![]() |
#2701 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXI
brzoskwiniowy? łososiowy/śledziowy?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
grozi wypollizowaniem
|
cos taki mniej wiecej:
http://www.duluxtrade.co.za/servlet/...lush_rambler_2 własciwie to cos pomiedzy tamtym a tym: http://www.duluxtrade.co.za/servlet/...ame=10yr_22206 taki rózowo brązowy....troche zamkowy (tak mi sie kojarzy)
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-18 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
ja najpierw oglądam gotowe przedpokoje w guglu - na próbnikach farby cięzko mi to sobie wyobrazić
blizej maliny i chilli - nie tak ciemny jak wino nie tak jasny jak malina no i nie tak pomarańczowy jak w piekle u koleżanki córki - chyba wiem o czym mówisz - był czas i trynd na taki Mexyk czyli będzie letko znaleźć ![]() to jest całkiem całkeim ale w realu leci w róż chyba no ale... http://www.tikkurila.pl/files/462/textsize/ISOKUVA.jpg Pin jasne odpadają - nie kcem jasnych - bo ja jasnych nie fidzem i jets jakby bez koloru ![]() a to tylko kolor, sie znudzi sie przemaluje kiedyś |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwszy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
![]() ale nie Cytat:
to co się Red podobuje najbardziej kurde na niebieskosci to za mało nowoczesne wnętrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnego wieczora przyśniło jej się, że dwie znajome i córeczka jednej z nich jadą samochodem na wycieczkę, mają wypadek, potem zobaczyła scenę- dwa ciała przykryte folią i dziewczynka biegająca, oszalała ze strachu. Zadzwoniła do nich, ale żadne nie chciała wierzyć, mimo, że miały następnego dnia jechać we trzy na wycieczkę... Więc Ania całą noc medytowała, czy jak to tam się zwie, żeby tym przyjaciółkom się nic nie stało... tymczasem one miały wypadek i nic się im nie stało, ale dziewczynka połamała nogi- za nią Ania nie "odczyniała" ![]() Kiedyś malowałyśmy razem w pokoju, było bardzo głośno i wesoło, słuchałyśmy Jerry Lee Lewisa, a Ania mówi "zaraz nie będzie prądu". Jeszcze nie ucichły jej słowa, jak zapadła cisza i ciemno się zrobiło. Do tego genialnie maluje ![]() Cytat:
![]() A z pierścionka rezygnuję- obawiam się, że zmniejszenie o ponad 3 rozmiary byłoby może i możliwe, ale bardzo drogie (w stos. do kosztu pierść. ) i nie u każdego Cytat:
![]() Mnie też, ale się nie daję ![]() Weź zrób se ten kryształ na tackach ![]()
![]() |
#2708 | ||
Zakorzenienie
|
![]() też sie dziwię ![]() ale masz z tą teściową... ![]() Cytat:
![]() najbardziej mnie ta złota Brava tu szokuje, bo to niezbyt popularne połączenie marki i koloru, chyba ![]() Cytat:
![]() ![]() Oglądałam dziś "To właśnie miłość" po raz 10 chyba ![]() ![]() Musze iść spać bo rano wstaję Kolorowych ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze: jesien jarząbinowa Nobiles? słodka papryka śnieżki?
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
no jak już jestem w tej palecie tego Duluxa - którego nie lubimy ale damy szansę
wchodzę w palete Redsów ![]() i co oznaczają te skróty an dole RR5 i RR6 juz czaję rich reds i intensywność ale sherlock so nei :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 | ||
Zakorzenienie
|
znam - ale kolory śnieżki wychodzom tandetnawe - nie wszystkie pewnie ale się obada
Cytat:
Cytat:
i tak ten odcień w tej marce ciarki miałam ale odsuwam to wolę się nakręcać tfórczoscią ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
I dobrze! Już w przedszkolu wystraszałam opowieściami z dreszczykiem, Małpia Łapka to mój popisowy numer
![]()
#2714 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
lubieu takie opowiesci ![]() Cytat:
taaa...zrobie se te kryształy...z masy papierowej ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- wiecie co..ten moj chłop+pomocnik to nienormalne są-robią codziennie od 10rano do 2 w nocy....
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
A ja wtenczas pójdę do wyra...
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
pani pisze ze malowała "włoskim espresso" dekorala i mówi ze wygląda live jak zmiksowane maliny - jako mat i jednolicie zbyt płasko ale do maziajów we'll see
http://images43.fotosik.pl/75/04457e18d89ba5e7med.jpg ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
![]() nie no to standard jest - robi się do oporu coby nie babrać sie z tym tygodniami - to dobra metoda zwłaszcza ze weekend wykorzystali a piwo przy tym pijo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Nie ogarne was
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ładny kolor ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2720 |
grozi wypollizowaniem
|
czaderski lamp:
http://www.modernform.pl/Oswietlenie...aly-p2682.html ![]()
#2721 |
Zakorzenienie
|
tera ja dedłąm
ale Polly po incydencie ves we windzie zaprawdę ja widzem cie jak biegasz z torbą pełną flaszek OIki po co lepsiejszych hotelach Wawy w poszukiwaniu "inspiracji" i tak co hotel to psik abażur chyba jest zakręcony ![]() w jadalni chyba se zrobię klosz ze sztućców - po tej kuchennej lampie z wazami boziu że tak łatwo mogłam zarobić tyle kasy to nie - nie wpadłam na to zeby to postawic jedno na drugie - mówie o kryształach tu - tylko dałam dziadkowi i króliki piły wodę z tych kryształów a wazony rozdałam ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-19 o 00:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
zamiast spac oglądam lampy, abażury
![]() przez Polly
![]() |
#2723 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jakie 3 patyki? lamp z wazonami kosztował 21 patykooow ![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- a ja solniczki oglądam ![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- o proszeu ; http://www.crazyshop.pl/prod_10653_S...BOY__GIRL.html ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- http://www.koziol-design.pl/451,87/s...zka-koziol-s-p ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- kurde-kupilabym diobla i janiola ![]()
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
bendom mi się śniły kandelabry, kinkiety i żyrandole
![]() dobranoc i kolorowych ![]()
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
i nawzajem dobrej
![]() mie się mogom śnić oby |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
To i ja - dobranoc
![]() Mam nadzieję, że przyśni mi się coś innego, niż lampa
#2728 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Pierwszy ![]() Wstalem rzucilem kilka wuji i jade na uczelnie ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Wczoraj miałam dzień przyjemnego nicnierobienia to dziś dla odmiany coś porobię, wstałam o 7.30 ![]() Obejrzałam sobie "Dziewczyny do wzięcia" - nie rozumiem jak ten film może śmieszyć, mnie za każdym razem raczej smuci.. Cytat:
![]() ![]() ![]() i tak trzymaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i co żrom? ![]() ![]() Cytat:
![]() wzoru potrzebuję, parę tyś by się przydało ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |||||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- ![]() a skąd ta druga pipka? ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() a to mam podobne, ino całe zielone i kupione za 10 zylts chłe ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-19 o 08:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.