|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o co chciałybyście ale się wstydzicie bądź nie macie kogo zapytać - cz
dobij chorego człowieka, dobij Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2010-12-19 o 23:49 |
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o co chciałybyście ale się wstydzicie bądź nie macie kogo zapytać - cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#4653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobra idę spać.. jutro na rano do szkoły.. |
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc, to ja NIE OGARNIAM po co tyle stron offtopu, serio.
kopnienta - Ty naprawdę nie potrafisz pojąć, że są osoby, które MUSZĄ być włosy codziennie, bo im się przetłuszczają (niezależnie od nowatorskich kuracji 'odtłuszczających' pt niemycie 3 dni)?. Naprawdę, to staje się już żenujące. Tłumaczą Ci dziewczyny, że są osoby, które muszą myć codziennie, a Ty dalej swoje, że 'w szkole Cię uczą inaczej'. No ekstra, a ta cudowna szkoła to jakiś wyznacznik wszystkiego ma być, czy jak? Uświadom sobie, że każdy człowiek ma indywidualne preferencje do przetłuszczania się włosów. Poza tym - czasem jest tak, że ok, może na drugi dzień nie mam bardzo przetłuszczonych włosów rano, ale wiem, że popołudniu wyglądałabym już okropnie. Albo rano są w miarę ok, ale co z tego, że nie są bardzo przetłuszczone, skoro nie da się ich w ogóle ułożyć? Jak mam tracić mnóstwo czasu na 'ratowaniu' niemytych włosów, z czego i tak nic nie wynika, to wolę sobie szybciutko umyć, wysuszyć i wyprostować końcówki, gdzie cała 'operacja' zajmuje mi może z 15 minut. Nie wiem, czego oni Cię uczą w tej szkole, ale na pewno nie rozmowy na poziomie z innymi ludźmi i umiejętności zrozumienia tego, że ktoś ma inne zdanie |
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
btw zgadywanie CO AUTOR MIAŁ NA MYŚLI przyda się na tegorocznej maturze ;p
i bądź wdzięczna Feli za korepetycje
|
|
|
|
#4656 |
|
Konto usunięte
|
nie wszystkie jesteście plastikami tylko wszystkie nagle macie problem przetłuszczających włosów i jedna pisała że po nocy może nie są śmierdzące i przetłuszczone ale są przyklapnięte..
|
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
No i zmarnował się cały mój pedagogiczny potencjał
![]() Serio, dobranoc, bo już się chyba sama delikatnie gubisz Jutro nowy dzień i nowa wiedza do przyswojenia
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2010-12-19 o 23:52 |
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23878955]
ale czy włosy muszą po południu wyglądać tak CUDOWNIE jak rano? nie popadajmy w paranoję.. świat pięknych nienagannych barbie którym włos nie odstaje i makijaż nie spływa.. ![]() jak ja bym chciała żeby moje włosy wyglądały cudownie CAŁY dzień a co dopiero 2 lub 3 dni to bym musiała je myć chyba z 4 razy dziennie później ładnie wysuszyć wyprostować itd itd..[/QUOTE] Muszą wyglądać czysto. Masz nieprzetłuszczające się włosy i nie musisz ich myć codziennie - super! Ale nie wszyscy takie mają. Z mojej strony EOT, bo nie mam czasu na dłuższe nieprowadzące do niczego dyskusje. Sprawozdanie z fizyki wzywa, a i włosy iść umyć trzeba, bo myłam rano, więc niestety jutro rano wyglądać już nie będą, a czasu na ich mycie mieć nie będę
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Eee... cześć dziewuchy, jak leci w ten cudowny, przedświąteczny wieczór ?
|
|
#4660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale takie dni jak pogrubiłam.. mi też się zdarzają nie powiem że nie .. i też robię tak jak ty.. a skoro włosy są przyzwyczajane przez kilka ładnych lat do takich działań to nic dziwnego że w 3 tygodnie "kuracji odtłuszczającej poprzez nie mycie codziennie" to nic nie daje.. dziewczyna się poddaje bo nie widzi efektów.. a na to potrzeba trochę więcej czasu aby się wszystko uregulowało.. koniec.. idę spać.. |
|
|
|
|
#4661 |
|
Konto usunięte
|
Niech ktoś jej powie, że nie ma czegoś takiego jak kuracja odtłuszczająca.
Jezu, a ja się potem dziwię, że słyszę różne takie androny od fryzjerek... |
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co u Ciebie?
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23879605]no właśnie .. okropnie byś wyglądała dopiero po południu kiedy wracasz do domu .. skoro wiesz że nie masz innych planów po szkole/pracu to pytam po co.. nie lepiej zostawić je i umyć po powrocie.. przecież w domu nie musisz wglądać pięknie..[/QUOTE]
Tak, bo włosy nie przetłuszczają się stopniowo, tylko automagicznie są tragiczne dopiero po wejściu do domu
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23879605]no właśnie .. okropnie byś wyglądała dopiero po południu kiedy wracasz do domu .. skoro wiesz że nie masz innych planów po szkole/pracu to pytam po co.. nie lepiej zostawić je i umyć po powrocie.. przecież w domu nie musisz wglądać pięknie..
ale takie dni jak pogrubiłam.. mi też się zdarzają nie powiem że nie .. i też robię tak jak ty.. a skoro włosy są przyzwyczajane przez kilka ładnych lat do takich działań to nic dziwnego że w 3 tygodnie "kuracji odtłuszczającej poprzez nie mycie codziennie" to nic nie daje.. dziewczyna się poddaje bo nie widzi efektów.. a na to potrzeba trochę więcej czasu aby się wszystko uregulowało.. koniec.. idę spać..[/QUOTE] Łomajgad ![]() Dziewczyno, jak Ci argumentów brakuje, to już nie komentuj w taki sposób, bo żal czytać. Wiesz, nie wiem jaki Ty masz tryb życia, ale mnie czesto nie ma w domu od rana do późnego popołudnia / wieczora. Spotykam się ze znajomymi, przyjaciółmi, chodzę na zakupy i naprawde, nie mam zamiaru chodzic z tłustymi włosami, bo wszechwiedząca kopnienta, którą nauczyli 'w szkole fryzjerskiej' mówi, że tak powinno być. Włosy mają być czyste, świeże i dobrze się układać. I nikt mi nie wmówi, że przetłuszczają się dlatego, że myję je codziennie. Jak w takim razie wytłumaczysz fakt, że kiedyś byłam w stanie myć włosy co drugi dzień, a nagle musiałam zacząć myć codziennie? Twoja teoria się tu nie sprawdza i tyle. I masz rację - idź już spać, bo jak widzę, co za bzdury piszesz, to mi gorzej. I przyjmij do wiadomości - to, że się uczysz w szkole fryzjerskiej nie robi z Ciebie alfy i omegi w kwestii włosów i wszystkiego, co z nimi związane, bo wiedzę masz malutką i próbujesz komuś wmówić coś, co nie ma żadnego związku z realiami. Zresztą, to nie jest już pierwsza dyskusja, w której się wymądrzasz, a nie masz racji, jednocześnie roszcząc sobie prawa do roli 'eksperta' z racji tego, że uczysz się w szkole fryzjerskiej. Miłych snów Ci życzę i więcej dystansu do siebie i swojej wiedzy. |
|
|
|
#4667 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam słyszałam, że jak się twarzy nie myje to ona przestaje się potem świecić i przetłuszczać albo przesuszać i można myć raz na tydzień.
I nie zdejmujcie tapety, po kilku dniach sama odpadnie a jutro nałożycie nową i będzie jeszcze bardziej idealnie. Ja mam pytanie! o muzykę. Klasyczna a poważna- to to samo? |
|
|
|
#4668 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Może ten dokument odpowie na Twoje pytanie |
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu człowiek ma z tyłu głowy taki magiczny przycisk pt. 'a teraz możecie się przetłuścić', włączasz go i jest gites! ![]() No bo przecież jak Ci po zajęciach na uczelni wypadnie spotkanie ze znajomymi, to nie możesz mieć przetłuszczonych włosów, toteż nie wlączasz przycisku i jest ekstra. Nooo, ewentualnie w autobusie w drodze powrotnej do domu możesz to zrobić
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ejjjj, wpadnij któraś do mnie, bo ja mojego nie mogę zlokalizować! Pomocyy! Może mój się zepsuł To ja mam teraz takie pytanie:Wiecie gdzie można dorwać części zamienne do Felka, rocznik 90?
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2010-12-20 o 00:09 |
|
|
|
|
#4671 |
|
Konto usunięte
|
Bo on jest jak punkt G.
|
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeeej, ja już sie nie odzywam, bo jak złoś zobaczy ten mega offtop, to każe nam siedzieć na karnym jeżyku jak nic ![]() A tyle minut ile lat, to wcale nie tak krótko
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Eee to teraz na trzy-cztery się uśmiechniemy i może nam podarują
Kurde no, dzięki nam przynajmniej było śmiesznie Iiii rozkręcamy wątek iii więcej ludzi wchodzi i czyta iii częściej odświeżają stronę iii więcej reklam się pokazuje i lecą pieniążki To co, już nas lubicie z powrotem, nie?
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę że nie bo nawet mówi sie klasyczny rock ....
może się mylę i też mnie sprostujcie ale klasyczna (muzyka) to mi sie wydaje że w znaczeniu "pierwsza" , "pionierskia" a potem odmiany to np progresywny rock etc a ja mam inne pytanie, juz nie odnośnie włosów ale poniekąd higieny....tylko że oczu.... z uwagi na to że spedzam dużo czasu przed laptopem to czy jest możwliośc jakoś chronic oczy....niby te nowoczesne ekrany sa lepsze od klasycznych ( ) monitorów ale jednak czy jest jakaś możwliośc lepszej ochrony oczu...np mozna załozyć jakiś filtr etc vzy to ma jakieś popracie naukowe że działa i jak to się fachowo nazywa? co polecacie?dziękuję
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2010-12-20 o 01:10 |
|
|
|
#4675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4676 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no faktycznie o tym pomyślałam *(moja babcia ma, a podobno po ojcu dziedziczą synowie, choć i tak nie końca jestem pewna), ale na biologii nam mówili, że jesli rodzice mają genotyp aa i aa, to niemożliwe,zeby dziecko mialo duże A ![]()
|
|
|
|
|
#4677 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23879605]no właśnie .. okropnie byś wyglądała dopiero po południu kiedy wracasz do domu .. skoro wiesz że nie masz innych planów po szkole/pracu to pytam po co.. nie lepiej zostawić je i umyć po powrocie.. przecież w domu nie musisz wglądać pięknie..
ale takie dni jak pogrubiłam.. mi też się zdarzają nie powiem że nie .. i też robię tak jak ty.. a skoro włosy są przyzwyczajane przez kilka ładnych lat do takich działań to nic dziwnego że w 3 tygodnie "kuracji odtłuszczającej poprzez nie mycie codziennie" to nic nie daje.. dziewczyna się poddaje bo nie widzi efektów.. a na to potrzeba trochę więcej czasu aby się wszystko uregulowało.. koniec.. idę spać..[/QUOTE] dlaczego tak ciężko ci cokolwiek zrozumieć??? ja mam już tłuste i klapnięte włosy na czubku głowy jak rano wstaje, po 2ch godzinach z lekko tłustych stały by się bardzo tłuste, a ja żadnego z tych wariantów nie akceptuję to takie dziwne, że do ludzi tak nie wyjdę? Dobry wygląd i higiena to podstawa. (a do barbie mi bardzo daleko)Acha twoje wspaniałe rozwiązanie kucyka w moim przypadku by się nie udało, poza tym na związanych włosach widać tłuszcz - świecąca, sklejona warstwa włosów na czubku - apetyczne (nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy związywali włosy, bo były nie myte, jakby nie było tego widać ![]() co do czerwonego: a to niby dlaczego w domu nie trzeba wyglądać pięknie? żeby tżci pomyśleli, że z flejami mieszkają czy co olaboga nawet nie wyobrazam położyć się w naszym wspólnym łóżku w towarzystwie tłuszczu na głowie :P
na tym świecie każdy chce pieniądze i koncerny kilku frajerów rządzi świata tego polityką najpotężniejsi z nich myślą o władzy nad galaktyką... Edytowane przez Indios Czas edycji: 2010-12-20 o 10:11 |
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa i nie ma możliwości ,abym była nieslubnym dzieckiem,lub z innego ojca,bo tylko do ojca mam podobny wygląd(poza kolorem oczu).mama jest całkowitym przeciwieństwem,za to mam jej charakter
|
|
|
|
|
#4679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Duuużo ludzi to ma na okularach, odbija się na adny zielony kolor, czasem, przybiera inne kolory tęczy Okulary z powłoką antyrelfeksyjną blokują odblaski i poprawiają kontrast widzenia, co znacznie poprawia widzenie i zmniejsza zmęczenie oczu podcza pracy przy komputerze. Nie wiem, czy istnieją jakieś inne specjalistyczne powłoki
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

vzy to ma jakieś popracie naukowe że działa i jak to się fachowo nazywa? co polecacie?
Duuużo ludzi to ma na okularach, odbija się na adny zielony kolor, czasem, przybiera inne kolory tęczy