Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-19, 19:21   #691
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Mnie się straaaaaaaaasznie podobają soczewki taki kolor morski niebiesko-zielony lub niebieskie z żółtą obwódką Niestety noszę korekcyjne i byłyby za drogie Kiedyś miałam takie z serii takich szalonych... Były bardzo,bardzo ciemnobrązowe. Powiem wam, że fajnie wyglądały, na początku trochę było widać w dziurce mój naturalny kolor tęczówki (dopóki soczewka nie przyzwyczaiła się do oka i nie dopasowała). Później było OK.
Ja tez nosze korekcyjne kolorowe

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:23   #692
Soph
Zakorzenienie

a ile korekcyjne kolorowe kosztują?
i jakie macie? miesięczne?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:29   #693
buahhot
Marcelover ♥♥♥

roznie, zamawiam na allegro, zwykle kupuje kwartalne za ok 50zl

Stary 2010-12-19, 19:42   #694
Talullah
Wtajemniczenie

Moje ze tak powiem urodzinowe lupy toooo:
czarny dlugi rozpinany sweterek oraz szare rurki ze stradiego, tunika i bolerko z krotkim rekawkiem z H&M,
sweterek - tunika w paseczki z butiku,
buty na obcasie do kostki, czarne z hause'a.
Zestaw do wlosow kreconych Johna Friedy (szampon, odzywka oraz spray ochronny),
Amla (ktora wlasnie mam na wlosach )

Od mojego kochanego TZ dostalam cuuuudowna suszarke do wlosow rowenty Jest fantastyczna i bardzo sie z niej ciesze i wiem ze specjalnie ja dla mnie sprowadzil z warszawy bo u nas jej nie bylo a TZ wiedzial ze podoba mi sie tylko 1 model. Ma cudowny dyfuzor Od Rodzicow TZ dostalam zestaw - zel, balsam do ciala i perfumy S.Olivier - fantastyczny zapach, mmmm I jest mi tak milo ze o mnie pamietali

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Tallulah, pytanko mam do ciebie
Czy internista to lekarz pierwszego kontaktu? tzn mój domowy? Bo potrzebuję konsultacji internistycznej i nie wiem gdzie się udać.
Moze byc zakrecone to co powiem Otoz lekarzem pierwszego kontaktu jest zwykle lekarz rodzinny. To jest taka specjalizacja

Ale czesto internisci chcacy sobie dorobic tez pracuja w przychodni jako tacy pierwszego kontaktu. Zalezy jakiego typu konsultacji z interny potrzebujesz poniewaz interna dzieli sie na wiele dzialow - np alergologia, pulmonologia, nefrologia, endokrynologia itd. Jedynie kardiologia jest teraz wyodrebniona jako oddzielna specjalizacja. Jezeli potrzebujesz takiej porady ogolnej to rodzinny albo ogolny internista Ci jej udzieli w przychodni twojej, a jezeli czegos bardziej szczegolowego to popros o skierowanie na konsultacje do okreslonego specjalisty z danej dziedziny

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Też nikomu nic nie kupuje. I sama nic od nikogo nie dostanę. Nie cierpię świąt
A rodzicom?? Tez nic??

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a gdzie pracujesz?
a, to fajnei masz z tymi kuponami. Ja sie opiekuje tym dzieckiem ,wiec kokosow nie mam, ale TZtowi bym chetnie kupila jakis sweterek czy perfum, ale wiem, ze on nic mi nie kupic, jak w tamtym roku i tylko uslysze 'po co kupowalas ja dla Ciebie nic nie mam' no to wole sie nie dolowac
gdyby on mi chcial dawac prezenty,kwwiaty to juz w ogole by bylo super, a tak to brakuje mi tego po prostu, czasami mysle, ze nie chce wydawac kasy na mnie, zeby nie czuc sie zobowiazanym, no ale zawsze slysze, ze nie ma kasy i tak nie dostaje na urodziny,swieta,rocznice nic, a smieszne bo na poczatku zwiazku to dostawalam jakos prezenty, takie drobiazgi a cieszyly, gdzie oboje jeszcze w liceum bylismy, wiec nikt kasy nie mial.. ale widze, ze nawet jak ten zegarek mu kupilam za cala swoja pensje, to owszem podoba mu sie, ale on sie przyzwyczail, ze ode mnie dostaje zawsze cos i jakos tego nie docenia, ja bynajmniej czulabym sie, ze trzeba cos kupic temu komus na urodizny tez skoro od tej osoby sie prezent tez dostalo. on swoim kumplom kupuje alkohol bo alkohol, ale kupuje, czy jakies cygaretki i zawsze mowi, ze 'oni mi zawssze cos daja'. to sie wyzalilam
Dziwny Twoj TZ. Jakbym uslyszala taki tekst "po co mi kupujesz bo ja nic dla ciebie nie mam" to hmmm, zastanowilo by mnie to ze on nawet nie wzial pod uwage tego zeby mi cos ofiarowac tylko z gory zalozyl ze prezentu nei bedzie.

Zwlaszcza ze pisalas kiedys ze pieniadze ma wiec nie to jest przyczyna braku prezentu na takie szczegolne okazje jak swieta czy urodziny.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja rano całkiem dobrze wyglądam, bo cera ma jednolity kolor (bo niestety mam mega skłonność do czerwienia się, co muszę tuszować podkładami itd) i nie świeci się.
W ciągu dnia jest gorzej

Najlepiej wyglądam tak od 22 do 24
Ja mialam kiedys wstawic zdjecie ktore nam TZ zrobil rano ale zapomnialam, postaram sie teraz wstawic, wejscie na wlasna odpowiedzialnosc

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Też zamówiłam Misshe, jakiś miesiąc temu Tyle, że teraz święta idą, to pewnie mi przyjdzie po świętach...
Powiem tak - jak zamawialas miesiac temu to cos jest nie tak. Do mnie Missha doszla w tydzien, z azji.
Teraz w okresie przedswiatecznym zamawialam azjatyckie kosmetyki do wlosow. Zaplacilam 6 grudnia, wyslano 7 a doszly 14, dokladnie w moje urodziny juz byly na poczcie

Najdluzej na przesylke z azji czekalam 2 tygodnie. Wiem ze zwykle ida od 7 do 21 dni, czasem 30 ale to max, powyzej 30 dni powinno sie juz to zglaszac sprzedawcy i oni to sprawdzaja.

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
dziewczyny a co robicie w Święta?
Ja jade do domu rodzinnego
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:51   #695
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Ja tez nosze korekcyjne kolorowe
Tylko ja mam astygmatyzm i zwykła soczewka kosztuje ok. 200zł ,a co dopiero kolorowa...
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:00   #696
sylvi_86
Zakorzenienie

buahhot gdzie kupujesz korekcyjne kwartalne? bo ja nie moge od pol roku nigdzie kupic bo podobno wycofali z produkcji

a ja juz po spamowanku a bylo:
wloski- szampon neril , maseczka Wax
depilacja,
twarz- peeling morelowy, maseczka truskawkowa, krem flos lek 25+ happy per aqua na noc, krem pod oczy eva natura,
cialko jak zwykle
a teraz mocze stopki w soli ziolowej z delii, zrobie jeszcze peeling i naloze kremik i pomaluje odzywka

jeszcze zrobie manicure
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:01   #697
marthaaa
Raczkowanie

Zauważylam, że dużo osób tu pisze o peelingu morelowym ... Jaki to ;>? Dobry?
Stary 2010-12-19, 20:06   #698
marlienkaa2
Zadomowienie

Chyba St. Ives. A czy dobry to nie wiem, bo nie używałam.
U mnie dziś tylko podstawa plus metoda omo.

Talullah No tak wyszło.
Stary 2010-12-19, 20:13   #699
loluska
Zakorzenienie

no i jestem po zakupach, co prawda nie tak to miało wszystko wyglądać ale mam sukienkę i buty i to się liczy. Nie znalazłam upatrzonych w h&m, była co prawda ta czerwona którą tu kiedyś wklejałam ale kolor bardziej w pomarańcz wchodził okropny był ;/ no i niestety mimo sylikonowych pasków żadna sukienka bez ramiączek nie leżała na mnie fajnie, wszystko mi odstawało w biuście ;/ dlatego kupiłam na ramiączkach, zdj postaram wkleić wkrótce a no i marzyła mi się pudrowa a mam granatowo czarna :P

po za tym dzień jak co dzień, spa dzis podstawowe.

Talullah nie widzę fotki

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:31   #700
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry
Stary 2010-12-19, 20:38   #701
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Chyba St. Ives. A czy dobry to nie wiem, bo nie używałam.
U mnie dziś tylko podstawa plus metoda omo.

Talullah No tak wyszło.
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
no i jestem po zakupach, co prawda nie tak to miało wszystko wyglądać ale mam sukienkę i buty i to się liczy. Nie znalazłam upatrzonych w h&m, była co prawda ta czerwona którą tu kiedyś wklejałam ale kolor bardziej w pomarańcz wchodził okropny był ;/ no i niestety mimo sylikonowych pasków żadna sukienka bez ramiączek nie leżała na mnie fajnie, wszystko mi odstawało w biuście ;/ dlatego kupiłam na ramiączkach, zdj postaram wkleić wkrótce a no i marzyła mi się pudrowa a mam granatowo czarna :P

Talullah nie widzę fotki
Ojej, co sie stalo ze nie tak to mialo wygladac? Ja bylam wczoraj z TZ na zakupach, maaaasa ludzi, jeszcze jutro idziemy

A zdjecie nie chce mi sie zaladowac, caly czas probuje, wielkosc jest dobra

Fotka weszla, teraz sprostowanie - mam krotsze wlosy bo niedawno scielam do ramion czym sie nie chwalilam Ale ze kobieta zmienna jest to teraz po tych kilku dniach mi sie odwidzialo i znow zapuszczam do takich za ramiona
Zaczelam lykac Merz Special, siedze z amla i mam nadzieje ze w miare szybko odrosna, och ja glupia glupia

Sprostowanie nr 2 - wczoraj wyjelam kolczyk tak juz na zawsze

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-12-19 o 20:44
Stary 2010-12-19, 20:38   #702
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi o peeling st.ives mechaniczny. jest super. zaden ktory probowalam nie oczyszczal tak dobrze jak ten
Stary 2010-12-19, 20:43   #703
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Moje ze tak powiem urodzinowe lupy toooo:
czarny dlugi rozpinany sweterek oraz szare rurki ze stradiego, tunika i bolerko z krotkim rekawkiem z H&M,
sweterek - tunika w paseczki z butiku,
buty na obcasie do kostki, czarne z hause'a.
Zestaw do wlosow kreconych Johna Friedy (szampon, odzywka oraz spray ochronny),
Amla (ktora wlasnie mam na wlosach )

Od mojego kochanego TZ dostalam cuuuudowna suszarke do wlosow rowenty Jest fantastyczna i bardzo sie z niej ciesze i wiem ze specjalnie ja dla mnie sprowadzil z warszawy bo u nas jej nie bylo a TZ wiedzial ze podoba mi sie tylko 1 model. Ma cudowny dyfuzor Od Rodzicow TZ dostalam zestaw - zel, balsam do ciala i perfumy S.Olivier - fantastyczny zapach, mmmm I jest mi tak milo ze o mnie pamietali

Moze byc zakrecone to co powiem Otoz lekarzem pierwszego kontaktu jest zwykle lekarz rodzinny. To jest taka specjalizacja

Ale czesto internisci chcacy sobie dorobic tez pracuja w przychodni jako tacy pierwszego kontaktu. Zalezy jakiego typu konsultacji z interny potrzebujesz poniewaz interna dzieli sie na wiele dzialow - np alergologia, pulmonologia, nefrologia, endokrynologia itd. Jedynie kardiologia jest teraz wyodrebniona jako oddzielna specjalizacja. Jezeli potrzebujesz takiej porady ogolnej to rodzinny albo ogolny internista Ci jej udzieli w przychodni twojej, a jezeli czegos bardziej szczegolowego to popros o skierowanie na konsultacje do okreslonego specjalisty z danej dziedziny

A rodzicom?? Tez nic??

Dziwny Twoj TZ. Jakbym uslyszala taki tekst "po co mi kupujesz bo ja nic dla ciebie nie mam" to hmmm, zastanowilo by mnie to ze on nawet nie wzial pod uwage tego zeby mi cos ofiarowac tylko z gory zalozyl ze prezentu nei bedzie.

Zwlaszcza ze pisalas kiedys ze pieniadze ma wiec nie to jest przyczyna braku prezentu na takie szczegolne okazje jak swieta czy urodziny.

Ja mialam kiedys wstawic zdjecie ktore nam TZ zrobil rano ale zapomnialam, postaram sie teraz wstawic, wejscie na wlasna odpowiedzialnosc

Powiem tak - jak zamawialas miesiac temu to cos jest nie tak. Do mnie Missha doszla w tydzien, z azji.
Teraz w okresie przedswiatecznym zamawialam azjatyckie kosmetyki do wlosow. Zaplacilam 6 grudnia, wyslano 7 a doszly 14, dokladnie w moje urodziny juz byly na poczcie

Najdluzej na przesylke z azji czekalam 2 tygodnie. Wiem ze zwykle ida od 7 do 21 dni, czasem 30 ale to max, powyzej 30 dni powinno sie juz to zglaszac sprzedawcy i oni to sprawdzaja.

Ja jade do domu rodzinnego
zazdroszcze prezentow

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Talullah nie widzę fotki
jak bedziesz mogla to pokaz sukienke

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:55   #704
fashionably
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Dobry
To prawda. Chociaż ostatnio, nie wiem czy czasem nie od tego peelingu, bardzo mnie wysypało po peelingu i maseczce na dekolcie. Pewnie miały na to wpływ leki od dermatologa, podrażniona skóra.

fashionably jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 21:20   #705
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Talullah ale świetne zdjęcie, wyglądacie razem nieziemsko

buahhot narobiłaś mi ochoty na tą palete cieni ale patrząc na cenę to pewnie są słabej jakości

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 21:31   #706
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
chodzi o peeling st.ives mechaniczny. jest super. zaden ktory probowalam nie oczyszczal tak dobrze jak ten
Dziękuję Muszę spróbować )
Stary 2010-12-19, 21:47   #707
agusiownik
Zakorzenienie

padam na twarz, tak mnie dzisiaj boli głowa, że nawet ketanol mi nie pomaga, mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 21:58   #708
fashionably
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
padam na twarz, tak mnie dzisiaj boli głowa, że nawet ketanol mi nie pomaga, mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie
Ja mam okresowe bóle głowy, ostatnio od miesiąca boli mnie dzień w dzień tak, że każdy krok jaki wykonam czuję w mózgu

Stary 2010-12-19, 22:06   #709
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
buahhot gdzie kupujesz korekcyjne kwartalne? bo ja nie moge od pol roku nigdzie kupic bo podobno wycofali z produkcji

a ja juz po spamowanku a bylo:
wloski- szampon neril , maseczka Wax
depilacja,
twarz- peeling morelowy, maseczka truskawkowa, krem flos lek 25+ happy per aqua na noc, krem pod oczy eva natura,
cialko jak zwykle
a teraz mocze stopki w soli ziolowej z delii, zrobie jeszcze peeling i naloze kremik i pomaluje odzywka

jeszcze zrobie manicure
kupuje na allegro, mam sprawdzona jedna firme soczewek, mam 3 rozne kolory z tych http://allegro.pl/promocja-kolorowe-...348946636.html
a dokladniej to szafirowe, turkusowe i brazowe. Nosze tez zwykle soczewki, bezbarwne- te rowniez zamawiam na allegro

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Talullah ale świetne zdjęcie, wyglądacie razem nieziemsko

buahhot narobiłaś mi ochoty na tą palete cieni ale patrząc na cenę to pewnie są słabej jakości
wlasnie jak tak patrze na te cienie to zastanawiam sie czy nie mam takich w domu- zdj w zalaczniku, jesli to takie same tylko w innej palecie to bez sensu kupowac kolejne aa i jesli chodzi o jakosc tych ktore mam, to są bardzo intensywne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_2431.jpg (55,5 KB, 33 załadowań)

Stary 2010-12-19, 22:07   #710
zffazoffana
Zakorzenienie

a ja cały czas was podczytuję
i jutro lecę na nowe zakupy kosmetyczne, bo mi się wszystko kończy tylko tuszu sobie nie będę kupować bo w jakimś konkursie wygrałam
no i jutro dodam aktualne zdjęcie i mam nadzieję że pomożecie dobrać mi jakiś nowy kolorek i fryzurkę

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 22:13   #711
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fashionably Pokaż wiadomość
Ja mam okresowe bóle głowy, ostatnio od miesiąca boli mnie dzień w dzień tak, że każdy krok jaki wykonam czuję w mózgu
Może warto udać się do lekarza Ostatnio słyszałam o takim przypadku, że młodego chłopaka bolała głowa...Poszedł do lekarza i okazało się, że miał 7 guzów, rozumiecie? Nie jednego ,tylko siedem...Oczywiście nic już się nie dało zrobić i chłopak zmarł... A mówią, że 'paluszek i główka to szkolna wymówka...' ehe.
Stary 2010-12-19, 22:23   #712
fashionably
Raczkowanie

Cytat:
Może warto udać się do lekarza Ostatnio słyszałam o takim przypadku, że młodego chłopaka bolała głowa...Poszedł do lekarza i okazało się, że miał 7 guzów, rozumiecie? Nie jednego ,tylko siedem...Oczywiście nic już się nie dało zrobić i chłopak zmarł... A mówią, że 'paluszek i główka to szkolna wymówka...' ehe.
Miałam skierowanie do laryngologa, okulisty - zostało mi jeszcze do neurologa, w tym tygodniu będę się rejestrować. Ja się trochę martwię bo moja Mama ma też bardzo duże problemy z bólami głowy (rzadko spotykana choroba) , a Babcia zmarła na guza mózgu Wiec sama się nakręcam. Ale dosyć nieprzyjemnych tematów

Właśnie wyszłam spod kąpieli, po siłowni, i siedzę z maseczką na twarzy

Stary 2010-12-19, 22:29   #713
marthaaa
Raczkowanie

Ojej, to faktycznie nieciekawie Wiesz, nie chciałam Cię straszyć czy coś, ale czasem warto się udać do lekarza, skoro Ty byłaś, to bardzo dobrze .

Ja zaraz zmykam do kąpieli i spać, bo jutro czeka mnie tradycyjnie duuużo nauki, jak to w poniedziałek
Stary 2010-12-19, 22:32   #714
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 22:37   #715
fashionably
Raczkowanie

Nie straszysz, spokojnie Dwóch lekarzy za sobą, teraz neurolog i zobaczymy co wyniknie.

Mnie po prysznicu zawsze 'odmula' i zupełnie odechciało mi się spać

Stary 2010-12-19, 22:57   #716
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie bardzo bolala glowa. Okazalo sie ze mialam guza w zatoce szczekowej, przeszlam operacje, zostal wyciety i w badaniu hist - pat wyszedl na szczescie niezlosliwy. Bylo to 5 lat temu i ostrzegano mnie ze moze odrosnac wiec powinnam co jakis czas robic badania. Nie zrobilam do tej pory bo naprawde szewc bez butow chodzi ale chyba sie przejde i zrobie podstawowy rentgen bo znow mnie zaczyna pobolewac i zdarza sie ze krwawie z nosa.

Wiec naprawde dziewczyny - badajcie sie jak cos jest nie tak
Stary 2010-12-19, 22:58   #717
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Co do bólów głowy nie zawsze można dojść przyczyny, tak np. było w przypadku mojej siostry - miała robionych mnóstwo badań a nic nie wykryto, a głowa ją czasami tak boli, że żadne tabletki nie pomagają

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 22:59   #718
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobry wieczór!
Ale dzisiaj miałam ciężko dzień. Trzy kolokwia, uciekł mi pociąg i czekałam w Katowicach ponad 50 min.

fashionably też mam takie legginsy i świetne są.

xxYashaxx wiesz ja w sumie dałam drugą szansę Tż. i od tej pory jesteśmy prawie dwa lata. To zależy czemu się rozstaliście i, czy Ci zależy na nim i jemu.

buahhot to ja kupiłam tą paletkę. Wkleję linka z aktualnej ich oferty tej paletki.
http://allegro.pl/cudowne-cienie-do-...4.html#gallery

Talullah przepiękne zdjęcie.

loluska to ja tez czekam na zdjęcie sukienki. Ja idę za swoją z Tż. we wtorek lub środę. Może w końcu "coś" znajdę.

caate nie pamiętam, czy Ci pisałam, ale znowu świetny makijaż i czaka też.

Ja dzisiaj podstawa, bo na nic innego nie mam siły.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 23:05   #719
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!
Ale dzisiaj miałam ciężko dzień. Trzy kolokwia, uciekł mi pociąg i czekałam w Katowicach ponad 50 min.

fashionably też mam takie legginsy i świetne są.

xxYashaxx wiesz ja w sumie dałam drugą szansę Tż. i od tej pory jesteśmy prawie dwa lata. To zależy czemu się rozstaliście i, czy Ci zależy na nim i jemu.

buahhot to ja kupiłam tą paletkę. Wkleję linka z aktualnej ich oferty tej paletki.
http://allegro.pl/cudowne-cienie-do-...4.html#gallery

Talullah przepiękne zdjęcie.

loluska to ja tez czekam na zdjęcie sukienki. Ja idę za swoją z Tż. we wtorek lub środę. Może w końcu "coś" znajdę.

caate nie pamiętam, czy Ci pisałam, ale znowu świetny makijaż i czaka też.

Ja dzisiaj podstawa, bo na nic innego nie mam siły.
ok dziekuje, to czekam na recenzję

Stary 2010-12-19, 23:11   #720
sylvi_86
Zakorzenienie

a ja jutro ide na konsultacje dotyczace laserowej depilacji wąsika. nie moge sie doczekac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości