Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-18, 20:00   #3271
Ewelqa1985
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

my bylismy w 23 tc i tez juz wszytsko bylo fajnie widac to nie byl juz ludzik tylko czlowiek nosek ,oczka ,usteczka ,policzki nozki cudenko
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 20:24   #3272
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Ego tak zrobię i może uda mi się łyknąć trochę świeżego powietrza
Laseczka ale Ci się trafiło za 12zł, pochwal się i zrób zdjęcie
zrobię jutro

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
laseczka to chyba mamy te same kocyki bo ja tez mam 2 z carefoura za 11,99 i jeden grubszy za 19,99
nie -my płaciliśmy chyba równe 12 zł ale zrobię fotki jutro to zobaczysz.

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny
my też dziś wybraliśmy się na zakupy: dla dzidzi z H&M kilka rzeczy - faktycznie przeceny super - normalnie wszystko bym stamtąd chciała

No i w rossmannie skusiłam się na te podkłady w misie o których pisały dziewczyny za 13 zł. przydadzą się

a po południu mąż mył okna jest kochany i zawiesił firanki i mamy już na święta porobione ale się cieszę...

A co do kocyków to też za 12 zł są w selgrosie oczywiście zaliczyłam zakup....
nawet nie pamiętam kiedy ostatnio coś sobie kupiłam, ale wcale się tym nie martwię. przyjemność sprawiają mi zakupy dla dziecka
a zrobisz zdjęcie - tez mam kartę selgros wiec jestem ciekawa jakie sa te kocyki

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Witajcie,

trochę nas nie było, ale ciągle jest zawrotne tempo i nie mogę znaleźć czasu na forum.
Jutro pierwszy wolny dzien, ale zaplanowalismy juz zakupy, bo dzis jak sama bylam w Galerii było tyle ludzi, że zamkneli wjazdy na parking Więc kupiłam tylko w h&m dla malego rzeczy. Rampersy dwie pary za 30 zl, i switne ogrodniczki sztruksowe rozpinane w kroku za 10 zl z 40. W sumie mało rzeczy przecenionych fajnych, a obiecalam sobie, że kupię tylko przecenione, więc wyszłam z trzema
Ostatnio też kupiłam małemu taki zestawik http://allegro.pl/j50-otto-sliczny-5...361026140.html
Więc ogólnie zaczynamy szaleć ciuszkowo.

Ciągle nie wiem co zrobić ze szkołą rodzenia, iść czy nie iść... pewnie rozmawiałyście o tym, ale nie dam rady nadrobić.

W poniedziałek idziemy na to echo serca, staram się nie martwić choć z drugiej strony niepokoi mnie, że moja gin mnie pokierowała na to badanie. Trudno bynajmniej zobaczę małego w 3d, choć na początku 23 tyg. maluchy chyba nie wyglądają najpiękniej

Milena
staraj się myśleć pozytywnie, poniedziałek jak piszą dziewczyny - już zaraz i będziesz wiedziała na czym stoicie, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Patrycja teraz jest strasznie ślisko i strasznie niebezpiecznie, najgorsze są schody gdzie jest sam lód dobrze, że poleciałaś na pupę, z maluszkiem na pewno wszystko dobrze.

Poklikałam w Wasze aniołki, choć nie znam akcji i nie wiem o co chodzi

I przy okazji obiecuję, że będę się bardziej udzielać i wrócę do swojej wcześniejszej aktywności. Bo wy tu nie długo zaczniecie rodzić Widzę, że niektórzy już po 30 tygodniu
Czas leci za szybko
śliczne ciuszki
no właśnie czas tak szybko leci że dopiero co odkryłam ze jestem w ciąży a tu już 24tc jutro ....

Cytat:
Napisane przez Milena87 Pokaż wiadomość
ja robiłam w gabinecie dr Puacza ale robiła mi pani dr Skotlarczyk - cena 250 zł
aha
Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Byłam tez w Carrefour ale szybko uciekłam ludzi masa, nie było przecenionych ciuszków, a do kocyków nie dotarłam
Fajne te kocyki?

Oprócz kocyka zastanawiam się nad takim otulaczem, ładne są tylko czy nie szkoda kasy na taki niby rozek, kocyk?

http://allegro.pl/sterntaler-otulacz...358044628.html
mi by było szkoda kasy... ale to kwestia indywidualna .
fajne a jak za ta cenę to się opłaca. co prawda za gruby nie jest ale na lato akurat szczególnie że to mój 1 kocyk
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 20:29   #3273
Milena87
Raczkowanie

Cytat:
milena nie martw się - ja byłam teraz na wizycie u gina i spotkałam taką babkę w ciązy co opowiadała że na I prenatalnych babka nagadała jej samych negatywnych rzeczy - przede wszystkim że dziecko ma coś z pęcherzem chyba i w ogóle wszystko na nie. to oni załamani prosto po tych badaniach pojechali do naszego lekarza, on poprzeglądał te wyniki i powiedział że spokojnie, nic nie jest przesądzone, że wszystko może się zmienić. i w sumie w przeciągu 2 godzin dostali zupełnie odmienne opinie. na II badaniach prenatalnych okazało się że wszystko jest ok także idź do swojego lekarza i okaże się co i jak.
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
Milena szczerze to radziłabym ci poczekać na opinie lekarza bo może nie jest tak źle a ty się biedactwo przez to denerwujesz
i absolutnie nie czytaj tego co piszą na necie bo niepotrzebnie będziesz odchodzić od zmysłów.

dziękuje kochane staram sie pozytywnie myśleć ale czasem nie idzie. mój gin ma taki sobie sprzęt, nie ma 4d ale mam nadzieje ze chociaz powie mi co to wszystko może oznaczać a nie tylko rzuci hasłem jak tamta lekarka
Stary 2010-12-18, 20:37   #3274
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena87 Pokaż wiadomość
dziękuje kochane staram sie pozytywnie myśleć ale czasem nie idzie. mój gin ma taki sobie sprzęt, nie ma 4d ale mam nadzieje ze chociaz powie mi co to wszystko może oznaczać a nie tylko rzuci hasłem jak tamta lekarka
gin powinien cię uspokoić i ci wszystko wyjaśnić
gdyby tego nie zrobił to ja bym poszła jeszcze gdzieś się upewnić, że wszystko jest ok
Stary 2010-12-18, 20:43   #3275
iweczka
Zakorzenienie

dziewczynki, dostałam zaproszenie na NK od Anety C. podpowiedzcie mi która to z Was, bo ja dawno zaginęłam z tymi nickami z wizaz i z nk....... :-/
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 20:44   #3276
Montii
Zakorzenienie

ja też już nie wiem kto jeeest ktoooo ;/

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 20:51   #3277
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
dziewczynki, dostałam zaproszenie na NK od Anety C. podpowiedzcie mi która to z Was, bo ja dawno zaginęłam z tymi nickami z wizaz i z nk....... :-/
Na liście nie ma żadnej dziewczyny o imieniu Aneta więc nie wiem

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 21:09   #3278
Ewelqa1985
Zadomowienie

u nas snieg pada znow a dzis rano bylo -23 stopnie mieszkamy na otwartej przestrzen bez drzew na razie itd.

milena 87 gin ci na pewno objasni o coc hodzilo tej lekarce a jak nie to podejdz do innego musi cie uspokoic jakis fachowiec a stres nie jest dla ciebie wskazany poki co

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2010-12-18 o 21:11
Stary 2010-12-18, 21:19   #3279
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
no,jakby niemogła poczekać trochęSłuchaj a jak Ty się odważyłas rodzić w domuPotem jedziecie do szpitala na badania czy jak?

trochę nie chce mi sie teraz rozwijac na ten temat- w skrócie- nie jedzie sie ze zdrowym dzieckiem do szpitala, nie ma takiej potrzeby, tylko zamawia neonatologa do domu ( teraz tak chcemy zrobić), a jak sie chce przyoszczędzic, to mozna podjechac do przychodni i tam pokazac dziecko pediatrze, ale to dopiero na drugi dzień, chyba, ze sie rodziło np. rano, to mozna na popołudnie zamówić... to wszystko zalezy w jakiej miejscowości mieszkasz... no i trzeba sie zorientowac gdzie mozna dziecko zaszczepic, bo nie wszystkie przychodnie sa w stanie od razu miec szczepionke

generalnie tu jest link do forum o porodach domowych, juz kiedyś go podawałam, jak cie ciekawi jak to jest, to przejrzyj sobie to forum

http://forum.gazeta.pl/forum/f,45447,porod_domowy.html

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Witam kochane
Dzisiaj mam dzień pełen przygód i to niefajnych niestety
Rano przed wejściem do szkoły wyrżnęłam orła na szczęście upadłam na łokieć i pupę. Boli do tej pory. Jakiś chłopak mnie pozbierał. Wystraszyłam się czy z dzidziusiem wszystko dobrze Uważam jak chodzę ale wejście do szkoły jest wyłożone płytkami, na których jak się okazało jest lód. Szkoła powinna zadbać o to żeby to było posypane piaskiem jak im się już płytek zachciało kłaść Ciśnienie mi strasznie podskoczyło a co gorsza zajęcia miałam w bardzo małej i dusznej sali i po dwóch godzinach musiałam dzwonić po tż żeby mnie zabrał do domu bo mi się tam słabo zrobiło. Pojechałam do domu ale musiałam jeszcze wrócić na godzinę bo miałam ważne zajęcia i znowu było to samo było mi słabo i robiło mi się ciemno przed oczami, ledwo co wytrzymałam. Najgorsze jest to, że jutro znowu mam w tej sali zajęcia

Poklikam zaraz wasze aniołki bo dzisiaj nie klikałam nic
Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
doczytalam was u nas malowanie na dole wiatrolap i korytarz na kolor kakao( z Dekoral Ewa Minge ale zapomnialam wlasciwej nazwy ) i nie mialam czasu na wizaz rano sniadanko dla tż i wujka potem sprzatanie obiadek potem mnie zmoglo spanie zanim zdazylam sie zorienotwac teraz po kolacji mam chwilke

milena87 nie martw sie na zapas badz dobrej mysli na pewno jest ok
laseczka to chyba mamy te same kocyki bo ja tez mam 2 z carefoura za 11,99 i jeden grubszy za 19,99

nadal tylek mnie boli po upadku wczorajszym patrycja_22 rozumiem twoje wkurzenie i na dodatek ten stres o dzidzie ja czekalam cierpliwie ze 2 h az zaczela sie ruszac itd. odetchnelam z ulga
meczy mnie kaszel syropek srednio pomaga wrrr... jak stary gruzlik i katar

dziewczyny, a nie pojechałyście nigdzie skontorlowac swój stan? po takim wywaleniu sie na tyłek powinno sie pojechac na wszelki wypadek na IP zeby zrobili usg i ktg...
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 21:33   #3280
megi2015
Zadomowienie

Laseczka postaram się zrobić zdjęcie ale telefonem, bo w aparacie wysiadły baterie
Stary 2010-12-18, 21:35   #3281
patrycja_22
Rozeznanie

niutka ja nie pojechałam bo czułam normalne ruchy dziecka takie jak zawsze no i czuję się dobrze. Sama już nie wiem może mogłam jechać na IP ale nie chcę się zamartwiać i mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Maluch wariuje jak zawsze wieczorami

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-18, 23:06   #3282
Jok3r
Zadomowienie

[QUOTE=iweczka;23856361]współczuje!!! rozumiem Cie doskonale. Najgorzej, właśnie jak grzeją do oporu a jak ktoś otworzy okno, żeby wpadlo trochę świeżego powietrza to zaraz polowie zimno, ale nie lepiej udusić się..........znam to
ale tak jak pisała ego usiądź przy oknie-będziesz "operatorem"

ja szaleje ale ze szmatą w ręku........

Cytat:
Hey dziewczyny
my też dziś wybraliśmy się na zakupy: dla dzidzi z H&M kilka rzeczy - faktycznie przeceny super - normalnie wszystko bym stamtąd chciała

No i w rossmannie skusiłam się na te podkłady w misie o których pisały dziewczyny za 13 zł. przydadzą się

ooooooo a jakie podkłady??? ja u siebie w rossmanie nie widziałam takich.
Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Eirene a ja myslalam ze w 23 tyg. sa takie chudziny i same kostki sama jestem ciekawa.
Gdyby nie to ze echo najlepiej robic do 24 tyg. poszlabym na 3 d kolo 26 tygodnia.
Marsylia, a dlaczego masz skierowanie na echo serca ? I nie nastawiaj sie raczej na ogladanie malucha, bo ja na tych echu w zasadzie co jakis czas tylko widzialam noge, lub reke, bo lekarz skupial sie tylko na sercu, wiec mozesz spokojnie pozniej sobie isc na 3d no chyba, ze masz wszystko w jednym.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 23:52   #3283
Ewelqa1985
Zadomowienie

dziewczyny, a nie pojechałyście nigdzie skontorlowac swój stan? po takim wywaleniu sie na tyłek powinno sie pojechac na wszelki wypadek na IP zeby zrobili usg i ktg... [/QUOTE]

wiesz co ja zaraz po upadku pojechalam na badania i z mysla ze pojade do lekarza ale mala zaczela sie wiercic kopac i wogole mega ilosc kopniec przez caly dzien i nigdzie juz nie pojechalam

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

dobrej nocki i milej niedzieli wam zycze

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

jak bylam w zeszlym tyg na IP to polozna powiedziala ze 27tc to nie uda sie KTG ze powyzej 30 tc dopiero wiec nie wiem czy by teraz zrobili
Stary 2010-12-18, 23:54   #3284
niutka1
Wtajemniczenie

aha, byłam dziś u gin. ważę 76 kg ( czyli przytyłam 11 kg ) , czyli przystopowało z waga ostatnio,
niestety moja morfologia zaczęła byc kiepska, spadła mi hemoglobina ( ale to u mnie normalne w okolicach 7 msca, w poprzednich tez tak miałam) , musze zacząc brać Tardyferon, no i lekarce nie spodobała sie moja wydzielina, ale nie mam innych objawów, niemniej jednak dostałam receptę na globulki, no to tyle z uroczych nowości
kazała mi brac nospe w razie bólów podbrzusza...
Tętno maluszka ok, a w piątek przy okazji innego badania usg pani doktor mi podejrzała przez chwilę dzidziusia i malutka była głowa w dół
Zapisałam sie na usg małej tuż przed sylwestrem..., bo teraz własnie powinno byc usg 28-32 TC, a kolejne dopiero będzie w okolicach 36 TC
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 07:42   #3285
wanilia83
Zadomowienie

dzień dobry kochane w ten mroźny dzionek

czyżbyście wszystkie jeszcze spały

ja już po śniadaniu i deserze sernik + kapuczino

i teraz nie wiem co mam robić

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-19, 07:43   #3286
ego_ego
Wtajemniczenie

ja już dawno nie spię
i też już jestem po kawce i dwóch kawałkach piernika
czekam aż mąż wstanie, później jedziemy na zakupy i obiad, a póżniej na imieniny kumpla
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 07:57   #3287
n.ik.a
Zadomowienie

niutka1 u mnie ta morfologia, którą robili w szpitalu też kiepska i dostałam właśnie ten lek co ty tzn. jest to żelazo, które mam brac i powtórzyć badanie jeszcze przed świętami

ego_ego ja też już nie śpię. po tym szpitalu stałam się rannym ptaszkiem, za to w ciągu dnia bym spała i spała

wkurzyłam się wczoraj, bo mąż kupił mi wagę łazienkową i franca ma coś z wyświetlaczem, bo cyferki takie przerywane...i jak zejdę to wychodzi errorchyba, że ja tyle ważę że waga tego nie ogarnia
ale tak poważnie trzeba będzie jechać ją wymienić i to chyba jak najszybciej

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 08:14   #3288
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Laseczka postaram się zrobić zdjęcie ale telefonem, bo w aparacie wysiadły baterie

to tak ja mi już dawno wysiadły mi baterie w aparacie -muszę kupić nowe akumulatorki i ładowarkę i dlatego tez wszystkie fotki robię telefonem

ja też już nie śpię. ale dopiero będę robić śniadanie
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 08:16   #3289
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
niutka1 u mnie ta morfologia, którą robili w szpitalu też kiepska i dostałam właśnie ten lek co ty tzn. jest to żelazo, które mam brac i powtórzyć badanie jeszcze przed świętami

ego_ego ja też już nie śpię. po tym szpitalu stałam się rannym ptaszkiem, za to w ciągu dnia bym spała i spała

wkurzyłam się wczoraj, bo mąż kupił mi wagę łazienkową i franca ma coś z wyświetlaczem, bo cyferki takie przerywane...i jak zejdę to wychodzi errorchyba, że ja tyle ważę że waga tego nie ogarnia
ale tak poważnie trzeba będzie jechać ją wymienić i to chyba jak najszybciej
witam!!!
ja obudziałam się po 7, ale jeszcze sobie poleżakowałam
teraz jestem po śniadanku, a potem jedziemy na zakupy i obejrzeć wózeczki (jeżeli mój szanowny małzonek oderwie się od swojej pracy przy kompie....)
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-19, 08:19   #3290
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

cześć piękne.Ja od wczoraj jakaś pijana chodzęKręci mi się w głowie.Miałyśmy jechać z Zosia na zakupy i nie pojechałyśmy.Dzisiaj może wyrwę się z domu.Buziaczki

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 08:24   #3291
wanilia83
Zadomowienie

kamapsiula to może nie wsiadaj do samochodu jak ci się tak w głowie kręci

Stary 2010-12-19, 08:42   #3292
n.ik.a
Zadomowienie

kampasiula kochana zmierz sobie ciśnienie może masz za niskie a przy zawrotach głowy to lepiej siedź w domku

dziewczyny, które kupowały te poduszki - rożki 3 w 1, może polecicie mi która jest dobra i u którego sprzedawcy zamawiać

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 08:51   #3293
Montii
Zakorzenienie

n.ik.a ja zaraz zerknę u kogo kupowałam, ale zerknij na te najczęściej kupowane/największa liczba ofert i komentarze sprzedawcy.

Kurde dobija mnie ten konkurs aniołkowy
przez noc ktoś mi programem nabijał głosy tak żebym wypadła z rankingu i udało się teraz niby wrocilam no ale co za małpa... podkładać sobie świnie za jakieś nagrody..to miała być zabawa a robi się wyścig szczurów o golarkę czy podkład ;/ wstyd....

[LEFT]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-19, 08:56   #3294
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

No włąsnie dlatego wczoraj nigdzie nie pojechałyśmy.Wzięłam się za porządkiUkładałyśmy z Zosią zdjęcia do alumów,bo miałyśmy straszne zaległościzeszło prawie do 23.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

i teraz nie wiem co mam robić
zapraszam do mnie na kolacjęze śląska na pomorze akurat na wieczór dojedziesz

Stary 2010-12-19, 09:01   #3295
Montii
Zakorzenienie

ostatnio w wiadomosciach gosciu mowil ze z gda do kato 24 h jechal

[LEFT]
Stary 2010-12-19, 09:06   #3296
gosiawolna
Rozeznanie

witam.. nie musze czekac do wtorku zeby sie dowiedziec co ze mna sie dzieje.. wczoraj wieczorem mialam bole i wnocy pojechalam na izbe przyjec.. tam dowiedzialam sie ze szyjka zamknieta i ma 30 mm a nie 20 tak jak tamta powiedziala. ta mi zobaczyla usg a tamta tylko palcem. kazali isc do domu, przepisala nospe forte 2 razy dziennie , ispotin o fenoterol 3x1 i za 7 do 10 dni mam do swojego lekarza isc, no i oczywiscie lezec, nie dzwigac. na wypisie pisze " porod przedwczesny zagrazajacy".
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 09:15   #3297
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
No włąsnie dlatego wczoraj nigdzie nie pojechałyśmy.Wzięłam się za porządkiUkładałyśmy z Zosią zdjęcia do alumów,bo miałyśmy straszne zaległościzeszło prawie do 23.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

zapraszam do mnie na kolacjęze śląska na pomorze akurat na wieczór dojedziesz
Cytat:
ostatnio w wiadomosciach gosciu mowil ze z gda do kato 24 h jechal
to już się lepiej zacznę zbierać może trafie na jutrzejszą

Stary 2010-12-19, 09:35   #3298
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Czesc dziewczynki
Ja od wczoraj nie w humorze poklocilam sie z Tż i nie mam na nic ochoty ani sily

Milena trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku i nie zamartwiaj sie na zapas i nie czytaj nic w necie bo od tego zwariowac mozna !!!!Wiem cos o tym !!!!Mam niedoczynnosc tarczycy-hashimoto i co w necie na ten temat wypisuja tzn o tym jak wplywa na ciaze to po prostu brak slow!!!![/CO
LOR]
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 09:41   #3299
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
w. tam dowiedzialam sie ze szyjka zamknieta i ma 30 mm a nie 20 tak jak tamta powiedziala. ta mi zobaczyla usg a tamta tylko palcem. kazali isc do domu, przepisala nospe forte 2 razy dziennie , ispotin o fenoterol 3x1 i za 7 do 10 dni mam do swojego lekarza isc, no i oczywiscie lezec, nie dzwigac. na wypisie pisze " porod przedwczesny zagrazajacy".
Ja mam podobną sytuacjęJak mam mocne skurcze tabletki i do wyra leżeć.W pierwszej ciąży miałąm zakłądany szew na szyjkę,bo zrobiło się rozwarcie więc teraz wolę uważać teraz.W styczniu miałam jechać do rodziców na podlasie i chyba sobie odpuszczę.

Stary 2010-12-19, 09:46   #3300
iizabelaa
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny,
ja dopiero poranną kawke piję

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Kurde dobija mnie ten konkurs aniołkowy
przez noc ktoś mi programem nabijał głosy tak żebym wypadła z rankingu i udało się teraz niby wrocilam no ale co za małpa... podkładać sobie świnie za jakieś nagrody..to miała być zabawa a robi się wyścig szczurów o golarkę czy podkład ;/ wstyd....
to takie rzeczy można robić ...
i komuś się chce ...

jak dzisiaj się chce kliknąć w mojego aniołka, to pisze, ze głos dodany do kolejki moderator czy coś,
głupi ten konkurs jak but jest

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości