|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9631 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
chce wiedzieć co mnie czeka ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9632 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
spokojnie zal Cytat:
ale jaki odjechany avek sobie strzelilas wow ![]() Cytat:
|
|
|
#9633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pink star buźka -dzięki jak się bede żalić, to już wiem, że do WAS moge uderzać![]() Już mi przechodzi...Zwłaszcza to poniżej mnie rozbawiło: DANNI ![]() Rewelka !!!!KRÓTKO, ZWIĘŹLE I NA TEMAT... A wiesz, że ja właśnie takich słów potrzebowałam...że to norma i że przejdzie no i kiedy.. DZIĘKI ![]()
DR M.WĘGRZYN ...MENTOR 350 HP ![]() http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png Edytowane przez Machszi Czas edycji: 2010-12-17 o 20:28 |
|
|
|
|
#9634 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wkrótce życie będzie piękniejsze a Ty dokupisz kilka luster do domku ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Bez marsa i "sznikersa " się obyło ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Machszi przyjełam Zapraszam na truskawki i MELONY ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Beatrycze - j w
|
|
#9635 |
|
Raczkowanie
|
ULAS gratuluje!!! jeszcze nie miałam okazji (praca i nadrabianie na zapas przed op.)czytam i szoku doznaje ty już na chodzie? szokkkk samochodem jeżdzisz rany ty ze stali jesteś chyba co (tak to ja tez chce) hi hi widziałam twoje skarby no no bomba na całego jeszcze raz bardzo gratuluje buśka
|
|
|
|
#9636 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki wlaśnie przeczytałam jakiś dawny pościk Maceratki
( -Jak jest u Was po zabiegu? Moje bywają i wyluzowane ,więc to norma czy wyjątek przy żelkach ?
|
#9637 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego już niejednokrotnie pisałyśmy na forum ,że wybór lekarza powinien być przemyślany. Z doświadczenia wiem , że w razie komplikacji to jak się zachowa lekarz jest bardzo ważne. Kierujcie się też tym w swoich wyborach . Mojego Doktora polecać będę zawsze nie tyle za jego cudotwórcze ręce ale przede wszystkim za to jaki był gdy potrzebowałam go po zabiegu. Całuję Dr
|
|
#9639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli generalnie antenki nie sterczą Ci non stop Mi nie i dlatego zastanawiałam się czy to normalne ....Wiadomo jak zimniej czy Tż w zasięgu wzroku
|
|
#9641 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkie kobietki po operacji poczułam silną potrzebę spisywania wszystkiego co się ze mną dzieje, jak przechodzę proces dochodzenia do siebie, leczenia, jakie są problemy, itd.
Narodził się pomysł Bloga! Wszystkie zainteresowane zapraszam do czytania - Mojej historii operacji plastycznej piersi: http://operacjaplastycznapiersi.blog4u.pl/ |
|
|
|
#9642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Systematyczność wskazana Tam trzeba się logowac żeby czytać czy można bez konta?
|
|
#9643 |
|
Zadomowienie
|
![]() DANII DANII pisałaś już kiedyś ale możesz powiedzieć mi raz jeszcze jakie miałaś rozmiarki!!!przed po,pod biustem i w nim ![]() :rolleyes :dla porównania..bo jeśli mam mieć podobne....![]() INNA super pomysł,ja wskoczę na bloga chętnie wiecie cooo..ja nie karmię pół roku już,a nie dość że jeszcze mi leci troszkę mleka jak nacisnę to mam wrazenie że te cycki coraz mniejsze są,niedługo zamienię się w chłopca :confuse d:![]() pozdrawiam wszystkie cycolinki i te przyszłe też
|
#9644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
owoce są zdrowe to każdy potwierdzi ,więc obdarowuję ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=416755&page=312 tu pisałam co i jak Muszę fotki trzasnąć całej sylwetki to Ci pokażę i do terminu bedziesz wiedziała już co i jak Dodam że mam 161 cm wzrostu, ważę 56 kg . W biodrach mam jakieś 98 przez odstające zaplecze (przydaje się do tańca na sambodromie ) a w pasie 70 - co też jest ważne jak póżniej zobaczysz całość i będziesz mogła mieć jako taki pogląd na proporcje.
|
|
#9645 |
|
Zadomowienie
|
DANII dzięki ponownieeeeeeee
Teraz widać jakie małe są i z góry dzięi za pomysł ze zdjęciem całej sylwetki!!!! fakt wtedy bedzie widać proporcje i co i jak
|
#9646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Biegusiam do łóżeczka .Życze dobrej nocki .Jak wyzdrowieję to porobię dla Ciebie fotki . Śpijcie dobrze kobietki Zaraz ciocia Mya (
|
|
#9647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwierz mi , że my nic nie wiemy A o tych fałdach wiem- bo sama przerabiałam i to dwa razy. I takie jak masz teraz to jest nic- znikną bez śladu za kilka msc więc w ogóle o nich nie myślCytat:
Biegnę popatrzeć i na te stare-bo pięknego nigdy za wiele Cytat:
A czemu Ty w ogóle na zdjecie szwów jechalaś aż do Gdyni?- no przecież mogłaś w W-wie zdjąć bez problemu. Taki kawał jechać, a piersi jeszcze obolałe. I to w taką pogodę. Wyjechałaś 3 godz wcześniej niż powinnaś (bo chyba nie 3 godz wcześniej niż była umówiona kontrol ?) i jeszcze godzine się spóźniłaś- czyli w sumie jechałaś z 8 godz No nie dziwie się, że się wkurzyłaś-ale dziwię się że Ci jeszcze nie przeszło Bo w końcu Pani dr jednak znalazła czas, przyjechała do Rumi i zdjęła Ci szwy. I chyba to co wytłuściłam nie bardzo jest na miejscu po tym jak to się skończyło.Cytat:
. Intersesik kwitnie mam nadzieję- bo ja tu kciukasy trzymam cały czas za ten pierwszy milion. A większe cycuchy jeszcze sobie zrobisz Buziaczki cieplutkie- prosimy wpadać częściej Cytat:
Sterczące brodawki non-stop
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
|
|
#9648 |
|
Zadomowienie
|
rodzynka jaki masz miec rozmiar??i jaka wyjsciowke
??
|
|
|
|
#9649 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jak jzu sie tak odstrzele to wstawie fotki zobaczycie co z tego wyszlo hi hi poki co ciezko jeszcze mysle czy aby napewno ta kiecka a moze jakas inna sobie strzelic :Pmilo ze ktos o mnei pamieta jeszcze, dzieki Cytat:
![]() akurat poprosilam mikolaja o super aparacik foto wiec bede szalec z sesjami hehe co do biznesu no to sie rozkreca, jeszcze miliona nie mam ale ciezko nad nim pracuje he he dzidzia bedzie z pewnoscia, mysle ze na swieta za rok chcialabym juz z brzuszkiem biegac ale poki co jestem zachwycona tymi co mam teraz, sa piekne i takie moje ![]() ![]() ![]() na silowni podkskuja ze mna, a w bokserce wygladaja mega , pieknie ja wypelniaja po same brzegi :P:Ptz az mnie poprosil zebym nie nosila krotkiej bokserki bo on sie nie chce na silowni bic buzka dziewczyny! udanego weekendu
|
|
#9650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buziam i biegnę zobaczyć Twoje śliczności ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Sweet nic u Ciebie nie widać
|
|
#9651 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta
Jak myślicie o ile zmniejszają się piersi po operacji tzn ta opuchlizna itp....bo jednak dziś jestem przerażona tym moim rozmiarem... |
|
|
|
#9652 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co bedzie dalej nie wiem ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
na zdrowie.. ![]() Cytat:
![]() a tak telepatycznie przyciagnelam... no koniecznie wstaw, ja bede czekac i sie upominac!!!
|
|
|
#9653 |
|
Rozeznanie
|
Laseczki dziś postaram się wkleić fotki
Czekam tylko na kabelek bo pożyczyłam i jeszcze do mnie nie wrócił ![]() Ja dziś się mierzyłam w biuście i mam tak na ścisk 91 a na luz 92 .. i niech tyle zostanie
|
#9654 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I coś mi sie zdaje ( zgodnie z forumową prawidłowością ) że wtedy nie beda za duże Cytat:
|
|
#9655 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Danni;23851522]Hmm nie bardzo pamiętam ale chyba najpierw zmalały potem znowu podrosły jak sie ułożyły .Cierpliwości ... Musisz się z nimi troszkę oswoić .Za 6 mcy dopiero się wypowiesz
I coś mi sie zdaje ( zgodnie z forumową prawidłowością ) że wtedy nie beda za duże Danni mam nadzieję, że tak będzie, bo chodzę teraz jakbym telewizory pod pachami nosiła ![]() Ja tu mam małą załamkę, a mój się cieszy, że reszcie mam konkret cyc!!!!! A ja nie wiem co mam na siebie włożyć do pracy żeby mnie za mocno nie obcinali....
|
|
|
|
#9656 |
|
Rozeznanie
|
rodzynki - operacje mam 22.12.10r., pani z kliniki dzwoniła w piątek ( 17.12 ) i pytała o potwierdzenie.
inna - 2 dni po operacji to masakrycznie wyglądają, już później widać, że lepiej. ehhh na efekty jednak będę musiała troooochę poczekać. Generalnie duże sobie sprawiłaś ![]() Danii - dzięki
|
|
|
|
#9657 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mierzyłam się i jest masakra....
pod biustem 71, w biuście 96 |
|
|
|
#9658 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#9659 |
|
Raczkowanie
|
oooo to duzy!!! wow naprawde spory cycek
[/QUOTE]Jak dla mnie to już jest za dużo mam tylko 158 cm wzrostu.... a jednego cycka dwoma rękoma nie mogę objąć ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- mam nadzieję, że po części jest to opuchlizna i za nie długo będą mniejsze.....w końcu to dopiero 4 dzień po op...... |
|
|
|
#9660 | ||
|
Raczkowanie
|
ja kochana mam dostac w prezencie anatom 485cc CPG333 a wyjściówka 87 w cyckach po tym wszystkim pani dr. powiedziała że pełne C
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- a jeśli chodzi o albumiki to ja tez prawie nic nie widze u dziewczyn człowiek chce oko nacieszyc a tu klops |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

chce wiedzieć co mnie czeka 

). No bo co mam ściemniać. Ale ból po op. piersi też da się przeżyć i gdybym miała jeszcze raz się decydować to z całą pewnością bym się zdecydowała
-dzięki jak się bede żalić, to już wiem, że do WAS moge uderzać

loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )
. Zaczęłam dzownić do Rumii , do tego faceta do rejestracji, który nie miał pojęcia gdzie może być Pani dr, telefon Pani dr nie odpowiadał. W końcu o 13:30 udalo mi się do niej dodzwonić tłumaczę i przepraszam, a ona do mnie z pretensjami i , że ona jest już w domu i nie ma zamiaru się nigdzie ruszać mogę sobie przyjechąc w piątek lub w sobotę i ona zdejmie mi szwy - byłam załamana tłumaczę, że to tyle godz w samochodzie, że naprawdę jest mi ciężko, a ona na to, że dla niej jest wązniejsza pacjentka, która będzie operowana, a nie która już była. Co my dziewczyny sobie wyobrażamy ona ma własne życie, nie jestna każde nasze zawołanie, a Ja tłumaczę, przepraszam, że może do jej domu podjadę na zdjęcie, że może pojadę po nią samochodem jak jest tak zmęczona i w końcu po 10 min błagania, proszenia, poniżania się Pani dr się zgodziła i umówiłyśmy się o 15:30 w Rumii.

Systematyczność wskazana 
:rolleyes :dla porównania..bo jeśli mam mieć podobne....
No nie dziwie się, że się wkurzyłaś-ale dziwię się że Ci jeszcze nie przeszło