|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. III
Anula to jest ten sam lakier
a nawet to samo foto ![]() a co do czerwieni, to ja też je kocham Carmen ja nie wiem co Wy chcecie od mojego pilota SoBitterSoSweet dziękuję a ja musiałam zmalować jakiś wzorek tak mnie coś korciło
|
|
|
|
#962 |
|
Rozeznanie
|
Meeedzik super wzorek
![]() już się odczepiam od pilota
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Baaaardzo ładnie!!
Dziękuję za pochwały odnośnie stroiku ![]() Ale pokarało mnie niestety... Poszłam na "kradzież" przy niedzieli Mama powiedziała, żeby jej z ogródkowej jodły nie odcinała gałązek bo bedzie brzydko wyglądać ale mi się nie chciało iść nigdzie dalej Podkradłam się po kilka gałązek jodły do tego przystroju i jak je wkładałam do wiaderka to mi się złamał jeden paznokieć
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z Wami nie wyrabiam, w weekend potraficie tyle tu "narobić"
że nie sposób zapamiętać co komu miałam odpisaćMalinka świetny zbiorek Karola fajny pomysł z tą świąteczną półeczką, podoba mi się ![]() No i wszystkie pazurki i lakiery które pokazałyście mi się podobały, ale kolejności nie pamiętam ![]() Meedzikowa piękna czerwień, jak ty zrobiłaś takie równiutkie paseczki? A jak wiecie ja też czerwienie lubię ... i one mnie też bo trochę ich mam
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Caemen, Karola, Agateczka
a paseczki zrobiłam od ręki
|
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
meedzik
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh, zostawić Was na chwilę i już tyle do nadrabiania
![]() Bardzo twórcze jesteście, zaraz zabieram się do oglądania i czytania ![]() Dodam, że właśnie schnie mi na paznokciach cudowny błękit Jumpy
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
Carmen - wow
Karola - uuu szkoda pazurka Aaa, i te fioletki brokatowe bardzo fajne Meedzik - śliczna czerwień No i pilot rządzi Ale nawet nie wiecie jak mi nastrój poprawiłyście tymi rozmowami o pilocie ![]() Anula - czy się dużo uczę? Hmm... bardzo często mam w planach dużo czasu poświęcić na naukę, a różnie wychodzi dzisiaj się może, raptem z godzinkę się uczyłam Na pewno nie można mnie nazwać naukoholikiem stypendium naukowego wszak na swoim koncie nie widzę a szkoda
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Nie to nie Maliniarko ma!
Chciałam być miła! ![]() Eh... miałam wam prezentować moje nowości i dziś obcięłam paznokcie bo patrzeć nie mogłam na nie! Ja nie wiem jak wy hodujecie takie piękności a moje to o du** roztrzaskać.
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
MoniS
dziękuję ![]() Paramore pokazuj co tam zmalowałaś ![]() Diabliczko mnie też wydaje się, że te kreski wydłużają moje pazurki
|
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
Póki co zdjęcia pooglądane - śliczne te Wasze pazurki (wybaczcie, że nie wymieniam po kolei)
Karola Lidzia Malina Carmen - śliczne kolekcje! ![]() A swoje nie wiem, czy wstawię, bo pewnie zdjęcia i tak mi nie wyjdą teraz Ale spróbuję
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
Ja jutro robie napad na lakiery Bell
![]() A powiecie mi jaki numer ma Bell koralowy ( ten kwadratowy )? |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Lidziu kochanie, nie gniewaj się, Maluszku
![]() Medzikowa ślicznie i prościutko , kiedyś zzrobiłam tak samo, tylko w drugą stronę (paski czarne obramowały szerszy pasek srebrny) ![]() Deszczyku może ten? 404 http://3.bp.blogspot.com/_jTnUEM5Wxo...ear+nr+404.jpg a ja sobie dzisiaj tak pomalowałam, ale mi się nie podobało na takich króciakach więc zmyłam i znowu chodzę w golaskach...grrrrrr!
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-20 o 01:20 |
|
|
|
#975 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczny wzoreczek, prościutko Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a niektóre osoby mówią że wtedy to za cholerę się nie nauczą... Cytat:
![]() czasem mam taki tydzień, że na swoje patrzeć nie mogę, ale wtedy skracam troszkę, maluję od nowa i mi lepiej - do następnego razu ![]() Cytat:
co żesz Ci się znowu nie podobało w nich? są równiuteńkie, prześlicznie pomalowane - przy skórkach idealnie, kolor świetny, a że krótkie? co z tego... |
||||||
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ale maie piękne kolekcje!
![]() Malinko ładne masz pazurki, lakier jest sliczny, co to za kolorek ? ja mam takei nierówne ze az szkoda gadac ale co tam mi zawsze jest ich szkoda wiec piłuje/ucinam jak urosną na dobra długość na razie jesczze nie ta pora ![]() Najpierw mialam takie melczne ze "zdobieniem" a potem zmatowione niebieskie pazury, ale po 2 dniach zmieniłam na nudziaki co kiedys ![]() Bardzo lubie ten lakier, szkoda ze tak szybko gętnieje i robi smugi ![]() A i Mali mam do Ciebei prosbę, bo wiem ze masz tego miętowego Adosa, prawda? ;> moglabys na jednym paluszku pokazac jak on wygąda? rzeczywiscie tak miętowo?
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2010-12-20 o 10:51 |
|
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
fiska śliczne paznokietki te niebieskie jaki to lakier
A próbowałaś moczyć lakier w ciepłej wodzie ?? albo potraktuj go acetonem
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje sliczne
niebieski lakier to hean (colour fun) nr 471 ![]() próbowałam i dupa, tzn jakos maluje, ale trzeba kilka warstw, a tu strasznie meczace
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko ja się własnie zastanawiałam, żeby zrobić w drugą stronę, tylko wydawało mi się, że te czarne paski będą słabo widoczne, na następny raz tak zrobię ale na innym kolorze
![]() A poza tym to zgadzam się z Anulą, bo naprawdę ślicznie pomalowałaś paznokcie, co z tego, że są krótkie?! Proszę mi je ładnie pomalować :pała: Anula dziękuję, święta są już coraz bliżej to i zdobienie świąteczne ( chociaż mojemu tacie skojarzyło się to z takimi paskami przez środek auta fisiu śliczne pazurki
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
ten jaśniutki to mix
najpierw byl jasny brokatowy, a potem na to nałozyłam Vipere jakąs transparentą, taki jasny róż, ale ladnei sie to zmiksowało nawet ![]() tylko nienawidze potem brokatów zmywac ! ![]() meedzik nie widzialam pazurasow, oczywiscie same w sobie są ladne, ale wolalabym inny wzorek, jakos za takimi paskami po prostu nie przepadam, ale tato cos ma racji ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2010-12-20 o 11:09 |
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
Fisiu a mogła byś wrzucić zdjęcie tego lakieru
![]() ![]() ![]() A próbowałaś jakiegoś rozcieńczalnika do lakieru może to pomoże
|
|
|
|
#982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za lakier? mleczaki też ładne ![]() a co do piłowania to można co 3-4 dni "machnąć" ze 2 razy pilnikiem paznokcia - na długości się nie traci prawie nic, a kształt powoli, ale systematycznie się poprawia no ale każdy ma swoje przyzwyczajenia ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- o już jest odp ![]() Cytat:
no ale może coś faktycznie w tym jest ![]() próbowałaś metodą foliową?
|
||
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam aparatu, wszystko z kormórki robie, wec te zdjecia super jakosci nie są, ale starałam się
![]() Anula numerek 471 ![]() co do metody to wg. mnie to samo co dluzsze przytrzymanie wacika ze zmywaczem ja jestem niecierpliwa ot co ![]() co do pilowania to ja mam jakies chore teorie ze m isie skracają ale pewno niedlugo spiluje ja to jestem strasznie uparta
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2010-12-20 o 11:23 |
|
|
|
#984 |
|
Rozeznanie
|
Fiska dzięki
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
tak już wczesniej widziałam
![]() a gdzie Ty ten lakier kupiłaś? ja nigdy nigdzie takich nie spotkałam chyba, sa jakieś inne ciekawe kolory? bo ten super ![]() mi się wydaje że jednak foliowa znacznie lepsza niz przytrzymawanie wacika ![]() hehe no tak wiem coś o tym, bo ja też jestem mega uparciuch więc Cię rozumiem
Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2010-12-20 o 12:08 |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Anula no nie takie nieraz mają porównania, że czasem się dziwie skąd im to się bierze w tej głowie
przepraszam, że się wtrącam, a co to za metoda foliowa jeśli można spytać Bo ja tez nie lubię zmywać brokatów i dlatego rzadko ich używam
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
metoda foliowa to taka kiedy nawilzasz wacik zmywaczem oplatasz powół paznokcia i trochę folia aluminiowej ucinasz i owijasz wacik ta folia, mam nadzieje, ze dobrze ?
![]() Ooo kupiłam w tamtym roku, w lecie, nei wiem czy były inne kolory, sposobał mi sie niebieski wiec wziełam kosztowal kolo 3 zlA ja pojechalam po bandzie oj sylwester blisko oj blisko! juz mi szajba bije
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2010-12-20 o 13:46 |
|
|
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
No więc wreszcie wrzucam coś od siebie:
- dwa zdjęcia zmatowanego China Glaze Ruby Pumps (ten na zdjęciu ma 3,5 dnia, a końcówki są tylko lekko starte, polecam, bo naprawdę świetna trwałość - błękit Jumpy nr 163 - trwałość gorsza, ale kolor śliczny Miętki niestety nie zrobiłam, ale pewnie niedługo znów zagości na moich paznokciach
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
Fiska, śliczności!
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

a nawet to samo foto
ja nie wiem co Wy chcecie od mojego pilota
tak mnie coś korciło 

dzisiaj się może, raptem z godzinkę się uczyłam

, kiedyś zzrobiłam tak samo, tylko w drugą stronę (paski czarne obramowały szerszy pasek srebrny)
i znowu chodzę w golaskach...grrrrrr!

co to za lakier?