|
|
#2851 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
heyy
nowa nie bić! ![]() tak sb czytam to wszystko aż mi się spodobało ![]() macie tu cudnee opisy ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#2852 |
|
Raczkowanie
|
klaudyna95 (pewnie źle napisałam nick, ale ty wiesz;*) - kradnij do woli
'w każdym z nas, czas zatrzymuje się nie raz' Miałeś kiedyś tak, że nie byłeś sobą, po prostu dostosowywałeś się do sytuacji, mimo, że czułeś i myślałeś inaczej? Pełzam Ci w kątach głowy, czytam w myślach i próbuje obudzić serce. Poranna kawa, dwudniowy zarost, Twój uśmiech i szmaragdowe oczy - to moje małe, wielkie szczęście. Stwierdzam, że to, co teraz robię jest kompletnie nienormalne. Cierpliwość kiedyś się kończy. Zastanawiam się, ile jeszcze wytrzymam. Czasem to jest tak silne, że wypala mnie od środka. Każdy człowiek zasługuje na drugą szansę. |
|
|
|
#2853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ? o jeeb dziękuje ![]() " Każdego dnia, gdy przechodzi obok mnie ja czuję ja wiem, że on spełni me marzenia a świat bez niego nie ma żadnego znaczenia. " ( zmienione z piosenki Bednarka ! dałam w cudzysłów żeby nie było ) kocham Cię... takie rzeczy tylko w erze ![]() - ;* - tez cie kocham ! <3 - Ja mam herbate a Ty nie ! - a ja mam Ciebie a Ty nie
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Rozeznanie
|
to dobrze!
i masz tu zostać <3 miło mi Skarbie <3 ![]() i wiesz, co najbardziej boli ? to, że robisz to tak powoli, z dokładnością na wylewane łzy. gasząc ostatniego papierosa, sięgając po ostatni łyk piwa uświadamiam sobie, że jestem niczym, że już mnie tutaj nic nie trzyma. nawet Ty. nie bez powodu miewasz czkawki, po prostu za dużo o Tobie myślę.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-17 o 20:12 |
|
|
|
#2855 |
|
Przyczajenie
|
Ach nareszcie na wizażu
Więc tak nie było mnie tu już sporo czasu ale to wszystko przez szkołę... dużo poprawek itd. ![]() Nareszcie powróciłam i szczerze mówiąc brakowała mi waszych opisów Hm wiem, że mnie pewnie wgl nie kojarzycie ale ja już od daaawna tu jestem i ciągle czytam te wasze cuda erlok- hej
Edytowane przez MiodowaPanienka Czas edycji: 2010-12-17 o 20:57 |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Ty nie widzisz tej żałości, jaką noszę w oczach?
Pożeramy słońce, wpadające nieśmiało zaśnieżonymi oknami. Subtelności w garści łapane. Spokojnie, pod wodą też można oddychać. zastygła rzeczywistość w jednym ujęciu. |
|
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
lovlovlovee<3
na złość całemu światu wybieram ten kurewsko czerwony lakier. tak, lubię słuchać komentarzy starej babci która na*******iła sobie dziesięcioro dzieci , a mi śmie powiedzieć , że jestem wyuzdana ze względu na kolor paznokci. niezdarnie siadła na parapecie, wystawiając nogi za okno. machała nimi beztrosko, nie zważając na fakt, że znajduje się na dwudziestym piętrze. przecież kazał jej być dzielną. Nie uśmiechaj się do mnie w ten sposób. Nie teraz, kiedy mam świadomość, że już nigdy nie będziesz mój, a ja nigdy nie będę mogła dobrowolnie, tego uśmiechu odwzajemniać, zupełnie przypadkowo, wpatrując, się zachłannie w twoje oczy.
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
![]() 22:23 - nie kocham cię już. a lodowaty oddech śmierci delikatnie pieścił moje ciało - potrzebowałam tej bliskości. `Nawet ślepej kurze trafia się ziarno` - ja nie znalazłam , widocznie brak mi orientacji w terenie. Zgubiłam nadzieje, nie widział ktoś małej , uciekającej s*ki w zielonej sukience ? nie przychodź nigdy więcej , wymieniłam zamki.
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
Jestem szczęśliwa przez chwile. Dopóki znowu o mnie nie zapomnisz. Dedykuje Tobie mój każdy sen o nas. Tylko w ten sposób mogę być szczęśliwa. Jeśli wchodzisz do mojego życia z butami to przynajmniej po sobie posprzątaj. Miłość. Każdy definiuje ją inaczej. Ja uważam, że milość to zaufanie, wierność, szczerość a przede wszystkim mocne uczucie, które czuje się do drugiej osoby. Dla ciebie miłość to tylko 3 słowa: zdobyć, zaliczyć, zostawić.
|
|
#2860 | ||
|
Raczkowanie
|
a ja Ciebie , całym serduszkiem
i okradłam <3 <3Cytat:
woow ! zabieram ![]() szalenie mi miło ![]() Cytat:
dziękuję Kochana ale na BIG wyróżnienie zasługujesz TY , a nie ja <33 + Możesz patrzeć , ale czy widzisz ? Możesz słuchać , ale czy słyszysz ? Możesz kochać , ale czy jesteś kochaną ? Czar prysł . Pakuj uczucia i spier##laj . Jutro albo pojutrze mogę zniknąć na zawsze . Ale czy byłam wystarczająco ważna byś o mnie pamiętał ? Podejdź bliżej. Chce oddychać Twoim powietrzem . " Poczuć mi daj , że to wszystko ma sens . Every rose has its thorn Just like every night has its dawn . Każda róża ma swój cierń Tak jak każda noc ma swój świt . "
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-12-17 o 21:31 |
||
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
papergirl no wreszcie się doczekałam!!! a Ty nie wiesz jaką przyjemność sprawiasz dla mnie swoim postem ![]() " za każdym razem, kiedy myślę o Tobie to rysuję jedną gwiazdkę i wiesz co? mam już całe niebo... nigdy o nic Cię nie prosiłam, ale w tej chwilii w dupie mam honor przytul mnie mocno znasz to uczucie? drżące wargi, miękkie kolana i serce, kołaczące niczym wirująca pralka "
|
|
#2862 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieki myszko . ;* Jacob ? hmm nie jest zły , ale Edward . Cytat:
''
obiecaj mi, że rzucisz mnie w słoneczny dzień. że będę mogła pójść wtedy na plażę i popatrzeć na tyłki chłopaków. nie chcę siedzieć w domu i płakać razem z chmurami. - przyznał. - Nie wiem, czy potrafię być tak blisko. '' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-12-17 o 21:39 |
|||||
|
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
Wraaacam ;d
`Od smutku, depresji do śmiechu i szczęścia. `w opisie miała kropkę, zwykły interpunkcyjny znak. i nikt by nie pomyślał ile w tej kropce było zamkniętych uczuć. `Wzięła swoja ulubiona książkę, usiadła na łóżku i przez chwile, miała w dupie wszystkich tak jak on ją zawsze. Komedio-dramat, wyobraź sobie tą scenkę Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2010-12-17 o 22:49 |
|
|
|
#2864 |
|
Przyczajenie
|
debiut tutaj
Uwielbiam waszą twórczość <3 Postanowiłam dołączyć ![]() W zależności od dnia - kocham Cię i nienawidzę naprzemian Twoje spojrzenie powoduje,że wbrew sobie zapominam o wszystkich Twoich kłamstwach.. Pozostały tylko zdjęcia, które są jedynym dowodem na to że było nam kiedyś dobrze Z Twoim obrazem zasypiam wieczorem, budzę się z Twoim imieniem na ustach Milczeniem skomentuje Twoje kłamstwa Zamykając oczy myślała tylko o tym by ta noc była ostatnia, życie bez niego jest katorgą.. a ona do cholery nie jest masochistką ! Powiedział - nie poddawaj się! Ale ja nie miałam siły, życie bez niego było powolną śmiercią.. Czy coś się zmieniło? Z mojej strony nic. Z Twojej - wszystko Zmienić bieg wydarzeń, znów się wtulić w twe ramiona |
|
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
<3
Missi_16 , latin, Pralogiczna ♥ Wyjdź ze mnie do chole**. Wyłaź i nie wracaj! Jeśli chodzi o to co czuła w tej chwili, to to zapewne minie. I już -Uśmiech to już połowa drogi do sukcesu. Teraz w prawo i w lewo, i co? -Ślepa uliczka A jak przyjdzie nijaka ''miłość'', to serdecznie kopnę ją w tyłek!
|
|
#2866 |
|
Raczkowanie
|
Niekończąca się opowieść...
Ona chce... On nie chce... Ona nie chce... On chce ...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
a bird without wings. ptak pozbawiony skrzydeł. run. is this to be our fate? ucieczka. czy to ma być nasze przeznaczenie? he’ll be a scar now, and i will still let her bleed. on będzie teraz blizną, i pozwolę jej krwawić. you’re in my veins and I cannot get you out. płyniesz w moich żyłach i nie potrafię się Ciebie pozbyć. cause it's dark inside of me and i'm all alone. bo wewnątrz mnie jest ciemność i jestem całkiem sama. i don't quite know what has come over me. nie wiem tak naprawdę, co się ze mną stało.
|
|
#2868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zakochan_a: zabieram rumuneczkaxd: ja ściągałam z chomikuj pl ale ściągnęło mi do połowy bo mam trochę głupi internet i mnie rozłączyło, ale próbuj. smileandsweet14: ty wróciłaś, a ja już okradam Cię no travie: udany debiut ![]() Na pewno zapomnę. A jak on będzie chciał wrócić? Bo ona tak bardzo chciała, żeby coś napisał . Cokolwiek. Nawet zwykłe ?zostaw mnie". Ale on milczał. A ona tak bardzo chciała, żeby tylko napisał. Cokolwiek, żeby wszystko było jasne Jedynym pocieszeniem jest fakt, że oddychamy bynajmniej tym samym powietrzem i patrzymy na te same spadające gwiazdy na niebie 99,9% powierzchni mojego serca należy do Ciebie, wiesz ? Zasypiając ze słuchawkami w uszach, mam nadzieję, że budząc się, będę już bez serca, które wciąż cię kocha i bez podświadomości, która wciąż mi o tobie przypomina Teoretycznie miała na niego wyj.ebane , ale praktycznie to przegryzała wargi gdy ktoś wypowiedział jego imię Coraz częściej dochodzi do mnie fakt, że spotkanie tego jedynego liczy się z cudem Uwielbiam śnić- wtedy jestem najszczęśliwsza. Z nim, w śnie. Kiedy się budzę wszystko pryska. Wraca chora rzeczywistość
|
|
#2869 |
|
Przyczajenie
|
chciałabym Cię takiego jak wtedy .
mojego ' mężczyznę wakacyjnego ' . uśmiech na twarzy, gdy widzę 'żółte słoneczko' . -masz u mnie duże piwo. - hm, za co? - za twoją rękę na moim kolanie
|
|
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
jestem.
dziękuje najukochańsze za pochwały ![]() 3martyna3 & panna miodowa & nydee & ruda wiewióra - tęskniłam uwielbiam was ! latin & ciiri _____ wskoczę w szpilki na wieczór ot tak
włożę raz duży dekolt bo mam to co trzeba do niego.. on jest jak wino w weekend... dodatki i dużo bielizny ,pomadki, pierścionki i wszystko żebyś był znów zapatrzony jak nieobecnie na nia patrzył, nigdy nie zapomni Słodkie poświęcenie - moja radość Narkotyk świadomości z leniwej maryśki.. pamiętam piękno twojego języka.. Nie wiem, jakie papierosy palisz Nie wiem, w jakich krajach byłeś Czy znasz inne języki Nie wiem, czy piszesz listy, czy raczej dzwonisz Chciałabym nazywać cię tak samo Jeśli chcesz, możesz mnie upolować teraz jej nie ma i jego też nie.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-12-18 o 09:12 |
|
|
|
#2871 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() -Czemu jesteś smutna? -Bo odszedł ktoś, kogo bardzo kochałam i tak bardzo potrzebowałam. -Nie martw się, no przecież wróci.. -No właśnie, że nie ;( I drżę w blasku nocy.. Myśląc o tym jak bardzo mi go brakuje.. I mam nadzieje, że zechcesz zostać mim aniołem stróżem. Wtedy będzie mi jakoś łatwiej na duchu. To koniec. Mój wyśniony odszedł. To tak chole*nie boli. Dlaczego on? Dlaczego!? Przecież było tak cudownie.. Moje serce bez względu na wszystko zawsze należeć będzie do Ciebie.! Bo gdzieś tam głęboko.. Gdzieś na samym dnie.. Istnieje jeszcze nadzieja, że szczęście wróci.. I ta straszna pustka w sercu ;( Wciąż pamiętam Twój słodki uśmiech. Tak wyraźnie widzę go.. "Nikt z nas nie docenia wartości istnienia"
|
|
#2872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ''
Odrzucił strach i podał jej dłoń, by znaleźć wspólne "dokądkolwiek". Nie zważał ani na trud, ani na czas jaki zajmie im dotarcie do niego. I choćby ono okazało się krzywym zwierciadłem, nie było to ważne. Bo przecież byli razem. Każde twoje słowo, które wypowiadasz analizuję kilkanaście razy, aby zrozumieć jego sens i starać się znaleźć w nim iskierkę optymizmu. Nie jesteś taki, jak na pierwszy rzut oka się wydajesz. Jesteś dużo trudniejszy i bardziej niedostępny. Jesteś idealny. Otrzyj łzy i ułóż zmęczone powieki do snu. Nie czekaj. On nie wróci. Nigdy nie jestem zazdrosna, gdy widzę swojego byłego z jakąś inną laską. Moi rodzice nauczyli mnie, żebym zużyte zabawki oddała bardziej potrzebującym. '' |
|
|
|
|
#2873 |
|
Raczkowanie
|
marsi89- Miiło , że okradasz ;D kradnij ile chcesz słoneczko ;*
najbardziej boli mnie to, że zawsze odchodził, gdy coś się komplikowało w moim życiu, że nie było go przy mnie w nagorszych momentach mojego życia. Oddam serce. Złamane , skrzywdzone z goryczą łez. Jeszcze dlugo bede odwracac glowe na dzwiek twojego imienia. nawet nie wiem jak bym się starała o nim zapomnieć.. zawsze zostanie sentyment. To nie jest tak , że ja nie mogę go już nie kochasz. poprostu nie chce. `masz, tutaj rachunek. - jaki rachunek do cholery?!- jak to jaki? ten za, 398 nieprzespanych nocy,879 zuzytych chusteczek,6 litrów wypitego wina, 297 wypalonych papierosów,12 zjedzonych tabliczek czekolady i 8 litrów pochlonietych lodów.+ 22% vat, za opuchniete oczy i rozmazany tusz.
|
|
|
|
#2874 |
|
BAN stały
|
czwarty dzień z rzędu
otulasz mnie obojętnością tak silną, że każda myśl niedotycząca Ciebie ginie w szczelinach mojego rozsądku. |
|
|
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
Zostawiam was na czas nieokreślony. Nie wyrabiam z niczym. Muszę nadrobić
zaległości w szkole jak i również w końcu jakąś praktykę znaleźć Mam nadzieję,że mnie żadna nie zbije Kocham każdą z osobna, tak bardzoo mocno ♥+ Dlaczego jeszcze większość pisze w starej części? ;> ________ Zakończmy naszą znajomość. Przecież oboje wiemy, że i tak nic z tego nie będzie. Nie, nie jestem jakąś zabawką, która ma na czole napisane 'używać w czasie nudy' A przeszłość? Przeszłość się nie liczy. Wolę żyć teraźniejszością. - Marzenia się jednak spełniają ! - Skąd taka pewność ? - No przecież mam Ciebie. ♥
|
#2876 |
|
Wtajemniczenie
|
Miło znowu się tu znaleźć
![]() Dziękuję, że pamiętałyście ♥ Podświadomie czuję, że tą miłość już przegrałam. Najgorsze jest to, że ja dalej uwzględniam go w swoich planach na przyszłość. Nazwałam kawę Jego imieniem, żeby nie musieć już nigdy więcej niepotrzebnie rzucać go w przestrzeń. Gdyby nie ciągła świadomość, że dziewczyna idealna dla niego nie może pić, już dawno popadłabym w alkoholizm. Strasznie się boję tych wszystkich pustych dni bez niego, świąt, które spędzę na czekaniu, rozmów, które będą przeprowadzane tylko w moich myślach. Boję się, że za parę lat ja ciągle będę w tym samym punkcie, co teraz. Ciągle będę tak samo na niego czekać. Ciąglę będę się łudzić, że wróci. Oprócz zwiększającej się ilości siwych włosów i zmarszczek wokół oczu nic się nie zmieni.
|
|
#2877 |
|
Przyczajenie
|
Marsi89 - dziękuję
;*Czy Ty też widzisz tę przepaść między nami..? Pustkę po Tobie staram się zapełnić winem. Znów zlałeś się z barwami szarości Gdy mówiłeś że odchodzisz nie uprzedziłeś że na zawsze Lubię noc, bo tylko w snach znowu możemy być razem |
|
|
|
#2878 |
|
Wtajemniczenie
|
marikab - Kochana, chyba nie muszę nic mówić, Ty wiesz, prawda? <3
_________________ " Wiem jak trudny jest dla Ciebie każdy krok w moim kierunku, kiedy ziemia kruszy się pod Twymi stopami.Wiem jak trudno mnie złapać, gdy z każdym twym krokiem cofam się jak zodiakalny skorupiak.Wiem, ja to wszystko rozumiem. Ale nie potrafię inaczej. Chciałabym choćby stanąć w miejscu i pozwolić Ci zbliżyć się choćby o kilka centymetrów.Ale nie potrafię. Zbyt wiele razy zbierałam już serce z podłogi. wyjdź z mojego życia, brudzisz mi marzenia. Biegniesz stosem myśli , przydeptujesz rzeczywistość, nie wiesz jeszcze o tym że obok masz osobę, która zrobi dla Ciebie wszystko. "
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Czy kierujesz się sercem, czy rozumiem, pamiętaj o tym, że on jest idiotą. Nie umiem Ci wybaczyć żadnego oddechu, którego nie poczułam na swoim nagim ciele. Tylko Ty potrafiłeś odróżnić, bezszelestnie zdjąć każdą kroplę rosy z moich rzęs. |
|
|
|
#2880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ey! zdolniacho! to mnie totalnie powaliło Chce autograf! ![]() இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ- Ludzie potykają się o przeszkodę, od której pokonania zależy ich los, niekiedy się wycofają, czasem ją ominą, nie czują, że właśnie wyminęli swoje przyszłe powodzenie lub szczęście. (Tam gdzie spadają anioły) "- Znasz tę historię z Biblii? – spytał znienacka, wciąż wczytując się w pusty sufit. – Tę z królem i dwiema kobietami, które kłóciły się o dziecko? - Jasne. Król Salomon. - Zgadza się, król Salomon. – powtórzył. – Rozkazał rozciąć dziecko na pół… ale to był tylko taki test. Że by zobaczyć, kto odstąpi swoją część, byle tylko ocalić malucha. - Tak, pamiętam. Spojrzał wreszcie na mnie. - Bella, już cię nie będę próbował rozciąć na pół." (Zmierzch) 'Nie każdy może malować swoje życie tysiącem barw, bo niektórzy
rodzą się daltonistami.' (SMS - Słowa mają siłę) இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

dziękuje 
i masz tu zostać <3 

i okradłam 

Chce autograf!