|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VII
ITW w pestce mówisz... nie! kurka musze przestać! 2 razy miziałam brązer i za każdym razem rezygnowałam wiec nie wiem skad mi się pojawiła myśl: "jedź, musisz kupić" O_o paranoja lekka. Musze sobie dać linijką po łapkach i przestać kupować - chyba że wejdzie fairytale :P
|
#1442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne są ich produkty, może kiedyś bym się na coś skusiła, ale pewnie bd kupowała na allegro (wiem, że wychodzi drożej itd. ale nie mam paypalla i w ogóle konta swojego, więc ciężko by było z przelewem w ogóle nie wiem nawet na jakiej zasadzie działa paypall, ale to już mały szczegół ).jutro idę szukać prezentów i chyba kupie dla mamy jakąś pomadkę z Essence, mam nadzieje, że znajdę coś w brązach ładnego... i najgorsze... prezent dla chłopaka... brak weny totalny, nie mam pojęcia co kupić, mam nadzieje, że coś mi wpadnie w oko bo jak nie to...
|
|
|
|
|
#1443 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-Jest nowa limitowanka Essence? -Nie jeszcze niema. -OK,to ja sprawdzę w szufladach ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak się odzywasz do starszych!!! ![]() Są 2 strony E.L.Fa w USA i w UK, w USA są ceny niższe i promocje fajne,ale jest 1 minus nie wysyłają do Poland a w UK wszyscy wiedzą jak jest (czytaj mój poprzedni post)P.S. Musimy się przenieść na plotkowy ,bo zaraz znów bana dostanę.
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
What the fuck? - O co ku**a chodzi?
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zadomowienie
|
Sexi - widziałam zdjęcia, masz czarujący uśmiech i piękny makijaż
![]() U mnie też lepiej sprawuje się linerek z DW - niby mniejszy, ale jest bardziej zbity i bardziej precyzyjnie się nim operuje. Ten z Mettalics robi grubsze kreski ![]() Absolutnie kocham moją paletkę brązów a M.
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w Fairytale podobno nie ma testerów...
Dziękuję bardzo. Tak mi tu komplementujecie ten uśmiech, że chyba się pozbędę 1 kompleksu
|
|
|
|
#1450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam cienie w takich/podobnych kolorach ale jak tu naczytam się ,że ta limitowanka jest wyjątkowa to "muszę to mieć" ,ponieważ to prawdopodobnie cienie inne dają inny efekt na oku, będę wyglądała inaczej (lepiej )poniewa ż tymi starymi cieniami napewno takiego makijażu nie zrobię. I co ? i guzik,w rezultacie mam później multum takich samych cieni a piękniejsza nie jestem![]() Idę stąd ,bo zaraz się naczytam i będę biegała w poszukiwaniu cieni DW.
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już tu weszłaś i wsiąkłaś to już Cię nic nie uratuje. Lepiej się pogódź z myślą, że będziesz zawzięcie polowała na każdą limitkę essence ![]() |
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paletki z Mettalics są świetne, są to moje pierwsze metaliczne cienie i jestem nimi szczerze zachwycona. Nie mam multum takich cieni Sexi, Ty masz kompleksy?? Jesteś piękna Dziewczyno! Masz przecudną buzię
|
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2385610 4]Byłam dzisiaj w Naturze w Pestce, a tam zamiast RtP - Into the Wild nowiutkie
[/QUOTE] NIE muszę jechać, NIE muszę jechać!!!!! ... muszę.... tzn... NIE muszę!! ... hmmm
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez jestem zachwycona paletką Metallics. Jeszcze nie miałam cieni które by mi się tak łatwo nakładało i które by się tak ślicznie prezentowały. Szkoda, że nie ma większego wyboru kolorów bo bym się obkupiła jak szalona. A i ja JESTEM piękniejsza jak użyje tych cieni Zrobiłam mini moje najbardziej udane makijaże![]() Właściwie to nie mam kompleksów bo ja cała jestem jak jeden wielki kompleks |
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Czytasz mi w myślach... ja tak już od godziny chyba :P
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mój pędzel z Show Off i szału nie ma
|
#1457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie z tymi cieniami jest podobnie - do tej pory nigdy nie robiłam makijażu ciemniejszymi cieniami, a tu proszę - brązy i smoky wychodzi mi pięknie. Wszyscy mnie chwalą, że pięknie wyglądam. Sexi, każdy ma kompleksy, ja też mam, trzeba jednak z tym walczyć i kochać siebie. Tylko wtedy będziemy się dobrze czuć ![]() I naprawdę jesteś śliczna, nie wierzę, że Mąż Ci tego nie mówi :P
|
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
To już chyba wyższe stadium chorobowe
A i tak wiem, że jutro tam pognam
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
- no chyba, że UP się ulituje i da mi staż). Ehhh mój tok rozumowania jest głupiJa zawsze lubiłam ciemne kolory ale czerni się bałam a te cienie to objawienie. Dzisiaj zrobiłam sobie takie byle jakie smokey eyes i nawet mąż zauważył i pochwalił Jak się jeszcze kiedyś napatoczę na te cienie to jeszcze kupię zielone Warto wydać 15zł dla takich pochwał |
||
|
|
|
#1460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff dobrze że sobie dzisiaj zamówiłam coś na ebayu bo bym uległa :P wybaczcie bełkot ale jest mi ciężko :P
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu poprosiłam Panią, żeby zerknęła, czy paletek nie ma w szufladzie na dole. A jak już otworzyła schowek to...prawie weszłam tam cała Wszystko przegrzebałam i jedną paletkę znalazłam
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spoko, jak nie chcesz to nie W końcu nie każdy musi mieć takie fajne trio
|
|
#1464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No proszę, kto by pomyślał, a taki szał był na te pędzle Dobrze, że się nie skusiłam i nie licytowałam na all...15zł za taką paletkę to nic, opłaciło się kupić I Sexi - uszy do góry, świat może się walić, ale wyjdziesz z tego - mówię Ci to ja
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę cie - nie rób mi tego, ja serio powinnam pisać jutro esej i nie kupować nic więcej :P szlag!
|
#1466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, a tak całkiem serio - to fajne jest to trio, ale nie będę ściemniać, że jakaś rewelacja i objawienie. Dla mnie fajne na wyjazdy, bo mam praktycznie 3w1. Ale "Du.py nie urywa" w sumie ![]() Za to w TkMaxie kupiłam dzisiaj już drugi zestaw Stili za 45zł (2 cienie i kredka, a wcześniej cień+kredka+tinted moisturizer - a cienie są super wg mnie!!), i paletę 96 pomadek NYX za 60zł...
|
|
#1467 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
Ja kocham paletkę zieleni ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Poka. Pika, pika cziu ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
Tez tak mam, a potem wracam do domu i ... hmmm.... czemu one sa tak podobne. Miałam nie mieć tego odcienia.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie chciałam jechać do TKmaxa je obczaić bo słyszałam coś o tym ale to drugi koniec poznania więc spróbuję po nowym roku albo jak mi się plan zajęć trochę rozluźni.
Wiesz dla mnie brązer wyglądał na b. ciemny a ja bladzioch a jak pomieszałam wszystko to jakoś tak... nie wiem nie grało mi to(myślę nad takim jednym wypiekańcem z kobo jako brązerem, całkiem go przypadkiem zmacałam i przypadł mi niejako do gustu). Tylko że wygląda ładnie :P
|
#1469 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]() A brązer fajny. Teraz tak się miotam miedzy nim i brązerkiem z Dup Essence. A reszta leży i płacze. ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
z Dup essence? po 1 dziwny skrót :P
po 2 - od czego to skrót? :P
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

), a na tej angielskiej stronie cała radocha jak jest darmowa wysyłka czy jakiś mały gratis. Nie lubią nas!
w ogóle nie wiem nawet na jakiej zasadzie działa paypall, ale to już mały szczegół
).
Tą drugą wygrzebałam z szuflady pod 'szafą'

- no chyba, że UP się ulituje i da mi staż). Ehhh mój tok rozumowania jest głupi