![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
M. wczoraj mi mówił, że dostanę od jego szefa zlecenie na zrobienie programu w excelu do wycen
![]() ![]() Właśnie przeglądam sobie stare programy co robiłam na studiach i przypominam sobie jak to było ![]() Madziuś mój M. nigdy nie przeje się szynką ![]() Joasia i tak do świąt nazbiera się kurzu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Wtajemniczenie
|
bo nie wiem do ktorej czesci moje wypowiedzi jest mur zastosowany
![]() ![]() jesli chodzi o prace to to tylko 4 godiznki sa od 18 a teraz chce pracowac jak najwiecej bo w styczniu bede ciezko bo to sesja i oboz ![]() ![]() Tikki exel to genialny wynalazek do obliczen , ale ja mam do niego uraz i poprostu go nie znosze zwlaszcza jak na studiach na technologii informacyjnej ucze sie o tym jak chociazby zamianiac walute ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Ja dopiero w czwartek będę latać ze szmatką, albo nawet w piątek rano, bo jak dziś posprzątam to do piątku znowu będzie syf, więc po co dwa razy robić to samo ![]() Cytat:
![]() ![]() No chyba, że tak ![]() Cytat:
![]() ![]() No, ale skoro jest tak jak napisałaś, to chyba niepotrzebnie go zastosowałam ![]() Miałam coś napisać i zapomniałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Asia czyścisz czymś zęby dla Łośka? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Madziuś sklerotyczko
![]() Maudy excel jest super, tym bardziej z makrami |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Gosia to nie jest śmieszne
![]() ![]() Excel jest fajny ![]() Choć nie zawsze potrafię się nim posługiwać, jeśli chodzi o bardziej skomplikowane rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
No akurat ten program nie jest skomplikowany, ale ja chcę się tym pobawić
![]() Nie chcę, żeby to były takie sobie formułki, tylko coś bardziej 'profesjonalnego' ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Może szef pokaże to znajomym...i będę mieć fuchę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Wtajemniczenie
|
wiadomo jak cos robic to tak zeby bylo jak najlepsze
![]() ale w gimnazjum jeszcze mialam taka nauczycielke od technologi informacyjnej ktora ani nie miala podejscia do uczniow ani uczyc nie umiala tak ze dlatego teraz przez exela mam koszmary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się tutaj nie śmiej, bo może coś z tego będzie kciuki: ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- My na informatyce czy to w podstawówce, w gimnazjum czy liceum robiliśmy jakieś głupoty, z escela praktycznie w ogóle sie nie korzystało, ewentualnie własnie jakieś proste rzeczy, typu formuły ![]() Więc teraz w pracy muszę kombinować, jak musze zrobić coś bardziej skomplikowanego ![]() Ale na tym kursie, co mam na niego iść w lutym, to prawdopodobnie będziemy mieli zajęcia z excela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie ma żadnych problemów z zębami? Ja narazie dla Kamy daję różne gryzaki, czy denta stiksy, ale wet powiedziała, żeby zainwetsować w szczoteczkę i pastę najlepiej, tylko muszę Kamę przyzwyczaić do tego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
wet ma rację. Pies musi się przyzwyczaić
![]() Łoś ma kamień na zębach. Na szczęście jeszcze mu nie wypadują
#463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba zacząć teraz, póki ma zdrowe zęby. Tylko to przyzwyczajanie to będzie masakra ![]() ![]() To dobrze, że nie wypadają ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/29177/...terku_zdjecia/ Biedny psiak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
ma zdrowe bo jest młodziutka
![]() ![]() ja sie usmiałam jak patrzyłam na Łosia gdy bawił się piłką, z której wylatuje jedzenie ![]() ![]()
#465 |
Wtajemniczenie
|
Madzius widac ze psinka smutna
![]() za chwilke bede Was kochan prosila o wypwelnienie ankiety która obecnie tworze do mojej pierwszej pracy badawczej ![]() a oto ankieta ![]() ![]() ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/51466...-rodzinie.html dziekuje ![]() ![]() Edytowane przez maudy Czas edycji: 2010-12-18 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Asia a jak dziś nastrój? Chyba już lepiej? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Maudy wypełniłam ankietę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super bez flesza wygląda ![]() Cytat:
![]() bo nie trzeba nic kupować, coś tam w szafie znajdziesz, a do tego warkocze na drutach ![]() http://www.google.pl/images?um=1&hl=...=pipp&gs_rfai= ale słodziaczek ![]() ula laaa ![]() na miesiąc starczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ja przeżyłam to już 4 razy i wiem jakie to nieprzyjemne ![]() Cytat:
![]() a mój TŻ mógłby 24h jeść salami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() biedny piesio ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje slicznie dziewczyny
![]() kurde zaraz zmykam do prac i nawet nie wiem kiedy mi dzien zlecial caly :O a pomysl z Pipi bardzo fajny ![]() ja bym mogla jesc caly czas takie kabanposiki albo jakas taka szyneczke zasuszona na kaloryferze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
a to moja choinka, dzisiaj ubierana
IMG_5907.jpg Mam taką w stylu Babci Madziuś, bo przeładowana na maxa ![]() ale u mnie zawsze tak się ubierało, że było full bombek, ozdób ze słomy, lizaków, cukierków, etc. ![]() a to dla Chomikomaniaczek ![]() ![]() IMG_5895.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
ja również wypełniłam ankietę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zależy jakie. Chomiczki i psy nie marudzą, ale koty strasznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() o rety rety. Mam kryzys osobowości, nie wiem co ze sobą zrobić ![]() ![]() ![]() Patrzcie na nowo dodane wątki w wiZOOżu. Najpierw "Atakująca kotka" - 0 odpowiedzi. 15 min później ta sama autorka - "Kotka Atakująca" - brzmi ciekawiej i od razu większy odzew ![]()
Edytowane przez revontulet_ Czas edycji: 2010-12-18 o 17:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Ładna
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Uwierz, że u mojej babci, jest gorzej napstrzone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przypomniało mi się, co chciałam napisać ![]() ![]() Dziś tata był w Biedronce i mówił, że tyle ludzi ![]() Wszystkie kasy otwarte i do wszystkich kolejki masakryczne ![]() A jedni ludzie cztery kosze, całe wypełnione, do samochodu ładowalo ![]() ![]() Dobrze, że ja mam już zakupy świąteczne porobione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
poważnie ?
![]() ![]() my i tak dzisiaj nie zaczepiłyśmy jeszcze łańcuchów, bo powiedziałam do mamy STOP (ale widziałam że chciała je wieszać.. jak ja ich nie lubię.. mają już chyba z tysiąc lat a mama zawsze je czepia ![]() no ale stanęło na moim ![]() ![]() pokazuj prędko ![]() Zmykam na film tefauenowy ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-12-18 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zadomowienie
|
A ja od paru lat mam choinkę o wysokości 30 cm
![]() ![]() ![]()
#478 |
Zakorzenienie
|
Madziarka śliczna choinka
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz mam nową choinkę i nowe bombki. Chociaż nie pasuje kolor ![]() Moje piranie dostały dziś duszone ziemniaki z jogurcikiem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- A i tak w ogóle to mieliśmy iść dziś na dyskotekę...ale M. od wyjścia z domu zaczął marudzić, że jest zmęczony i jesteśmy już w domu ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Joasia pokazuj swoją choinę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Wchodzę dzisiaj do pokoju, żeby popatrzeć jak wygląda choinka w świetle dziennym (dodatkowo pięknie świeciło na nią słonko), no i tak patrzę.. a niektóre bombki takie zakurzone, że masakra
![]() Wczoraj nie było tego widać, a dzisiaj.. szok ![]() Przetarłam kilka tych najbardziej widocznych, no i jest ok ![]() Piszę to ku przestrodze, żebyście zwróciły uwagę co wieszacie na chabaziu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.