Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-18, 09:50   #4081
Paulyna
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX

Dzień dobry
Szkoda, że u mnie w soboty kurier nie jeździ

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Dooo specjalnie dla Ciebie
Ależ super kolekcja perfum
Mam pytanie odnośnie /Cerruti Image Woman / ładne są? Nie mam, jak ich powąchać, bo jedynie w Rossmannie je widziałam, ale tam nie posiadają testera. Na perfumeria.pl to jeden z chodliwych zapaszków i myślę czy nie zaryzykować w ciemno Do czegoś można je porównać - w sensie do jakiejś innej perfumy?
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 09:51   #4082
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX

Dziń dybry

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Laine, Laia i Svena

Oj piękny prezent
POszalałaś A jakie kolory?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 09:51   #4083
konewka i kwiat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
mi się co prawda nie kończy ale rabatu w ogóle nie mam więc jak chcesz to zapraszam
bylas pierwsza wiec skorzystam z Twojego kodu
kupuje brazowa vivien, kiedys nie mialam kaski a bardzo mi sie podobala, potem znieknela, teraz jest tez malo kaski ale kupie bo zaraz znow zniknie
konewka i kwiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 09:54   #4084
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konewka i kwiat Pokaż wiadomość
bylas pierwsza wiec skorzystam z Twojego kodu
kupuje brazowa vivien, kiedys nie mialam kaski a bardzo mi sie podobala, potem znieknela, teraz jest tez malo kaski ale kupie bo zaraz znow zniknie
o dziękuję ślicznie i gratuluje zakupu ja czekam na czarną Vivien w poniedziałek powinna przyjść a bierzesz za przedpłatą czy pobraniem??
Stary 2010-12-18, 09:56   #4085
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez c o c o Pokaż wiadomość
będę czekać na zdjęcia
Cytat:
będą zdjęcia
zdjęcia porobię, ale pewnie będę ją miała dopiero we wtorek, albo jeszcze później
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:01   #4086
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
kliknęłam beżowy kuferek

Paulyna, ale masz słodki awatar - ten kulek wygląda jak wata cukrowa

Wszystkie ochłonęły po dostawie, a jak się pojawią zdjęcia, to znów będzie "aaa musze ją mieć!"

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:01   #4087
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
kliknęłam beżowy kuferek

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-18, 10:04   #4088
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość

Paulyna, ale masz słodki awatar - ten kulek wygląda jak wata cukrowa

myślę, że ja zimą też przypominam takiego kulka nawet bez kurtki
Stary 2010-12-18, 10:07   #4089
konewka i kwiat
Rozeznanie

Cytat:
o dziękuję ślicznie i gratuluje zakupu ja czekam na czarną Vivien w poniedziałek powinna przyjść a bierzesz za przedpłatą czy pobraniem??
wzielam przedpłate przed chwilą wysłałam im przelew
konewka i kwiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:11   #4090
c o c o
BAN stały

dokładnie, pewnien jak zobaczymy fotki real to znowu będzie szał
c o c o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:11   #4091
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Martynko, dobrze że nie masz takiego poważnego uszkodzenia, ale ja bym była i tak za wizytą u dobrego specjalisty. Kolano w nodze, to jak kółko w kołowrotku...
Jak się szalik nosi?
Zobaczymy Ja też za bardzo nie lubię chodzić po lekarzach, z resztą, to też nie takie proste teraz
Szalik super

Cytat:
o widzę, że mamy na prawdę podobny światopogląd.
Ja też mogłabym żyć bez ślubu. Może to poniekąd zasługa mojej rozbitej rodzinki. Tyle, że mój tż chce się ze mną ożenić i choć jak tylko mogę daję mu do zrozumienia, że ja jeszcze nie chce itp. itd., celowo wydłużam to w czasie, tak wiem, że nadejdzie chwila kiedy mi się oświadczy i cóż - będę musiała się zgodzić, bo go kocham, a dla niego to jest ważne. Mi jest obojętne. Można stworzyć rodzinę, bez papierów Przyjęło się, że ślub daje jakby gwarancję przynależności, że ludzi będą się kochać do końca życia, nie będą się zdradzać, ani robić sobie krzywdy - g***o prawda
A co do pracy to ja też odnajduję w niej część siebie i nie umiałabym z pracy zrezygnować. Tyle tylko, że mam dość mobilną pracę, większość czasu i tak pracuję w domu, więc jest mi łatwiej ogarnąć w domu na bieżąco. Ale nauczyliśmy się z tż, że dzielimy się obowiązkami. To, że ja więcej czasu spędzam w domu, nie znaczy to, że będę sama w nim wszystko robiła. Bo ja też pracuję. Dla niego to nie problem A i jeszcze mi dobry obiadek ugotuje, bo jest zdecydowanie lepszym kucharzem ode mnie
Ja zawsze sobie myślałam, że jak znajdę już faceta, z którym będę chciała spędzić życie, to naprawdę będzie mi to obojętne, czy jako jego żona, czy nie żona Jeśli jednak dla niego ślub będzie ważny, to dla mnie nie problem, ot kompromis jeden z wielu Ale ślub tylko cywilny wchodzi w grę. Zgadzam się też z tym, że ślub nie jest żadną gwarancją trwania związku, to zależy od ludzi. I jeśli my nie będziemy się starać, to żebyśmy przysięgali przed obliczem wszystkich bogów świata, nic z tego nie będzie.
Ja też mam mobilną pracę z możliwością większości robienia w domu. Z jednej strony to komfort, ale z drugiej, to ja potrzebuję realnego kontaktu z ludźmi. To raz, a dwa. Pewnie ciężko byłoby mi się zebrać do pracy w takiej sytuacji

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
wg mnie kobieta powinna być niezależna, bo facet jest, potem go może nie być i się zostaje z niczym
To już nawet nie chodzi o to, że facet może być, albo może nie być. Różnie się życie układa. Czasem w grę wchodzi wypadek, choroba. I co wtedy? Co z ubezpieczeniem, rentą, emeryturą, co z doświadczeniem potrzebnym do zatrudnienia? Owszem, chciałabym pracować też dlatego, żeby mieć swoje pieniądze i mieć w związek taki sam wkład to raz, a dwa, nie naprawdę ciężko mi jest wyobrazić sobie, że mi ktoś nagle wylicza na co mi da, a na co mi nie da.

Cytat:
dziś jest ten dzień.... to dziś..... zamawiam 3 torebki dla siebie pod choinkę
Szalona
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-18, 10:13   #4092
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konewka i kwiat Pokaż wiadomość
wzielam przedpłate przed chwilą wysłałam im przelew
ślicznie dziękuję pochwal się jak przyjdzie ja się swoją pochwalę poświętach bo to prezent będzie...
Stary 2010-12-18, 10:16   #4093
starlit
catch me if I fall.

Dziekuje bardzo za skorzystanie z mojego kodu

byly juz moze jakies zdjecia tego nowego kuferka?
Stary 2010-12-18, 10:16   #4094
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
priorytety jakieś w koncu muszą być wizaż ponad wszystko

to co ja mam powiedzieć z 3 flakonami
No a jak
Kiedyś też miałam 3 a ze podobało mi się duzo więcej to juz widać najlepsze było to, jak trafiałam na promocje w SP

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Dawaj, ze mną dzisiaj

Słoń to moja miłość od 12 lat
Po tym zapachu mnie moje miłości odnajdywały w sklepach

Laseczki i co ja mam biedna zamówić, ke?

A co chcesz kliknąć? Ja Kryske ale chyba sie nie doczekam....

Cytat:
no właśnie mam podobnie
poza tym uwielbiam spokój, poleniuchować, a przy dzieciach - co by tu ukrywać - nie da się.
Ja musiałam szybko dorosnąć, ale gdzieś po drodze zatrzymałam się w pewnym momencie i sobie zaczęłam wynagradzać, to, że nie miałam czasu poszaleć i żyć tak jak moi rówieśnicy. Tylko lata lecą, a ja się nie zmieniam! Jakoś nie mam potrzeby zmian, choć mój wiek tego wręcz czasami wymaga
Czasami mam wrażenie, że jeśli nie wpadnę czy coś podobnego, to nigdy nie będę czuła odpowiedniego momentu na dziecko, nawet pod presją znajomych...

uwielbiam Twoją kolekcję, na prawdę robi wrażenie

o widzę, że mamy na prawdę podobny światopogląd.
Ja też mogłabym żyć bez ślubu. Może to poniekąd zasługa mojej rozbitej rodzinki. Tyle, że mój tż chce się ze mną ożenić i choć jak tylko mogę daję mu do zrozumienia, że ja jeszcze nie chce itp. itd., celowo wydłużam to w czasie, tak wiem, że nadejdzie chwila kiedy mi się oświadczy i cóż - będę musiała się zgodzić, bo go kocham, a dla niego to jest ważne. Mi jest obojętne. Można stworzyć rodzinę, bez papierów Przyjęło się, że ślub daje jakby gwarancję przynależności, że ludzi będą się kochać do końca życia, nie będą się zdradzać, ani robić sobie krzywdy - g***o prawda
A co do pracy to ja też odnajduję w niej część siebie i nie umiałabym z pracy zrezygnować. Tyle tylko, że mam dość mobilną pracę, większość czasu i tak pracuję w domu, więc jest mi łatwiej ogarnąć w domu na bieżąco. Ale nauczyliśmy się z tż, że dzielimy się obowiązkami. To, że ja więcej czasu spędzam w domu, nie znaczy to, że będę sama w nim wszystko robiła. Bo ja też pracuję. Dla niego to nie problem A i jeszcze mi dobry obiadek ugotuje, bo jest zdecydowanie lepszym kucharzem ode mnie
to i tak ''malutka'' kolekcja w porównaniu z prawdziwymi perfumoholikami

Ja jestem po ślubie ponad 2 lata ale też nie czuję parcia na dziecko jest mi wygodnie tak jak jest ale wiem, ze niebawem trza będzie pomyśleć.....znajome, przyjaciółki, kumple męża już dzieciaci - rodzinka sie pyta czy czasem problemu nie mamy ja po prostu boję się tej odpowiedzialności zwłaszcza, ze grożą nam bliźniaki to juz całkiem załamka. Czuję, że nie dam rady. O porodzie nie wspominając

My z mężem też dzielimy sie obowiązkami. Ja pracuję dłużej i jeszcze jakbym miała wracać i robić pranie, prasowanie, kolację, posprzątać itp to bym sie pochlastała a gdzie wizaż ? akurat koledzy nasi to wszyscy pomagają w domu i ugotują, posprzatają, umyją naczynia czy nastawia pranie ale zauważyłam, ze troszkę starsi tj np.mój szef ma mieć w domu wszystko podane - on zarabia kase a ona ma dbać o dom, naszykować mu garnitur, uprasowac koszule na większe wyjścia, bo jeśli tego nie zrobi to pójdzie w polarze dodam, ze ta pani też pracuje jako nauczycielka jak jedzie na dłuższą wycieczke to MUSI mu napichcić na tydzień żeby miał co odgrzewać. Dla mnie to porażka na maksa i kiedyś zeszliśmy na taki temat to prawie Go pobiłam On zaś nie rozumi, że mój mąż jest zaradny i sam potrafi o siebie i mieszkanie zadbać.

Cytat:
Dzień dobry

Ale wam temat narzuciłam

dziś jest ten dzień.... to dziś..... zamawiam 3 torebki dla siebie pod choinkę
Hej! Super, ale będzie fotek

Cytat:
oj posypią się zdjęcia w przyszłym tygodniu

Cytat:
kliknęłam beżowy kuferek
No super! Szalejecie dziewczynki!
Stary 2010-12-18, 10:17   #4095
kasiaa91
BAN stały

Zapytam tutaj bo Wy dziewczynki zawsze takie pomocne jesteście
Wiecie może, czy gdzieś w PL dostanę takie legginsy ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blog8.jpg (65,8 KB, 26 załadowań)
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:17   #4096
admirable
Zakorzenienie

dzień dobry
dlaczego pytacie o to, czy ktoś bierze torebkę za pobraniem, gdy skorzysta z waszego kodu?
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:20   #4097
dooo
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki ....
Stary 2010-12-18, 10:21   #4098
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Zobaczymy Ja też za bardzo nie lubię chodzić po lekarzach, z resztą, to też nie takie proste teraz
Szalik super

Ja zawsze sobie myślałam, że jak znajdę już faceta, z którym będę chciała spędzić życie, to naprawdę będzie mi to obojętne, czy jako jego żona, czy nie żona Jeśli jednak dla niego ślub będzie ważny, to dla mnie nie problem, ot kompromis jeden z wielu Ale ślub tylko cywilny wchodzi w grę. Zgadzam się też z tym, że ślub nie jest żadną gwarancją trwania związku, to zależy od ludzi. I jeśli my nie będziemy się starać, to żebyśmy przysięgali przed obliczem wszystkich bogów świata, nic z tego nie będzie.
Ja też mam mobilną pracę z możliwością większości robienia w domu. Z jednej strony to komfort, ale z drugiej, to ja potrzebuję realnego kontaktu z ludźmi. To raz, a dwa. Pewnie ciężko byłoby mi się zebrać do pracy w takiej sytuacji

To już nawet nie chodzi o to, że facet może być, albo może nie być. Różnie się życie układa. Czasem w grę wchodzi wypadek, choroba. I co wtedy? Co z ubezpieczeniem, rentą, emeryturą, co z doświadczeniem potrzebnym do zatrudnienia? Owszem, chciałabym pracować też dlatego, żeby mieć swoje pieniądze i mieć w związek taki sam wkład to raz, a dwa, nie naprawdę ciężko mi jest wyobrazić sobie, że mi ktoś nagle wylicza na co mi da, a na co mi nie da.

Szalona
a ja sama nie wiem dlaczego mam takie podejście do ślubu... znaczy - wiem, że chce być żoną TEGO konkretnego faceta, już od 7 lat - jak zaczęlismy związek mielismy po 15 lat, ale już wtedy wiedzieliśmy i wiemy nadal,( i wiedzieli znajomi) ze będziemy ze sobą do końca życia i jestem tego pewna jak niczego innego w życiu. dla mnie to nie jest papierek - to jest przyrzeczenie przed Bogiem, znajomymi i przed mężem, że go kocham i kochać będę na zawsze, że jestem z nim i z nim będę w każdej sytuacji, że jestem dla niego i od tej chwili to jest najważniejsze w moim życiu - być z nim i dla niego.
Wiem, że małżeństwa się rozpadaja, pewnie z wielu względów. Ale ja jestem pewna, że prawdziwa miłośc, wiernośc, zaufanie istnieją i chce aby śkub to zacementował.
Stary 2010-12-18, 10:31   #4099
ms.Julcia
Wtajemniczenie

Dziewczyny szukam tej torebki z tego filmiku, która jest przedstawiona po torebce szarej Emili
http://www.youtube.com/user/agabil1#p/u/31/-7tupCDCavk
karmelowa/ciemno brązowa
jest dostępna jeszcze w sprzedaży???
Bo nie mogę ją znaleźć... może jest na all, jeśli nie ma jej na e torebce?

I LOVE GREECE

...Fitness...
ms.Julcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:32   #4100
mourie
Zakorzenienie

Jeśli ktoś potrzebuje kodu, polecam swój

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2011-02-10 o 08:49
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:33   #4101
fashionaddicted
Zakorzenienie

ciekam narazie dziewczyny - jadę do babci.

Buziaki potem Was nadrobie
Stary 2010-12-18, 10:33   #4102
CharLizZie
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
pamietam tez taka aukcje - babka sprzedawala "nowe" (ale zakladala do zdjec.........) majtasy i zdjecie zrobione bylo na wprost krocza. ona rozkroczona i cyk,zdjecie! i na dodatek widac bylo dzungle...

i tym milym akcentem zegnam sie z Wami, dobranoc
widziałam tą aukcję

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:34   #4103
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ms.Julcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukam tej torebki z tego filmiku, która jest przedstawiona po torebce szarej Emili
http://www.youtube.com/user/agabil1#p/u/31/-7tupCDCavk
karmelowa/ciemno brązowa
jest dostępna jeszcze w sprzedaży???
Bo nie mogę ją znaleźć... może jest na all, jeśli nie ma jej na e torebce?
nie ma jej w sprzedaży, to Amberlyn, posiadam ją nawet
Stary 2010-12-18, 10:34   #4104
kombineratorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Taaa... mam sprawdzony - z wiśniami, jasno-ciemny

Od "Sowy"

Sama nigdy nie piekłam
Sowa?

to Ty jesteś z okolic Bydgoszczy/Toruunia? z tego co kojarzę, tylko w woj. kujawsko-pomorskim sa cukiernie sowy
Stary 2010-12-18, 10:34   #4105
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulyna Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Szkoda, że u mnie w soboty kurier nie jeździ

Ależ super kolekcja perfum
Mam pytanie odnośnie /Cerruti Image Woman / ładne są? Nie mam, jak ich powąchać, bo jedynie w Rossmannie je widziałam, ale tam nie posiadają testera. Na perfumeria.pl to jeden z chodliwych zapaszków i myślę czy nie zaryzykować w ciemno Do czegoś można je porównać - w sensie do jakiejś innej perfumy?
Ładne są swieże, raczej nieinwazyjne. Używam ich latem i jak jestem w domu to po kąpieli Hmmm cięzko porównać ale to raczej z rodziny Green Tea, Light Blue. Ja je kupiłam niedrogo bo chyba coś 70zł w SPharm jak za te pieniadze to sie opłaca a trwałe są dosyć w sumie lepiej by było, gdybys potestowała - przejdz sie do S lub D

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry

POszalałaś A jakie kolory?
Hej Danula

Cytat:
Napisane przez c o c o Pokaż wiadomość
dokładnie, pewnien jak zobaczymy fotki real to znowu będzie szał

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Ja niestety nie wiem

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki ....
Cześć Dooo
Stary 2010-12-18, 10:35   #4106
Iduś
Zakorzenienie

Hejo

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:37   #4107
dooo
Zakorzenienie

Cześć Reniu ....

wpadłam was poczytać przy kawie .... a później muszę jechać na zakupy
Stary 2010-12-18, 10:37   #4108
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ładne są swieże, raczej nieinwazyjne. Używam ich latem i jak jestem w domu to po kąpieli Hmmm cięzko porównać ale to raczej z rodziny Green Tea, Light Blue. Ja je kupiłam niedrogo bo chyba coś 70zł w SPharm jak za te pieniadze to sie opłaca a trwałe są dosyć w sumie lepiej by było, gdybys potestowała - przejdz sie do S lub D
Dziękuję za odpowiedź
Nie widziałam ich nigdy w tych drogeriach, ale będę się bardziej rozglądać
Stary 2010-12-18, 10:37   #4109
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki ....
Dooo..................... ...............

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-12-18, 10:38   #4110
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
nie widziałam takich u nas w sklepach strzelam, że są z Asos

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości