|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
buty czyste to i mikołaj przyszedł
|
|
|
|
#2042 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Ale tu dużo się dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Zjawiłam się i ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Nie miałam czasu na zaglądanie tu do Was ale na fb.Was widziałam i wiem ,że się macie dobrze ![]() Emanko a ty tutaj jak taki dobry duszek nieśmiertelny
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
#2043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
------------------------
kasiammmmmmmmmmmmm A ty dalej taka wesolutka aż miło Ale miałam czytania........uffffffff ffff.jeszcze nie wszysko obskoczyłam
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
#2045 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() widocznie Ty byłas niegrzeczna za to...psiunia..grzeczniutk a ![]() ![]() Cytat:
mam nadzieje, ze już trochę sprawy się uspokoiły ![]() czy ja wiem czy niesmiertelny.....baaaaaa aaaardzo rzadko się odzywam i zagladam tez sporadycznie w każdym razie...dziękuję za miłe słowa |
|
|
|
|
#2046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Emanku jasteś częściej jak ja. U nas jest kaszaniasto.Z pracą jak się domyślacie teraz jest uuuuuuuuuuuuuuu ale nie ma tak zle.Dzieci zdrowe ja zrobiłam te operacje co mówiłam a resztę zrobię w Polsce.Jak dokończę czytać co nowgo to zdam reację co było u mnie
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tutaj cisza .... ja mam dzis fatalny dzien i przyszlam sie wyzalic
juz cos czuje ze z tej mojej pracy lic bedzie wielkie g****....napialam wczoraj do prof emaila z lista ksiazek jaki mi sie udalo znalesc, 23, tylko 5 polskich, reszta to wloskie i a ng, i pare mi tz pozalatwial...a ten mnie opierniczyl...ze moja bibliografia odbiega daleko od doskonalosci, ze on widzi ze ja wogole nie szukalam(bo pominelam ksiazke jego kolegi po fachu), zebym sie ŁASKAWIE ruszyla do biblioteki , ze tyle tego jest ( a sam mowil ze z obcojezyczna u nas kiepsko i faktycznie tylko 5 znalazlam), a jak by tego malo to stwierdzil ze te ksiazki to za stare sa i mam szukac tylko nowych...tak sie cieszylam na kazda znleziona ksiazke, bo naprawde jest ciezko z tymi historycznymi...czlowiek sie stara a co dostaje
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poradzisz sobie! początki są najgorsze, ale trzeba się wziąć napisać i szybko zapomnieć głowa do góry!
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
padam z nog! zajecia od samego rana i pierwszy problem- przepiekna prezentacja ktorą wykonalam nie mogla zostac wyswietlona bo durny word nie odczytuje dokumentow open office'a ledwo co przyszlam do pracy przyszli goscie ktorzy usilnie wmawiali mi ze zrobili rezerwacje na pokoj z lazienka...oczywiscie pomylili sie w rezerwacji ale o bład oskarzali hostel, portal rezerwacyjny i wszystko co sie dalo. 3 godziny sie z nimi meczylam! no i oczywiscie przeboj- mielismy rezerwacje, koles zrezygnowal ale zaplacil. ja sprzedalam pokoj innym ludziom, a on po 5 godzinach dzwoni ze jednak niedlugo przyjdzie ![]() ale....jest to moja ostatnia zmiana przez najblizszy miesiac a za niecale 24 h przyjezdza Rudzielec ![]()
|
|
|
|
|
#2050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie jako bodajże .odt, odwrotnie bez problemu tylko formatowanie bedzie do pupy. Cytat:
cały miesiąc bez pracy??? jak Ty to wytrzymasz?? i...jak ja wytrzymam bez Ciebie na necie?? |
||
|
|
|
#2051 |
|
Wtajemniczenie
|
Żeby otworzyć plik w wordzie, utworzony wcześniej w oo, wystarczy zainstalować wtyczkę ( polecam Sun ODF Plugin 1.2 lub Odf Add In For Word Setup -pl-1.1 ).
|
#2052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma wyjscia...damy rade :P Ty się zajmiesz Ryżym a ja...P.
, a nie...mogłas się spytac?? |
|
|
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
uf ale wszyscy umilkli
Amurke to rozumiem, widzialam foty na fb i milosc tryska ![]() a emanko to co robi ? ![]() swieta juz za pasem, ja chyba w pon pojade juz do domu, pomoc cos mamie, choc nie bardzo mi sie chce i wolalabym zostac tu do czwartku, bo wtedy tz wylatuje do grecji jakos tak dziwnie, ze w swieta go nie bedzie musze sie zajac pieczeniem, gotowanie, sprzataniem, dekorowaniem zeby nie myslec i zeby mi czas szybkoooo zlecial z praca nadal grzeze w d*****, mam problem ze znalezieniem jakichkolwiek artykułów....a o źródle historycznym nie wpsomne.. a sie upar promotor ze ma byc i koniec, ale zeby cos pomoc to nie....na tracenie czasu w BJ nie mam, kto z krakowa to wie , zreszta nawet prof odradzaja to ciemne miejsce....u mnie w instytutowej bilbiotece umysleli sobie teraz remont, i co ide porzyczyc to mi mowi, ksiazka ta niedostepna zpowodu remontu,zaopraszamy w 2012 ![]() ![]() tak wiec jak by ktos znal jakies zrodla gdzie moge znalesc jakies artykuly historyczne, wdzieczna za inf bede potrzebuje tez jakis sprawdzony przepis na zeberka...tz idze tez jutro do pracy wiec chcialbym mu zorbic cos dobrego, innego, nie tylko kurczak i indyk moze to z winiary pomysl na obiad...? korzystal ktos kiedys z tego ?
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja od środy jestem Panią Magister ![]() w końcu z głowy, można myśleć o świętach. Prezentów żadnych nie mam ![]() TŻ wychodzi z wojska we wtorek i jedzie do domu. Więc te święta on spędzi w Atenach, ja w Gdańsku
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
bry wieczór (;
Wątek dla mnie. Jestem w związku z facetem pochodzącym z Surinamu. Mieszkamy w Holandii (; Pozdrawiam !
|
#2057 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:pijemy : no i nawet nie wyobrażam sobie ja musi Ci byc ciezko a planujesz przeprowadzke do aten? Cytat:
opowiedz jak sie ponzaliscie itd mowicie po holendersku ?
Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2010-12-17 o 21:02 |
||
|
|
|
#2058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja z Aten przyjechałam do Polski właśnie po to , żeby dokończyć pracę mgr i się obronić. Teraz chcę popracować z miesiąc tutaj, bo TŻ i tak w wojsku i w lutym chciałabym z powrotem do Aten lecieć
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Pewnie już żadna mnie nie pamięta więc przypomnę się - jestem w związku z Hiszpanem, niedawno obchodziliśmy 2gą rocznicę Tym razem na pewno dołączę na dłużej niż zwykle... jestem od 2 miesięcy w jego rodzinnym mieście i czuję się trochę samotnie.. póki co pracy i znajomych brak Ale walczę aby być blisko niego. No i potrzebuję trochę zagrzania do walki i wsparcia dziewczyn, które dały radę w podobnej sytuacji ![]() A więc witam ponownie dziewczyny
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w jakim mieście jesteś? doskonale rozumiem brak pracy i znajomych w obcym miejscu, ale najważniejsze, że On jest obok !! znajomych znajdziesz, prace również, będzie tylko lepiej! zagrzewam do walki i wspieram |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję !
![]() Mieszkam w Santiago de Compostela, ale w Nowym Roku chciałabym się przenieść do La Corunii. Mam do tego miasta sentyment, jest większe, więcej możliwości.. Obecnie jestem na etapie skomplikowanego procesu "tłumaczenia tytułu".. bo tutaj nie ma magisterki z mojego kierunku, samo zatwierdzenie tytułu jest drogie jak jasna cholerka i jeszcze czeka mnie tłumaczenie 10 stron suplementu. Eh! A Ty teraz jesteś w Atenach ? Ja na Święta wracam do Polski i mam nadzieję, że po Nowym Roku wszystko zmieni się na lepsze.. bo już mi ciężko w takim zastoju ponad 2 miesiące Są tu dziewczyny które spędzają Święta ze swoimi TŻtami w ich krajach?
|
|
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
Ja wyjeżdzam w drugi dzień świąt, wracamy razem po Nowym Roku (tak że część świąt spędzimy razem). Ostatnio zastanawialismy się, jak to rozwiązać w przyszlości - najbardziej urządzałyby nas loty w noc po Wigilii (wtedy Wigilia w Polsce, pierwszy dzień świąt już w Irlandii - wszyscy byliby zadowoleni) ale wtedy nic nie lata
|
|
|
|
#2063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mój facet i tak w wojsku, więc bardzo mi się nie spieszy. Chciałabym w lutym polecieć ![]() a Grecji nie mają w ogóle takiego tytułu jak magister ![]() głowa do góry! my jesteśmy tak daleko od siebie już prawie 2 miesiące... ale staram się wytrzymać i jak najszybciej do niego lecieć, żeby chociaż na przepustkach się widzieć
|
|
|
|
|
#2064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my tez sie zastanawialismy jak to bedzie w przyszlosci, bo kazde swieta on tu ja tam, przykre, pomimo ze ja mam go na codzien, a rodzina nie....no ale chyba bedzie tak ze raz w polsce, raz w grecji czy we wloszech, a i tez my mozemy zorganizowac u siebie i zaprosic obie rodziny ![]() ja sie wlasnie pakuje i jade do domu, z tz sie zobaczymy dopiero 29, glupie 9 dni a mnie juz sciska jak wytrzymam Milky w pieknej czesci Hiszpani mieszkasz, moj kolega mieszka w tej czesci, zawsze jak widzialam zdjecia to no i cieplo i jak blisko do oceanu |
|
|
|
|
#2065 |
|
Konto usunięte
|
ja zalatana praca dom sprzatanie pierniczki gotowanie a TZ na swieta przyjedzie 23 io do 26 bedzie u mnie
|
|
|
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
My wybieramy się na Święta do Polski, do teściów wybieramy się po Nowym Roku.
Marzą mi się takie wspólne Święta, moi rodzice i teściowie, dziadkowie, cała rodzinka razem... Kiedyś na pewno to się spełni
|
#2067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozmawiamy po holedersku, chociaż On ma ambitny plan nauczenia się polskiego. Zobaczymy co z tego wyjdzie...
|
|
#2068 |
|
Konto usunięte
|
moj tez ma plan ale umie z 50 slowek tylkko hehehe
ale pod choinke mu kupilam do nnauki jezyka cos zobaczymy
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mojemu calkiem dobrze idzie, dogada sie, zrobi zakupy tak ze wszystkie ekspedietki sie topia w usmiechach
|
||
|
|
|
#2070 |
|
Zadomowienie
|
Mój to nawet mniej niż 50... ciekawe że pierwszym słówkiem, którego się nauczył było 'cicho' ... (;
kasiam187 hm a jak długo się uczy? (:
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

----cel 58 kg.----

poradzisz sobie! początki są najgorsze, ale trzeba się wziąć napisać i szybko zapomnieć 

jakos tak dziwnie, ze w swieta go nie bedzie