Proszę, pocieszcie mnie. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-20, 18:41   #91
Krakovianka
Rozeznanie

Dot.: Proszę, pocieszcie mnie.

Ty Niebieske Niebo, nie trzepiaj sie slowek, bo Cie tez przydusze
Wszem i wobec, przyznaje sie ze sie pomylilam w ocenie autorki.
Szukalam Bog wie jakich przyczyn zdrady, a tu sie okazuje ze o kawalek penisa poszlo
Zwracam honor wam i teraz mam ochote Wilkowska nie tylko udusic ale tez na taczkach wywiesc z forum.
Szkoda gadac, az wstyd!
Krakovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 18:43   #92
Wilkowska
BAN stały

Może tak ... Zawsze był uosobieniem łagodności, zawsze mnie wspierał, prawie nigdy się nie pokłóciliśmy. Opiekował się małą może nawet lepiej ode mnie. Doszło do mnie, to co zrobiłam i wiem, kogo stracę.

Nie mówię, że jest kiepskim kochankiem. Może to tylko sprawa temperamentów.
Wilkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 18:45   #93
Krakovianka
Rozeznanie

Wilkowska, masz szczescie ze mam 2 ostrzezenia i 3 punkty karne
Stary 2010-12-20, 18:45   #94
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krakovianka Pokaż wiadomość
Szukalam Bog wie jakich przyczyn zdrady, a tu sie okazuje ze o kawalek penisa poszlo
Zwracam honor wam i teraz mam ochote Wilkowska nie tylko udusic ale tez na taczkach wywiesc z forum.
Szkoda gadac, az wstyd!
Błękitne
A co do przyduszania... To wiesz, może akurat preferuję

Cytat:
Napisane przez Wilkowska Pokaż wiadomość
Może tak ... Zawsze był uosobieniem łagodności, zawsze mnie wspierał, prawie nigdy się nie pokłóciliśmy. Opiekował się małą może nawet lepiej ode mnie. Doszło do mnie, to co zrobiłam i wiem, kogo stracę.

Wcześniej nie wiedziałaś? Dla mnie to twoje tłumaczenie jest jakieś pokrętne i nieautentyczne...
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 18:46   #95
Wilkowska
BAN stały

Nie o kawałek penisa, tylko o to, że nie poświęcał mi uwagi, chociaż mieliśmy tak mało czasu dla siebie, rzadko kiedy miał "inicjatywę" wieczorem. Czasami będąc w domu, więcej rozmawiał z córką niż ze mną.

Za swój błąd uważam to, że sama tego nie próbowałam zmienić.
Stary 2010-12-20, 18:47   #96
Biedronilla
Zadomowienie

Cytat:
Dlaczego zdradziłam?

Chyba dwa powody.

Nie układało się nam w łóżku (seks z nim przestał sprawiać mi przyjemność, niedopasowanie temperamentów), niby głupie, wiem. Ale prawdziwe.
Mąż i ja sporo pracujemy. Ja w dodatku pracuję nie raz w nocy, on raczej tradycyjnie (8-16, często z nadgodzinami). Czasami cały dzień się nie widzieliśmy. Często czułam się samotna.
Czyli poszłaś na łatwiznę, były problemy w łóżku, czułaś się samotna to znalazłaś sobie kochanka. Zastanawiałaś się jak on się czuł?? Pewnie nie.

Kochanka nie kochałaś, męża nie wiesz czy kochasz, to ja ci powiem, że dobrze że stało się, jak się stało (mam na myśli to, że mąż się wyprowadził). Bynajmniej będziesz miała czas by zastanowić się nad samą sobą. Czego chcesz i do czego zmierzasz.

Edytowane przez Biedronilla
Czas edycji: 2010-12-20 o 19:10 Powód: dopisek
Biedronilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 18:52   #97
żurawinka
Zakorzenienie

Cytat:
Po czym wnioskujesz, że nie mam serca? Inny facet urządziłby zapewne piekło, niewykluczone czy podniósłby rękę czy obrzucił wyzwiskami. Dlatego widzę, co straciłam.
Ale tak naprawdę to on jest taki sam jak był - seks był słaby i byłby pewnie słaby dalej ( zakładając że by Ci wybaczył i chciał sie do Ciebie zbliżyć), znaleźlibyście czas dla siebie?
Jedyne co was moze razem trzymać to dziecko.

Miałam przyjemność znać jedna parę - wypisz wymaluj wasz przypadek - on naiwnie w niej zakochany, klapki na oczach, "dobry człowiek", dziecko troszkę za wcześnie ale szybko się pobrali, on kochał bardziej... Dalej romans, przebaczył jej. Ale ona zakochała się w tamtym, więc tak ją rzucało od jednego do drugiego, mimo to przebaczał jej za każdym razem kiedy obiecywała poprawę, ale nawet jego cierpliwość się skończyła...

Z pewnych przyczyn myslę że lepiej dla Ciebie i jego jesli sie już nie zejdziecie, on spotka kogoś dla siebie i bedzie szczęśliwy ( jak znajomy z tamtego małżeństwa) a Ty dojrzejesz.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 18:53   #98
Wilkowska
BAN stały

Napisałam, że nie wiem czy kocham, ponieważ doszło do zdrady, dlatego swoje uczucie poddałam w wątpliwość.
Stary 2010-12-20, 18:53   #99
Krakovianka
Rozeznanie

Cytat:
Nie o kawałek penisa, tylko o to, że nie poświęcał mi uwagi, chociaż mieliśmy tak mało czasu dla siebie, rzadko kiedy miał "inicjatywę" wieczorem. Czasami będąc w domu, więcej rozmawiał z córką niż ze mną.

MOTYLA NOGA, trzymajcie mnie
A jak ci maz mowil ze cie kocha to lecialas spac z sasiadem, bo maz nie mowil tego wierszem??
Kobieto, litosci!
Spadam z tego watka, bo sie tylko nabralam na ciebie jak twoj maz
Stary 2010-12-20, 18:54   #100
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Tak czytam sobie ten watek i czytam i naprawde nie rozumiem - po co Wy tak po niej jedziecie? Co to daje? I komu?

Kobieta popelnila ogromny blad i juz za niego placi. Ta nagonka jest moim zdaniem totalnie bez sensu ...

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję

Edytowane przez UrbanWarrior
Czas edycji: 2010-12-20 o 18:56
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 18:56   #101
Wilkowska
BAN stały

Czy ja go zdradzam regularnie? Raz zdarzył mi się romans, nie "nosi" mnie od jednego do drugiego. Wiem, z kim chcę być.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 18:57   #102
żurawinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UrbanWarrior Pokaż wiadomość
Tak czytam sobie ten watek i czytam i naprawde nie rozumiem - po co Wy tak po niej jedziecie? Co to daje? I komu?

Kobieta popelnila ogromny blad i juz za niego placi. Ta nagonka jest moim zdaniem totalnie bez sensu ...
Wyluzuj, nikt tu nie robi nagonki, po prostu w głowach nam się to nie mieści.
Stary 2010-12-20, 19:00   #103
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja go zdradzam regularnie? Raz zdarzył mi się romans, nie "nosi" mnie od jednego do drugiego. Wiem, z kim chcę być.
Faktycznie, powinien Ci jeszcze podziękować, że tylko raz Ci się romans zdarzył...
Ty wiesz z kim chcesz być, a on wie z kim nie chce. Póki co, wasze pragnienia się rozmijają.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 19:01   #104
dirt
Wtajemniczenie

Cytat:

a ty jemu poswięcałaś swoją uwagę? czy tylko czekałas aż on sie postara, on zainicjuje,... bo rozmawiał z córką nie ze mną.

w zwiazku liczyłaś sie tylko ty i to tylko tobie powinien poswięcac swoja uwagę.
a nie na tym to polega.
zwiazki powinny opierać sie na wzajemnych relacjach.

skoro rzadko miał "inicjatywę" to trzeba było ja przejąć (niektórzy faceci ponoć to lubią).
skoro było nie tak z temeperamentami trzeba było zastanowic się jak go nakręcić i na nowo rozkochać...
a tłumaczenie że nie było czasu bo praca na inne zmiany, no wybacz ale od czego są urlopy albo chociaż rozmowa na ten temat typu "wiesz malo czasu ostatnio ze soba spędzamy. czy masz teraz wolne w weekend?"

no ale łatwiej było zaspokoić swoje przyjemności poza związkiem, aniżeli raz zamiast pomysleć JA, moje, to zastanowić się co ON czuje, jakie sa JEGO potrzeby.
Stary 2010-12-20, 19:01   #105
Wilkowska
BAN stały

Nie rozumiem stwierdzenia "nabrałam się na Ciebie".
Stary 2010-12-20, 19:03   #106
natal20ka
Rozeznanie

Ehh, jak mozna takie swinstwo zrobic?tlumaczac to takimi *******ami?to sa powody na ktore moze pomoc rozmowa.Po tym co zrobilas i po tym jaki okazalas mu brak szacunku powinnas mu dziekowac, ze odszedl w ten sposob i w Twojej wypowiedzi,tak jak dziewczyny pisaly wogole nie da sie zauwazyc jakichkolwiek wyrzutow sumienia:/ tylko bardziej zlosc, ze masz takiego niedobrego meza i jak on mogl?!a niestety prawda jest taka, ze jak Ty moglas?dla mnie nie ma wytlumaczenia i wybaczenia.
natal20ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 19:04   #107
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Możesz mydlić oczka sobie, siostrze, córce, nawet próbować tego z mężem, ale nie próbuj tego z nami. Nawet zwroty jakich używasz: romans się przydarzył (coś jak: dzidzi się ulało / wazon się sam stłukł). Nic się nie "przydarzyło" - podjęłaś taką, a nie inną decyzję, nawiązałaś z kimś romans - nie byłaś "romansowana", ale romansowałaś.

Z opisu wynika, że Twój mąż to super materiał na kolegę... i nic więcej. Nie na faceta, który Cię będzie kręcił i będzie Ci tak w 100% imponował za 5, 10, czy 15 lat. Z kolegą, nawet naj naj najlepszym, na dłuższą metę nie stworzysz nic monogamicznego i w pełni szczęśliwego.

Szkoda czasu na życie w strachu i w kłamstwie, zacznij być sama ze sobą szczera.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 19:05   #108
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Wyluzuj, nikt tu nie robi nagonki, po prostu w głowach nam się to nie mieści.
A mi sie w glowie nie miesci jak mozna urzadzac sobie takie kpiny i tak jezdzic po obcej osobie, ktora ma problem.

Nie sugeruje, zeby glaskac ja po glowie, ale niektore teksty tutaj sa naprawde ponizej poziomu ... (gwoli jasnosci - nie mam na mysli tutaj Twoich wypowiedzi)

ps. Jestem bardzo wyluzowana

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 19:09   #109
żurawinka
Zakorzenienie

Zanim odejdę z wątku na dobre napiszę tylko odnośnie tytułu - wybacz, ale nie pocieszę Cię bo musisz sama wypić to piwo z wszystkimi konsekwencjami. Może coś wyciągnieniesz z tej całej sytuacji, a pocieszyć to mogę ale Twojego męża ( bez skojarzeń) bo mi go szkoda. Wykazuje się wielką klasą i za to co mu zrobiłaś powinnaś conajmniej mu buty czyścić do końca życia.
Jednakże wierzę i mam nadzieję że wiesz co tracisz, wybacz że to napiszę ale na kolana i błagaj go o wybaczenie.

To ja sie też idę wyluzować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 19:14   #110
natal20ka
Rozeznanie

Cytat:
A mi sie w glowie nie miesci jak mozna urzadzac sobie takie kpiny i tak jezdzic po obcej osobie, ktora ma problem.

Nie sugeruje, zeby glaskac ja po glowie, ale niektore teksty tutaj sa naprawde ponizej poziomu ... (gwoli jasnosci - nie mam na mysli tutaj Twoich wypowiedzi)

ps. Jestem bardzo wyluzowana

Nikt nie urzadza sobie kpin, tylko wyraza swoje zdanie.Osoba ma problem, ale sama, w 100% na niego zasluzyla:/i szuka pocieszenia....Kurcze pocieszenia sie szuka jak jest sie poszkodowanym...
Stary 2010-12-20, 19:18   #111
Stalingrad
BAN stały

Hmmm, czyli zdrada była, bo mąż miał "za małego"?
Stalingrad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 19:31   #112
Wilkowska
BAN stały

Nie robię z siebie ofiary. Tylko jest mi przykro. Zostałam zaskoczona, ponieważ myślałam, że to jakoś się ułoży, zapowiadało się na to.

Nie odpowiadam na chamskie odzywki.
Stary 2010-12-20, 19:35   #113
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:

A Ty się na to wypiełaś i poszłaś do innego, więc sama jesteś sobie winna. Nie zasługujesz na takiego faceta i tyle.
Cytat:
Z reguły na tym forum są osoby sobie obce, a przynajmniej mające takie przekonanie. Każdy wyraża swoją opinię i nikt nie urządza kpin.

Cytat:

Więc wygląda to tak, ze on był taki kochany, opiekuńczy, troszczył się o Ciebie, ale jednocześnie nie poświęcał Ci uwagi? Ty nie próbowałaś tego zmienić, więc nie wiem do kogo masz pretensje. On nie wykazywał inicjatywy, ale nie zdradził Cię, a Ty to zrobiłaś.
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 19:58   #114
natal20ka
Rozeznanie

Ojjj dziewczyno wyrzadzilas taka krzywde osobie dla ktorej inne kobiety gdyby tylko mogly oddaly by zycie:/nawalilas i to konkretnie...
Stary 2010-12-20, 20:07   #115
grejpfrut95
Przyczajenie

GG do grejpfrut95

Teraz to sie powinnaś modlić żeby córka nie potraktowała Ciebie tak jak twoj mąż ktorego zdradziłaś , bo wątpię w to żebyś jej również nie zraniła. Trzeba było pomyśleć wczesniej co robisz , teraz jakieś pocieszenia ani pomoce Ci w niczym nie pomogą. Zrobiłaś sobie to na własne życzenie .
grejpfrut95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 20:19   #116
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
Zostałam zaskoczona, ponieważ myślałam, że to jakoś się ułoży, zapowiadało się na to.
(...)
Myślałaś, że co się ułoży dokładnie? Jakoś się ułoży, samo z siebie się ułoży? Ile Ty masz lat? Dla mnie to jest myślenie bardzo niedojrzałej osoby, myślenie życzeniowe, bez poparcia w faktach i czynach (że się samo coś ułoży, zmieni, bez wysiłku, bez pracy, bez przewartościowania pewnych spraw). Tak samo myślałaś o mężu - że "jakoś się" wybaczy, że "samo się" mu przejdzie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 20:39   #117
Merys
Zakorzenienie

Skoro w waszym zwiazku byly problemy, to trzeba bylo je probowac rozwiazac. Nawet z pomoca specjalisty.
Ty poszlas na latwizne wolalas wdac sie w romans. A jak facet taki dobry to i pewnie wybaczy?
Masz teraz nauczke do konca zycia.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 21:10   #118
roxyroxy
Zadomowienie

Nie popieram zdrady.. Ale rowniez uwazam, ze nikt nie ma prawa oceniac drugiego czlowieka i ,ze kazdy popelnia bledy

podjelas glupia decyzje , ktorej teraz zalujesz. Musisz sie pogodzic z faktem ,ze zawalilas sprawe. Daj mezowi czas , niech on sobie przemysli czy chce dalej to ciagnac, czy jest w stanie Ci wybaczyc , zapomniec i ponownie zaufac. Bo bez zaufania zwiazek dlugo nie potrwa..

Jesli facet jednak bedzie chcial ci dac szanse, to musicie razem zastanowic sie nad tym jak poprawic zwiazek, co w nim zmienic aby to mialo sens.

Nie wiem czemu wiekszosc wizazanek uznaje Twojego faceta za idealnego partnera, chociaz go wcale nie znaja. To ,ze facet jest dobrze wychowany i kulturalny i zachowal sie z klasa w tej sytuacjii , nie znaczy ,ze jest swietnym partnerem.

Nie rozumiem tez zdziwienia ,ze nieudany seks i brak czasu dla siebie doprowadzily do tej sytuacjii. Od razu mowie,ze nie popieram zdrady z zadnego powodu. Ale jesli sytacja wygladala tak,ze autorka probowala z facetem rozmawiac ,rozwiazywac problemy a jemu wisialo czy jej jest w luzku dobrze i czy spedzaja wystarczajaca ilosc czasu , to nie dziwie sie ,ze padlo jej na mozg gdy inny facet okazal zainteresowanie.

Ktos powiedzial,ze ona powinna byla wykazac inicjatywe. Zgadzam sie z tym. Ale nie moze byc tak,ze tylko jedna strona wiecznie prosi sie o czulosc/seks/wspolne spedzanie czasu a druga laskawie raz na jakis czas sie na to zgadza. inicjatywa powinna wychodzic z obu stron mniej wiecej po rowno. Wiec rozumiem,ze jesli jej facet mial swiadomosc jak sie czula i nic z tym nie zrobil, to mial swoj wklad ( wiadomo nie takiego samego kalibru jak zdrada) w rozpad zwiazku.

W kazdym razie, dajcie spokoj dziewczynie , ktora dokonala zlego wyboru i nie moze teraz tego zmienic.

Stalo sie.. Niestety trzeba zyc dalej.. Nie bylas szczesliwa w tym zwiazku i poderzewam ,ze on tez nie byl.. Teraz moze myslisz ,ze to jest koniec swiata, ale zycie jeszcze ci sie ulozy. I mowie to z perspektywy osoby zdradzonej. Dla mnie to byl dar niebios ze moj eks mnie zdradzil, bo niegdy nie bylibysmy szczesliwi razem, a tak przekonalam sie o tym szybciej niz pozniej.

Trzymaj sie i nie przejmuj sie opiniami osob, ktore nie potrafia zrozumiec ,ze w zyciu czasem popelnia sie bledy.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez grejpfrut95 Pokaż wiadomość
Teraz to sie powinnaś modlić żeby córka nie potraktowała Ciebie tak jak twoj mąż ktorego zdradziłaś , bo wątpię w to żebyś jej również nie zraniła. Trzeba było pomyśleć wczesniej co robisz , teraz jakieś pocieszenia ani pomoce Ci w niczym nie pomogą. Zrobiłaś sobie to na własne życzenie .
Twoj komentarz jes przykry, zlosliwy i bezsensowny.
To ,ze komus nie ulozylo sie w zwiazku z wlasnej winy , nie znaczy ,ze ten ktos nie moze byc dobrym rodzicem. W wiekszosci przypadkow milosc do dziecka jest bezinteresowna i sie nie konczy , milosc do partnera moze sie skonczyc. ( pisze 'w wiekszosci przypadkow' bo wiadomo ze zdazraja sie ludzie bez rodzicielskich instynktow, ale Ty nie masz podstaw wysuwac takich przykrych wnisokow, ktore i tak n ic do tego watku nie wnasza oprocz sprawienia przykrosci autorce)

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Szkoda gadac, az wstyd!
Ciekawa jestem ile masz lat i jakie masz podejscie do seksu?
Bo z Twojego postu wynika ,ze nieudany seks nie powinien byc problemem w zwiazku.
Niestety kobiety tez maja swoje potzreby. I tu nie chodzi tylko o orgazmy i nie wiadomo jakie uniesienia ale o czulosc i bliskosc jaka daje seks. Ja rozumiem,ze autorka nie powinna byla zdradzac meza. ale rozumiem rowniez, ze jesli jej maz wiedzial ,ze ona nie jest szczesliwa, ze seks jest niudany, ze za malo czasu spedzaja ze soba to powinnien byl ten problem jakos rozwiazac ( wspolnie z autorka). Oczywiescie w wypadku gdy mial swiadomosc ,jak sie czuje autorka. W takich syutacjach zwiazek moze sie rozpasc, i wcale sie nie dziwie ,ze autorka szukala czulosci gdzie indziej ( chociaz powinna byla odejsc od faceta)

jesli jednak nei wiedzial o tym, to autorka juz musi winic sama siebie

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Szkoda gadac, az wstyd!
Ciekawa jestem ile masz lat i jakie masz podejscie do seksu?
Bo z Twojego postu wynika ,ze nieudany seks nie powinien byc problemem w zwiazku.
Niestety kobiety tez maja swoje potzreby. I tu nie chodzi tylko o orgazmy i nie wiadomo jakie uniesienia ale o czulosc i bliskosc jaka daje seks. Ja rozumiem,ze autorka nie powinna byla zdradzac meza. ale rozumiem rowniez, ze jesli jej maz wiedzial ,ze ona nie jest szczesliwa, ze seks jest niudany, ze za malo czasu spedzaja ze soba to powinnien byl ten problem jakos rozwiazac ( wspolnie z autorka). Oczywiescie w wypadku gdy mial swiadomosc ,jak sie czuje autorka. W takich syutacjach zwiazek moze sie rozpasc, i wcale sie nie dziwie ,ze autorka szukala czulosci gdzie indziej ( chociaz powinna byla odejsc od faceta)

jesli jednak nei wiedzial o tym, to autorka juz musi winic sama siebie
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 21:16   #119
Stalingrad
BAN stały

Autorka została wyposażona w aparat mowy artykułowanej i mogła bez problemu powiedzieć, co jej leży na serce, a nie szukać "fagasa".
Stalingrad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 21:24   #120
Indios
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stalingrad Pokaż wiadomość
Hmmm, czyli zdrada była, bo mąż miał "za małego"?
twoje wypowiedzi są tak żałosne, że aż rażą w oczy ile ty masz lat, 15?

Autorko ja się nie dziwię Twojemu mężowi, bo wiem, że sama też bym odeszła. Niektórzy po prostu nie potrafią wybaczyć zdrady. Musisz ponieść konsekwencje i oswoić się z myślą, że prawdopodobnie zostaniesz rozwódką. Postaraj się teraz pomyśleć o mężu i nie utrudniaj mu podjęcia decyzji w spokoju.
najpotężniejsi z nich myślą o władzy nad galaktyką...

Indios jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości