|
|
#2941 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
,Co chwilę sprawdzała telefon patrząc czy nie dostała Sms-a od niego ,Twierdząc że Sprawdza godzine . i nie wiń mnie za to że jesteś Częścią mojego Życia . nie próbuj mnie Szukać. Konstrukcja mojego Życia jest dość krucha. Mam nadzieje że Czujesz się Dobrze , i w porównaniu co do "INNYCH" jakoś w nocy śpisz . Jedyne co mi zostało to żywić się Wspomnieniami , udając że to było Wczoraj Lubię Czasem pomilczeć , mając nadzieje że Wiesz co chcę powiedzieć . A Z Jej Martwego Ciała, Po Policzku, Ostatnia Łza spływała jesteś ostatnią myślą gdy idę spać , a rano twoje imię każe mi wstać . ________ brak weny . ![]() Edytowane przez LoVe FoReVeR_ Czas edycji: 2010-12-18 o 22:54 |
|
|
|
|
#2942 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_się_nic- Dziękuję i proszę aniołku <3
marikab - dziękuję robaczku bo coś tam mi mignęło ;* your blue eyes- dziękuje słoneczko ;* ale dla Ciebie także ![]() Pamiętasz jak kiedyś na gwiazdkę poprosiłam Ciebie z bitą śmietaną ? przemyślałam to i nie będę zbyt wymagająca. Możesz być bez niej. Dlaczego go tak cholernie kocham ? nie mam pojęcia ale jak się dowiem to napewno napisze. Zawsze mówili ; mierz dziecinko wysoko bo masz szanse i potencjał. jednakże potencjał nie podziałał i teraz mówią; ze skrajności w skrajność. A gdy tylko wykażę odrobinę zachwycenia nim, on odrazu znika za zakrętem. Na wieki i jeszcze dalej. na zawsze i bardziej zawsze . Pamiętam ten dzień w którym spytałam mamę czy miłość istnieje.
Skłamała. Powiedziała, że istnieje. Kiedy dorosłam spytałam czy nadal tak uważa. Skłamała. Powiedziała, że są przypadki. Może kiedyś zapytam jeszcze o to i odpowie prawdą. "tak istnieje. Tylko i wyłącznie na filmach." |
|
|
|
#2943 |
|
Przyczajenie
|
Olejmy wszystko liczy się tylko to co teraz.
Ty jestes blisko, więc moge nawet dziś umierać ! I wolę kłócić się z Tobą, niż całować kogokolwiek innego.
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.
Nie jestem zła. Jestem jedynie mściwa, co wpływa na Twoją niekorzyść.
Kogo wybrałbyś, mając możliwość poznania myśli jednej osoby? Moja nienawiść do siebie za kochanie Ciebie jest wprost proporcjonalna do siły mojego uczucia względem Twojej osoby. Tylko pamiętaj, że gdy odchodzę, nigdy nie odwracam głowy. Będziesz błagał o wybaczenie, a ja podniosę głowę, poprawię fryzurę i odejdę z uśmiechem na twarzy... i sercem pękającym z bólu, ale tego już nie zobaczysz. Za bardzo Cię kocham, żeby mieć Ciebie na własność. Uśmiechnięte oczy i płaczące serce. Miałeś tak kiedyś? Nie jestem dwulicowa. Mam po prostu wiele obliczy. Nigdy nikogo nie pragnęłam tak jak Ciebie. Dlatego tak rzadko na Ciebie patrzę. Wiesz, to jest tak, że nie ufam samej sobie. Nawet gdybym myliła się i opowiadała niedorzeczne historie, nie masz prawa powiedzieć, że nie mam racji. Nikt Ci nie powiedział, że jestem trudna?
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Śmiejąc się potrafisz uchwycić to co nieuchwytne.
" Siedziałem cicho i próbowałem się z nim porozumieć telepatycznie. Wyjaśnić mu jak mi przykro z tym co się stało. Pomyślałem o całym żalu i smutku na tym świecie. Chciałem z całego serca po prostu zostawić ten świat. I móc tak jak dwa anioły w nocy magicznie...zniknąć." Neil McCormick > |
|
|
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rumuneczkaxd: bierz bierz kochana ja zabieram ten ostatni, taki pachnący your blue eyes: o ja, ja między najlepszymi? danke szynken i wielki zaszczyt x_truskawka_x, niczego_po_trochu: dziękuję pięknie ![]() naiwnie__, so_steadfast: I wtedy, jak w beznadziejnym serialu, schowałam głowę w rekach i zaczęłam szlochać To,że czasem upadam nie znaczy, że nie mam siły iść dalej Przeczekajmy tę wichurę uczuć. Zaraz minie. O tej porze roku to normalne A teraz idę sobie popłakać albo pobiegać po schodach, bo taka jestem niezrównoważona emocjonalnie Każda piosenka o miłości wywołuje u mnie napady śmiechu. Sprawiłeś, że zwątpiłam w jej istnienie Nie ważne, gdzie życie mnie poprowadzi. Chciałbym Cię tam spotkać Lubiła na niego patrzeć. Z ukrycia, w tajemnicy przed resztą. Znała na pamięć każdy jego ruch, każde spojrzenie, którym nie została obdarowana, każdy uśmiech. Potrafiła wymienić dni, w jakich był naprawdę szczęśliwy. Wiedziała, gdy coś go gnębi Nie muszę sobie niczego przypominać. bo wciąż jesteś wszystkim dla mnie Podoba mi się, że mogę sobie poudawać, że cię mam, że cię znam i że coś tam
|
|
#2947 |
|
Rozeznanie
|
♥
DZIĘKUJĘ! 'chciała, żeby wszyscy ją zaakceptowali, zrozumieli i pokochali. Problem polegał na tym, że chciała być jednocześnie sobą Tętno zbyt szybkie , wysycham , płonę.. Tam, gdzie kończy się świat, a zaczyna się piekło tam będę ja. Będę na pewno. Za każdym razem, gdy robi się coś dlatego, że „życie jest zbyt krótkie” można być pewnym, że życie okaże się wystarczająco długie, by za to pokarać.. Tęsknię za czymś czego nie miałam, nie znałam, a potrafiło jednym spojrzeniem uszczęśliwić i uwolnić serce od conocnych rozpaczy. Nie używając żadnego słowa, nie wydobywając z siebie ani jednego dźwięku. Taki był. Chcesz podarować mi coś miłego? Proszę uśmiechaj się częściej. A w uszach tylko szyderczy śmiech ludzi drwiących z Twoich marzeń. Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy on zakocha się w Tobie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy, gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz, ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie, że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa Ciągle powtarzają: uwierz w siebie, bądź sobą. A ja po prostu boję się odrzucenia. Po prostu przytulic się i wsłuchiwać w bicie Twojego serca. Moje życie to wiatr. Z moim cieniem jestem sam. Ludzie wybierają różne rodzaje śmierci. Jedni się głodzą, inni wieszają. Ja postawiłam na miłość. I to jest chyba to, co tak bardzo uzależnia mnie od niego. To uczucie, że nie można przeżyć bez niego czegoś "równie dobrego" albo czegoś "lepszego". Po prostu nie można poświęcić siebie nie wiedząc nawet, czy to wystarczy'
|
#2948 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miło ;*Cytat:
Nie lubię, gdy chcę, ale nie mogę, a czuję, że muszę. Widzisz go i wiesz, że mógłby zastąpić Ci powietrze. P jak pie*dol się sku*wielu. Bo jest parę złudzeń, które warto mieć, by żyć. |
||
|
|
|
#2949 |
|
Rozeznanie
|
You took me to hell. I saw her picture in your heart. Pozostawiłeś jak psa na ulicy budzącego się w mroźny poranek, szukającego drogi do domu. To twoje życie. Ty tu rozdajesz karty. Ty dokańczasz swoją bajkę, możesz zmienić postacie pierwszoplanowe. To tak, jakby ktoś zabrał ci zabawkę, a potem zwrócił. Może i będziesz szczęśliwa, ale to już nie tylko twoja własność.
|
#2950 | |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli jeszcze raz przejdziesz po moim osiedlu z tą szmat* to przysięgam zabije, tylko jeszcze nie wiem czy Ciebie czy ją. Wczoraj zobaczyłam moje imię w Twoim opisie i przez krótką chwilę byłam w wielkiej euforii, ale po tych 5 szczęśliwych sekundach zrozumiałam że nie o mnie Ci chodziło.. niestety.... zrobię sobie kolczyka w wardze, przefarbuje włosy i zacznę się mocno malować a wiesz dlaczego to zrobię? bo On tego nienawidził w dziewczynach. . Na zdrówko perełko ![]() Cytat:
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
your blue eyes - dziękuję kochanie
miło mi Jak jest? Właściwie nie wiem, staram się znaleźć właściwe słowa, ale nie mam czasu, a może nie mam ochoty przyznawać się przed samą sobą, że to tylko chwilowe różowe okulary które pod wpływem słońca blakną i świat znów staje się szary. Widzę przez mgłę, a mgłę kocham, kocham to co się z niej wyłania. Obrazy, kolory, zamęt. Co zrobić kiedy miłość przewyższa rozum? Jesteś świetnym nauczycielem, dzięki Tobie wiem jak wspaniałym artystą był Hendrix, jak radzić sobie z samochodem zakopanym w zaspie, jak odpalać fajerwerki które widać na drugim końcu miasta. Nauczyłam się wszystko o uśmiechu, bo w Twoim zawarte są wszystkie uśmiechy świata - a ten znam na pamięć. Pomóż mi dobrać odpowiednie odważniki. Uczucia ciążą? Zabijają swą lekkością. Patrzysz w lustro? Nie, bo widzisz tylko pustkę, ryczącą barytonem, splamioną łzami. Boisz się tego, chowasz się pod kocem utkonym w czasach stoicyzmu. Powieś tabliczkę 'szczęście' i czekaj na okazję, może ktoś zna do Niego drogę. Jestem wodą wrzącą, setką kreseczek na termometrze, a Ty boisz się ognia. Odchodzisz. Równia pochyła w dół. Nawet nie próbuję hamować, wznieśmy ręce do góry, mamy jeszcze czas. Uśmiechnij się. I pomóż mi się uśmiechnąć. ... czy słyszysz że inaczej brzmi, ulubione słowo 'my'? Mam wrażenie, że manekiny wystawowe są bardziej przekonujące ze swoim uśmiechem niż ja. Bardzo tęsknię za ciepłem. Cholerną rację miał ten, który stwierdził prawidłowość: słońce - lepsza kondycja psychiczna. Umiała jeszcze dostrzec blask oczu, przytulić się do drzew, i w chmurach dostrzec Jego twarz. Potrafiła zapomnieć, przyspieszyć kroku, lubiła sprawdzać Twój puls. Po prostu żyła, tak jakby nigdy nic się nie stało, tak jakby zasób słów skurczył się tylko do tych niewypowiedzianych. I teraz, każdego dnia, powtarzała je do snu, jak kołysankę, a Ty, usypiając, wciąż nie rozumiałeś ich znaczenia. Kiedyś przestanę kłamać, że źle dobrane soczewki są powodem szklanych oczu. Automatyczny śmiech na kiepską komedię, ironia losu - teraz już przynajniej nie gadam do siebie. Mam fatalną pamięć. Czasami zapominam zapomnieć. Dziwnie się czuję, ale chyba się przyzwyczaję do odgłosu kapania wody, do każdego szmeru i niepokojących odgłosów. Głaszczę niewidzialne koty myśli. Pod włos.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-19 o 10:22 |
|
|
|
#2952 | |
|
Rozeznanie
|
bierz ile chcesz.
![]() ach, dziękuję pyśku <3 ![]() Cytat:
![]() gdzie tam talent ale miło mi ![]() ratatamm - Ciebie też się dotyczy te wyróżnienie gwiazdeczko <3 rumuneczkaxd - dziękuję, dziękuję <3 ![]() popatrzył jej w oczy, zobaczył strach, zmęczenie, cierpienie. nie zdołał już jej pomóc, było za późno. a gdy zobaczę spadającą gwiazdkę, przesunę się w prawą stronę by mogła upaść na mnie. - co poradzisz jej, gdy będzie chciała znów poszukać miłości ? - uderzę ją w twarz, po to aby zmieniła zdanie.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-19 o 11:03 |
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
your blue eyes, niczego_po_trochu, naiwnie_ ' emanowała namiętnością skroploną winem
wiem, że pachniała jak Paryż, choć nigdy tam nie byłem obyś sobie poradził z tym, że nigdy nie dowiesz sie wszystkiego... o mnie, o tym co widzę, w co wierzę, jak oddycham kiedy płaczę tak, to ja... z Twojego snu nienaganna od wysokich obcasów po błyszczące loki na głowie seksowna przez duże S, kobieca przez gigantyczne K na wyznania typu "kocham cię", "podobasz mi się", "bądźmy razem na zawsze" umieram ze śmiechu na podłodze '
|
|
#2954 |
|
Raczkowanie
|
LoVe FoReVeR- dziękuję i proszę kradnij ile chcesz
![]() Teraz trudno mi jest uwierzyć, że kiedykolwiek dla Ciebie istaniałam. `Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty. Dlaczego to ja mam zawsze takiego głupiego pecha ? dlaczego to ja zawsze trafiam na pieprzonych lovelasików.? Dlaczego ? |
|
|
|
#2955 |
|
Zadomowienie
|
♥
"Brakowało jej ciepła bijącego ze słońca, zimna przenoszonego przez noc, rozmów o wszystkim i o niczym, śmiechu i banalnych łez.. A może jednak warto czasem wziąć los w swoje ręce? W głowie natłok sprzecznych myśli.. Tylko wspomnienie. Puste wspomnienie.. Iść za głosem serca.. A może za głosem rozumu? (...) i nagle wszystko zaczęło tracić sens. Bezradność zawładnęła sercem. Światełko nadziei zgasło.. Była maskotką, zabawką, marionetką, misiem pluszowym, ale najbardziej była konstruktem, który tworzył sobie pod powiekami kiedy zasypiał.. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-12-19 o 11:41 |
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
your blue eyes - Dziękuje
Miłość to tylko przenośnia. Mów sobie o mnie co chcesz.. Jesteś jak sprite. Jesteś moim pragnieniem.
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
Marika - dziękuję
![]() Ktoś powiedział kiedyś, że to już przesada by w sercu nosić tego samego drania.
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
your blue eyes dziękować.! pokłony kochanie. jak najdłużej masz tu być.!!! no i ten, na pewno o mnie chodziło.?? SparklyAngel, marikab, kreskowa okradam "Chcę zapamiętać naszą znajomość taką jaką była, wcześniej, kiedy była najmocniejsza, najprawdziwsza.. nie chcę za kilkanaście lat wspominać tej przyjaźni przez pryzmat wzajemnego olewania się.. nie sądzę, żeby udało nam się kiedykolwiek odtworzyć to jak było, dlatego chyba lepiej to zamknąć, nie uważasz.? Jak film który się kończy a Ty się uśmiechasz, bo był naprawdę dobry.. Oglądanie dalszego ciągu mogłoby przynieść sytuacje którym bohaterowie nie podołają, pary się rozstaną, a ogólny wyraz filmu upadnie.. a przecież miał spory -bardzo dobry - kawałek akcji i ten kawałek warto zapamiętać. Uważam, że właśnie tak jest z nami, kończenie znajomości tak w praktyce jest trudne, prawda.? Tak przestać o kimś myśleć, kogoś wspominać, szczególnie, że tak wiele nas łączyło.."
może ktoś przeczyta.;/
|
|
#2959 |
|
dream big
|
*nie będziesz już miał innego wyjścia jak przyjść do mnie. *śnię, że próbuję Cię pocałować i znowu zaczynam płonąć. *patrzę na zegarek, zaczynam akceptować, że czas ciągle mnie łapie i udowadnia mi, że udaję, że chcę uciekać. *jesteś moim najlepszym problemem. *podobasz mi się, osładzasz mnie, podnosisz mnie.
|
|
#2960 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' wypijmy za szczescie, ktore kiedys KUR.WA nadejdzie! ' ' Zdrada to najgorsze co nas spotyka..ChLopak mówi że kocha..a z kumpela sie bzyka.. ' ' Na każdego faceta przeznaczony jest limit łez. Najwyraźniej ja swojego jeszcze nie wykorzystałam.. ' ' Pluszowy miś, to twój konkurent. Macie wiele wspólnego: obaj jesteście do ściskania, do gniecenia, do serca,do targania. Tylko, że miś jest zawsze przy mnie. 1:0 Dla misia. ' ' On - To jest wredne . Ona - Nie . Kobiece . ' ' Dopóki kobieta ma marzenia, to znajdzie sie mężczyzna który je zawiedzie ' ' ona: twoja nowa dziewczyna jest śliczna. (założę się, że skradła ci serce) on: taak, to prawda. (ale to ty jesteś najpiękniejszą dziewczyną jaką znam) ona: słyszałam, że jest zabawna i niesamowita. (moje zupełne przeciwieństwo...) on: z całą pewnością jest. (ale to nic w porównaniu do ciebie) ona: pewnie wiesz o niej wszystko. (tak jak wiedziałeś wszystko o mnie) on: tylko rzeczy, które się liczą. (nie pamiętam, bo bez przerwy myślę o tobie) ona: to... mam nadzieję, że będziecie szczęśliwi. (bo my nigdy nie byliśmy) on: też mam taką nadzieję. (co się stało z tobą i mną?) ona: muszę już iść (... zanim zacznę płakać) on: taa, ja też. (mam nadzieję, że nie płaczesz) ona: pa. (wciąż cię kocham) on: na razie. (ja nigdy nie przestałem) ' ' Sprzątasz swoje życie tak długo. Czasem już nawet nie masz siły na płacz. Potem wejdzie Ci do Twojego poukładanego życia jakaś bakteria i znów musi wszystko zrujnować. ' ' wiem , że pachniał jak Paryż , choć nigdy tam nie byłam '' nadal odrywam etykietkę z butelki po kubusiu , patrzę w niebo słysząc samolot .. nadal jestem dzieckiem , Twoją małą , pewną siebie dziewczynką <3 ' ' zaufanie to świadomość , że ktoś może Cię skrzywdzić jednym , łatwym ruchem i stuprocentowa pewność , że tego nie zrobi <333 ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
utopisz się w nim. Edytowane przez Lovely x3 Czas edycji: 2010-12-19 o 12:22 |
|
|
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
...bo przecież udawać, że tamtej nocy nic się nie stało, to jak ukraść coś i mówić ,,to nie ja"...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
your blue eyes - dziękuję. <3 podobają mi się Twoje opisy. naiwnie_ - postaram się być częściej Gwiazdko. <3 _________________________ ___ cieszę się, że znów jesteś szczęśliwy. ale nie każ mi patrzeć na Twoje spełniające się marzenia. to miały być nasze marzenia.. pokochał ją, tak, jak kiedyś mnie.. gdzieś tam głęboko, jeszcze siedzisz we mnie.. ' - nie pytaj mnie o to, nie chcę o tym mówić, - tak będzie lepiej. nie zadawaj głupich pytań, czy u mnie wszystko dobrze. - przecież widzisz po oczach, że sobie nie radzę.. trudne określenie stanu obecnego, chodźmy się napić! bym coś powiedziała, ale wolę zamknąć swoje pełne usta, i milczeć, zdusić to w sobie. lecz któregoś dnia wybuchnę, wtedy stanie się coś strasznego.. '
|
#2963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ależ proszę dziękuję, miło mi <3 przecholować szczęście to jak upuścić kubek gorącej herbaty parząc swoje ciało. bo wiesz.. czasami serca możesz potrzebować, kiedy już rozum wysiądzie. powiedz mi co tylko chcesz, nie raniąc mnie. mam już wszystko gdzieś i tą pierdo.loną dumę. podejdź, przytul i powiedz, że kochasz.
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
moje prywatne słońce w postaci Ciebie
nawet gdy jesteś daleko czuję Twoją obecność może nie będzie to trwać całą wieczność, ale niech trwa jak najdłużej i masz tu być jeszcze długo, długo z nami ! dziękuję
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
x_truskawka_x - bierz, gwiazda, ile tylko chcesz.
podrzeć wspomnienia tak,
jak twe fotografie. a co jeśli straciliśmy coś, co mogło być wieczne? to nie jest tak, że mnie ranisz. ty mnie po prostu zabijasz od środka. podobnież to ja miałam być tą, co z nią to aż do śmierci i jeszcze dalej. przekroczyliśmy granicę, gdzie zazdrość przemienia się w nienawiść.
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
<3
you blue eyes, naiwnie__ dziękuje skarbki!
ZakreconaNaMaxa, latin, kreskowa Dla tych Pań wielkie brawa! Towarzyszył jej, swój własny cień. Nieodłączny przyjaciel. Jestem masochistką, szukam miłości. Nadziejko, ja wiem, że ty chcesz dla mnie dobrze. Ale powiem to jak najdelikatniej: spi**dalaj.
![]() Edytowane przez misiok Czas edycji: 2010-12-19 o 13:46 |
|
|
|
#2967 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' Będę rozkapryszona księżniczką w objęciach , nie idealnego, ale najbardziej kochanego chłopaka. ' ' dam ci wszystko! całe me serce i wszystkie pary butów. <333 ' ' obudziła się z niemym krzykiem w środku nocy. cała roztrzęsiona nie wiedziała co się dzieje. kolejny raz zasnęła w ubraniu, po wypiciu butelki taniego wina. nie zmywając wczorajszego makijażu, nie ściągając nawet szpilek.leżała drętwo na łóżku trzymając w ręku chusteczkę. to sen o nim, ją obudził. nie pamiętała szczegółów, ale zrozumiała jego przesłanie.dotarło do niej, że jeżeli nam czymś zależy, to trzeba o to walczyć.pomimo wszystko. pomimo przeciwności losu. zagryzła wargę i gwałtownie podnosząc się z łóżka, chwyciła za płaszcz, wybiegając z mieszkania.biegła w rozczochranych włosach, niedbałym makijażu zrobionym dzień wcześniej. biegnąc jak oszalała, targając swoją sukienkę. zobaczyła go na ich wspólnej ławce. siedział w świetle jednej z latarni. było widać,tylko jego twarz. podeszła delikatnie stąpając z nadzieją, że uda jej się wyrazić swoje uczucie. wyciągnęła do niego rękę, a on patrząc na nią z pogardą w oczach, wyszeptał : 'miłości nie można kazać czekać. spóźniłaś się' . ' ' Uzależnić się od czyjegoś " dobranoc" . ' ' Myślisz , że prawdopodobnie umrzesz , chociaż twoja nauczycielka biologii twierdzi , że fizjologiczną niemożliwością jest umrzeć z powodu złamanego serca . ' ' Śpij Julio . Romeo nie istnieje . ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel: tak piękne są te Twoje posty, że co chwilę wchodzę na wizaż, by sprawdzić czy czegoś znowu nie napisałaś. bajkowe
latin: biorę wszystkoo ZakreconaNaMaxa: ja przeczytałam i warto było bo pięknie napisane ![]() "Przeszłość wróciła zbyt szybko,a przyszłość jakoś się do mnie nie spieszyła"
Gdybym za każdego faceta takiego jak ty dostawała 5 groszy, to miałabym 5 groszy Sama pośród czterech ścian, zakuta w kajdany zbieżności "Chodź pogadamy na każdy temat, gdzie punkt widzenia się od lokalizacji zmienia" Czy kochać to to samo co tęsknić? Gdy zadzonię do Ciebie o 3 rano, odbierzesz żeby ze mną porozmawiać?
|
#2969 |
|
Raczkowanie
|
your blue eyes naiwnie__ dziękuje wam ! ;*
Modlę się żebym ręki, którą teraz mogę trzymać już nigdy nie musiała
puszczać. |
|
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
Czas rozpocząć okres pt."How survive in Christmas." </3
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

;*