Krakowianki po raz siódmy (część 7) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-18, 00:18   #721
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
dzisiaj powiedziała, że mogłaby, ale nie chce ;p
Aa...
Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
dlaczego napisalam, że ze szpinakiem, jak myslalam o brokułach ?
Coś w tym musi być! Wezwij kasiencję albo cholerkę, one to zdiagnozują

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 00:25   #722
cholernarejestracja
Copyraptor

Freudowska pomyłka. Wyrażasz swoje prawdziwe pragnienia. To na pewno związane z zazdrością o penisa, i nie pokonałaś kompleksu Elektry, i wciąż jesteś w fazie oralnej, i na pewno masz masę nierozwiązanych konfliktów. Stozłoty, przelew czy gotówka?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 00:29   #723
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Aa...

Coś w tym musi być! Wezwij kasiencję albo cholerkę, one to zdiagnozują
zwłaszcza, ze nie jadam szpinaku.. co by na to powiedział Freud ?

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Freudowska pomyłka. Wyrażasz swoje prawdziwe pragnienia. To na pewno związane z zazdrością o penisa, i nie pokonałaś kompleksu Elektry, i wciąż jesteś w fazie oralnej, i na pewno masz masę nierozwiązanych konfliktów. Stozłoty, przelew czy gotówka?

taaaa.. zazdrość o penisa zżera mnie regularnie co miesiąc
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 00:36   #724
cholernarejestracja
Copyraptor

Właśnie napisałam walloftext, po czym go skasowałam, opowiem wam na jakimś spotkaniu w każdym razie mamy w grupie gościa, który ma zapędy na psychoterapeutę chociaż sobie kompletnie nie radzi z niczym, i on właśnie jak ma współpracować w grupie z jakąkolwiek dziewczyną, to zawsze wyciąga argument zazdrości o penisa. Autentycznie. Ma kretyński pomysł którego nikt nie chce robić? Zazdrość o penisa. Jego porada jest kompletnie nietrafiona, i osoba odgrywająca ofiarę czuje się urażona? Zazdrość o penisa. Inna grupa sobie lepiej poradziła? Kompensowanie sobie zazdrości o penisa.

Dziś znów rzucił tą zazdrością o penisa w moim kierunku, więc mu odwarknęłam, że na pewno nie o jego. Kobieta prowadząca zajęcia teoretycznie mnie upomniała, ale prawie się popłakała ze śmiechu.
Stary 2010-12-18, 00:58   #725
Asiuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
To może i dobrze, że na spotkanie nie poszłaś bo strasznie zimno tam było, jeszcze by Cię bardziej rozłożyło... Lecz się bo niedługo święta
ooo to ja zmarźluch i napewno bym się doprawiła.. ale i tak baaardzo żałuję, ale w tym czasie leżałam pod kocykiem z ciepła herbatką (zresztą cały czas leżę i leżę, bo na święta chorować nie wypada !

Asiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 08:37   #726
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Czesc dziewczyny! macham wam znad morza

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ale się burza rozpętała... Żeby nie było, uważam za normalne, że mój tyłek nie jest dla mojego faceta najpiękniejszy na świecie. Może tak sobie mówić, ale i tak nie uwierzę i w niczym mi to nie przeszkadza. Bo... czemu by miało? Przecież nie dla ładnych cycków ze mną jest...
Ostatnio od kilku facetow slyszalam ze idealem jest Shakira...ale to ze wzgledu na 'rozciagniecie' Chodzcie wiec twardo na joge

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Boże, Glamour? Hahahahaha
Kupilam specjalnie Glamour Jak dla mnie zdjecie jest super! Chociaz liczylam ze bedzie wiecej fotek

Cytat:
Ja to bym szyny założyła do tego: http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=21245
O nie...(chociaz laska nogi ma fajne)

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 09:26   #727
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:

hot 90, a Ty ?
89 ;p stara jestem

ile Was tym razem bylo na spotkaniu?
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:24   #728
gg22
Zakorzenienie

hej, ja tylko na chwilę, zbieram sięzaraz na busa do domu a w domu neta będę mieć dopiero w czwartek
wiec już dzisiaj dla każdej Świąteczny

dzięki za wczorajsze spotkanie, szkoda że tak szybko musiałam wyjść sytuacja rozwinęła się tak, że z P. pojechaliśmy do Rydygiera skąd nas odesłali z kwitkiem z tekstem "chcecie na dermatologie to sobie w internecie znajdźcie..." potem zaaplikowałam ma podwojne wapno i moje leki przeciwalergiczne i troszkę się uspokoiło. ale spuchnięty był cały!!!! i cały w krostach! jedzie dzisiaj do domu to ma jakieś badania porobić, zobaczymy co to za cholerstwo.
w drodze wyjaśnienia- ratowałam wczoraj byłego/aktualnego (musze mu wymyślić jakąś ksywkę bo nie wiem jak go nazywać:/) bo dopadły go duszności, krosty, puchnięcie i cholera wie co jeszcze. Coś chyba jak Ciacha Malli,nie?

Cytat:
Uważasz, że Twój facet jest z Tobą tylko ze względu na Twoje "cycki, brzuch i tyłek"?

To smutne podejście trochę
Cholerka czytaj uważnie co napisałam. Mój facet nie kocha mnie/ nie jest ze mną dla moich cycków, tyłka, brzucha tylko napisałam że jemu się one podobają. to wielka różnica

Cytat:
Ale się burza rozpętała... Żeby nie było, uważam za normalne, że mój tyłek nie jest dla mojego faceta najpiękniejszy na świecie. Może tak sobie mówić, ale i tak nie uwierzę i w niczym mi to nie przeszkadza. Bo... czemu by miało? Przecież nie dla ładnych cycków ze mną jest...
a dlaczego ma nie być najpiękniejszy? czy to znaczy że faceci robią sobie ranking? tyłek mojej dziewczyny jest ok, ale jest na 5miejscu, a dupa Lopez jest na 7 miejscu, a A.Jolie na 3....czy tam jakiś innych.....
faceci są prości- podoba się - nie podoba się. wsio. a skoro jest z Tobą i ze mną to znaczy, że podobamy mu się takie jakie jesteśmy. A że jest wiele pięknych kobiet i uważa je za ładne- ok,to jest normalne. co nie znaczy że porównuje go do tyłka swojej dziewczyny.
i masz rację- ani dla cycków, ani dla tyłka z Tobą/ ze mną nie jest. i z tego trzeba się cieszyć

Cytat:
Napisane przez irmandara Pokaż wiadomość
Cholerko pofatygowalam sie specjalnie ale nie widzialam ich w ogole wkurza mnie ten Auchan, 3 razy tam bylam w zyciu i zawsze widze gdzies cale puste półki..
kiedys w ogole nie bylo majonezu
dzisiaj pasty do butów..
wiem ze to śmieszne i może mało ważne, no ale kurde wkurzające. jestem przyzwyczajona, że zawsze wszystko jest i takie sytuacje wyprowadzaja mnie z równowagi. czuje się oszukana, że ktoś o to nie zadbał.
uff..
a ja lubię Auchana, jest tani i wszystko można tam znaleźć. a te puste półki to pewnie wynik szaleństwa przedświątecznego. jak tam była to byłam zaskoczona wysokością regałów- mają tyle półek że na drabince ciężko byłoby sięgnąć do najwyższej.

a my jesteśmy bardzo rozpieszczeni pod względem ogólnej dostępności towarów. ja jak jadę na wieś albo do jakiejś miesciny to jestem w stanie wlec ze sobą set kilometrów ulubione jogurty itp. bo wiem że w wiejskim sklepiku tego nie dostanę i się będę wkurzać

Cytat:
nieźle, nieźle.
taaa a zazdrość o penisa jako główny argument Twojego kolegi jest wg. mnie typowym mechanizmem obronnym w sytuacji gdy człowiek czuje się zbity z tropu. to tak samo jak słyszę wielkie oburzenie i tekst "no tak, bo ta baba to wielka feministka, sufrażystka, a jak przyjdzie co do czego to w drzwiach ją przepuszczaj...."- argument na to jak kobieta udowodniła swoją rację wytykając facetowi błąd....
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 11:09   #729
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
nieźle, nieźle.
taaa a zazdrość o penisa jako główny argument Twojego kolegi jest wg. mnie typowym mechanizmem obronnym w sytuacji gdy człowiek czuje się zbity z tropu. to tak samo jak słyszę wielkie oburzenie i tekst "no tak, bo ta baba to wielka feministka, sufrażystka, a jak przyjdzie co do czego to w drzwiach ją przepuszczaj...."- argument na to jak kobieta udowodniła swoją rację wytykając facetowi błąd....
Ja zawsze jestem zazdrosna o penisa...w publicznych toaletach i w lasku, gdy trzeba udac sie za krzaczek

Stary 2010-12-18, 11:15   #730
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
A zapach czulas? Bo my nie
Zapachu nie

Cytat:
Napisane przez paniDoktorJoint Pokaż wiadomość
a ja czułam spalenizny

Lalaith zazdroszczę bo ja niestety nie dałam rady myślałam że TŻ palce połamie
Ale o co chodzi???

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość

Ja parę razy zareagowałam żywo. Mnie Asylum się podobało, bom miłośniczka gier (czułam się niemal jak Tomb Rider ) i miłośniczka horrorów ;]
Było kilka fajnych momentów, ale nie będę spoilerować, bo Neciak wybiera się do kina dopiero w poniedziałek
Nie czułam jednak spalenizny, deszczu ani smyrania po nodze. Za to e milkę posmyrało
Ja też jestem miłośniczką horrorów, ale ten nie był w ogóle straszny! To nie znaczy że nie był fajny ale ja tam się lubię bać Czytam teraz "Dom na wyrębach" i autentycznie się boję
Ja czułam biegnące szczury po nogach i lecące nietoperze Myślę że pierwsze koty za płoty i jak to kino dopracują to będzie świetne

Będę siedzieć i nadrabiać Was przez święta, bo teraz nie mam czasu. Pracuję teraz w bezpośrednim sąsiedztwie puszczy i nie mam jeszcze w pracy internetu.

A czy trust jest na okładce glamour? Bo przeglądałam w kiosku i się zastanawiałam która to???

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Właśnie napisałam walloftext, po czym go skasowałam, opowiem wam na jakimś spotkaniu w każdym razie mamy w grupie gościa, który ma zapędy na psychoterapeutę chociaż sobie kompletnie nie radzi z niczym, i on właśnie jak ma współpracować w grupie z jakąkolwiek dziewczyną, to zawsze wyciąga argument zazdrości o penisa. Autentycznie. Ma kretyński pomysł którego nikt nie chce robić? Zazdrość o penisa. Jego porada jest kompletnie nietrafiona, i osoba odgrywająca ofiarę czuje się urażona? Zazdrość o penisa. Inna grupa sobie lepiej poradziła? Kompensowanie sobie zazdrości o penisa.

Dziś znów rzucił tą zazdrością o penisa w moim kierunku, więc mu odwarknęłam, że na pewno nie o jego. Kobieta prowadząca zajęcia teoretycznie mnie upomniała, ale prawie się popłakała ze śmiechu.

A ja tam dla mojego faceta muszę być najpiękniejsza na świecie i basta! I gratuluję podejścia tym które nie muszą, bo ja bym tak nie mogła Pewnie wyjdzie że jestem przewrażliwiona na swoim punkcie, ale tak już mam

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2010-12-18 o 11:12
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 11:35   #731
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez irmandara Pokaż wiadomość
Cholerko pofatygowalam sie specjalnie ale nie widzialam ich w ogole wkurza mnie ten Auchan, 3 razy tam bylam w zyciu i zawsze widze gdzies cale puste półki..
kiedys w ogole nie bylo majonezu
dzisiaj pasty do butów..
wiem ze to śmieszne i może mało ważne, no ale kurde wkurzające. jestem przyzwyczajona, że zawsze wszystko jest i takie sytuacje wyprowadzaja mnie z równowagi. czuje się oszukana, że ktoś o to nie zadbał.
uff..
wiem co masz na myśli, mnie na przykład zastanawia to, że na półce z serkami do smarowania W OGÓLE nie ma serków Almette ani innych z Hochlanda czy Kiri np albo dostać penne pełnoziarniste z Lubelli graniczy z cudem. albo jakieś inne, konkretne produkty. no, ale jak Milka była po 1,99 to nie wiem kiedy ludzie przyjeżdżali by ją kupować, TŻ kiedyś widział tylko faceta biorącego 2 kartony - chore...

Cytat:

on sam chyba ma jakiś kompleks w takim razie

Cytat:
dzięki za wczorajsze spotkanie, szkoda że tak szybko musiałam wyjść sytuacja rozwinęła się tak, że z P. pojechaliśmy do Rydygiera skąd nas odesłali z kwitkiem z tekstem "chcecie na dermatologie to sobie w internecie znajdźcie..." potem
liczyć na naszą służbę zdrowia... a jakby przez tą alergię coś mu rzeczywiście zagrażało poważniejszego?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 11:55   #732
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Kasiencja,
Mam dylemat gdzie jechać, bo do Kazimierz mam dalej, ale tam pewnie większy wybór niż w Krakowskiej, a mało czasu mam dzisiaj (zasiedziałam się na siłowni).

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 12:04   #733
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

O nie, nie jestem na okładce, jeszcze tego by brakowało Mam takie maluśkie zdjęcie pod sam koniec gazety. Ale już dość o tym...

Cholerka, pytanie mam do Cię. Masz jakieś podstawowe tutoriale do zaczęcia przygody z malowaniem za pomocą tabletu? Ogarnęłam wczoraj i dziś jak sobie ludzie radzą i jestem pod wielkim wrażeniem. Ja chyba nigdy nie będę tak potrafić

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 12:28   #734
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
89 ;p stara jestem

ile Was tym razem bylo na spotkaniu?
na spotkaniu jakoś z 12-15? sama nie wiem..

no bardzo stara, bardzo. Twój rocznik też później pewnie poszedł do mojej podstawówki, więc wspólni znajomi na pewno są

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Będę siedzieć i nadrabiać Was przez święta, bo teraz nie mam czasu. Pracuję teraz w bezpośrednim sąsiedztwie puszczy i nie mam jeszcze w pracy internetu.

A czy trust jest na okładce glamour? Bo przeglądałam w kiosku i się zastanawiałam która to???
puszczy?

na okładce jest tap madl!

Cytat:
Ja zawsze jestem zazdrosna o penisa...w publicznych toaletach i w lasku, gdy trzeba udac sie za krzaczek

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 12:28   #735
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:

moim zdaniem to go dyskwalifikuje zachowuje się jak przedszkolak, który poznał nowe słowo
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 12:30   #736
lalaith
Zakorzenienie

Moim zdaniem ta na okładce to wcale nie jakaś piękność, wiele dziewczyn w tym wątku jest piękniejsza
Ok, w takim razie ciiichooo

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:

puszczy?
niepołomickiej

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

I znowu się nie załapałam na BU
Stary 2010-12-18, 12:35   #737
cholernarejestracja
Copyraptor

Trust, tego sie nie da nauczyc z tutoriala, jak masz sterowniki ok, to juz Ci tylko pozostaje cwiczyc i duzo uzywac, zeby sie oswoic. Ze dwa-trzy tygodnie Ci zajmie zanim bedziesz sie czula plynnie, kilka miesiecy do stuprocentowej swobody

Auto mi padlo, akumulator...a na 15 mialam byc w Tychach...z wscieklosci zaraz bede talerzami rzucac. Nie mam pojecia jak je w poniedzialek odpale. Nie macie jakiegos znajomego z kablami?
Stary 2010-12-18, 12:42   #738
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Na razie to czuję się obco. Wlazłam dla poćwiczenia na chwilę na kalambury i jest lepiej. Nawet zrobiłam parę szybkich szkiców w ps, teraz przeszukuję Internet i patrzę po tutkach no i muszę sobie sprawić jakiś inny program do digital paintingu

Uu... Też myślałam, że mi dzisiaj samochód nie odpali i w ogóle, miałam wymienić wycieraczki i zapomniałam

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 12:48   #739
Malla
Nie depcze krokusów

Na okładce Glamour jest Tap Madl, która nigdy top model nie będzie.

Cytat:

Ja też jestem zazdrosna o penisa, dlatego sprowadzam go właśnie do domku i schowam tylko dla siebie na cały weekend
Cytat:
Ostatnio od kilku facetow slyszalam ze idealem jest Shakira...ale to ze wzgledu na 'rozciagniecie' Chodzcie wiec twardo na joge
Tak naprawdę to nie wiem, co ma dać w łóżku ponadprzeciętne rozciągnięcie - czy mniej, czy bardziej, nie widzę różnicy.
Cytat:
w drodze wyjaśnienia- ratowałam wczoraj byłego/aktualnego (musze mu wymyślić jakąś ksywkę bo nie wiem jak go nazywać:/) bo dopadły go duszności, krosty, puchnięcie i cholera wie co jeszcze. Coś chyba jak Ciacha Malli,nie?
Poszło smsem Absolutnie nie dermatologia, tylko ratunkowy!
Cytat:
a dlaczego ma nie być najpiękniejszy? czy to znaczy że faceci robią sobie ranking?
Wiem jak wyglądam i nie dam sobie wcisnąć kitu, że jestem w całości lub po części najpiękniejsza na świecie dla niego. Kochane ciałko wcale nie musi być piękne, jest po prostu kochane.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2010-12-18 o 12:50
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 13:14   #740
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Auto mi padlo, akumulator...a na 15 mialam byc w Tychach...z wscieklosci zaraz bede talerzami rzucac. Nie mam pojecia jak je w poniedzialek odpale. Nie macie jakiegos znajomego z kablami?
Jak nie znajdziesz nikogo to zostaje zadzwonic po taksowke i poinformowac ze ma sie wlasnie problem z odpaleniem auta....nas skasowali za to kiedys chyba 15 zl:/

Stary 2010-12-18, 13:21   #741
kasiencja
Pani Buka

Ecrulo -
przepraszam, ale wstałam o naprawdę nieprzyzwoitej porze (), do tego zanim coś zjadłam i umyłam włosy to dopiero teraz doprowadziłam się do jakiegoś znośnego stanu. wiec chyba nie będę dziś wychodzić, zwłaszcza że wczoraj musiałam jakoś przemarznąć i okropnie boli mnie gardło :/

Cytat:
Ja też jestem zazdrosna o penisa, dlatego sprowadzam go właśnie do domku i schowam tylko dla siebie na cały weekend

Tak naprawdę to nie wiem, co ma dać w łóżku ponadprzeciętne rozciągnięcie - czy mniej, czy bardziej, nie widzę różnicy.

co do rozciągnięcia, może niektórzy lubią takie ewolucje w stylu szpagat w powietrzu, ale cóż...

Stary 2010-12-18, 13:35   #742
Malla
Nie depcze krokusów

Cholerka - mogę podrzucić Ci eksa z kablami do aku, ale to dopiero w poniedziałek...
Stary 2010-12-18, 13:48   #743
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
bajeczną rękawiczkę

Mistrzyni - czemu Cię nie było? Chciałam Cię poznać
Wiem, wiem, miałam być - przepraszam.
Planowałam wpaść ok 18-19 bo byłam na kursie od 16 ale zajęcia trochę się przedłużyły i zastanawiałam się, czy jeszcze jesteście ale nagle doznałam olśnienia, że nawet nie wiem w jakim miejscu jest spotkanie i żeby tego było mało, nie mam nr tel do żadnej z was żeby zapytać ze "spuszczonym ogonem " wróciłam do domu.
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 14:04   #744
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Irmandara, dziękuję Szkoda, że nie ma...
Ni wiem o co dokładnie Ci chodziło, ale w Rossmanie widziałam wczoraj takie małe silikonowe foremki (Mikołaje?) jakby do pralinek. Forma na 6 dziurek kosztowała ok. 10-11zł.

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość

Czuję się winna
Mmmmmm, dlaczego ja Cię nie poznałam osobiście? Jak wpadłam do Kolanka, to tylko omiotłam stolik wzrokiem i siadłam na samym końcu. Zupełnie nie zarejestrowałam która to Ty :\
I słusznie bo zamówiłam teraz drugą parę i jak w tym będe chodziła

Nie wiem dlaczego, ja Cię zarejestrowałam
Byłam na drugim końcu i pewno szybko mnie omiotłaś Wychodziłam z gg i Olą

Cytat:
Napisane przez Asiuniaaa Pokaż wiadomość
ooo to ja zmarźluch i napewno bym się doprawiła.. ale i tak baaardzo żałuję, ale w tym czasie leżałam pod kocykiem z ciepła herbatką (zresztą cały czas leżę i leżę, bo na święta chorować nie wypada !
No nie wypada, masz rację. Mnie po wczoraj też coś chyba zbiera, miałam myć okno ale chyba zrezygnuję...

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
A ja tam dla mojego faceta muszę być najpiękniejsza na świecie i basta! I gratuluję podejścia tym które nie muszą, bo ja bym tak nie mogła Pewnie wyjdzie że jestem przewrażliwiona na swoim punkcie, ale tak już mam
Ja też tak mam. I co najlepsze wiem, ze jestem

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
wiem co masz na myśli, mnie na przykład zastanawia to, że na półce z serkami do smarowania W OGÓLE nie ma serków Almette ani innych z Hochlanda czy Kiri
Ale w Auchan? Ja kilka razy kupowałam tam Almette, Kiri chyba też widziałam
Może mają problemy z zaopatrzeniem i nie wyrabiają z wykładaniem wszystkiego. Ale ja lubię ten sklep

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Wiem, wiem, miałam być - przepraszam.
Planowałam wpaść ok 18-19 bo byłam na kursie od 16 ale zajęcia trochę się przedłużyły i zastanawiałam się, czy jeszcze jesteście ale nagle doznałam olśnienia, że nawet nie wiem w jakim miejscu jest spotkanie i żeby tego było mało, nie mam nr tel do żadnej z was żeby zapytać ze "spuszczonym ogonem " wróciłam do domu.
Szkoda, że Cię nie było...
Chciałam Ci podziękować, że dodałaś wtedy link do groupera bo po południu nie było już tych kuponów
Stary 2010-12-18, 14:09   #745
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Szkoda, że Cię nie było...
Chciałam Ci podziękować, że dodałaś wtedy link do groupera bo po południu nie było już tych kuponów
Nie ma za co, ja ta strone śledzę na bieżąco więc jak bedzie jeszcze coś ciekawego to tez zadziałam z prędkością światła
Stary 2010-12-18, 14:12   #746
mmmmmm
Zakorzenienie

Mistrzyni to super
Mi przychodzą powiadomienia o nowych kuponach ale zwykle wchodze na nie dopiero po południu. Chciałam wtedy kupić drugi kupon i już nie było
Stary 2010-12-18, 14:22   #747
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Mistrzyni to super
Mi przychodzą powiadomienia o nowych kuponach ale zwykle wchodze na nie dopiero po południu. Chciałam wtedy kupić drugi kupon i już nie było
mmmmmm nic nie straciłaś bo z tego co pamiętam jedna osoba mogła wykupić tylko jeden kupon.

Pamiętacie jak na spotkaniu mówiłam o parafiniarce? W końcu ja kupiłam i jestem już po jednym domowym zabiegu parafinowym. Kiedyś robiłam go raz u kosmetyczki ale nie zauważyłam żadnego efektu. Tym razem, po lekturze na wizażu zrobiłam to troszkę inaczej; dokładny peeling dłoni, serum, dobry krem + masaż i na to parafina. Troszkę mi się zasnęło przed tv i miałam ją na dłoniach godzine ale za to jaki efekt! Miodzio
Stary 2010-12-18, 14:38   #748
mmmmmm
Zakorzenienie

Ale kupilabym nie ze swojego konta

Ile kosztuje parafina do takiej parafiniarki i na ile starcza?
Stary 2010-12-18, 14:41   #749
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Ale kupilabym nie ze swojego konta

Ile kosztuje parafina do takiej parafiniarki i na ile starcza?
Ja kupowałam na allegro 450 ml za 13 zł. Nie wiem ja jak długo starcza ale nie sądze, żeby nie było to wydajne. Ja zanurzyłam dłonie 2 razy, chociaż czytałam, że powinno się 3-4 razy. Kupiłam ten zestaw też dla mojej bratowej, jestem ciekawa jak u niej się spisze.
Stary 2010-12-18, 16:41   #750
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Ale w Auchan? Ja kilka razy kupowałam tam Almette, Kiri chyba też widziałam
Może mają problemy z zaopatrzeniem i nie wyrabiają z wykładaniem wszystkiego. Ale ja lubię ten sklep
no co Ty ale kiedy? odkąd w tym roku akademickim zmieniłam miejsce zamieszkania to ciągle tam jestem, no i po jakimś czasie zorientowałam się, że naprawdę tego tam nie ma. a szukałam dokładnie! są głównie Tartare.

dziewczyny, gdzie w Krakowie jest biblioteka, w której są 'normalne' książki? tzn nie naukowe, nie żadne mądre, tylko takie zwykłe, czytane dla rozrywki. no i gdzie można się zapisać, nie mając zameldowania w Krakowie oczywiście.

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2010-12-18 o 16:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości