Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 20:23   #3811
201606242122
Konto usunięte

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Cytat:
Napisane przez LilkaM24 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak ogladacie gonieronie nie przeszkadza wam jej mlaskanie??
ojej, przeszkadza! ale jest sympatyczna
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 20:27   #3812
Kayako
BAN stały

Co do tego dziecka z Mensy, to już się o niej wypowiadałam, niepochlebnie, a jak I się powtarzać nie będę

Nie znałam wcześniej Gonironi (czy jak jej tam XD), ale strasznie przypomina mi LitlleStar
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:15   #3813
musskat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LilkaM24 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak ogladacie gonieronie nie przeszkadza wam jej mlaskanie??

Przeszkadza. Niefajnie się słucha tego mlaskania .

Oprócz tego bardzo przeszkadza mi jej ubogie słownictwo.

No ale sympatyczna dziewczyna z niej...
musskat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 22:33   #3814
Chain
Raczkowanie

GG do Chain

[Nie znałam wcześniej Gonironi (czy jak jej tam XD), ale strasznie przypomina mi LitlleStar
[/QUOTE]

mi również ją przypomina, z twarzy przynajmniej.

Jeśli chodzi o paletę 28 neutralnych cieni to ja również jestem jej posiadaczką, kupiłam kiedys na allegro za około 6 dych. Tak generalnie jestem zadowolona, bo cienie są duże, dobrze napigmentowane i nie uczulają. Jednak w całej palecie znalazłoby się kilka odcieni-niewypałów, które dają kolor dość nikły i ciężko je zaaplikować. Przykładem jest kolor czarny
Chain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 22:44   #3815
muszynianka
Zakorzenienie

ja właśnie ten czarny-brązowy ciemny lubię najbardziej ma taki ładny matowy kolor. niektórych perłowych nie użyłam ani razu ale generlanie super ;p
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 22:57   #3816
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

dziewczyny mogłybyscie podać mi link do bloga tej dziewczyny?
Bo gdzies mi się zgubił i została mi tlyko ona w subskrypcjach

http://www.youtube.com/user/micromiss#p/u/5/X-FVVC0Tu44

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:11   #3817
Figielka
Raczkowanie

Tak sobie czytam te wszystkie wypowiedzi, opinie, etc... i jestem zawiedziona dziewczyny kochane..
Szkoda, ze takie sytuacje ciagle maja miejsce... Ludzie sie kloca, o byle co, sprzeczaja i probuja za wszelka cene udowodnic swoje racje - nawet ich nie majac.
Najgorsze jest jednak to, jak czytam te wszystkie "opinie", wyrazane na temat innych osob. Az mi sie po prostu wszystkie wloski na tuszu do rzez w supelki wiaza i moje pomadki rozpuszczaja w torebce Dziewczyny - powiedzcie czy warto jest tak sobie na zlosc robic? Po co tyle tej zazdrosci i zawisci, jakiejs takiej niemilej atmosfery. Nie mowie,ze wszystkie tak sie zachowuja, ale sa niestety takie, ktore swoimi wypowiedziami, udowadniaja swoj poziom inteligencji. I zaraz wiem, ze ktos napisze, ze ma to w d....uszy, no i trudno. Jednak ... to bardzo przykre i zarazem zenujace. Wszystkie te negatywne wypowiedzi na forum, czy gdziekolwiek indziej, wprowadzaja niestety zla atmosfere i czesto prowadza do konfliktow. Te klotnie miedzy niektorymi osobami - wymiana zdan, czesto zbyt ostra - to niestety doprowadza do tego, iz takie fajne forum jak to, traci bardzo wiele na swoim uroku. Po co te pyskowki? Jakby nie mozna bylo wyrazic swojego zdania w odpowiedni sposob, by przy tym nikogo nie urazic.
Bardzo fajnie, ze pojawiaja sie opinie dotyczace osob krecacych filmiki, komentarze i kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie. Krytyka jest jak najbardziej dopuszczalana, tylko musi ona byc konkstruktywna i na poziomie. Jednak dlaczego wiele osob robi to czasem w tak bezczelny sposob?
Wiecie dziewczyny... wczoraj jedna z uzytkowniczek na youtubie dodala super filmik - naprawde SUPER i pod filmikiem, przy okazji wspomniala o moim Konkursie na Miss YT 2010. Bylo to bardzo mile z jej strony i wcale nie mialo namawiac uzytkowniczek/uzytkownikow do oddawania glosow akurat wlasnie na nia, czego niestety nie zrozumialo wiekszosc osob. Miala to byc zacheta do wspolnej zabawy, a nie namawianie do glosow akurat na te dziewczyne. Wiecie co jest najbardziej przykre?? Dziewczyny najezdzaly ostra na nia, ze robi sobie reklame, ze dlatego pisze o konkursie, bo to ona chce wygrac i dlatego umieszcza informacje na temat konkursu pod swoim filmikiem. Przykro mi, ze musiala usunac tak fantastyczny filmik z tego powodu, bo niektore osoby by jej zyc nie daly. Szok, po prostu SZOK!
Kochani, musicie pamietac, ze ten konkurs to tylko zabawa... Ten konkurs ma laczyc nas wszystkich, a nie dzielic. Ma dawac radosc i powode do dumy (z wygranej). Ten konkurs ma za zadanie w pewnym sensie podziekowac tym wszystkim wspanialym dziewczynom, ktore kreca przydatne i fantastyczne filmiki. Nie wiem, dlaczego tak sie stalo, ze wiele osob nie zrozumialo, ze zaproszenie do wspolnej zabawy nie jest niczym zlym, a juz na pewno nie ma miec przeslania - GLOSUJ NA MNIE. Wiele wspanialych dziewczn z youtube umiescilo informacje na temat mojego konkursu w swoim filmiku, pod nim, czy nawet tez zrobilo osobny filmik na ten temat. Za to im ogromnie, mocno i serdecznie dziekuje.
Widze, ze sa jeszcze fajne i madre osoby na tym swiecie ... na tym czacie ... ktore madrze pisza i wyrazaja swoje opinie, ale sa rowniez takie, ktore chca chyba za bardzo pokazac te swoja "madrosc" ;-) Nie generalizuje, dlatego tak tez napisalam.
Przykro mi, ze osoby ktore chca pomoc w zabawie, rozpromowac na wszelkie sposoby konkurs youtubowy, sa tak okrutnie traktowane przez wiele osob.
Nie wiem skad to sie bierze, ale podejrzewam, ze po prostu z zazdrosci i checi zrobienia komus na zlosc - piszac bardzo negatywne wiadomosci do tych osob, ktore maja dobre zamiary.
Nie jest to fajne uczucie. Coz...
Nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyc wszystkim Wam duzo radosci z kazdego dnia, a w szczeglonosci tym osobom, ktore robia "pokazowke" na forum, by tylko kogos "ugryzc" i dogryzc mu...Byc moze jak takowe osoby, beda mialy dobry dzien, to wtedy nie beda sie wyzywaly na innych ;-)

Buziaczki i duuuzo optymizmu Wam zycze!

Wasza Figielka

Edytowane przez Figielka
Czas edycji: 2010-12-16 o 10:23
Figielka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 17:35   #3818
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musskat Pokaż wiadomość
Przeszkadza. Niefajnie się słucha tego mlaskania .

Oprócz tego bardzo przeszkadza mi jej ubogie słownictwo.

No ale sympatyczna dziewczyna z niej...
niestety z tym się muszę zgodzić .....
ale mimo to, lubię ją oglądać

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:40   #3819
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Figielka Pokaż wiadomość
Krytyka jest jak najbardziej dopuszczalana, tylko musi ona byc konkstruktywna i na poziomie. Jednak dlaczego wiele osob robi to czasem w tak bezczelny sposob?
Nie rozumiem czemu cała społeczność uparła się, że krytyka musi być konstruktywna. Mam wrażenie, że jest to tylko piękna gadka, żeby pokazać, jak ta druga strona jest zła, bo jak ona raczy w ogóle krytykować.
Znów muszę się powtórzyć, ale ja np. nie mieszkam w Idylli i spotkałam się w swoim życiu z krytyką nie tylko konstruktywną. Jeśli Wy mieszkacie w takim miejscu, to proszę, zaproście mnie do siebie
Nigdy nie powiedziałaś na plotach z koleżanką, że jakaś A, czy B ma krzywy nos, brzydkie zęby, albo coś? I to Twoim zdaniem jest konstruktywna krytyka? Wg mnie to jest rzeczywistość, a nie urojenia.

Cytat:
Wiecie dziewczyny... wczoraj jedna z uzytkowniczek na youtubie dodala super filmik - naprawde SUPER i pod filmikiem, przy okazji wspomniala o moim Konkursie na Miss YT 2010. Bylo to bardzo mile z jej strony i wcale nie mialo namawiac uzytkowniczek/uzytkownikow do oddawania glosow akurat wlasnie na nia, czego niestety nie zrozumialo wiekszosc osob. Miala to byc zacheta do wspolnej zabawy, a nie namawianie do glosow akurat na te dziewczyne. Wiecie co jest najbardziej przykre?? Dziewczyny najezdzaly ostra na nia, ze robi sobie reklame, ze dlatego pisze o konkursie, bo to ona chce wygrac i dlatego umieszcza informacje na temat konkursu pod swoim filmikiem. Przykro mi, ze musiala usunac tak fantastyczny filmik z tego powodu, bo niektore osoby by jej zyc nie daly. Szok, po prostu SZOK!
Zepsuję tę nutę tajemniczości i uchylę rąbek tajemnicy - Ciacho25

Cytat:
Ten konkurs ma laczyc nas wszystkich, a nie dzielic. Ma dawac radosc i powode do dumy (z wygranej). Ten konkurs ma za zadanie w pewnym sensie podziekowac tym wszystkim wspanialym dziewczynom, ktore kreca przydatne i fantastyczne filmiki.
Wg mnie idea konkursu mocno pomylona (albo wymyślona na potrzeby tego posta). Gdyby dziewczyny chciały podziękowania, to... Zresztą niejedna pokazała, że ma gdzieś widzów, robiąc zadymę na Twitterze, Wizażu, na koncie, blogu, czy gdzieś tam.
Robią, bo lubią. Jakby nie chciały robić, to by nie robiły. My oglądamy, bo lubimy, ale jakbyśmy przestały (z własnych pobudek, czy przez to, że dziewczyny z tym skończą) to świat by się nie zawalił (owszem, przez jakiś czas pojęczymy, no ale bez jaj ).
Po za tym z konkursem Miss zaaaawsze wiąże się dym, bo baby są zaborcze i chcą być najpiękniejsze. A myślę, że Ciacho się dostało, bo jest popularna, a po za tym naprawdę natura ją solidnie obdarowała

Cytat:
Nie wiem skad to sie bierze, ale podejrzewam, ze po prostu z zazdrosci i checi zrobienia komus na zlosc - piszac bardzo negatywne wiadomosci do tych osob, ktore maja dobre zamiary.
Nooo, to teraz się wyrwaliśmy z Idylli i kolejne mądre wytłumaczenie zua na świecie - zazdrość

Cytat:
Nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyc wszystkim Wam duzo radosci z kazdego dnia, a w szczeglonosci tym osobom, ktore robia "pokazowke" na forum, by tylko kogos "ugryzc" i dogryzc mu...Byc moze jak takowe osoby, beda mialy dobry dzien, to wtedy nie beda sie wyzywaly na innych ;-)
I znów powrót Idylli.

Przepraszam, musiałam zrobić pokazówkę, bo coś mnie trafiło.

Nie będę się wdawać w dyskusję na temat mej wypowiedzi, żeby nie dogryzać więcej, ani nie robić pokazówek.
No i po prostu nie mam na to ochoty

(i nie, nie mam okresu, nie miałam dzisiaj złego dnia, wręcz przeciwnie, najlepszy w tym tygodniu)
Stary 2010-12-16, 17:47   #3820
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Słowo zazdrość działa na mnie jak płachta na byka...

Zazdroszczę - owszem, ale tym dziewczynom, które lubię oglądać. Zazdroszczę digital, bo jest ładną kobietą, zazdroszczę JlovesMac, że zawsze wygląda perfekcyjnie, jak z okładki.

I przez to, że zazdroszczę to w pewnym sensie lubię Bo miło się patrzy i słucha, można czerpać inspiracje itd.

Dlaczego zazdrością tłumaczycie fakt, że ktoś może być zwyczajnie "nielubiany" przez część widzów? Ja niczego nie zazdroszczę dziewczynom, o które są najczęstsze "spiny" na tym forum.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2010-12-16 o 17:49
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:59   #3821
Gween
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
dziewczyny mogłybyscie podać mi link do bloga tej dziewczyny?
Bo gdzies mi się zgubił i została mi tlyko ona w subskrypcjach

http://www.youtube.com/user/micromiss#p/u/5/X-FVVC0Tu44
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

Gween jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 18:17   #3822
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Słowo zazdrość działa na mnie jak płachta na byka...

Zazdroszczę - owszem, ale tym dziewczynom, które lubię oglądać. Zazdroszczę digital, bo jest ładną kobietą, zazdroszczę JlovesMac, że zawsze wygląda perfekcyjnie, jak z okładki.

I przez to, że zazdroszczę to w pewnym sensie lubię Bo miło się patrzy i słucha, można czerpać inspiracje itd.

Dlaczego zazdrością tłumaczycie fakt, że ktoś może być zwyczajnie "nielubiany" przez część widzów? Ja niczego nie zazdroszczę dziewczynom, o które są najczęstsze "spiny" na tym forum.
ooo, mam podobnie

zazdroszcze dziewczynom urody, ale wlasnie te najladniejsze lubie najbardziej. bo przyjemnie mi sie na nie patrzy, bo zawsze podłapię coś fajnego. więc akurat zazdrość działa na naszą korzyść
Stary 2010-12-16, 19:53   #3823
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Nie rozumiem czemu cała społeczność uparła się, że krytyka musi być konstruktywna. Mam wrażenie, że jest to tylko piękna gadka, żeby pokazać, jak ta druga strona jest zła, bo jak ona raczy w ogóle krytykować.
Znów muszę się powtórzyć, ale ja np. nie mieszkam w Idylli i spotkałam się w swoim życiu z krytyką nie tylko konstruktywną. Jeśli Wy mieszkacie w takim miejscu, to proszę, zaproście mnie do siebie
Nigdy nie powiedziałaś na plotach z koleżanką, że jakaś A, czy B ma krzywy nos, brzydkie zęby, albo coś? I to Twoim zdaniem jest konstruktywna krytyka? Wg mnie to jest rzeczywistość, a nie urojenia.
Słowa, tak często powtarzane : krytyka konstruktywna i zazdrość są według mnie najprostszą formą do obrony własnego, idealnego ego, które gdzieś tam zostało przez YT nadszarpnięte - tego ostatnio to jest plaga nie do zniesienia
Stary 2010-12-16, 19:57   #3824
201607111050
Konto usunięte

A kim jest figielka? Bo ja nie w temacie. Wizażanka? Jutubowiczka?
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 21:06   #3825
Kayako
BAN stały

O kutwa! Jakie ma oczy!

Od lat choruję na maskary z Lancome. Te ich reklamówki - 1, 2, a szczególnie 3 - działają na mnie... i to jak działają!
A na swoje oczy nie narzekam, ha, komplementów codziennie zbieram, na rzęsy też, no ale te reklamy...
Cholerny Photoshop

PS. Ale aż tak wypacykowane brwi do mnie nie przemawiają :no: W ogóle mi się to nie podoba. Jak dziewczyna ma braki w owłosieniu tej części twarzy, to ja rozumiem, ale żeby se jeszcze dokładać na gęsto...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 22:18   #3826
Jamajkaa101
BAN stały

Cytat:
Wg mnie idea konkursu mocno pomylona (albo wymyślona na potrzeby tego posta).
i jeszcze chciałabym dodać, że mija się z celem ten konkurs niestety
Przecież góry wiadomo kto wygra... ta osoba, która ma najwięcej widzów - nie oszukujmy się. Mnie konkurs na MISS kojarzy się z pięknem itp, a tutaj? Nie wiem ale wg mnie ten konkurs powinien się chociaż inaczej nazywć, powinny być zgłoszone kandydatury itp
Jamajkaa101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 01:07   #3827
Figielka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jamajkaa101 Pokaż wiadomość
i jeszcze chciałabym dodać, że mija się z celem ten konkurs niestety
Przecież góry wiadomo kto wygra... ta osoba, która ma najwięcej widzów - nie oszukujmy się. Mnie konkurs na MISS kojarzy się z pięknem itp, a tutaj? Nie wiem ale wg mnie ten konkurs powinien się chociaż inaczej nazywć, powinny być zgłoszone kandydatury itp
Tobie moja droga konkurs MISS kojarzy sie z konkursem pieknosci, a w tym przypadku to jest konkurs, w ktorym akurat liczy sie przede wszystkim piekno wewnetrzne
Wiele dziewczyn jest naprawde slicznych, ale niektore z nich maja rowniez bogate i piekne wnetrze!
Poza tym juz o tym wspominalam - dziewczyny, ktore nie chca brac udzialu - maja czas do piatku- by dac mi znac.
Ideea konkursu wcale nie wyszla z tego forum - wyprowadzam z bledu kilka osob, ktore tak sadza. Idea wyszla ode mnie- prywatnie wpadlam na taki pomysl.. Do tej pory nie uczestniczylam nigdy w zadnej dyskusju na tym forum, ani nawet go nie odwiedzalam.
Bardzo tu przyjemnie...

---------- Dopisano o 02:58 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ----------

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość
A kim jest figielka? Bo ja nie w temacie. Wizażanka? Jutubowiczka?
oh! a tak sobie figluje ;-)
Figielka jest Figielką ;-)

---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Słowa, tak często powtarzane : krytyka konstruktywna i zazdrość są według mnie najprostszą formą do obrony własnego, idealnego ego, które gdzieś tam zostało przez YT nadszarpnięte - tego ostatnio to jest plaga nie do zniesienia

Kzdy ma wlasne ego... Moje akurat nie jest nadszarpniete ;-)
Po prostu ja do wszystkiego podchodze z dystansem i uwazam, iz najpierw nalezy popatrzec na samego siebie i to najlepiej krytycznym okiem, a dopiero pozniej oceniac innych..Bo wiadomo - latwiej jest nam wyrazac opinie o kims, krytykowac go i cos mu zarzucac...niz samemu sobie.
Osobom, ktore jednak potrafia patrzec na to odpowiedni - gratuluje..Bo widze,ze jest Was tu sporo.

---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:01 ----------

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
ooo, mam podobnie

zazdroszcze dziewczynom urody, ale wlasnie te najladniejsze lubie najbardziej. bo przyjemnie mi sie na nie patrzy, bo zawsze podłapię coś fajnego. więc akurat zazdrość działa na naszą korzyść

Jest mala roznica- miedzy ZAZDROSCIA a zazdroscia.
Mozna komus zazdrosic czegos szczerze i wtedy go nie krytykowac, tylko cieszyc sie razem z nim...w serduchu..albo... zazdroscic z przekasem... i to wcale nie jest szczere, bo zazdroscimy wtedy z taka doza zlosliwosci i negatywnego patrzenia na dana osobe
Fajnie,ze kazda z Was ma cos do powiedzena

---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ----------

Cytat:

Zepsuję tę nutę tajemniczości i uchylę rąbek tajemnicy - Ciacho25

Wg mnie idea konkursu mocno pomylona (albo wymyślona na potrzeby tego posta). Gdyby dziewczyny chciały podziękowania, to... Zresztą niejedna pokazała, że ma gdzieś widzów, robiąc zadymę na Twitterze, Wizażu, na koncie, blogu, czy gdzieś tam.
Robią, bo lubią. Jakby nie chciały robić, to by nie robiły. My oglądamy, bo lubimy, ale jakbyśmy przestały (z własnych pobudek, czy przez to, że dziewczyny z tym skończą) to świat by się nie zawalił (owszem, przez jakiś czas pojęczymy, no ale bez jaj ).
Po za tym z konkursem Miss zaaaawsze wiąże się dym, bo baby są zaborcze i chcą być najpiękniejsze. A myślę, że Ciacho się dostało, bo jest popularna, a po za tym naprawdę natura ją solidnie obdarowała

Nooo, to teraz się wyrwaliśmy z Idylli i kolejne mądre wytłumaczenie zua na świecie - zazdrość

I znów powrót Idylli.

Przepraszam, musiałam zrobić pokazówkę, bo coś mnie trafiło.

Nie będę się wdawać w dyskusję na temat mej wypowiedzi, żeby nie dogryzać więcej, ani nie robić pokazówek.
No i po prostu nie mam na to ochoty

(i nie, nie mam okresu, nie miałam dzisiaj złego dnia, wręcz przeciwnie, najlepszy w tym tygodniu)

Pieknie to wszystko podsumowalas Kochana...
Kazdy ma swoja idylle, kazdy ma swoja wizje idealu...
Nie ma idealow, a poza tym mozna sobie stworzyc wlasna idylle i w niej trwac.... poki ktos, lub cos nam jej nie zaburzy ;-)

Pozdrawiam serdecznie!

Edytowane przez Figielka
Czas edycji: 2010-12-17 o 00:57
Stary 2010-12-17, 07:01   #3828
gooniek
Zakorzenienie

naprawde jesli sadzicie ze mlaskam - nie ogladajcie tego.
ja nic nie slysze i nie mam z tym problemu. a co do moich brwi - moja sprawa.
są jakie są i tyle.

studiuję kosmetologię już ostatni rok
kocham swojego ukochanego!

8 grudnia 2008

www.goniaroniaa.blogspot. com
gooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 08:45   #3829
Jamajkaa101
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gooniek Pokaż wiadomość
są jakie są i tyle.
Jeśli chodzi o jakieś mlaskanie to ja na nic takiego nie zwróciłam uwagi Lubię Cię oglądać!
Jamajkaa101 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-17, 09:36   #3830
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
są jakie są i tyle.
Kolejna osoba, która się burzy na słowa krytyki...
Mlaskanie można kontrolować, to nie jest zez, że nie możesz nad tym zapanować. A Ty stosujesz postawę obrażonej dziewczynki, tupiesz nóżką i zakazujesz nam oglądać, bo śmiałyśmy zwrócić Ci uwagę...
Co do brwi to się nie wypowiadam, bo faktycznie - Twoja sprawa.
Stary 2010-12-17, 10:22   #3831
Kayako
BAN stały

Cytat:
są jakie są i tyle.
Zgadzam się z Blondi2989.
Nie oglądajcie tego, więc nie kręć (nie będzie co oglądać)

Stary 2010-12-17, 10:56   #3832
Figielka
Raczkowanie

Cytat:
są jakie są i tyle.

Ja w ogole na to nie zwrocilam uwagi na jakies mlaskanie.. Moze dziewczyny maja zle wyregulowane glosniki
Ja pociagam nosem za to caly czas, bo mam katar i alergie na raz ;-)
Pozdrowka!

Edytowane przez Figielka
Czas edycji: 2010-12-17 o 10:58
Stary 2010-12-17, 15:07   #3833
gooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Kolejna osoba, która się burzy na słowa krytyki...
Mlaskanie można kontrolować, to nie jest zez, że nie możesz nad tym zapanować. A Ty stosujesz postawę obrażonej dziewczynki, tupiesz nóżką i zakazujesz nam oglądać, bo śmiałyśmy zwrócić Ci uwagę...
Co do brwi to się nie wypowiadam, bo faktycznie - Twoja sprawa.
wybacz, ale nie jestem obrazoną dziewczynka.
zwrocic uwage ? caly czas tylko slysze o jakims mlaskaniu. mowicie mi o czyms czego nie robie..

nie, bede nagrywac tylko beda to filmiki dla wybranych osob. problem sie rozwiaze

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

poza tym.. zakazalam ? ;o

studiuję kosmetologię już ostatni rok
kocham swojego ukochanego!

8 grudnia 2008

www.goniaroniaa.blogspot. com
gooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 15:12   #3834
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figielka;2382[B
3896]
Jest mala roznica- miedzy ZAZDROSCIA a zazdroscia.
Mozna komus zazdrosic czegos szczerze i wtedy go nie krytykowac, tylko cieszyc sie razem z nim...w serduchu..albo... zazdroscic z przekasem... i to wcale nie jest szczere, bo zazdroscimy wtedy z taka doza zlosliwosci i negatywnego patrzenia na dana osobe
Fajnie,ze kazda z Was ma cos do powiedzena
Hm... nie zauważyłam, żeby na tym wątku przejawów zazdrości z "przekąsem" i zawiścią. Zauważyłam natomiast wiele zachwytów Wizażanek na temat np. włosów danej dziewczyny, zębów czy cery.

Co do negatywnych uwag, chociażby na temat stylu Ciasteczka czy kogoś innego to rozumiem, że jesteśmy zazdrosne z przekąsem? Bo tak naprawdę to bardzo nam się podoba, ale jesteśmy zbyt zakłamane i zawistne żeby się do tego przyznać? Nie rozumiem tego toku rozumowania

A jeśli powiem , że nie podoba mi się makijaż danej osoby bo jest zbyt kiczowaty i odbiera danej kobiecie urody to jest to zła i niekonstruktywna krytyka , a na dodatek jestem zazdrosna?

W takim razie ostatnie pytanie: W jaki sposób możemy krytykować żeby nie słyszeć tego wyświechtanego "zazdrość" i "niekonstruktywna krytyka" ?

Będę wdzięczna za odpowiedź. Nie chcę żebyś odebrała tego jako ataku na Twoją osobę, po prostu jestem szalenie ciekawa co jest dozwolone, a co nie, bo kurczę... jeśli ktoś sobie szkodzi i jeszcze pokazuje to na YT to fajnie, że ktoś to skomentuje i może da do myślenia drugiemu człowiekowi?

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2010-12-17 o 15:14
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 15:32   #3835
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
wybacz, ale nie jestem obrazoną dziewczynka.
zwrocic uwage ? caly czas tylko slysze o jakims mlaskaniu. mowicie mi o czyms czego nie robie..

nie, bede nagrywac tylko beda to filmiki dla wybranych osob. problem sie rozwiaze

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

poza tym.. zakazalam ? ;o
Skoro tyle osób o tym mówi to jednak coś w tym jest, nie sądzisz?
A co do brwi, to kręcisz filmiki o urodzie więc chyba mamy prawo skomentować Twoją urodę, nawet jeśli cos się nie podoba albo coś jest nie tak.
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 16:10   #3836
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
Skoro tyle osób o tym mówi to jednak coś w tym jest, nie sądzisz?
A co do brwi, to kręcisz filmiki o urodzie więc chyba mamy prawo skomentować Twoją urodę, nawet jeśli cos się nie podoba albo coś jest nie tak.
Dokładnie. Ten wątek jest po to żeby komentować, jesli ktoś pokazuje nam siebie to chyba własnie po to by oglądać i komentować. No bo po co? Jeśli ktoś by kręcił sam dla siebie to by nie puszczał filmów w świat...

Skoro nie interesuję Cię krytyka to nie czytaj tego wątku. Bo on właśnie po to nam jest - żeby pogadac, skrytykować, pochwalić, wymienić się wrażeniami, czasem pozazdroscić albo i wyśmiać. Różnie bywa, każdy człowiek w inny sposób odbiera ludzi. Oceniamy wymowe, słownictwo i WYGLĄD. Bo głównie to widać. Po paru filmach nikt nie stwierdzi że jestes wartościowym czlowiekiem, ale może żauważyć że mlaskasz czy masz 'stara' twarz
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 16:11   #3837
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Ona nie mlaska tylko tak jakby cmoka. To na pewno mlaskaniem się nie nazywa, cmokaniem też nie, ale nie wiem sama jak to nazwać. :P
Mogę prosić o link do tego Miss Youtube? Bo nie mogę znaleźć.
Stary 2010-12-17, 16:29   #3838
LilkaM24
Raczkowanie

Zero odpornosci na krytyke,przeciez to jest forum plotkowe ,dlatego dyskutujemy o tym co widzimy
LilkaM24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 16:33   #3839
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Mogę prosić o link do tego Miss Youtube? Bo nie mogę znaleźć.
http://www.youtube.com/user/Figielka.../0/EjAi9oYErL8

Co do gonii to ja ją naprawdę lubię, jest śliczna
Jednak co mi się nie podobało, to jak w jednym filmiku opowiadała o swoim portfelu i pokazywała znaczek, który ma tam przypięty, a nosi go "bo dostała go od takiego Pana i ten znaczek ma coś z Katyniem". Ma coś z Katyniem...? To po co nosić takie symbole kiedy nawet nie wie się do czego one się odnoszą i co znaczą?

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2010-12-17 o 16:41
fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 16:35   #3840
muszynianka
Zakorzenienie

doszło do tego że skomentować nie można bo foch
jaki konkurs?XD
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości