|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3362 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cuciolo, Nynko
spóźnione życzenia wszystkiego dobrego Kochane moje ![]() a ja nagrzeszyłam kosmetycznie: 2 zestawy z oriflame---spa i z mlekiem i z miodem, do tego zestaw puder w kulkach i pędzel moze cześć z tego pojdzie na prezent ale raczej watpie ![]() i dwa male brokatowe lakiery po 3,5 ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
ale dobrze, że Wam się układa ![]() Cytat:
ja teraz jak oglądam takie rzeczy to patrzę żeby miało do 250 ml Cytat:
, dawno byłaś kochana tutaj, witaj znów ![]() Cytat:
chociaż i dla mnie od września to ejst najgorszy miesiąc, jesli chodzi o wydatki ![]() wypas! Cytat:
nie sądzę, żeby na codzień taka była i wszystkich zamęczała swoją osobą... Cytat:
brawo za tusz ![]() ![]() świetne prezenty Cytat:
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
aante a ja za to nigdy nie uzywalam kosmetykow Pupy a w tym roku kupilam 2 lakiery i sa swietne!
wyczytalam w necie ze maja dobra kolorowke ale ta w tych zestawach jest gorsza tzn dosc twarde to wszystko jest i ciezko cos wydlubac a kubek swietny Hosenko trzymam kciuki za prace ![]() Dziekuje jeszcze raz wszystkim za zyczenia! W tym miesiacu batow nie rozsylam za zbedne zakupy bo Swieta nadchodza wiec wybaczam (hihi potem sie bedziecie same meczyc z zapasami) |
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super pomysł.TZ ma tremę ale ja mu mowie, ze nie ma się czym stresować. Przeciez to nie oświadczyny tylko zwykła wizyta. Posiedzimy 1-1,5 h a potem na wieczór zaplanowałam teatr Maliniarko wiem, że mnie tu dawno nie było, ale tyle się teraz u mnie dzieje. Nowy TZ wymaga zaangażowania i pielęgnowania związku. Teraz jeszcze dostałam nową pracę - taką o jakiej marzyłam, bo będę wykorzystywać języki, które studiowałam. To wszytsko jest takie niesamowite ![]() Muszę jednak wrócić na odwyk, bo choć nie kupuję kosmetyków to nie idzie mi ze zużywaniem tych naprodukowanych zapasów...
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Garbusku to świetnie, że wszystko tak dobrze Ci się układa, chyba sprawdza się zasaa, że jak nieszczęścia to parami, a jak coś dobrego to też często ciągiem nasz spotyka
a zapomniałam o zmywaczu, kupiłam, bo tonik Barbry czasem jest za słaby
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-18 o 19:36 |
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku ciesze sie ze wszystko tak dobrze ci sie uklada
|
|
|
|
#3367 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zgłupiałam i w ramach chorowania zrobiłam przemeblowanie w pokoju ![]()
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
kto mnie uswiadomi jak w nowym KWc szukac recenzji okreslonych uzytkownikow? kiedys bylo w wyszukiwarce a teraz jakos pustka
|
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola - super prezenty, a to ciasto wygląda pycha
![]() Koniku - świetnie, że tak dobrze się Wam układa ![]() Cytat:
. Ale ja nie mam zbyt wiele "fajnych" ciuchów, za to pełną szafę nudnych i staropanieńskich Wyjęłam dziś do użytku masło Suhada Ryż i Bambus. Ależ to tępy tłuścioch, wyglądam jak wysmarowana oliwą
|
|
|
|
|
#3370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie będę się więcej przezbywać na ten temat |
|
|
|
|
#3371 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Upieklam to ciacho. Wyszlo troche malo estetyczne no ale mam nadzieje ze bedzie smaczne. Na wierzch trzeba jeszcze posypac cukrem pudrem
|
|
|
|
#3373 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! ubieraj sie cieplo lepiej bo zachorujesz i z nudow zaczniesz kupowac online kosmetyki ! Cytat:
a my musimy sie styknac jakos teraz w sumie dosc mam luuuzu musze sie tylko dowiedziec kiedy Tzt ma wolne bo bede jechac do niego a nie wiem jak pracuje w tym tygodniu a no i w srode musze sie spotkac z pewnym Panem- nie mam ochoty, ale wyjscia nie ma:/Cytat:
nie pytam sie nawet czy fajne bo jeszcze bede chciala kupic i mnie zlinczujecie![]() hehe prosze bardzo ! mam nadzieje, ze ci sie odwidziala ta szminka![]() co do tuszu to wykonczylam dwa w sumie! no i tak nie kupuje bo kasy nie ma a juz nie mam czym malowac rzesisk!![]() Cytat:
! i gratuluje pracy![]() eee nie 85 !Cytat:
nie spalilas przynajmniej !
|
|
|
#3374 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
spoko, spoko ubieram sie cieplo nie pojchalismy na ten kulig, bo w koncu nie zalatwilismy sanek za to jedziemy po choinke i na zakupy do auchan mam nadzieje ze uda mi sie wrocic BEZ kolejnej maski do wlosow a po poludniu jade odebrac moj aparat ![]() za to jutro mam masakryczny dzien na 11 jestem umowiona na kawe / piwo z przyjaciolka, na 14 mam wigilie wydzialowa ze wszystkimi wykladowcami (jestem w radzie wydzialu) a wieczorem mam wigilie w akademiku ![]() zuzylam krem do depilacji veet, ale mialam zapas, wiec wyciagam do tego konczy mi sie plukanka malinowa z YR (uwielbiam ją, na pewno jeszcze kiedyś kupię) i maska hello hydration z herbal essences (taka sobie ) mam nadzieje ze wszystko wykoncze w tym miesiacu, bo z wymianke mi troche przybylo, a nie chce nabijac licznika
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzalam swoja kolorowke i wychodzi na to ze 3 blyszczyki mam na wykonczeniu (choc koncza sie i koncza)
Codziennie uzywam tez balsamu do ust Yves rocher wiec pewnie tez pojdzie. Chcialabym wykonczyc jeszcze 3 kredki do oczu,puder i brokatowy lakier do zdobien. Moze nowy rok zacznie sie z uszczuplonymi troche zbiorami
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
cuciolo tyle kolorówki jak się skończy na raz to super
![]() Cytat:
co to znaczy "przezbywać się"?pewnie jakas literówka, ale nie mogę wymyśleć o co chodziło ![]() moje zbiory lakierowe: ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=932 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=933
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-19 o 15:15 |
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
fajny zbior
tez mam ten blekitny essence colour&go..malujesz nim na gole paznokcie czy moze na jakis inny lakier? pieknie on wyglada na caribbean sea albo na granatach wlasnie
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz mam króciaki (musiałam obciąć na zero i raczej nie będę nim malować na razie...
|
|
|
#3379 | |
|
Zadomowienie
|
No co Ty.
Masz zakaz kupowania błyszczyków do odwołania. Cytat:
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
eeee tam, niekórzy mają 350 lakierów, ja mam 35
, więc tak się pocieszam...![]() dimiti 89 błyszczydeł?
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-19 o 15:55 |
|
|
|
#3381 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ani jednego? ani takiego malutkiego??Cytat:
Cytat:
Cytat:
!nie przejmuj sie- jeszcze bedzie okazja na kulig tylko bedziecie musieli wczesniej o saneczkach pomyslec![]() ![]() ale bedziesz miala wigilii!
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko ja tez mam krociaki wiec razem zapuszczamy
i tez jestem tego samego zdania odnosnie tego lakieru. Rozstane sie chyba z matt top coatem bo jakos nie zachwycily mnie matowe paznokcie. dimiti chcialabym kiedys zobaczyc twoj zbior na fotkach. Tez musze sie za to zabrac bo dawno nie pokazywalam Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-12-19 o 16:14 |
|
|
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do lakierów to zapraszam i tak ich nie zużyję do końca życia, bo ciągle przybywa ![]() Cytat:
, oby jak najszybciej odrosły ![]() ja jestem na nie zła, dawno nie miałam takich króciaków ![]() a skoro mat nie odpowaida, to pewnie, że lepiej się pozbyć, ja go jeszcze nie używałam, dostałam glisten up!, underwater i matt(używane) w jednej paczce jako prezent
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robilam je pare miesiecy temu troche mi przybylo od tej pory, ale mniej wiecej mozesz sie zorientowac ile tego jest![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
na uczelnie mi glupio a jak ide z Tztem to nawet jak sie wymaluje to chwila i juz nie ma nic jak gdzies wychodze to lubie sie pomiziac, ale ze zimno to nie wychodze nigdzie![]() ![]() chetnie bym skorzystala ale Ty pewnie daleko mieszkasz no i nie bede mogla zrobic nalotu
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do randek, to wiadomo, że zaraz się zje ![]() śliczna jesteś
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bezyki i roze lub lekko czerwone ale glupio sie czuje z takimi "mokrymi" ustami na uczelni nie wiem dlaczego... tak jakos jak sie na mnie patrza to od razu sobie mysle- oho, pewnie zaraz mi powie, ze sie wymalowalam jakbym miala gdzies do pracy isc![]() dziekuje ![]() ale to stare fotki juz mialam inne, ale po awarii wizazu zdjecia zniknely dodam jedno- robilam jakis czas temu niby na konkurs wella![]() juz dodane teraz to mam czarny lebek ! -od ponad roku
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-12-19 o 16:34 |
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie po awarii wizazu fotki z profilow tez zniknely no i kolorowka cala twoja dimiti..ja przynajmniej widze same biale zdjecia..
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomyśl o tych 89, które leżą i płaczą, bo ich nie używasz. Cytat:
|
|
#3389 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
A ja zgrzeszyłam baaaaaaaaaaaaardzo.
|
|
#3390 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

nie pytam sie nawet czy fajne bo jeszcze bede chciala kupic i mnie zlinczujecie
(uwielbiam ją, na pewno jeszcze kiedyś kupię) i maska hello hydration z herbal essences (taka sobie 

ani jednego? ani takiego malutkiego??