia 2 koszulki do szpitala a i bluze dla chrzesniakazimno jest niesamowicie, pochodzilysmy z mama troche po miescie i do domu wrocilam sztywna
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

ale oczywiście w weekend daje sobie na luz i pozostaje tylko przy umyciu
ja teraz mam taki tluszcz ze mozna frytki smazyc 

Nakulałam jakiś czas temu sporą porcję i zamroziłam. Fajnie się sprawdzają na szybki dodatek do mięska i sosu 

Zakończone: 2

no i dzisiaj np. idę do tego fryzjera i miałam nie myć, bo myłam we wtorek po południu, ale miałam olej na głowie i niestety musiałam żeby sobie wstydu u fryzjera nie narobić
36 okien do umycia 

za dodatkową kasę. Na pewno się przyda
matko 36 ???? czy Ty kochana wszystkim w bloku okna myjesz???? czy mieszkasz w pałacu???
tata nie może nic jeść, tylko jakiś płyn z apteki będzie pił i jakąś zupkę z apteki może jeść