|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Co to za perfumy?", czyli prośba o pomoc w zidentyfikowaniu flakonika/perfum
miło, że mogłam pomóc
![]()
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Co to za perfumy?", czyli prośba o pomoc w zidentyfikowaniu flakonika/perfum
Cytat:
http://www.fragrantica.com/perfume/L...ink-10492.html albo: http://www.fragrantica.com/perfume/L...Pink-5404.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny lat tamu pięć, w jakiejś perfumerii wąchałam zapach Trussardi. Nie pamiętam butelki, pamiętam tylko piękny zapach waty cukrowej/palonego cukru. Kojażycie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1175 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, pomocy! Szukam perfum, które dla wielu z was będą pewnie miały zapach ''babciny'' ;-) zapach jest cholernie cięzki, slodki, mocny, flakonik byl fioletowy i chyba, ale tylko chyba w kształcie serca, albo czegoś w ten deseń. Od tygodnia szukam w perfumeriach internetowych i żadna nazwa mi się nie przypomina... pomocy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-233289
![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Fioletowy flakonik w kształcie serca od razu skojarzył mi się z Vera Wang Princess
![]() Hmmm... zapach słodki, ale nie babciny ![]() http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.1596.jpg http://3.bp.blogspot.com/_lgZi581FyG...100ml-240k.jpg Edit: Widzę, że ktoś również tak pomyślał ![]() Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2010-12-10 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Przyczajenie
|
Uhu to żadne z tych. Właśnie gorączkowo przeszukiwałam cały dom, bo wiem że gdzieś ten flakonik powinien być, a jak na złość nie ma... I, do diabełka, teraz zwątpiłam w to serduszko ;p No nic, szukam dalej i dzięki za ''strzały' ;-)
Edit: znalazłam, znalazłam! Paco Rabanne Black XS. Cholera, nie jest w kształcie serduszka ;P Edytowane przez bloodythunder Czas edycji: 2010-12-10 o 10:03 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
To moze byc to: http://www.fragrantica.com/perfume/E...sion-1709.html
Passion by Elizabeth Taylor ![]() do opisu zapachu bardzo pasuje ![]() Edit: No to troche nie bardzo.... ani fioletowy, ani babciny ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2010-12-10 o 10:06 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dobrze, że go odszukałaś ![]() Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2010-12-10 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Konto usunięte
|
Witam dziewczyny, może Wy będziecie mi w stanie pomóc, mam nadzieję że nie zrazicie się moim chaotycznym opisem
![]() Poszukuję perfum zamkniętych w przezroczystej buteleczce o prostym kształcie i drewnianym zamknięciu (korku). Perfumy miały taki lekko żółtawy kolor, niestety nie pamiętam dokładnie zapachu gdyż używałam ich wiele wiele lat temu. Przychodzi Wam coś na myśl? Kiedyś strasznie mi się podobały i ostatnio zastanawiałam się nad ich nazwą ale nie potrafię sobie jej przypomnieć. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moze tym razem sie uda ![]() Pierwsze, ktore przyszly mi na mysl to Fendi Life Essence z 1996r. fendi.jpg ale to zapach meski, choc fajny ![]() Kolejne - to Bogner Wood Women z 2003r. tylko tu korek nie jest caly drewniany :/ bogner.jpg w wersji meskiej jest troche ciemniejszy.... Calkowicie korkowy korek ma: Treasure Island - Legendary Fragrances, ale to dosc nowy zapach (2007) TR.jpg Kolejny drewniany korek ma Signature - Kenneth Cole, to znowu meski... KCole.jpg Stare Jaguary maja drewnopodobne korki... Na razie nic wiecej nie przychodzi mi do glowy... Moze postaraj sie cos jeszcze wydobyc z pamieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Konto usunięte
|
Magdulenko dziękuję za tak szybką odpowiedź
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
http://s2.alejka.pl/i2/p/04/48/d4f2006ca58c4_0_b.jpg
![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Witam,
dziewczyny przejrzałam kilka ostatnich stron i zauważyłam, że niektóre z Was to prawdziwe znawczynie i perfumomaniaczki. Zwracam się zatem do Was z prośbą! A mianowicie poszukuję perfum, nie pamiętam zapachu i nazwy ale pamietam dokładnie buteleczkę... Miałam te perfumy około 6 lat temu, wiem sporo czasu, ale może któraś będzie wiedziała co to za zapach! Załączam wykonany przeze mnie rysunek w Paint'cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Zadomowienie
|
pomocy!
witam was
![]() potrzebuje pilnie pomocy, szukam perfumowmktore nazywaja sie Brilanse 2008,ale chyba mam niedokładną nazwę ;/ na pewno 2008,ale nie wiem czy nazwa się zgadza. Szukam szukam i znaleźć nie mogę, potrzebuję na już czy wiecie co to za perfumy? z góry dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
#1190 |
Zadomowienie
|
Dot.: pomocy!
Jest taki wątek o szukaniu ,pewnie Ci chodzi o Pure brillance C.Dion
![]()
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Zadomowienie
|
Dot.: pomocy!
właśnie o ten mi chodziło,dziękuje!
![]() a nie zauważyłam,przepraszam ![]()
![]() |
![]() |
#1193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 |
Rozeznanie
|
juz znalazlam !
![]()
luty cash : 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 95 100 luty gym : 1 2 3 4 5 6 7 8 ( 9 10 11 ) luty books : 1 2 3 Edytowane przez Matinne Czas edycji: 2010-12-17 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.fragrantica.com/perfume/K...D-Or-9334.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
Zdaje sobie sprawę, że informacji na temat tych perfum mam niewiele. A nóż widelec, może któraś z Was mi pomoże.
![]() Więc tak, perfumy te dostałam od koleżanki, która przywiozła je z Chorwacji. Najgorsze jest to, że kompletnie nie pamiętam jak pachniały, pamiętam jedynie, że zakochałam się w nich od pierwszego wąchnięcia. ![]() Butelka kształtem wyglądała jak Avon- Simple. Była jednak przezroczysta, i cała otoczona czerwonymi kwiatkami, tudzież innymi wzorkami. Nie mam pojęcia czy był to zapach drogi, z wyższej półki, czy kupiony za kilka groszy. Pięknie ze mną współgrał, koleżanka nazwy niestety nie pamięta. ![]() Ps to zdjęcie, to moja taka improwizacja w Photoshopie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Wtajemniczenie
|
Może Cat Deluxe- to mi się kojarzy z wzorkami
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,14177,naomi-campbell-cat-deluxe-edp.html&next=1 albo może Escada S? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,21396,escada-escada-s-edp.html&next=1
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2010-12-19 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
A moze to:
I Loewe You - Loewe: I loewe.jpg ![]() Albo to: More PINK Please - Victoria`s Secret VS.jpg ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2010-12-19 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie szukam perfumu który ma flakonik w kształcie walca ze złota zakrętką z brulancikiem. Perfum jest koloru żółtawego.
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- A dodam też że złotka nakretka jest w kształcie obróconego stożka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Raczkowanie
|
laszka14, magdulenka. Niestety to żadna z tych.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.