|
|
#2761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() Oo właśnie to nie możesz na męża paczeć? Pseprasam ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam siłe pisac ale nadrabiac, to juz nie bardzo
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-12-19 o 16:01 |
|
|
|
|
#2763 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Vesenko ale miałaś zjazd windą, wszystkie zazdrościmy! I jeszcze komplement od M., na pewno wyglądałaś A swoją drogą M. na mnie sprawia wrażenie, jakby żadnej nie przepuścił, ale może się mylę ![]() tzn. nie mój typ, ale w sumie.... ![]() Obejrzałam wczoraj Kalifornię do końca tym razem. Dla mnie 10/10
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
O! Widzę, żeś swój człowiek
Jak Wojtek śpiewa coś, co wpada w ucho, a melodyjka nie może potem wyjść i dręczy (jakąś cholerną sambę albo arię operetkową "Kobiety po nogach całowały mnie zamszowych") to zawsze mu grożę, że zaśpiewam Mio Mao. W ogóle te nasze nucenia są jak zaraźliwa choroba - ja kawałek rzucę w łazience, a W. kończy w kuchni (mamy dziurę, którą na Święta zawsze chcemy zamurować- na KAŻDE Święta )
|
#2765 |
|
BAN stały
|
Ja dziś w nocy, po powrocie z koncertu, obejrzałam Fatalne zauroczenie, bo myślałam, że to kolejny klasyk do nadrobienia, ale przypomniało mi się, że już to kiedyś widziałam w tv i to chyba nawet nie raz. Zakończenie strasznie sztampowe.
Widziałam w necie jakieś alternatywne zakończenie i było dużo lepsze. Dziś wieczorem w planach Lolita. Właśnie, przychodzą Wam do głowy jakieś godne polecenia filmy z szufladki.. hm.. "magnetyczny thriller z lekkim zabarwieniem erotycznym"? Coś jak Nagi instynkt. Albo, pod względem magnetyzmu, 9,5 tygodnia? A wczorajszy koncert bardzo klimatyczny Tylko 4 zespoły na raz to za dużo - na trzecim już ledwo stałam.
|
|
|
|
#2766 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaa.to ja jusz nic nie fiem , my mamy jednom gładz cekol costam....na gładz bedzie grunt, na to farba podkładowa (pisze na niej ze gruntujaca...to w sumie moze bez gruntu by sie obyło? ) i farb kolorowy....
|
|
#2767 |
|
Nindżopesz
|
Nie jest dostatecznie brudny.Co za nudny dzien!!! Obejrzalam do konca kreskowki ( ) i zaraz umre z nudow. Albo wyjme ksiazki zapakowane na prezent dla mnie, przeczytam i wetkne z powrotem.Albo ide do TZta, niech strace. |
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapamiętamy Ci to i wypomnimy ![]() Ja obejrzałam Ojca Chrzestnego 2 Wiem, że wczoraj było na tv4, ale nie miałam ochoty się z reklamami męczyć ![]() A Kozobrody obciął brodę ![]() (zły pomysł )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-19 o 16:31 |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
W sumie chyba pora się żegnać, bo nie wiem, czy jutro będę miała dostęp do kompa, a od wtorku bankowo nie będę miała, do 3 stycznia... |
|
|
|
#2770 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie powinno tak być
|
|
#2773 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
byłam dziś na wystawie "Amerykanin w Warszawie" ze zdjęciami i filmem z okupowanej Warszawy w 39 r. Niektóre foty mocne, choć niepotrzebnie część na siłę koloryzowali
I byłam w CBA na kiermaszu biżu itp. ręcznie robionych, coś jak na pakamerze da się kupić, myslałam że nic dla się nie wybiorę bo w sumie to nie lubię kupować biżu, ozdóbek i pierdółek, wolę coś użytkowego, ale się jednak udało - zanabyłam tiszercik i ceramiczną mini-miseczkę do wykorzystania jako kominek aromaterapeutyczny (w połączeniu z kaloryferem) Cytat:
![]() nie powiesiłabym nawet jakby mi te 21 tyś zapłacili Cytat:
![]() A w ogóle, kocham Cię Tró, Twój sposób parafinowo-strzykawkowy zadziałał na zatkane łócho Cytat:
![]() coś tu kręcisz.. nie jestem drobnym rudzielcem ![]() Cytat:
ac wool to może być - uwaga wymyślam - wełna akrylowa (?) a co do koloru to zgadzam się z laską, różowe bardzo pasuje do bordo, szarości i czerni ![]() Cytat:
Polly, nie złość się, złość piękności szkodzi ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, Kamena
W ogóle, żeby stylowo zakończyć rok, dopadł mnie dół i nic tylko ryczeć się chce. Ale nie będę ryczeć, wystarczająco nienawidzę się za to, że słaba jestem, a ryczenie jest ostatnią rzeczą, do której mnie ciągnie. No nic, tak mój los, koniec marudzenia... |
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam to samo
|
|
#2776 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
no nie? jakby to postawic na stole to moze byłby jakis walor uzytkowy..ale taka konstrukcja u sufitu ![]() Cytat:
-wyobraźmy sobie ze zamawiam pierscionek z brylantami z przychodzi mi w paczce np 2 tony stali w sztabach......to co? mam tę stal odesłać na własny koszt? a AC wool to nawet google nie wie co to ![]() pozatym rajty som trefne zupełnie- na wszywce majo inny sklad niz na kartoniku opakowawczym-taki wyrob w oglole nie powinien sie znaleźc w obrocie
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na chwilunie, podzielic sie trauma.
Siedze sobie wczoraj w klubie - na dworze -7, w klubie ... +10 (w porywach) bo to raczej taki slabszy klub rockowy (latam pot sie leje, +45 a zima... zima.) No ale siedzimy ze znajomymi, akurat nie tancuje i wchodzi parka. Dziewczyna - swietne nogi, dlugie, sandalki z koziej palki. Przypominam, ze zimno no ale ok. Parka stanela kolo nas, ona tylem do mnie - zupelnie naprzeciwko. I tak stoi, stoi a jej 'sukieneczka' wyzej i wyzej i poslady! Poslady wyszly - nawet sie nie ruszala, nie kucala. Bosz. Co to jest? plaga jakas miedzynarodowa? Bluzeczki, topy to nie sukienki. Jak Ci wychodzi dupa to znaczy, ze trza by znalesc inny ciuch albo rozwazyc zalozenie gaci. My sie tam prawie posikalismy ze smiechu. Jak kupuje/mierze nowa kiecke, krotka to sobie robie test... przejde pare krokow, schyle sie, kucne, usiade. Jak mi poslad wyskakuje to znaczy, ze krotka cos... A jej facet to nie widzial? No przeca moj by mi powiedzial, ze wygladam nieco... smiesznie. |
|
|
|
#2778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pisałam już Polly i się ugadałyśmy że cekol jest git ale za dużo nazw za dużo worków i za dużo remontu i się człowiekowi we łbie piętroli ![]() ja w sumie tysz
|
|
#2779 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a moj TZ dostał z***ke przez skarbiatko
....jak popeka to mu jaja urwe
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wygooglałam - nie widziałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymaj sie i do szybkiego zobaczenia. Cytat:
![]() Tru
|
|
#2781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Przełamuję nurt budowlany meldując, że kupiłam Słonia!!!! Okazyjnie !!!
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje!
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście perfumy.
Tylko pierścionka nie mam...jutro nie wiem, jak dojdę na pocztę z 13stoma paczkami
|
#2785 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam czasu czytać, nie mam czasu pisać, melduję, że droga do Polski była w miarę przejezdna. Opóźnienie tylko 2 godziny. Mam braki internetowe, jak wrócę to będę zaglądała
Życzę wszystkim spokojnych, pięknych, spędzonych w miłym gronie Świąt, udanej Sylwestrowej zabawy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
|
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2787 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Słoń to fajny zapach, taki charakterny, wyróżnia się na tle innych, uwielbiam zwłaszcza jesienią lub zimą, ale noszę praktycznie cały rok. Szczególnie jak okazyjnie kupiony - ja mam rossmanowskie z promocji Na dziś mam Małe dzieci z Kate Winslet - ktoś widział? Książkę pochłonęłam w 1 dzień, oby filmu nie sknocili ![]() Jutro do pracy..... ale wtorek i piątek wolne! Nie czuję tych świąt, jeszcze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już nic nie stracisz Kochana, nic Cytat:
O God tyle dni ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Piniu droga, nie czymaj się i puszczaj
Cytat:
desperatki jakieś czy co ![]() Cytat:
![]() słonik fajny jest Cytat:
zostwiam Wam dowód, że Finowie nie są normalni http://www.youtube.com/watch?v=rd1Mi...eature=related zwłaszcza ze Swallow the Sun latający po scenie w folii aluminiowej i z wielkim, hm... koniem badź fjutem ![]() I fotę ze słodko narąbanym kolesiem z eluveitie na rurce http://c2.ac-images.myspacecdn.com/i...8b73d2dc41.jpg A zaraz zabiorę się za coś Burtona chyba
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-19 o 19:53 |
|||
|
|
|
#2790 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Helpunku! Czy warto dać 11 zł za dane sprzedającego z archiwum allegro? chcem ale się waham..
Cytat:
Cytat:
ja ze swoim jakoś nie mogę się rozstać.. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Tylko 4 zespoły na raz to za dużo - na trzecim już ledwo stałam. 

, po czym spytał co planuję na wieczór. No to zgodnie z prawdą odpowiedziałam,że idę pić
Gratuluje!