|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "walczymy o nasze marzenia..." część 2
Paulinko
fajny prezent na święta niech się dobrze jeździ test zrobię.. ale może jutro. Jakoś tak boję się jescze
|
|
#4502 |
|
Wtajemniczenie
|
haniu wierze ze sie udalo ,a brzuch mnie tez bolal jak na @ a jednak nie przyszla
jeszcze dzien przed zrobieniem testu bylam pewna ze rano obudze sie z @![]() dlatego trzymam kciuki !My dzis zaczelismy 12 tc... ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- a test zrob jutro!nie trzymaj nas w niepewnosci
|
#4503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się w 100%! Cytat:
Ja mam normalne objawy psm... Bardzo nasilone... |
||
|
|
|
#4504 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Dania, gratuluję z całego serca Za całą resztę trzymam kciuki ![]() Egwene, sto lat i spełnienia tego najważniejszego marzenia Paulinko, proszę o zmianę terminu @ na 16.12.2010, cykl 25 ![]() ...dziewczynki, ja już nie mam siły ...ja się chyba poddaję
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
cherubinko
|
|
|
|
#4506 |
|
Wtajemniczenie
|
cherubinko ulozy sie to wszystko...moze trzeba jeszcze troszke czasu
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawusią
Ja dziś idę poszaleć Cytat:
Kochana nie poddawaj się, zawsze jak @ przylezie to humor siada ale minie pare dni i nabierzesz nowej nadziei i siły do walki Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczek; kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10 DAnia - (Ania, 33 lata,dolnośląskie)cykl 11(19), last @ 07,11 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 17, last @ 11,11 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 20, last @ 11,11 Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 21, last @ 17,11 xhankax(Hania,28lat,Śląsk) cykl 56, last @ 17,11 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 23, last @19,11 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 7, last @ 8,12 Egwene6 - (Dorota, 32lata, Lublin) cykl 15, last @ 08,12 Mezaga(Agnieszka, 28 lat, Gorlice) cykl 37, last @ 12,12 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 25, last @ 16,12 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 13 zafasolkowanych: Sanderinka - ( Sandra, 20 lat, mazowieckie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p - 30 grudnia 2010) Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p - 7 styczeń 2011) Achaia - ( Dorota, 29 lat , Łódź ) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p - 08 styczeń 2011) Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na disco lecę tak się cieszę z tego autka i energia mnie roznosi to idę ją wytańczyć Autko super, ja jeszcze nie jeździłam bo nie mam kiedy ale mąż już wczoraj przetestował ![]() Kochana jak tam Izunia sie sprawuje? Mam nadzieję, że już zdrowa |
|
|
|
|
#4510 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny pomocy!!! zmiotlo mnie straszna grype-przeziebienie zlapalam probuje sie kurowac maz pojechal juz po miod i cytrynke
moze znacie jakies sposoby zeby nie narazic dzieciatka? boje sie....
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bijcie poczekam dla pewności do poniedziałku. Nie wiem po co się tak katuję, dzisiaj nawet niewiele spałam, bo ciągle myślałam. Nie mam nawet testu kupionego, a tu gdzie mieszkam nie ma apteki. Więc wyskoczę po niego w poniedziałek z samego rana, jak jeszcze będzie po co. Na razie nadzieja jest. Cherubinko, zbieraj siły na dalszą walkę
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu to mocne
![]() a objawy jakieś masz?? Malinko ja Ci niestety nie poradzę, bo nie wiem, mamusie prędzej a może zadzwoń do lekarza to Ci powike co można a co nie ![]() Zdróweczka życzę |
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mallinko, możesz zadzwonić do swojego lekarza? Zdrówka kochana.
|
|
|
#4514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie daję jej już tego Nasivinu bo to bez sensu - to są krople na katar a moja kataru nie ma. Odsysam tą wydzielinkę, nawilżam nosek, kładę mokre ręczniki na kaloryfer i czekam aż z tego wyrośnie ![]() a ty kiedy masz zamiar testować autko??? Cytat:
Oprócz tego miodek, cytrynka, cebulka, czosnek, herbatka malinowa, rutinoscorbin i wit C. Cytat:
![]() za to będziemy trzymać
|
|||
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
to mogą być też objawy na fasolkę
![]() Kotuś no ktoś musi ze mną jechać a teraz taki kocioł przed świętami i każdy różnie pracuje, że ciężko się zgrać... myślę, że w przyszłym tygodniu jakoś się uda chociaż na chwilkę tak mnie już korci narazie go tylko oglądam przez okno i podziwiam Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-12-18 o 17:19 |
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja dzis zaspana...ale to nic Haniu trzymam kciuki mnie brzuch pokłuwał od czasu do czasu, i okazało sie,że się udawało... aż o mało raz się w sklepie nie przewróciłam..
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny ja się zwijam do domciu
Jeszcze po drodze się przejdę, może coś mężowi kupię pod choinkę ![]() Miłego weekendu, buziaki
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba nie wytrzymała i chociaż po parkingu poszła sobie pojeździć
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- udanej zabawy na disco ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- hehe śpij kochana póki mozesz
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale głowa do góry bez zbędnych lekarstw przeziębienie i tak przechodzi jak się okazuje ![]() Mój gin pozwolił mi na: wapno z wit. C Rutinoscorbin lub Cerutin do ssania Septolete maść majerankową na zatkany nos i na gorączkę to Paracetamol
|
|
#4520 |
|
Raczkowanie
|
cześć Dziewczynki
czytam Was cały czas ale nie piszę za bardzo bo mam jakiś posmutniały humorek w poniedziałek idę do ginki z wynikami zobaczymy co powie ale pewnie da jakieś tabsy na prolaktyne i każe zawiesić staranka ![]() ant-TG wyszły też dośc wysokie bo 4.02 nawet nie wiem co to oznacza nie czytam bo się ciągle dołuje, nie chce mi się świąt.. wszytkim w około się udaje...Przepraszam, że te moje żale ale nie mam komu się wygadać na Was zawsze można liczyć!! ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- xhankax 3mam mocno kciuki mam nadzieję, że Ci się udało!! ![]() |
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu mielibyście zawiesić starania?
U mnie wkoło wszyscy też zachodzą w ciążę. I co z tego? Tak jest było i będzie. Nie ma sensu zwracać uwagi na innych tyko skupić się na sobie. Tak czytam wątki i wszędzie piszą dziewczyny, że nienawidza świąt, że tyle nadziei było i wszystko przepadło, że żyć się odechciewa i że cudów nie ma i tak dalej. Jasne że nie ma ale co z tego? A co jest takiego w tych Świętach, że nagle przestały być fajne? Wszędzie tylko smutek i depresja. Więcej życia dziewczyny. Trzymać się kupy bo inaczej będzie z Wami coraz gorzej.
|
|
#4522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to chwilowe i szybko przejdzie. napisałam o zawieszeniu staranek bo pewnie dostane jakieś tabletki przy których nie można się starć do czasu aż się wszystko unormuje... ale to moje wymysły ech chyba za bardzo się zaczęłam nad sobą użalać |
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co zakładać złego scenariusza![]() Użalanie się nad sobą nie jest dobre. Dokładnie tak jak napisałaś. Ciesz się tym co masz bo mogłaś mieć o wiele gorzej. My mamy mężów, narzeczonych z którymi możemy dzielić się radościami i smutkami. Nie jesteśmy same i o tym musimy pamiętać. Świat nie kręci się tylko wokół nas.
|
|
|
#4524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie siedzę z farbą na głowie mam nadzieję, że jak się zobaczę to się nie wystraszę hehe
|
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa nie załamuj się kochana
|
|
|
|
#4526 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Paulinko a jakie autko dostalaś? Dopiero teraz doczytałam... Gratki! A u mnie żadnych objawów czegokolwiek... Ale to dobrze, bo od jutra 3 dni będę miała ciężkie i muszę się na pracy skoncentrować.. A w czwartek i piątek w wirze świątecznym też nie będzie czasu na myślenie... nie ma tego złego...
|
|||||
|
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
Witam się niedzielnie
![]() Ja już na dobre opuściłam prackę i jestem na zwolnieniu od wtorku Ubeczałam się jakbym co najmniej na księżyc leciała i nigdy miała nie wrócić, ale jak tu nie płakac jak wszyscy Ci dobrze życzą a moje dzieciaczki przykeliły mi się do brzuszka i ja w bek i one w bek Także zamiast się cieszyć że już mam labe na całego ja z pracy wyszłam ubeczana My dziś zaczynamy 33 tydzień Przesyłam fluidki i trzymam kciukaski za testującą xhankax ![]()
|
#4528 | ||
|
Zadomowienie
|
kotek piekny ten Wasz łobuz.
enia porywam paulinko gratuluje kupna samochodzika, aby dobrze sie sprawował. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na roślinnym głodzie... Cośbym kupiła, ale jest tak zimnooo....
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, jak po smuteczkach i obawach Cherubinki i Alexy ja też dorzucę swoje trzy grosze Dostałam dziś @ w 23 dcPoza tym staram się pozostawać (mimo wszystko) w radosnym świątecznym nastroju, czego i Wam życzę
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

niech się dobrze jeździ 

Być może ze mnie już taki typ? 
I skonsultuj sięze swoim lekarzem-zawsze to nie zaszkodzi,a moze uspokoić.
Dasz radę!
a profesor 

Kochana nie poddawaj się, zawsze jak @ przylezie to humor siada ale minie pare dni i nabierzesz nowej nadziei i siły do walki
napiszcie co u was 

moze znacie jakies sposoby zeby nie narazic dzieciatka?