Scent Bar XXI - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-19, 15:33   #2761
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A przez Maje odpalam se rano/przed Wizazem brudne sierotki z wlosowego bloga na dobry poczatek dnia
A co mąż na to?

Oo właśnie to nie możesz na męża paczeć?

Pseprasam

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Tak samej to mi nie pozwala, ale jak mu dam parę aparacików USB to leżymy razem i oglądamy na zmianę Mio Mao oraz Jak dobrze wyglądać Nago (albo coś podobnego)
Mio Mao, Mio Mao, la la la la la
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 15:48   #2762
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Na siatę ma iść szpachla gipsowa ( u nas Dolina Nidy) nie gips budowlany ,potem na to gładź finiszowa,potem na całość grunt i farba. i kuniec
Skarbiątko ale grunt może rozmyc gładź lepiej zagruntowac białą rozcieńczoną farbą a potem malowac właściwą
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ufff, nadrobiłem!

Ale pisać sił nie mam
ja mam siłe pisac ale nadrabiac, to juz nie bardzo

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2010-12-19 o 16:01
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 15:50   #2763
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Vesenko ale miałaś zjazd windą, wszystkie zazdrościmy!
I jeszcze komplement od M., na pewno wyglądałaś

A swoją drogą M. na mnie sprawia wrażenie, jakby żadnej nie przepuścił, ale może się mylę

tzn. nie mój typ, ale w sumie....

Obejrzałam wczoraj Kalifornię do końca tym razem. Dla mnie 10/10

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 15:57   #2764
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Mio Mao, Mio Mao, la la la la la
O! Widzę, żeś swój człowiek
Jak Wojtek śpiewa coś, co wpada w ucho, a melodyjka nie może potem wyjść i dręczy (jakąś cholerną sambę albo arię operetkową "Kobiety po nogach całowały mnie zamszowych") to zawsze mu grożę, że zaśpiewam Mio Mao.
W ogóle te nasze nucenia są jak zaraźliwa choroba - ja kawałek rzucę w łazience, a W. kończy w kuchni (mamy dziurę, którą na Święta zawsze chcemy zamurować- na KAŻDE Święta )

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 16:11   #2765
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Obejrzałam wczoraj Kalifornię do końca tym razem. Dla mnie 10/10
Ja dziś w nocy, po powrocie z koncertu, obejrzałam Fatalne zauroczenie, bo myślałam, że to kolejny klasyk do nadrobienia, ale przypomniało mi się, że już to kiedyś widziałam w tv i to chyba nawet nie raz. Zakończenie strasznie sztampowe. Widziałam w necie jakieś alternatywne zakończenie i było dużo lepsze. Dziś wieczorem w planach Lolita. Właśnie, przychodzą Wam do głowy jakieś godne polecenia filmy z szufladki.. hm.. "magnetyczny thriller z lekkim zabarwieniem erotycznym"? Coś jak Nagi instynkt. Albo, pod względem magnetyzmu, 9,5 tygodnia?

A wczorajszy koncert bardzo klimatyczny Tylko 4 zespoły na raz to za dużo - na trzecim już ledwo stałam.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 16:16   #2766
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
nie

aaa.to ja jusz nic nie fiem , my mamy jednom gładz cekol costam....
na gładz bedzie grunt, na to farba podkładowa (pisze na niej ze gruntujaca...to w sumie moze bez gruntu by sie obyło? ) i farb kolorowy....
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 16:29   #2767
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A co mąż na to?

Oo właśnie to nie możesz na męża paczeć?

Pseprasam
Nie jest dostatecznie brudny.

Co za nudny dzien!!! Obejrzalam do konca kreskowki () i zaraz umre z nudow. Albo wyjme ksiazki zapakowane na prezent dla mnie, przeczytam i wetkne z powrotem.
Albo ide do TZta, niech strace.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 16:29   #2768
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
A wczorajszy koncert bardzo klimatyczny Tylko 4 zespoły na raz to za dużo - na trzecim już ledwo stałam.
a co jeszcze gralo?
Cytat:
Nie jest dostatecznie brudny.
zapamiętamy Ci to i wypomnimy

Ja obejrzałam Ojca Chrzestnego 2 Wiem, że wczoraj było na tv4, ale nie miałam ochoty się z reklamami męczyć

A Kozobrody obciął brodę
(zły pomysł )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-12-19 o 16:31
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 16:42   #2769
Pin up girl
Zakorzenienie

Dobry

W sumie chyba pora się żegnać, bo nie wiem, czy jutro będę miała dostęp do kompa, a od wtorku bankowo nie będę miała, do 3 stycznia...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 16:47   #2770
Polly_
grozi wypollizowaniem

*******e remont
Stary 2010-12-19, 17:08   #2771
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Ja obejrzałam Ojca Chrzestnego 2 Wiem, że wczoraj było na tv4, ale nie miałam ochoty się z reklamami męczyć
Też oglądałam. Wprawdzie z reklamami, ale zacisnęłam zęby. Uwielbiam - wszystkie trzy części

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 17:11   #2772
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Dobry

W sumie chyba pora się żegnać, bo nie wiem, czy jutro będę miała dostęp do kompa, a od wtorku bankowo nie będę miała, do 3 stycznia...

nie powinno tak być

Stary 2010-12-19, 17:28   #2773
kamena
ʞɐɯǝuɐ

byłam dziś na wystawie "Amerykanin w Warszawie" ze zdjęciami i filmem z okupowanej Warszawy w 39 r. Niektóre foty mocne, choć niepotrzebnie część na siłę koloryzowali

I byłam w CBA na kiermaszu biżu itp. ręcznie robionych, coś jak na pakamerze da się kupić, myslałam że nic dla się nie wybiorę bo w sumie to nie lubię kupować biżu, ozdóbek i pierdółek, wolę coś użytkowego, ale się jednak udało - zanabyłam tiszercik i ceramiczną mini-miseczkę do wykorzystania jako kominek aromaterapeutyczny (w połączeniu z kaloryferem)

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
o rany, ale to brzydkie!

nie powiesiłabym nawet jakby mi te 21 tyś zapłacili

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
W liceum się strasznie zadurzyłam w pewnym niewartym tego osobniku z długimi herami, umówiliśmy się ze trzy razy po czym on stwierdził że nic z tego nie będzie no i okej. Gorzej, ze w ogóle przestał do mnie mówić cześć i generalnie mnie ignorował, brzydko. No i kiedyś siedzimy z kumpelą na parapecie on idzie, patrzy na mnie i nic, bezczel. No to wycedziłam przez zęby "Bodajbyś wyłysiał przed 20-tymi urodzinami". No i jakoś na drugim/trzecim roku studiów idziemy z koleżanką miastem, patrzę idzie on. Z czołem do potylicy Zatkało mnie tak, że zaczęłam się śmiać dopiero następnego dnia
no nieźle

A w ogóle, kocham Cię Tró, Twój sposób parafinowo-strzykawkowy zadziałał na zatkane łócho

Cytat:

... zrobili wylewkę z czego największą radochę miały koty,bo jak tylko TŻ poszedł odwieźć poke to koty poszły znaczyć teren ,efekt jest taki że 2 minuty później wylewk została upstrzona kocimi piętami
I tak ganiałam koty z mopem i listewką dotąd aż się ten cement trochę nie zagęścił,jak kretynka jakaś ,do 2.00 w nocy

Załącznik 3614297

Cytat:
Hm, to tez Ale mialam na mysli insze przymioty ciala i ducha
coś tu kręcisz.. nie jestem drobnym rudzielcem

Cytat:
wiecie co....pamietacie sprawe z rajtami z all....laska mi przysłała rajty mimo ze jej jeszcze nie odpisałam...no ale ciul z tym tylko ze rajty są :
-w innych wzorach (o tym wiedzialam)
-1 innym rozmiarze (mniejszym)
-maja inny skład surowcowy...a wybrałam je tylko ze względu na skład i wzór.....

no i co ja na kurde zrobic????

szukałam specjalnie talich które maja ponad 85 bawełny....
a te maja na kartonowej oprawce podany inny skłąd a na wszysce na rajtach całkiem inny...i co to jest AC WOOL?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

w dodatku laska wysłała mi same rózowe bo stwierdziła ze takie mi sie beda podobały...to ciekawe bo z pierwszej aukcji wybrałam ciemnobordowe,szare i czarne......
kurde, kijowo trochę, nawet jak odeslesz to stracisz na kosztach wysyłki

ac wool to może być - uwaga wymyślam - wełna akrylowa (?)

a co do koloru to zgadzam się z laską, różowe bardzo pasuje do bordo, szarości i czerni

Cytat:
Albo wyjme ksiazki zapakowane na prezent dla mnie, przeczytam i wetkne z powrotem.
.

Cytat:
*******e remont
Polly, nie złość się, złość piękności szkodzi

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Dobry

To (na wszelki wypadek) trzymaj się Piniu cieplutko i wracaj do nas jak tylko będziesz mogła, buziaki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 17:38   #2774
Pin up girl
Zakorzenienie

Ju, Kamena
W ogóle, żeby stylowo zakończyć rok, dopadł mnie dół i nic tylko ryczeć się chce. Ale nie będę ryczeć, wystarczająco nienawidzę się za to, że słaba jestem, a ryczenie jest ostatnią rzeczą, do której mnie ciągnie. No nic, tak mój los, koniec marudzenia...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 17:54   #2775
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ju, Kamena
W ogóle, żeby stylowo zakończyć rok, dopadł mnie dół i nic tylko ryczeć się chce. Ale nie będę ryczeć, wystarczająco nienawidzę się za to, że słaba jestem, a ryczenie jest ostatnią rzeczą, do której mnie ciągnie. No nic, tak mój los, koniec marudzenia...

mam to samo
Stary 2010-12-19, 18:11   #2776
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

o rany, ale to brzydkie!

no nie? jakby to postawic na stole to moze byłby jakis walor uzytkowy..ale taka konstrukcja u sufitu

Cytat:
kurde, kijowo trochę, nawet jak odeslesz to stracisz na kosztach wysyłki
no ale wg mnie za odsyłke trzeba płacic jak sie rozmyslisz co do towaru i masz te 10 dni na odsyłke...ale jak towar przychodzi niezgodny z umową to odsyła sie na koszt sprzedawcy:
-wyobraźmy sobie ze zamawiam pierscionek z brylantami z przychodzi mi w paczce np 2 tony stali w sztabach......to co? mam tę stal odesłać na własny koszt?

a AC wool to nawet google nie wie co to

pozatym rajty som trefne zupełnie- na wszywce majo inny sklad niz na kartoniku opakowawczym-taki wyrob w oglole nie powinien sie znaleźc w obrocie
Stary 2010-12-19, 18:41   #2777
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Ja tak na chwilunie, podzielic sie trauma.

Siedze sobie wczoraj w klubie - na dworze -7, w klubie ... +10 (w porywach) bo to raczej taki slabszy klub rockowy (latam pot sie leje, +45 a zima... zima.)

No ale siedzimy ze znajomymi, akurat nie tancuje i wchodzi parka. Dziewczyna - swietne nogi, dlugie, sandalki z koziej palki. Przypominam, ze zimno no ale ok.
Parka stanela kolo nas, ona tylem do mnie - zupelnie naprzeciwko. I tak stoi, stoi a jej 'sukieneczka' wyzej i wyzej i poslady! Poslady wyszly - nawet sie nie ruszala, nie kucala. Bosz. Co to jest? plaga jakas miedzynarodowa? Bluzeczki, topy to nie sukienki. Jak Ci wychodzi dupa to znaczy, ze trza by znalesc inny ciuch albo rozwazyc zalozenie gaci.
My sie tam prawie posikalismy ze smiechu.

Jak kupuje/mierze nowa kiecke, krotka to sobie robie test... przejde pare krokow, schyle sie, kucne, usiade. Jak mi poslad wyskakuje to znaczy, ze krotka cos...
A jej facet to nie widzial? No przeca moj by mi powiedzial, ze wygladam nieco... smiesznie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 18:47   #2778
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Skarbiątko ale grunt może rozmyc gładź lepiej zagruntowac białą rozcieńczoną farbą a potem malowac właściwą

tej burej nic nie rozmywa gdyby kłasć grunt na finiszową to tak....

ja pisałam już Polly i się ugadałyśmy że cekol jest git ale za dużo nazw za dużo worków i za dużo remontu i się człowiekowi we łbie piętroli

Cytat:
*******e remont
ja w sumie tysz

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 18:52   #2779
Polly_
grozi wypollizowaniem

a moj TZ dostał z***ke przez skarbiatko ...bo mi mowi ze na siatke cekol dali....dobrze ze przynajmnie pod siatke i w szpary napchali czegos mocniejszego ....jak popeka to mu jaja urwe
Stary 2010-12-19, 18:58   #2780
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
kuśwa nie pamiętam tytułu...ale ze ktostam invades poland chyba....
wygooglałam - nie widziałam

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Ja myślę,że wczoraj musiał być jakiś większy koncert w Warszawie, bo po hotelu plątało się trochę osób, które kojarzę z TV

A z Maleńczukiem to w ogóle było dziwnie jakoś Wczoraj była ta służbowa impreza, na którą kompletowałam strój. Więc jadę sobie windą, wypindrzona jak stróż w boże ciało, winda się zatrzymuje i wsiada pan Maleńczuk. Jak na złość, akurat poprawiałam sobie ułożenie cycka w biusthalterze Pan mnie zmierzył z góry na dół, głupio się uśmiechnął, stwierdził, fajna jesteś , po czym spytał co planuję na wieczór. No to zgodnie z prawdą odpowiedziałam,że idę pić Zamieniliśmy jeszcze parę zdań i zrobił się parter
o! ale fajnie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Normalnie przeszłam dziś traumę. Wracałam z pracy i odebrałam gtel od TŻa. Usłyszałam tylko coś jak krzyk kur*a i trzask i później już tylko szum. Byłam na 100% pewna że to co słyszałam to był odgłos wypadku, zwłaszcza że krzyczałam do słuchawki żeby sie odezwał przez dobrą minutę i nic. Później próbowałam jeszcze dzwonić i nie odbierał. W końcu spanikowana zadzwoniłam na 112 żeby spytać czy nie mają jakiegoś zgłoszenia o wypadku (szczegół, ze wiedziałam, że jedzie ale nie wiedziałam w którym obecnie jest mieście) Po rozmowie z policją, kiedy już miałam zawał prawie zadzwoniłam do TŻa jeszcze raz i okazało się że odebrał i wszystko ok i w ogóle jego tel sam zadzwonił ale on nic nie krzyczał i nic się nie stało. Absurd tej sytuacji mnie przerósł to ta zima chyba mi tak na głowę działa. Zbierałam sie po tym przez godzinę i nie poszłam na dzisiejszy śląski zlot a miałam dziś w końcu pójść

Cytat:
a fiecie co ja bym kciała? jakiś odjechany stojak na szczotkę dokiblową, w wynajmowanej chacie jest porcelanowa gęś ze złotym dziobem

Cytat:
łoooo, ale fajne
fajne - obmacywałam w realu

Cytat:
Ju, Kamena

trzymaj sie i do szybkiego zobaczenia.

Cytat:
a AC wool to nawet google nie wie co to

pozatym rajty som trefne zupełnie- na wszywce majo inny sklad niz na kartoniku opakowawczym-taki wyrob w oglole nie powinien sie znaleźc w obrocie
polly - nie daj sobie wcisnąć bubla.

Tru
Stary 2010-12-19, 18:59   #2781
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
a moj TZ dostał z***ke przez skarbiatko ...bo mi mowi ze na siatke cekol dali....dobrze ze przynajmnie pod siatke i w szpary napchali czegos mocniejszego ....jak popeka to mu jaja urwe
o jessu

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:09   #2782
justynaneyman
Zakorzenienie

Przełamuję nurt budowlany meldując, że kupiłam Słonia!!!! Okazyjnie !!!

Stary 2010-12-19, 19:10   #2783
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Perfumy czy zwierze? Gratuluje!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:17   #2784
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Na szczęście perfumy.
Tylko pierścionka nie mam...jutro nie wiem, jak dojdę na pocztę z 13stoma paczkami

Stary 2010-12-19, 19:19   #2785
Kagan
Wtajemniczenie

Nie mam czasu czytać, nie mam czasu pisać, melduję, że droga do Polski była w miarę przejezdna. Opóźnienie tylko 2 godziny. Mam braki internetowe, jak wrócę to będę zaglądała
Życzę wszystkim spokojnych, pięknych, spędzonych w miłym gronie Świąt, udanej Sylwestrowej zabawy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:32   #2786
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
tej burej nic nie rozmywa gdyby kłasć grunt na finiszową to tak....
:
z twojej wypowiedzi wynikało ,że grunt chcesz kłasc właśnie na finiszową
Stary 2010-12-19, 19:38   #2787
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Gratuluję!
Słoń to fajny zapach, taki charakterny, wyróżnia się na tle innych,
uwielbiam zwłaszcza jesienią lub zimą, ale noszę praktycznie cały rok.
Szczególnie jak okazyjnie kupiony - ja mam rossmanowskie z promocji

Na dziś mam Małe dzieci z Kate Winslet - ktoś widział?
Książkę pochłonęłam w 1 dzień, oby filmu nie sknocili

Jutro do pracy..... ale wtorek i piątek wolne!
Nie czuję tych świąt, jeszcze

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-19, 19:50   #2788
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
O! Widzę, żeś swój człowiek
Jak Wojtek śpiewa coś, co wpada w ucho, a melodyjka nie może potem wyjść i dręczy (jakąś cholerną sambę albo arię operetkową "Kobiety po nogach całowały mnie zamszowych") to zawsze mu grożę, że zaśpiewam Mio Mao.
Swój swój

Cytat:
Albo ide do TZta, niech strace.
Już nic nie stracisz Kochana, nic

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
zapamiętamy Ci to i wypomnimy

Cytat:
Dobry

O God tyle dni

Cytat:
Bejbe nie smuć się no
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:51   #2789
Maja102
Zakorzenienie

Piniu droga, nie czymaj się i puszczaj
Cytat:
A jej facet to nie widzial? No przeca moj by mi powiedzial, ze wygladam nieco... smiesznie.

desperatki jakieś czy co
Cytat:

słonik fajny jest
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Nie mam czasu czytać, nie mam czasu pisać, melduję, że droga do Polski była w miarę przejezdna. Opóźnienie tylko 2 godziny. Mam braki internetowe, jak wrócę to będę zaglądała
Życzę wszystkim spokojnych, pięknych, spędzonych w miłym gronie Świąt, udanej Sylwestrowej zabawy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
dzieki za życzenia i wzajemnie
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Na dziś mam Małe dzieci z Kate Winslet - ktoś widział?

zostwiam Wam dowód, że Finowie nie są normalni
http://www.youtube.com/watch?v=rd1Mi...eature=related
zwłaszcza ze Swallow the Sun latający po scenie w folii aluminiowej i z wielkim, hm... koniem badź fjutem
I fotę ze słodko narąbanym kolesiem z eluveitie na rurce
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/i...8b73d2dc41.jpg

A zaraz zabiorę się za coś Burtona chyba

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-12-19 o 19:53
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:54   #2790
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Helpunku! Czy warto dać 11 zł za dane sprzedającego z archiwum allegro? chcem ale się waham..

Cytat:
no ale wg mnie za odsyłke trzeba płacic jak sie rozmyslisz co do towaru i masz te 10 dni na odsyłke...ale jak towar przychodzi niezgodny z umową to odsyła sie na koszt sprzedawcy:
-wyobraźmy sobie ze zamawiam pierscionek z brylantami z przychodzi mi w paczce np 2 tony stali w sztabach......to co? mam tę stal odesłać na własny koszt?
na pewno tak jest? w sensie, da się wymusić na sprzedającej odsyłkę na jej koszt? bo jakby tak było to gites, tylko mam wątpliwości..

Cytat:
gratulacje ja ze swoim jakoś nie mogę się rozstać..

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
i Tobie też wszystkiego dobrego
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości