Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-18, 16:04   #3361
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Już poprawiłam
świetny kubeczek!
Stary 2010-12-18, 16:32   #3362
Maliniarka
Zakorzenienie

Cuciolo, Nynko

spóźnione życzenia wszystkiego dobrego Kochane moje oby Wam się wszystko układało po waszej myśli! i obyście panowały nad zbioramim kosmetycznymi, a nie one nad Wami! Amen

a ja nagrzeszyłam kosmetycznie: 2 zestawy z oriflame---spa i z mlekiem i z miodem, do tego zestaw puder w kulkach i pędzel

moze cześć z tego pojdzie na prezent ale raczej watpie

i dwa male brokatowe lakiery po 3,5

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Hosenko, carrola ja już wzięłam się za kurowanie, bo czuję, że to nie żarty - mięśnie mnie bolą, nie mogę mówić, jestem osłabiona strasznie.. doprawiłam się jeszcze czterogodzinnym bieganiem po mrozie
kuruj się Kochana
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Pan Sympatyczny przyjeżdża w niedzielę . Z tej okazji kupiłam kolejny sweterek, to silniejsze ode mnie
hihi a widział już wszystkie ciuchy które asz? ale dobrze, że Wam się układa
Cytat:
Moje zapasy balsamowo-masłowe. Chyba nie jest tak źle. W grudniu zużyję krem do ciała Mypa. Przerażają mnie za to te duże balsamy.
no troszkę jest, ale bez tragedii
ja teraz jak oglądam takie rzeczy to patrzę żeby miało do 250 ml
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Rozpoczęłam walkę z napoczętymi kremami do stóp, bo tego mam najwięcej ;/ - do końca roku muszę zużyć wszystkie napoczęte kremy do stóp - takie mam postanowienie i jeśli codziennie będę ich używać to się uda

W niedzielę mój TZ pozna moich rodziców. Chciałabym zrobić jakieś ciasto - macie jakieś przepisy na prosty wypiek?
powodzenia w postanowieniu i w zapoznawaniu TŻa z Rodzinką , dawno byłaś kochana tutaj, witaj znów
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Ja tu się spodziewałam, że mnie grubo opieprzycie, a nawet jednego bata nie dostałam
sama chyba masz wyrzuty, było nie było przegięłaś!
chociaż i dla mnie od września to ejst najgorszy miesiąc, jesli chodzi o wydatki
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Dostałam świąteczną paczkę z pracy,
wypas!
Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
nie wiem czy mogę się wtrącić ale wydaje mi się że strasznie narzekasz , a takie użalanie się nad sobą jeszcze bardziej poglębia dola, jak kiedyś też narzekalam ale pracuje nad swoim zachowaniem i jestem zdania że jak ponarzekam to i tak nic to nie zmieni a wręcz przeciwnie roztaczasz wokól siebie nieprzyjemną aurę a ludzie to czują ,przepraszam jeśli Cię urazilam
nie uważasz, że jesteś nieco zbyt szorstka? Zetka pisała, że nie ma się komu wygadać, czasem każdy potrzebuje zrzucić z siebie balast problemów, nawet w taki sposób jak tu na forum...
nie sądzę, żeby na codzień taka była i wszystkich zamęczała swoją osobą...
Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
a fuj jest!! nie bierz bo ci opryszczka wyjdzie, usta wyschna, zrobia sie malutkie i nie bedziesz i tak miala co malowac!

ale oglaszam, ze mi sie tusz konczy! no i wyjscia innego jak kupic nie ma
zgłoszę się do Ciebie jak będe potrzebować zniechęcenia!

brawo za tusz
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Urodzinki sie udaly i to bardzo
świetne prezenty
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rozmawiałam dziś z prezesem (wyczekałam sie strasznie długo, bo były jeszcze rozmowy kwalifikacyjne) i oficjalnie zostałam powitana w zespole. Ale na umowę musze poczekac do połowy stycznia/poczatku lutego, jak już się przeniosą i bede mogła tam siedziec

Najpierw będę miała umowę na okres próbny, na 3 miesiące. Jeśli po nim zostanę to kupuję samochód, bo jego brak bardzo mnie ogranicza w tym co robię.
powodzenia Hosenko
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 17:48   #3363
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

aante a ja za to nigdy nie uzywalam kosmetykow Pupy a w tym roku kupilam 2 lakiery i sa swietne!
wyczytalam w necie ze maja dobra kolorowke ale ta w tych zestawach jest gorsza tzn dosc twarde to wszystko jest i ciezko cos wydlubac

a kubek swietny

Hosenko trzymam kciuki za prace

Dziekuje jeszcze raz wszystkim za zyczenia!

W tym miesiacu batow nie rozsylam za zbedne zakupy bo Swieta nadchodza wiec wybaczam
(hihi potem sie bedziecie same meczyc z zapasami)

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 19:29   #3364
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
dziękuję rozumiem Cię też tak miałam na początku

dziękuję po raz kolejny
i jak ma tremę przed spotkaniem??
Dzieki za przepis super pomysł.

TZ ma tremę ale ja mu mowie, ze nie ma się czym stresować. Przeciez to nie oświadczyny tylko zwykła wizyta. Posiedzimy 1-1,5 h a potem na wieczór zaplanowałam teatr

Maliniarko wiem, że mnie tu dawno nie było, ale tyle się teraz u mnie dzieje. Nowy TZ wymaga zaangażowania i pielęgnowania związku. Teraz jeszcze dostałam nową pracę - taką o jakiej marzyłam, bo będę wykorzystywać języki, które studiowałam. To wszytsko jest takie niesamowite

Muszę jednak wrócić na odwyk, bo choć nie kupuję kosmetyków to nie idzie mi ze zużywaniem tych naprodukowanych zapasów...
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 19:34   #3365
Maliniarka
Zakorzenienie

Garbusku to świetnie, że wszystko tak dobrze Ci się układa, chyba sprawdza się zasaa, że jak nieszczęścia to parami, a jak coś dobrego to też często ciągiem nasz spotyka

a zapomniałam o zmywaczu, kupiłam, bo tonik Barbry czasem jest za słaby
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2010-12-18 o 19:36
Stary 2010-12-18, 21:21   #3366
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Koniku ciesze sie ze wszystko tak dobrze ci sie uklada

Stary 2010-12-18, 21:49   #3367
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
W tym miesiacu batow nie rozsylam za zbedne zakupy bo Swieta nadchodza wiec wybaczam
(hihi potem sie bedziecie same meczyc z zapasami)
dobrze powiedziane

zgłupiałam i w ramach chorowania zrobiłam przemeblowanie w pokoju

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 22:01   #3368
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

kto mnie uswiadomi jak w nowym KWc szukac recenzji okreslonych uzytkownikow? kiedys bylo w wyszukiwarce a teraz jakos pustka

Stary 2010-12-18, 22:22   #3369
ganimedea
Zakorzenienie

Cuciola - super prezenty, a to ciasto wygląda pycha

Koniku - świetnie, że tak dobrze się Wam układa . Trzymam kciuki za udane zapoznanie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
hihi a widział już wszystkie ciuchy które asz? ale dobrze, że Wam się układa
No, nie widział - jutro dopiero czwarta randka . Ale ja nie mam zbyt wiele "fajnych" ciuchów, za to pełną szafę nudnych i staropanieńskich . Nawiasem mówiąc - ciekawe, kiedy przestanę liczyć te randki

Wyjęłam dziś do użytku masło Suhada Ryż i Bambus. Ależ to tępy tłuścioch, wyglądam jak wysmarowana oliwą . I jak ja teraz się spać położę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 00:13   #3370
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:

nie uważasz, że jesteś nieco zbyt szorstka? Zetka pisała, że nie ma się komu wygadać, czasem każdy potrzebuje zrzucić z siebie balast problemów, nawet w taki sposób jak tu na forum...
nie sądzę, żeby na codzień taka była i wszystkich zamęczała swoją osobą...
wiesz akurat przekręcilaś moje slowa , napisalam tylko że narzekanie do niczego nie prowadzi i jeśli ktoś chodzi zdolowany to ludzie to wyczuwają . nie wiem jak mam rozumieć Twoje slowa "nie sądzę, żeby na codzień taka była i wszystkich zamęczała swoją osobą..." bo rozumie je dwuznacznie

nie będę się więcej przezbywać na ten temat

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 12:05   #3371
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Dostałam świąteczną paczkę z pracy, a w niej: żel-krem nawilżający L'Oreal, szampon L'Oreal, emulsję do mycia AA, antyperspirant w kremie Iwostin, tusz Nivea (nie wiedziałam, że takie istnieją ) i 3 miniaturki: olejek do ciała Nuxe, mleczko do demakijażu LRP, preparat do demakijażu Vichy. I jeszcze dwa kosmetyki, ale poszły do mamy.
Super paka.

Cytat:
a fuj jest!! nie bierz bo ci opryszczka wyjdzie, usta wyschna, zrobia sie malutkie i nie bedziesz i tak miala co malowac!
I to mówi ta, która ma 85 błyszczyków.

Cytat:
Urodzinki sie udaly i to bardzo Najpierw poszlismy na pizze a potem do pubu na drinka, w miescie byla pustka bo tak zimno brrr
Dostalam fajne prezenty: zestaw Pupa z blyszczykami,cieniami,roz em i bronzerem,kredka i tuszem i kozaczki welniane antyposlizgowe nosi sie je zamiast kapci w domu ale sa cieplutkie!
jutro bedziemy swietowac z rodzinka,wiem ze Tz urkywa dla mnie torbe (nie nie wcale jej sama nie wybralam)
Świetne prezenty.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z zakupów, mam już prezent dla TŻ Kupiłam mu wodę Hoggar z YR, pachnie trochę imbirem do tego kubek z takim napisem jak w załączniku.
Słodki.

Cytat:
Rozmawiałam dziś z prezesem (wyczekałam sie strasznie długo, bo były jeszcze rozmowy kwalifikacyjne) i oficjalnie zostałam powitana w zespole. Ale na umowę musze poczekac do połowy stycznia/poczatku lutego, jak już się przeniosą i bede mogła tam siedziec
No to już lada dzień, gratulacje.

Cytat:
Maliniarko wiem, że mnie tu dawno nie było, ale tyle się teraz u mnie dzieje. Nowy TZ wymaga zaangażowania i pielęgnowania związku. Teraz jeszcze dostałam nową pracę - taką o jakiej marzyłam, bo będę wykorzystywać języki, które studiowałam. To wszytsko jest takie niesamowite
Fajnie, że tak dobrze się wszystko układa. I gratuluję pracy.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 12:35   #3372
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Upieklam to ciacho. Wyszlo troche malo estetyczne no ale mam nadzieje ze bedzie smaczne. Na wierzch trzeba jeszcze posypac cukrem pudrem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Foto0329.jpg (41,4 KB, 30 załadowań)

Stary 2010-12-19, 13:02   #3373
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
bylam wczoraj u znajomych TZa na "wigilii". Bardzo przyjemnie bylo, chociaz troche sie poklocilismy na koniec ale juz wszytsko dobrze nie poszlam na urodziny Exa, pomimo zaproszenia
dzis moja przyjaciolka z roku miala robic imprezke z okazji urodzin, ale sie pochorowala, i przelozyla na wtorek. Za to ide na piwko do miasta wieczorem ze znajomymi z LO a jutro jedziemy z TZem na kulig, ale nie mamy sanek, msze szybko od kogos pozyczyc
kupilam wczoraj kamizelke i pasek, mama placila, to prezencik na Gwiazdke

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

ja kupilam TZowi na dzien chlopaka zel pod prysznic hoggar tez bardzo podoba mi sie ten zapach a zalacznik sie nie dodal, wiec nie wiem jaki kubeczek
co do koszy w home&you - bardzo podobne sa w pepco, a sa tansze. od 19,90
to ladnie sie wyszlajasz! ubieraj sie cieplo lepiej bo zachorujesz i z nudow zaczniesz kupowac online kosmetyki!
Cytat:
Przyszła wczoraj paczka z Avonu a w niej dla mnie 3 kulki Senses. Były po 3,90 a mi dosyć służą.

Zuzyłam jeszcze tonik mleczno-różany z BU

Najpierw będę miała umowę na okres próbny, na 3 miesiące. Jeśli po nim zostanę to kupuję samochód, bo jego brak bardzo mnie ogranicza w tym co robię.
no to fajno
a my musimy sie styknac jakos teraz w sumie dosc mam luuuzu musze sie tylko dowiedziec kiedy Tzt ma wolne bo bede jechac do niego a nie wiem jak pracuje w tym tygodniu a no i w srode musze sie spotkac z pewnym Panem- nie mam ochoty, ale wyjscia nie ma:/

Cytat:

a ja nagrzeszyłam kosmetycznie: 2 zestawy z oriflame---spa i z mlekiem i z miodem, do tego zestaw puder w kulkach i pędzel

i dwa male brokatowe lakiery po 3,5

zgłoszę się do Ciebie jak będe potrzebować zniechęcenia!

brawo za tusz
kobieto!! ales kupila! nie pytam sie nawet czy fajne bo jeszcze bede chciala kupic i mnie zlinczujecie
hehe prosze bardzo! mam nadzieje, ze ci sie odwidziala ta szminka
co do tuszu to wykonczylam dwa w sumie! no i tak nie kupuje bo kasy nie ma a juz nie mam czym malowac rzesisk!

Cytat:
TZ ma tremę ale ja mu mowie, ze nie ma się czym stresować. Przeciez to nie oświadczyny tylko zwykła wizyta. Posiedzimy 1-1,5 h a potem na wieczór zaplanowałam teatr

Muszę jednak wrócić na odwyk, bo choć nie kupuję kosmetyków to nie idzie mi ze zużywaniem tych naprodukowanych zapasów...
ja trzymam kciuki, zeby Ci Tzt na zawal ze stresu nie padl ! i gratuluje pracy

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
I to mówi ta, która ma 85 błyszczyków.
eee nie 85 z 89 juz chyba!

Cytat:
Upieklam to ciacho. Wyszlo troche malo estetyczne no ale mam nadzieje ze bedzie smaczne. Na wierzch trzeba jeszcze posypac cukrem pudrem
bardzo ladnie wyglada! nie spalilas przynajmniej!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 14:08   #3374
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
to ladnie sie wyszlajasz! ubieraj sie cieplo lepiej bo zachorujesz i z nudow zaczniesz kupowac online kosmetyki!

spoko, spoko ubieram sie cieplo
nie pojchalismy na ten kulig, bo w koncu nie zalatwilismy sanek za to jedziemy po choinke i na zakupy do auchan mam nadzieje ze uda mi sie wrocic BEZ kolejnej maski do wlosow a po poludniu jade odebrac moj aparat

za to jutro mam masakryczny dzien na 11 jestem umowiona na kawe / piwo z przyjaciolka, na 14 mam wigilie wydzialowa ze wszystkimi wykladowcami (jestem w radzie wydzialu) a wieczorem mam wigilie w akademiku

zuzylam krem do depilacji veet, ale mialam zapas, wiec wyciagam do tego konczy mi sie plukanka malinowa z YR (uwielbiam ją, na pewno jeszcze kiedyś kupię) i maska hello hydration z herbal essences (taka sobie ) mam nadzieje ze wszystko wykoncze w tym miesiacu, bo z wymianke mi troche przybylo, a nie chce nabijac licznika
Stary 2010-12-19, 14:59   #3375
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Przejrzalam swoja kolorowke i wychodzi na to ze 3 blyszczyki mam na wykonczeniu (choc koncza sie i koncza)
Codziennie uzywam tez balsamu do ust Yves rocher wiec pewnie tez pojdzie. Chcialabym wykonczyc jeszcze 3 kredki do oczu,puder i brokatowy lakier do zdobien.
Moze nowy rok zacznie sie z uszczuplonymi troche zbiorami

Stary 2010-12-19, 15:09   #3376
Maliniarka
Zakorzenienie

cuciolo tyle kolorówki jak się skończy na raz to super

Cytat:
Napisane przez edyta
wiesz akurat przekręcilaś moje slowa , napisalam tylko że narzekanie do niczego nie prowadzi i jeśli ktoś chodzi zdolowany to ludzie to wyczuwają . nie wiem jak mam rozumieć Twoje slowa "nie sądzę, żeby na codzień taka była i wszystkich zamęczała swoją osobą..." bo rozumie je dwuznacznie

nie będę się więcej przezbywać na ten temat
ja rozumiem co napisałaś i w pewnym stopniu zgadzam się z Tobą, ale Zetka pisała, że nie ma komu się wygadać, więc uważam, że nie chodzi i nie marudzi ludziom jaka to ona nie jest biedna...co do pozytywnego myślenia, to masz rację, że na pewno by pomogło

co to znaczy "przezbywać się"?pewnie jakas literówka, ale nie mogę wymyśleć o co chodziło

moje zbiory lakierowe:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=932
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=933
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Czas edycji: 2010-12-19 o 15:15
Stary 2010-12-19, 15:24   #3377
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

fajny zbior tez mam ten blekitny essence colour&go..malujesz nim na gole paznokcie czy moze na jakis inny lakier? pieknie on wyglada na caribbean sea albo na granatach wlasnie

Stary 2010-12-19, 15:38   #3378
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
fajny zbior tez mam ten blekitny essence colour&go..malujesz nim na gole paznokcie czy moze na jakis inny lakier? pieknie on wyglada na caribbean sea albo na granatach wlasnie
dostałam go niedawno, dopiero raz wypróbowałam, samodzielnie moim zdaniem wygląda po prostu źle wygląda dobrze na niebieskościach i zieleniach

ale teraz mam króciaki (musiałam obciąć na zero i raczej nie będę nim malować na razie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Essence, c&g, glisten up.jpg (39,2 KB, 25 załadowań)
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-12-19, 15:49   #3379
carrola
Zadomowienie

Cytat:
eee nie 85 z 89 juz chyba!
No co Ty. Masz zakaz kupowania błyszczyków do odwołania.

Śliczności. Ale ile tego jest.

Stary 2010-12-19, 15:54   #3380
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
eeee tam, niekórzy mają 350 lakierów, ja mam 35 , więc tak się pocieszam...

dimiti 89 błyszczydeł?
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Czas edycji: 2010-12-19 o 15:55
Stary 2010-12-19, 16:11   #3381
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

dimiti 89 błyszczydeł?
heh tak mi sie wydaje, ale dlugo nie liczylam

Cytat:
No co Ty. Masz zakaz kupowania błyszczyków do odwołania.

ale calkiem, ze calkiem??? ani jednego? ani takiego malutkiego??

Cytat:
dostałam go niedawno, dopiero raz wypróbowałam, samodzielnie moim zdaniem wygląda po prostu źle wygląda dobrze na niebieskościach i zieleniach

ale teraz mam króciaki (musiałam obciąć na zero i raczej nie będę nim malować na razie...
ale sliczne kolorki!

Cytat:
cuciolo tyle kolorówki jak się skończy na raz to super

ja rozumiem co napisałaś i w pewnym stopniu zgadzam się z Tobą, ale Zetka pisała, że nie ma komu się wygadać, więc uważam, że nie chodzi i nie marudzi ludziom jaka to ona nie jest biedna...co do pozytywnego myślenia, to masz rację, że na pewno by pomogło

co to znaczy "przezbywać się"?pewnie jakas literówka, ale nie mogę wymyśleć o co chodziło

moje zbiory lakierowe:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=932
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=933
o maj Gad! ja robie nalot na twoja chatke! !

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość

spoko, spoko ubieram sie cieplo
nie pojchalismy na ten kulig, bo w koncu nie zalatwilismy sanek za to jedziemy po choinke i na zakupy do auchan mam nadzieje ze uda mi sie wrocic BEZ kolejnej maski do wlosow a po poludniu jade odebrac moj aparat

za to jutro mam masakryczny dzien na 11 jestem umowiona na kawe / piwo z przyjaciolka, na 14 mam wigilie wydzialowa ze wszystkimi wykladowcami (jestem w radzie wydzialu) a wieczorem mam wigilie w akademiku

zuzylam krem do depilacji veet, ale mialam zapas, wiec wyciagam do tego konczy mi sie plukanka malinowa z YR (uwielbiam ją, na pewno jeszcze kiedyś kupię) i maska hello hydration z herbal essences (taka sobie ) mam nadzieje ze wszystko wykoncze w tym miesiacu, bo z wymianke mi troche przybylo, a nie chce nabijac licznika
no to chwali sie to!
nie przejmuj sie- jeszcze bedzie okazja na kulig tylko bedziecie musieli wczesniej o saneczkach pomyslec
ale bedziesz miala wigilii!
Stary 2010-12-19, 16:12   #3382
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Maliniarko ja tez mam krociaki wiec razem zapuszczamy i tez jestem tego samego zdania odnosnie tego lakieru.
Rozstane sie chyba z matt top coatem bo jakos nie zachwycily mnie matowe paznokcie.

dimiti chcialabym kiedys zobaczyc twoj zbior na fotkach. Tez musze sie za to zabrac bo dawno nie pokazywalam

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-12-19 o 16:14
Stary 2010-12-19, 16:22   #3383
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
heh tak mi sie wydaje, ale dlugo nie liczylam

ale sliczne kolorki!

o maj Gad! ja robie nalot na twoja chatke! !
chociaż codziennie używasz tych błyszczyków?

co do lakierów to zapraszam i tak ich nie zużyję do końca życia, bo ciągle przybywa
Cytat:
Maliniarko ja tez mam krociaki wiec razem zapuszczamy i tez jestem tego samego zdania odnosnie tego lakieru.
Rozstane sie chyba z matt top coatem bo jakos nie zachwycily mnie matowe paznokcie.
no to zapuszczamy, oby jak najszybciej odrosły
ja jestem na nie zła, dawno nie miałam takich króciaków

a skoro mat nie odpowaida, to pewnie, że lepiej się pozbyć, ja go jeszcze nie używałam, dostałam glisten up!, underwater i matt(używane) w jednej paczce jako prezent
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-12-19, 16:24   #3384
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

dimiti chcialabym kiedys zobaczyc twoj zbior na fotkach. Tez musze sie za to zabrac bo dawno nie pokazywalam
w profilu mam album ze zdjeciami robilam je pare miesiecy temu troche mi przybylo od tej pory, ale mniej wiecej mozesz sie zorientowac ile tego jest

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
chociaż codziennie używasz tych błyszczyków?

co do lakierów to zapraszam i tak ich nie zużyję do końca życia, bo ciągle przybywa

no to zapuszczamy, oby jak najszybciej odrosły
ja jestem na nie zła, dawno nie miałam takich króciaków

a skoro mat nie odpowaida, to pewnie, że lepiej się pozbyć, ja go jeszcze nie używałam, dostałam glisten up!, underwater i matt(używane) w jednej paczce jako prezent
wlasnie ostatnio sie wogole nimi nie maluje na uczelnie mi glupio a jak ide z Tztem to nawet jak sie wymaluje to chwila i juz nie ma nic jak gdzies wychodze to lubie sie pomiziac, ale ze zimno to nie wychodze nigdzie

chetnie bym skorzystala ale Ty pewnie daleko mieszkasz no i nie bede mogla zrobic nalotu
Stary 2010-12-19, 16:29   #3385
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie ostatnio sie wogole nimi nie maluje na uczelnie mi glupio a jak ide z Tztem to nawet jak sie wymaluje to chwila i juz nie ma nic jak gdzies wychodze to lubie sie pomiziac, ale ze zimno to nie wychodze nigdzie

chetnie bym skorzystala ale Ty pewnie daleko mieszkasz no i nie bede mogla zrobic nalotu
no nie przesadzaj, ze na uczelnię nie możęsz błyszczyka użyć, chyba wsród tych 90 masz jakieś bardziej naturalne i bezdrobinkowe

a co do randek, to wiadomo, że zaraz się zje

śliczna jesteś
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-12-19, 16:31   #3386
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
no nie przesadzaj, ze na uczelnię nie możęsz błyszczyka użyć, chyba wsród tych 90 masz jakieś bardziej naturalne i bezdrobinkowe

a co do randek, to wiadomo, że zaraz się zje

śliczna jesteś
mam same takie jasne bezyki i roze lub lekko czerwone ale glupio sie czuje z takimi "mokrymi" ustami na uczelni nie wiem dlaczego... tak jakos jak sie na mnie patrza to od razu sobie mysle- oho, pewnie zaraz mi powie, ze sie wymalowalam jakbym miala gdzies do pracy isc

dziekuje ale to stare fotki juz mialam inne, ale po awarii wizazu zdjecia zniknely dodam jedno- robilam jakis czas temu niby na konkurs wella
juz dodane teraz to mam czarny lebek! -od ponad roku

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2010-12-19 o 16:34
Stary 2010-12-19, 16:41   #3387
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

no wlasnie po awarii wizazu fotki z profilow tez zniknely no i kolorowka cala twoja dimiti..ja przynajmniej widze same biale zdjecia..

Stary 2010-12-19, 16:44   #3388
carrola
Zadomowienie

Cytat:
No wiem wiem, ale w porównaniu z moimi to i tak sporo.

Cytat:
Pomyśl o tych 89, które leżą i płaczą, bo ich nie używasz.

Cytat:
dziekuje ale to stare fotki juz mialam inne, ale po awarii wizazu zdjecia zniknely dodam jedno- robilam jakis czas temu niby na konkurs wella
juz dodane teraz to mam czarny lebek! -od ponad roku
Śliczna jesteś, zgadzam się. Zdjęcia kolorówki chyba zniknęły, nie widzę żadnego.

Stary 2010-12-19, 17:19   #3389
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

A ja zgrzeszyłam baaaaaaaaaaaaardzo.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 17:20   #3390
carrola
Zadomowienie

Cytat:
A ja zgrzeszyłam baaaaaaaaaaaaardzo.
Gadaj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości