|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2492 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II
też sie nad tym zastanawiam ale inaczej wyglada w rzeczywitosci niz na zdjeciach kiepskiej jakosci no i w dodatku jest za duzy ten kwiat i ciekawa jestem jak bedzie wygladal jak mi go krawcowa juz zmniejszy ehhh ciezki rok mamy przynajniej PM2011
|
|
|
|
#2493 |
|
Raczkowanie
|
e tam ciężki:P
ja jestem zadowolona ze wszystkich drobnostek powoli załatwiamy wszystkie sprawy żeby przed ślubem nie było nerwówki,dziś odebraliśmy nasze złote krążki... i wybrałam sobie pierścionek zaręczynowy ( chociaż chciałam mieć niespodziankę, ale tak wyszło, że wybieraliśmy razem) dopasowałam sobie go do obrączki, żeby nosić razem...jest pięknie ślub dopiero w październiku, ale już w styczniu idziemy na nauki przedmałżeńskie, żeby mieć już z głowy taka dobra rada od mojej przyjaciółki która brała ślub w sierpniu, żeby nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę, bo później ciężko się wyrobić dlatego u mnie wszystko z grubsza załatwione... a reszta krok po kroczku!Madzia* suknia zjawiskowa, ale faktycznie ten kwiat za duży odrobinę, no i zamek, w mojej sytuacji bałabym się że przytyję albo przeciwnie schudnę, więc dlatego wchodziły w grę tylko sznureczki pozdrawiam
|
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Raczkowanie
|
ostatnia przymiakę mam w czerwcu wiec mam nadzieje ze nie przytyje slub mamy w lipcu wiec dam rade
miesiac temu tez odebralismy obraczki strasznie sie wzruszylam jak je juz przywiozlam do domu jakie wybraliscie masz moze zdjęcie?
|
|
|
|
#2496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę obcasa suknie zupełnie w moim stylu, prosta, elegancka,a kwiaty dodają ekstrawagancji, bardzo ładna. Jak ja chciałam założyć buty 12,5 cm to było: "zgłupiałaś, zabijesz się, całą noc musisz wytrzymać" heh... rodzinka. A że uwielbiam szpile no to była awantura, ostatecznie poszłam na kompromis i kupiłam buty z obcasem 8 cm.
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 MICHAŁEK
18. 04. 2012 r. |
|
|
|
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
Też mi to mówili ... Ale ja mam jeden problem... tak strasznie mi sie nie podobaja buty ślubne i w dodatku są strasznie drogie , że stwierdziłam , że wole zapłacić za szpilki które gdzieś potem jeszcze założe i zdecydowałam sie na buty Aldo na cieliste buty na platformie dzieki czemu są super wygodne i polecam
)---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- ale zaplątałam się w tej swojej wypowiedzi ale wiadomo o co chodzi:P
|
|
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
sorki za kiepskie zdjęcie ale to z komórki, ale wyobraź sobie, że są takie zwykłe gładkie, półogrągłe, całe z żółtego złota
nie mają jeszcze graweru będziemy robić przed samym ślubem ![]() a Ty pochwal się swoimi;D jestem ciekawa... |
|
|
|
#2499 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się w kwestii butów. Zdecyduję się na cieliste szpilki, albo w cielistym różu. |
|
|
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
madzia* śliczne, a Twój TŻ ma taką samą? te ozdobne paseczki są z białego złota? my wybraliśmy takie tradycyjne, obojgu nam sie od razu spodobały więc ucieszyłąm się że mamy taki sam gust
|
|
|
|
#2502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet kupiłam już buty 12,5 cm i właśnie z platformą (wiem że wygodne, ostatnio tylko w takich chodzę ;p ) ale dla świętego spokoju kupiłam trochę niższe.... ;p
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 MICHAŁEK
18. 04. 2012 r. |
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie obchodzi mnie ile wydałyście/wydajecie na suknię! Tylko wyraziłam swoją opinię i zdziwienie że faktycznie suknie za te ceny się sprzedają.
Cytat:
Dziękuję, przynajmniej jedna odebrała moją wypowiedź tak jak miało być.
|
|
#2504 |
|
Raczkowanie
|
iflower tak Mój P. ma taka sama , paseczki są z białego złota tylko nie z matowego tylko z takiego jakby chropowatego przez co delikatnie sie mienia ale nie tak nachalnie . W kazdym razie P. uznal ze bardzo mu sie podoba jego GPS;D
Wika dziekuje szukalam zupelnie innej sukni ale ta mnie zauroczyla tym ze niby prosta a jednak cale cudo tki w szczegolach takich jak ten kwiat marszczenie na tali i guziczki na plecach
|
|
|
|
#2505 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=madzia*
Wika dziekuje szukalam zupelnie innej sukni ale ta mnie zauroczyla tym ze niby prosta a jednak cale cudo tki w szczegolach takich jak ten kwiat marszczenie na tali i guziczki na plecach [/QUOTE]Jak patrzę na to Twoje zdjęcie to skojarzyło mi się, że wyglądasz jak anioł, jeszcze ten welon za Tobą;D |
|
|
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
hehe do anioła to mi bardzo dużo brakuje
a welonu nie bede miała :P
|
|
|
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
też byłam święcie przekonana, że nie będę miała welonu za żadne skarby
chciałam tylko dość spory strok we włosach ale jak przymierzałam suknie to pani wpieła mi we włosy taki długi za pośladki i.............spodobało mi sie;D zamierzam mieć nisko upięty pod kokiem najlepiej mgiełkę z kryształkami, jednak przy mojej sukience ramiona wyglądają tak łyso... ale Twoja kreacja jest już wystarczająco ozdobiona i welon faktycznie jest zbędny |
|
|
|
#2508 |
|
Raczkowanie
|
zgadza sie a poza tym w kazdym welonie wygladalm jak glupek i nawet w salonie byli zdziwieni ze az tak moze nie pasowac mlodej welon;d
ale nie zaluje poprostu zainwestuje w kolczyki i ladna bransoletke
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu piękna suknia
To ramiączko na pewno dodaje jej uroku,ale czy nie dałoby się zmniejszyć tych kwiatków?Jesteś drobna i trochę Cię przytłaczają,a jakby były mniejsze to na pewno byłoby cudnie. Ja lubię takie zdecydowane akcenty![]() Dołujecie mnie dziewczyny-ja mam ślub w sierpniu i myślałam,żeby obrączki kupić na Wielkanoc.Skąd ten pośpiech u Was?
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mi gdzie ją kupujesz? I ile kosztuje? Bo baaaaaardzooooo mi się spodobała ![]() Butterfly, my dopiero w listopadzie ślub, a obrączki już od października mamy Ale to strach przed kolejnym podrożeniem złota tak u nas zadziałał i obsesyjne przeglądanie obrączek dto obrzydzenia :P No i złoto z tego co się orientuje ciągle drożeje, od października też ponoć zdążyło dość ładnie w górę skoczyć Ale to moje niepewne informacje, takie mnie słuchy doszły, ale powiem całkiem szczerze, że tego nigdzie nie sprawdzałam
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2010-12-18 o 23:31 |
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja już mam dość, miałam dzisiaj mieć suknię, ale ktoś mnie ubiegł ja nie wiem czy same niskie dziewczyny wychodzą za mąż czy jak ja mam 173cm wzrostu plus jakiś tam obcas i na prawdę b.mało jest takich sukni
|
|
#2512 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ![]() My obrączki kupiliśmy już teraz bo mamy w planach wziąć ślub cywilny po nowym roku a bez obrączki byłoby ciężko a pozatym znaleźliśmy dużo tańsze niż gdzie indziej i stwierdziliśmy , że nie będziemy czekać aż cena będzie wyższa Suknie kupiłam w salonie Abiu w Warszawie kosztuje 2900 i czekam na nią az 6 miesięcy<szok> ;/ Kwiatek bedzie zmiejszany na 100% bo zdaje sobie sprawe z tego , że mnie przytłacza i sama z Nim się zle czuje w takich rozmiarach I nie powiem ale mam bardzo duży problem z uczesaniem sie bo kompletnie nie wiem jak:/ Bardzo chciałabym miec jednak rozpuszczone włosy gdyż mam odstjące uszka i w koku będe się źle czuła może to głupie ale to jest jedyny dzień w naszy życiu będę i na zdjęciach i na filmie i chcę się dobrze czuć A wiec Moje Kochane czeklam na wasze propozycje fryzur może Wy mi jakoś pomożecie Buziaki i dziękuję za pozytywne opinie na temat sukni
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znam Twój ból,bo sama mam 175 cm i np. w komisach na wejściu mi mówili,że może będą mieć dla mnie tylko kilka modeli.Ale może potem mi będzie łatwiej sprzedać suknię. Do tego ciężko znaleźć taką wymarzoną w koronkach...Na szczęście masz jeszcze troszkę czasu. Madziu też mam odstające uszy i myślałam o rozpuszczonych ( o ile kiedyś zapuszczę bo tydzień temu dość dużo ich ścięłam ), tylko ja dodatkowo mam cieniutkie i delikatne włosy ,a wszyscy mówią,ze nic nie będzie się na nich trzymać jesli zostawię rozpuszczone.Chcę długi welon obszyty koronką a taki trochę sobie waży,więc chyba jednak trzeba będzie delikatnie upiąć.Zawsze możesz mieć rozpuszczone tylko górą zebrane i spięte z tyłu, a do tego przyczepiony welon.A welon to będzie taka typowa mgiełka,bez zdobień? |
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny proszę o szybką pomoc
![]() znalazłam suknię: http://www.slubnytarg.pl/ks/38671.jpg pasowałby na mój wzrost jest w dobrej cenie, co o niej myślicie?
|
#2515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
tak, kilka i jestem zdecydowana na rybkę
poza tym i tak pojechałąbym po nią osobiście
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak ogólnie to ładna
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Butter jaką Ty zamówiłaś suknię w końcu, gdzieś widziałam, ale nie chce mi się szukać
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), chcieliśmy wrzesień albo październik (2011), a tu pupa, najbliżej wolny jest listopad Ewentualnie mogliśmy na 2012, ale nasza cierpliwość nie jest aż tak wytrzymała ![]() Dodatkowo po cichu mam nadzieję na śnieg
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2010-12-19 o 11:44 |
|
|
|
|
#2520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

powoli załatwiamy wszystkie sprawy żeby przed ślubem nie było nerwówki,
tak samo jak rękawiczki i diademy

jakie wybraliscie masz moze zdjęcie?
Macie racje sukni w salonach jest niesamowity wybór ... ja zgłupiałam
zamieszczam kilka zdjęc 

Dziękuję, przynajmniej jedna odebrała moją wypowiedź tak jak miało być. 
ja mam 173cm wzrostu plus jakiś tam obcas i na prawdę b.mało jest takich sukni
jest w dobrej cenie, co o niej myślicie?