"Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania cz.IV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-20, 15:44   #181
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Moja mentosów jeszcze nie jadła, ale to przez to, że ja chyba nigdy ich przy niej nie jadłam. Na pewno by jej posmakowały, ona by nawet pastę do zębów zjadła , jakby była miętowa

Dylemat moralny powiadasz A ile możecie mieć nieobecności ? Jeśli na każdym byłaś, to możesz jeden sobie odpuścić, bo przecież i tak sesja na karku i będziesz musiała już chodzić na wszystkie zajęcia, bo będziesz miała jakieś egzaminy.

O kurna, to konkretny ten rachunek Wam przyszedł Masakra, może źle odczytali stan licznika, skoro nigdy tyle nie mieliście ?

Ale mam dzisiaj zje*any dzień :/ Nic mi się nie chce , nic nie robię, tylko siedzę i patrzę w ten komputer od rana, jak jakiś ułom :/

prawdziwa dama ,dba o świerzy oddech

mozemy miec chyba jedna nieusprawiedliwiona a tam nie ide to bedzie moja pierwsza,a cos czuje ze nawet jak bym sie bardzo starala to nie wstane

nie wiem,ale nie podłamałam zazwsze mielismy 300 cos,nigdy wiecej niz 400,raz przekroczylo 400 ale to nam tyle bojler zeżarł ,ale teraz bojler jest przykręcony więc nie wiem o co chodzi nibt ostatnio grzeje u mnei ten termowentylator,no ale nie mozliwe zeby az tyle takie małe pudełko żarło prądu

to ja wczoraj mialam taki dzien;/a nie idziesz z kolezankami sie spotkac?
Stary 2010-12-20, 16:03   #182
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania

Cytat:
Najpierw żuje i to jeszcze tak ostentacyjnie, żebym widziała, a później jak zbliżam się do niej żeby jej to zabrać, to połyka i się cieszy

O matko to trochę musiałaś zmarznąć Ja mam jedną parę pończoch, ale zsuwają się je*ane i ich nie lubię

Ze względu na dziecko chyba. Mają córeczkę i chcą, aby miała normalne dzieciństwo, tylko nie wiem, jak dzieciństwo może być normalne, jak rodzice non stop się kłócą. Poza tym wydaje mi się, że oni nie podpisywali przed ślubem żadnej intercyzy, a ten facet ma kasy jak lodu, natomiast laska była biedna . Przy rozwodzie pewnie trochę by się jej dostało i wydaje mi się, że dlatego ciągle są razem.

No później będę musiała oddzwonić, nie wiem czy nie wyjdę na głupka, bo niby mówiłam mu , że pomogę tam w grudniu Ehh chu*owa sytuacja, nie lubię tak
Z drugiej strony ani jutro ani pojutrze nie będę miała chyba dyżuru, bo nie ma nic wolnego , ale znowu jak tam pójdę, to cały dzień będzie w dupę i nic sobie nie zrobię w domu przed swiętami... Tak źle i tak niedobrze :/
ale agentka
to może masz za duże te pończochy skoro się zsuwają
kurcze to też bez sensu na siłę być małżeństwem bo przecież dziecko i tak widzi że nie jest fajnie to głupek z niego że nie podpisał intercyzy ale jego sprawa niech się teraz męczy
no tak ale znalazłaś pracę i ch,j, przecież Cię nie zmusi żebyś tam pracowała, napisz do tej Angeliki żeby Ci załatwiła dyżury na dwa dni i będziesz miała zajęcie
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość

Sunset-moj pies tez lubi mieste a najbardziej uwielbia mentosy co do szefa to oddzwon i powiedz ze nie mozesz bo masz prace i tyle

Anastazja-w listopadzie na gole nogi? Ty to jestes hardcore tez nie lubie rajstop ale teraz jak tak zimno to nosze b60 den pod spodniami bo nogi odpadaja

wróciłam z uczelni,rano sie nie mogłam z wyra zwlec dobrze,ze tata sie nade mną zlitował i mnie podrzucił to spobie pospałam prawie godzinę dłuzej ale i tak byłam nie przytomna,czym blizej wolnego tym mi się bardziej nie chce teraz mam problem moralny czy isc jutro od rana na angielski,bo mi sie nei chce isc i pozniej czekac 2 godziny za w-fem ale znowu szkoda mi nieobecnosci i sama nie wiem co zrobic

własnie sie załamałam,przyszedł nam rachunek za prąd- 500 zł az tak duzo to nogdy nie było,nie wiem skąd tyle kasy wytrzasneli i jeszcze teraz na swieta trzeba to zapłacic
bo wtedy w sklepie były beznadziejne pończochy więc stwierdziłam że idę bez niczego
to może odpuść sobie jedne zajęcia,tymbardzziej żebyś nie musiała wstawać w "środku nocy"
o matko ale rachunek weźcie sprawdźcie fakturę i porównajcie z poprzednią może Wam jakoś źle naliczyli

ja przebrałam pościel i umyłam gary
zaraz idę z psem na chwilę na dwór i biorę się za dalsze sprzątanie nie chce mi się okrutnie ale o 18 zamierzam zebrać się do czatów więc mam jeszcze godzinę na sprzątanie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 16:08   #183
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

mozemy miec chyba jedna nieusprawiedliwiona a tam nie ide to bedzie moja pierwsza,a cos czuje ze nawet jak bym sie bardzo starala to nie wstane

nie wiem,ale nie podłamałam zazwsze mielismy 300 cos,nigdy wiecej niz 400,raz przekroczylo 400 ale to nam tyle bojler zeżarł ,ale teraz bojler jest przykręcony więc nie wiem o co chodzi nibt ostatnio grzeje u mnei ten termowentylator,no ale nie mozliwe zeby az tyle takie małe pudełko żarło prądu

No faktycznie prawdziwa dama, która zjada wyżute gumy Chyba też tak zacznę robić

No to odpuść sobie i pośpij

Oj nawet nie podejrzewasz , ile takie małe pudełko potrafi zjeść prądu. My zrezygnowaliśmy z czajnika bezprzewodowego i rachunek za prąd zmniejszył się o bodajże około 100 zł, a kto by podejrzewał, że taki czajnik potrafi zjeść tyle prądu...

Nie bo dzisiaj mam dyżur na D więc nie bardzo... Jutro gdzieś pójdziemy pewnie ,bo moja koleżanka ma urodziny Nigdy nie mamy w zwyczaju robić sobie jakichś wielkich prezentów, ale jej chyba zrobię Kiedyś tam poszłyśmy na imprezę i ja miałam jej parasolkę, oczywiście jak to z parasolami bywa zgubiłam ją I jutro pójdę kupić jej nowy parasol i pięknie obwiążę jej kokardami i taki prezent jej wręczę

A dzisiaj to mam dzień paszteta normalnie :/ Najchętniej to bym leżała i piła piwo

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ale agentka
kurcze to też bez sensu na siłę być małżeństwem bo przecież dziecko i tak widzi że nie jest fajnie to głupek z niego że nie podpisał intercyzy ale jego sprawa niech się teraz męczy
no tak ale znalazłaś pracę i ch,j, przecież Cię nie zmusi żebyś tam pracowała, napisz do tej Angeliki żeby Ci załatwiła dyżury na dwa dni i będziesz miała zajęcie

zaraz idę z psem na chwilę na dwór i biorę się za dalsze sprzątanie nie chce mi się okrutnie ale o 18 zamierzam zebrać się do czatów więc mam jeszcze godzinę na sprzątanie
No dokładnie , wkopał się niemiłosiernie Ale ten ślub był na szybko i pewnie sobie nie przemyślał, to teraz niech się męczy hehe

Właśnie nie załatwi mi, bo na C jest tylko jeden moderator zarówno jutro jak i w środę i mają na te zmiany same dobre dziewczyny i napisała, że to byłoby nie fair wobec nich, gdyby im odbierała dyżury mimo, że mają dobre wyniki. Także lipa, no ale może się coś zwolni chociażby na środę.

O Jezu, daj mi trochę tego Twojego powera, bo ja dzisiaj jestem jak flak
Stary 2010-12-20, 16:19   #184
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
ale agentka

bo wtedy w sklepie były beznadziejne pończochy więc stwierdziłam że idę bez niczego
to może odpuść sobie jedne zajęcia,tymbardzziej żebyś nie musiała wstawać w "środku nocy"
o matko ale rachunek weźcie sprawdźcie fakturę i porównajcie z poprzednią może Wam jakoś źle naliczyli

no dokladnie,8 to srodek nocy dla mnie,a tak pospie sobie do 11 i spokojnie na 13 pojade
pewnie tata bedzie sprawdzal,bo to sie w glowie nie miesci
Cytat:
No faktycznie prawdziwa dama, która zjada wyżute gumy Chyba też tak zacznę robić

Oj nawet nie podejrzewasz , ile takie małe pudełko potrafi zjeść prądu. My zrezygnowaliśmy z czajnika bezprzewodowego i rachunek za prąd zmniejszył się o bodajże około 100 zł, a kto by podejrzewał, że taki czajnik potrafi zjeść tyle prądu...

Nie bo dzisiaj mam dyżur na D więc nie bardzo... Jutro gdzieś pójdziemy pewnie ,bo moja koleżanka ma urodziny Nigdy nie mamy w zwyczaju robić sobie jakichś wielkich prezentów, ale jej chyba zrobię Kiedyś tam poszłyśmy na imprezę i ja miałam jej parasolkę, oczywiście jak to z parasolami bywa zgubiłam ją I jutro pójdę kupić jej nowy parasol i pięknie obwiążę jej kokardami i taki prezent jej wręczę

A dzisiaj to mam dzień paszteta normalnie :/ Najchętniej to bym leżała i piła piwo

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

No dokładnie , wkopał się niemiłosiernie Ale ten ślub był na szybko i pewnie sobie nie przemyślał, to teraz niech się męczy hehe

Właśnie nie załatwi mi, bo na C jest tylko jeden moderator zarówno jutro jak i w środę i mają na te zmiany same dobre dziewczyny i napisała, że to byłoby nie fair wobec nich, gdyby im odbierała dyżury mimo, że mają dobre wyniki. Także lipa, no ale może się coś zwolni chociażby na środę.

zacznij obowiazkowo

no moze i racja,dlatego wyje*ałam to z wpiz*u, nie bede juz tym grzała,najwyzej bede marzła

ooo bardzo ładny prezent mi kiedyz z kolezanka wzielysmy od kolegi parasolke i szlysmy i nam sie połamała ale nic mu nie powiedzialysmy a on tez sie nie upominal

oho,gardło mnie boli,będe chora
Stary 2010-12-20, 16:24   #185
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

no to nie idź pośpij sobie
właśnie takie najmniejsze rzeczy najwięcej prądu żrą, my latem używamy wiatraka, a on nie jest duży to prąd nam tak zżera że rachunek przynajmniej 80 zł wyższy przychodzi no ale teraz już nie będę się martwić bo Tż jutro jedzie po zniżkę bo już w elektrowni pracuje ponad rok i należy się zniżka 80%
Cytat:

parasol dobry prezent tylko popatrz żeby jakiegoś badziewia nie kupić który się rozpieprzy przy pierwszym wietrze, bo i takie są
ja to nie rozumiem tych ślubów na szybko albo bo dziecko w drodze, dla mnie to głupota lepiej się poznać i w ogóle, tak samo nie wyobrażam sobie bzyknąć się dopiero po ślubie, jak mi nie podpasuje temperament partnera to już kaplica
no to może na inną zmianę dałoby radę wiadomo że to by było nie w porządku gdyby odpuściła dziewczynom którym dobrze idzie
taki mam power że szkoda gadać najchętniej bym leżała cały dzień no ale ktoś musi posprzątać

ja byłam właśnie z psem na dworzu i już z nią dzisiaj nie wychodzę byłam z nią dzisiaj 5 razy, wystarczy jej, Tż przyjdzie po 22 to z nią wyjdzie
Stary 2010-12-20, 16:40   #186
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
zacznij obowiazkowo

no moze i racja,dlatego wyje*ałam to z wpiz*u, nie bede juz tym grzała,najwyzej bede marzła

ooo bardzo ładny prezent mi kiedyz z kolezanka wzielysmy od kolegi parasolke i szlysmy i nam sie połamała ale nic mu nie powiedzialysmy a on tez sie nie upominal

oho,gardło mnie boli,będe chora
Dzisiaj poszukam jak będę na spacerze

No możesz spróbować jakoś przetrzymać miesiąc , zobaczycie wtedy jaka będzie różnica w rachunku i okaże się, czy to faktycznie on tyle zeżarł.

Połamać to nigdy nie połamałam, ale gubię notorycznie , czy to swoje , czy cudze Tak przekonywałam koleżankę, że tym razem jej nie zgubię, no ale jak zwykle nie wyszło

Czy mi się wydaje, czy się cieszysz z tej choroby ? Mnie też boli gardło, mam tak zdarte jakbym śpiewała całą noc i do tego spuchnięte migdały A najlepsze, że jestem do tego stopnia leniwa, że chlam zimną wodę, bo nie chce mi się robić herbaty Niech ten dzień się już skończy ...

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
parasol dobry prezent tylko popatrz żeby jakiegoś badziewia nie kupić który się rozpieprzy przy pierwszym wietrze, bo i takie są
ja to nie rozumiem tych ślubów na szybko albo bo dziecko w drodze, dla mnie to głupota lepiej się poznać i w ogóle, tak samo nie wyobrażam sobie bzyknąć się dopiero po ślubie, jak mi nie podpasuje temperament partnera to już kaplica
no to może na inną zmianę dałoby radę wiadomo że to by było nie w porządku gdyby odpuściła dziewczynom którym dobrze idzie
taki mam power że szkoda gadać najchętniej bym leżała cały dzień no ale ktoś musi posprzątać

ja byłam właśnie z psem na dworzu i już z nią dzisiaj nie wychodzę byłam z nią dzisiaj 5 razy, wystarczy jej, Tż przyjdzie po 22 to z nią wyjdzie
Wiem wiem, kupię jej porządny

No ja też nie rozumiem ślubów ze względu na dziecko. Jeśli bym wpadła, to mogłabym spróbować ułożyć sobie życie z tym facetem, ale bez żadnego ślubu, bo jak się nam nie będzie układać to się rozejdziemy i nara, a nie pie*dolić się z rozwodami...
W jego przypadku to naprawdę dziwię się, że nie pomyślał. Miłość miłością, ale rozum trzeba mieć Ja jakbym miała kasy jak lodu to na pierwszym miejscu intercyza , a dopiero potem śluby

Na inną może i by dało, tylko ja nie będę mogła wtedy pracować. Tylko na C dam radę pracować w kuchni , aby nikt mi nie przeszkadzał. Rano do mojej mamy przychodzą koleżanki, masażystka , do tego brat jest w domu i ja nie mam się gdzie podziać, więc lipa niestety.
Ja się jej nie dziwię oczywiście ) Pewnie inaczej byłoby, jakby było więcej moderatorów na tą zmianę, a niestety jest tylko jeden.

No widzisz, ale przynajmniej potrafisz się zmobilizować, a ja też mam świadomość, że nikt mnie w niczym nie wyręczy, a i tak nic nie robię
Stary 2010-12-20, 16:41   #187
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no to nie idź pośpij sobie
właśnie takie najmniejsze rzeczy najwięcej prądu żrą, my latem używamy wiatraka, a on nie jest duży to prąd nam tak zżera że rachunek przynajmniej 80 zł wyższy przychodzi no ale teraz już nie będę się martwić bo Tż jutro jedzie po zniżkę bo już w elektrowni pracuje ponad rok i należy się zniżka 80%

oo Wy szczesciarze tez bym chciala taka znizke

ciekawe co psince zaszkodzilo

posprzataj u mnie
Cytat:

No możesz spróbować jakoś przetrzymać miesiąc , zobaczycie wtedy jaka będzie różnica w rachunku i okaże się, czy to faktycznie on tyle zeżarł.

Połamać to nigdy nie połamałam, ale gubię notorycznie , czy to swoje , czy cudze Tak przekonywałam koleżankę, że tym razem jej nie zgubię, no ale jak zwykle nie wyszło

Czy mi się wydaje, czy się cieszysz z tej choroby ? Mnie też boli gardło, mam tak zdarte jakbym śpiewała całą noc i do tego spuchnięte migdały A najlepsze, że jestem do tego stopnia leniwa, że chlam zimną wodę, bo nie chce mi się robić herbaty Niech ten dzień się już skończy ...
tzn,my mamy rachunek na 2 miesiace,takze kolejny dopiero w lutym

no bo to takie małe i łatwe do zgubienia

a tak cieszę się jak bede chora to nei pojade na wigilię

ej nie,bo ja co dopiero przyszłam do domu chce w jeszcze posiedziec,a nie isc spac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 16:53   #188
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

ej nie,bo ja co dopiero przyszłam do domu chce w jeszcze posiedziec,a nie isc spac
Wytrzymasz bez swojego wentylatora przez dwa miesiące?

DOkładnie, takie kieszonkowe

Aaa tak kombinujesz Ja tam we wigilii mogę uczestniczyć, bo się najem, ale tych życzeń nie chcę składać ,rany jak ja nie cierpię składać życzeń...

No to dla Ciebie niech trwa, ale dla mnie niech się już skończy
a tu jeszcze 6 godzin co najmniej muszę funkcjonować, ehh ja to mam ciężkie życie
Na szczęście jutro losowanie w dużym lotku , zgarnę jakieś grosiki i na jakiś czas przestanę przejmować się sprawami przyziemnymi
Stary 2010-12-20, 17:04   #189
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Wiem wiem, kupię jej porządny

No ja też nie rozumiem ślubów ze względu na dziecko. Jeśli bym wpadła, to mogłabym spróbować ułożyć sobie życie z tym facetem, ale bez żadnego ślubu, bo jak się nam nie będzie układać to się rozejdziemy i nara, a nie pie*dolić się z rozwodami...
W jego przypadku to naprawdę dziwię się, że nie pomyślał. Miłość miłością, ale rozum trzeba mieć Ja jakbym miała kasy jak lodu to na pierwszym miejscu intercyza , a dopiero potem śluby

Na inną może i by dało, tylko ja nie będę mogła wtedy pracować. Tylko na C dam radę pracować w kuchni , aby nikt mi nie przeszkadzał. Rano do mojej mamy przychodzą koleżanki, masażystka , do tego brat jest w domu i ja nie mam się gdzie podziać, więc lipa niestety.
Ja się jej nie dziwię oczywiście ) Pewnie inaczej byłoby, jakby było więcej moderatorów na tą zmianę, a niestety jest tylko jeden.

No widzisz, ale przynajmniej potrafisz się zmobilizować, a ja też mam świadomość, że nikt mnie w niczym nie wyręczy, a i tak nic nie robię
ja też kilka razy zgubiłam parasolkę
to koniecznie zrób sobie gorącej herbaty jak Cię migdały bolą
ja dokładnie tak samo, mogłabym mieć dziecko i żyć z facetem a jak by nam nie wyszło to trudno, mi się do ślubu nie spieszy
a intercyza swoją drogą, jakbym miała kasę to nie chciałabym się z nią nikim dzielić
no to pełny dom będziesz miała więc faktycznie nie masz się gdzie podziać
ja nie mogę siedzieć w takim burdelu dlatego sprzątam
Cytat:
oo Wy szczesciarze tez bym chciala taka znizke

ciekawe co psince zaszkodzilo

posprzataj u mnie

to dawaj do mnie i zatrudnij się w elektrowni albo lepiej nie bo pierwsza zmiana jest na 6 to dla Ciebie by było niewykonalne
właśnie nie wiem co jej zaszkodziłoale już nie ma biegunki więc chyba jest ok
u mnie też rachunek przychodzi co 2 miechy
ja lubię wigilię bo mogę się najeść pyszności
Stary 2010-12-20, 17:09   #190
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Wytrzymasz bez swojego wentylatora przez dwa miesiące?

DOkładnie, takie kieszonkowe

Aaa tak kombinujesz Ja tam we wigilii mogę uczestniczyć, bo się najem, ale tych życzeń nie chcę składać ,rany jak ja nie cierpię składać życzeń...

No to dla Ciebie niech trwa, ale dla mnie niech się już skończy
a tu jeszcze 6 godzin co najmniej muszę funkcjonować, ehh ja to mam ciężkie życie
Na szczęście jutro losowanie w dużym lotku , zgarnę jakieś grosiki i na jakiś czas przestanę przejmować się sprawami przyziemnymi
tak to moje psoatnowienie noworoczne-zyc bez wentylatora!

no ja własnie to samo,a wychodzi na to ze jak pojade to bede na 2 wigiliach i 2 razy bede musiala skladac zyczenia chyba jutro przebiegne sie na bosaka przez ogrod

ja cos czuje ze bedziesz miala te 10 milionów!
Cytat:
ja dokładnie tak samo, mogłabym mieć dziecko i żyć z facetem a jak by nam nie wyszło to trudno, mi się do ślubu nie spieszy
a intercyza swoją drogą, jakbym miała kasę to nie chciałabym się z nią nikim dzielić

to dawaj do mnie i zatrudnij się w elektrowni albo lepiej nie bo pierwsza zmiana jest na 6 to dla Ciebie by było niewykonalne
właśnie nie wiem co jej zaszkodziłoale już nie ma biegunki więc chyba jest ok
u mnie też rachunek przychodzi co 2 miechy
ja lubię wigilię bo mogę się najeść pyszności
oj tam,najwyżej skróciła bym sobie wieczór
a to dobrze ze juz jej przeszlo

pierogi a poza tym nie jadam nic wiecej jeszcze jem zupe grzybowa z uszkami
Stary 2010-12-20, 17:42   #191
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam, już druga

Dzielić bym się mogła w codziennym życiu, tzn nie na zasadzie sponsoringu oczywiście Ale jakby przyszło do rozwodu, to nie chciałabym, aby jakaś szumowina wzbogaciła się na moich plecach

No widzisz, a ja mogę Ale to tylko dzisiaj taki dzień fatalny...

Cytat:

no ja własnie to samo,a wychodzi na to ze jak pojade to bede na 2 wigiliach i 2 razy bede musiala skladac zyczenia chyba jutro przebiegne sie na bosaka przez ogrod

Dobre postanowienie ! Jakbym miała termowentylator, to też bym sobie tak postanowiła

Hahah i najlepiej jeszcze na golasa

Wiem , ja też to czuję Oczywiście nie zapomnę o koleżankach i na pewno się podzielę

Teraz wyłączę na chwilę kompa , bo od rana chodzi Idę poskładać ubrania, pościelić łóżko i przygotować wszystko na dyżurek
Mąż wszedł na gg z opisem :do uśpienia Zaje*iste małżeństwo, mam nadzieję, że mój przyszły małżonek też mi tak będzie pisał i rozpowiadał po znajomych, że chce mnie uśpić

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-20 o 17:43
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 17:58   #192
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

oj tam,najwyżej skróciła bym sobie wieczór
a to dobrze ze juz jej przeszlo

pierogi a poza tym nie jadam nic wiecej jeszcze jem zupe grzybowa z uszkami
zaje.iste postanowienie
najlepiej wytarzaj się na golasa w śniegu
no tak, jakbyś skróciła wieczór to akurat byś zdążyła do pracy
Cytat:
Zrobiłam, już druga

Dzielić bym się mogła w codziennym życiu, tzn nie na zasadzie sponsoringu oczywiście Ale jakby przyszło do rozwodu, to nie chciałabym, aby jakaś szumowina wzbogaciła się na moich plecach

Dobre postanowienie ! Jakbym miała termowentylator, to też bym sobie tak postanowiła

Wiem , ja też to czuję Oczywiście nie zapomnę o koleżankach i na pewno się podzielę

Teraz wyłączę na chwilę kompa , bo od rana chodzi Idę poskładać ubrania, pościelić łóżko i przygotować wszystko na dyżurek
Mąż wszedł na gg z opisem :do uśpienia Zaje*iste małżeństwo, mam nadzieję, że mój przyszły małżonek też mi tak będzie pisał i rozpowiadał po znajomych, że chce mnie uśpić
no to pij tą herbatkę i grzej gardełko
sponsoring w ogóle nie wchodzi w grę, ja nie mogłabym płacić za sex za dużo chętnych jest ale jakbym miała dużo kasy to na bank intercyzę bym podpisała
mnie taki burdel wurza strasznie jeszcze ta sierść walająca się po podłodze, masakra dosłownie takie czarne koty w kątach
ale oni są popie.oleni gdyby mój Tż dał opis na gg : do uśpienia to bym mu chyba kompa spaliła
Stary 2010-12-20, 18:17   #193
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam, już druga

no moze przynajmniej w tym wytrwam!

moze byc i na golasa

kurde co za ludzie chciałabym zobaczyc jeden wzykły dzien z ich zycia
Cytat:
zaje.iste postanowienie
najlepiej wytarzaj się na golasa w śniegu
no tak, jakbyś skróciła wieczór to akurat byś zdążyła do pracy

no to pij tą herbatkę i grzej gardełko
sponsoring w ogóle nie wchodzi w grę, ja nie mogłabym płacić za sex za dużo chętnych jest ale jakbym miała dużo kasy to na bank intercyzę bym podpisała
mnie taki burdel wurza strasznie jeszcze ta sierść walająca się po podłodze, masakra dosłownie takie czarne koty w kątach
ale oni są popie.oleni gdyby mój Tż dał opis na gg : do uśpienia to bym mu chyba kompa spaliła
no na pewno bym zdązyła,najwzyej lekka obsówka

zeby tylko kompa

ogladam filmiki na youtube jednej laski z wizazu i ryje się jak czarownica laska wiecznie to samo gada,masło maślane ale jest kul end dżezi
Stary 2010-12-20, 18:35   #194
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no moze przynajmniej w tym wytrwam!

moze byc i na golasa

kurde co za ludzie chciałabym zobaczyc jeden wzykły dzien z ich zycia

no na pewno bym zdązyła,najwzyej lekka obsówka

zeby tylko kompa

ogladam filmiki na youtube jednej laski z wizazu i ryje się jak czarownica laska wiecznie to samo gada,masło maślane ale jest kul end dżezi
to powodzenia w postanowieniu
o tak ciekawe jak wygląda ich zwykły dzień może zamiast rozmawiać piszą ze sobą na tym gg i później takie opisy ustawiają
nie można się spóźniać do pracy, równo o 6 trzeba odbić przepustkę
dawaj linka chętnie pobrechtamy a skąd wiesz że to wizażanka?
Stary 2010-12-20, 18:47   #195
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
to powodzenia w postanowieniu
o tak ciekawe jak wygląda ich zwykły dzień może zamiast rozmawiać piszą ze sobą na tym gg i później takie opisy ustawiają
nie można się spóźniać do pracy, równo o 6 trzeba odbić przepustkę
dawaj linka chętnie pobrechtamy a skąd wiesz że to wizażanka?
nie dziekuję! o połącze sobei to z odchudzaniem,ze jak zgrzesze to właczam wentylator mam motywacje!

pewnie tak jest az sie boje jak sex uprawiaja

o patrz ! no nic ,bym wychodziła wczesniej z imprezy

http://www.youtube.com/watch?v=7BI4P...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=q-7QX...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1w-tW...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wxB-c...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3EEFg...eature=related

tego tam jest pełno a poznałam ,bo laska ma milion pięćset sto dziewięćset blogów i innych stron i czesto wieszaki dodawała i wszyscy ją krytykowali za robienie dzióbków

po obejrzeniu tych filmików mam nieodpartą potzrebe nagrania filmiku o mnie,co jem ,co pije,kiedy chodze do łazienki,kitórą ręką się drapie i jaka jest moja ulubiona pozycja z kamasutry.Nagram i wstawie na YT
Stary 2010-12-20, 19:12   #196
Sunsett
Zakorzenienie

Anastazja co do moich gwiazd gg to z tego co mi wiadomo, to oni nie rozmawiają normalnie ,a kłócą się bez przerwy Na gg rozmawiają, jak on jest w delegacji, ale wtedy też się kłócą, ogólnie całe ich życie to kłótnia A pan mąż powiedział, że musiał się obciąć na łyso, bo ma już przez nią siwe włosy

Nadziejko ta panna mnie rozwaliła I to jej ciągłe "yyyyyy" Niech tam każdy robi co sobie chce, ale mnie rozwala takie pokazywanie swojego życia w internecie , niedługo faktycznie zaczną kamerować się podczas robienia kupy ... Normalnie Big Brother Dla mnie to żałosne...

Ja przeżyłam chwile grozy, bo nie działał mi internet Już myślałam, że będzie mega problem, ale na szczęście włączyli i sobie dyżuruję
Stary 2010-12-20, 19:20   #197
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja co do moich gwiazd gg to z tego co mi wiadomo, to oni nie rozmawiają normalnie ,a kłócą się bez przerwy Na gg rozmawiają, jak on jest w delegacji, ale wtedy też się kłócą, ogólnie całe ich życie to kłótnia A pan mąż powiedział, że musiał się obciąć na łyso, bo ma już przez nią siwe włosy

Nadziejko ta panna mnie rozwaliła I to jej ciągłe "yyyyyy" Niech tam każdy robi co sobie chce, ale mnie rozwala takie pokazywanie swojego życia w internecie , niedługo faktycznie zaczną kamerować się podczas robienia kupy ... Normalnie Big Brother Dla mnie to żałosne...

Ja przeżyłam chwile grozy, bo nie działał mi internet Już myślałam, że będzie mega problem, ale na szczęście włączyli i sobie dyżuruję

a to tak ze soba rozmawiaja po prostu oni musza czuc adrenalinę

tak laska jest zabójcza jak schudne tez nagram film o tym ze nie jadlam słodyczy co własnie uczyniłam

oo to dobrze,ze właczyli bo mogłoby być nieciekawie i jak idzie?
Stary 2010-12-20, 19:32   #198
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a to tak ze soba rozmawiaja po prostu oni musza czuc adrenalinę

tak laska jest zabójcza jak schudne tez nagram film o tym ze nie jadlam słodyczy co własnie uczyniłam

oo to dobrze,ze właczyli bo mogłoby być nieciekawie i jak idzie?
Dokładnie, musi być ciśnienie bo inaczej śpią z nudów

Tak mówiła, że nie jadła słodyczy i dlatego schudła ? Jeszcze do tego nie doszłam, na razie jestem na filmiku pt małe zakupki
Nie chcę jej oceniać bo jej nie znam, ale jak widzę takie laski , które potrafią gadać ciągle tylko o ubraniach , kosmetykach i fryzurach, a do tego jeszcze studiują kosmetologię, to normalnie litość mnie bierze

Może wystąpimy obydwie w tym filmiku ?
Zrobimy jej konkurencję i zrobimy filmik : jak przytyłyśmy, nakręcimy się we trzy jak Anastazja nam gotuje, a my jemy i głaszczemy się po brzuchach Będzie hit youtube

No byłoby, za niewykonanie dyżuru jest kara 100 zł NA szczęście zadziałał.
A idzie nawet nieźle, coś się dzieje i oby tak do końca

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Nie maluje oczu, używa tylko eyelinera, kredki i tuszu No przecież to nie jest makijaż oczu !
Stary 2010-12-20, 19:38   #199
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, musi być ciśnienie bo inaczej śpią z nudów

Tak mówiła, że nie jadła słodyczy i dlatego schudła ? Jeszcze do tego nie doszłam, na razie jestem na filmiku pt małe zakupki
Nie chcę jej oceniać bo jej nie znam, ale jak widzę takie laski , które potrafią gadać ciągle tylko o ubraniach , kosmetykach i fryzurach, a do tego jeszcze studiują kosmetologię, to normalnie litość mnie bierze

Może wystąpimy obydwie w tym filmiku ?
Zrobimy jej konkurencję i zrobimy filmik : jak przytyłyśmy, nakręcimy się we trzy jak Anastazja nam gotuje, a my jemy i głaszczemy się po brzuchach Będzie hit youtube

No byłoby, za niewykonanie dyżuru jest kara 100 zł NA szczęście zadziałał.
A idzie nawet nieźle, coś się dzieje i oby tak do końca

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Nie maluje oczu, używa tylko eyelinera, kredki i tuszu No przecież to nie jest makijaż oczu !
no w małżeństwie nie może być nudno

nie jadła słodyczy,gazowanych napoi ,miesa...lepiej powiem co jadła marchewke,kalafior,sok marchwiowy,wode,bratka,ma krele wedzona,owoce,teraz jabłka ale "latem wszystkie inne truskawki i arbuzy" myslalam ze truskawki to już rodzaj owoców,a ona jednak mówi to tak jakby jeszcze truskawki miały pod grup schudła w 3-4 miesiace 10 kilo,obecnie wazy "54 w porywach 53" i ma 172 cm moge o niej bografie pisac

to glaskanie po brzuchach mnie ubawilo po paszki jestem za!

no to dobrze ze idzie,oby maszyna pedzila!

nie no wcale nie maluje oczu na jej rozumowanie to ja sie w ogole nie maluje
Stary 2010-12-20, 19:47   #200
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no w małżeństwie nie może być nudno

nie jadła słodyczy,gazowanych napoi ,miesa...lepiej powiem co jadła marchewke,kalafior,sok marchwiowy,wode,bratka,ma krele wedzona,owoce,teraz jabłka ale "latem wszystkie inne truskawki i arbuzy" myslalam ze truskawki to już rodzaj owoców,a ona jednak mówi to tak jakby jeszcze truskawki miały pod grup schudła w 3-4 miesiace 10 kilo,obecnie wazy "54 w porywach 53" i ma 172 cm moge o niej bografie pisac

to glaskanie po brzuchach mnie ubawilo po paszki jestem za!

no to dobrze ze idzie,oby maszyna pedzila!

nie no wcale nie maluje oczu na jej rozumowanie to ja sie w ogole nie maluje
No czasami mówi dość nielogicznie , też to zauważyłam Chyba kamera ją peszy Ale chyba nadal trzyma się diety, bo jak pokazywała zawartość swojej torebki, to gdy wyciągnęła z niej Michałka, to zaznaczyła , że to nie jej Pewnie to był mój

No to czekamy co Anastazja powie i jedziemy z koksem

Daj spokój, przecież tusz, liner i kredka się nie liczy I jeszcze tak przybliża kosmetyki do kamery, a i tak nic tam nie widać
Stary 2010-12-20, 19:52   #201
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadziejka-laska mnie rozje.ała konkretnie co za idiotka
też mogłabym o niej biografię napisać bo w każdym filmiku gada to samo

Sunset-to małżeństwo wygrywa wszystkie konkursy
z tym filmikiem o głaskaniu się po brzuchach mnie rozwaliłaś ale jest to do zrobienia
dobrze że Ci zadziałał internet bo byś karę płaciła

ja zagadałam się z bratem przez telefon
poza tym pokłóciłam się z Tż o to że szwagrowi powiedziałam że nie jest dobrze między nami
Stary 2010-12-20, 20:00   #202
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No czasami mówi dość nielogicznie , też to zauważyłam Chyba kamera ją peszy Ale chyba nadal trzyma się diety, bo jak pokazywała zawartość swojej torebki, to gdy wyciągnęła z niej Michałka, to zaznaczyła , że to nie jej Pewnie to był mój

No to czekamy co Anastazja powie i jedziemy z koksem

Daj spokój, przecież tusz, liner i kredka się nie liczy I jeszcze tak przybliża kosmetyki do kamery, a i tak nic tam nie widać
tak ona mówiła,że "moja dieta polega na... nie nie,ja nie jestem na diecie,tylko mam tak dietę,żeby nie chudnąć i nie tyć" nie to mój był Michałek szit zawieruszył mi sie!

oj jedziemy,bo moja dieta polega na tym "jak się zjeść zeby się najesc"

tak tak,albo jak lusterko pokazywała luuubię ja!

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Nadziejka-laska mnie rozje.ała konkretnie co za idiotka
też mogłabym o niej biografię napisać bo w każdym filmiku gada to samo

z tym filmikiem o głaskaniu się po brzuchach mnie rozwaliłaś ale jest to do zrobienia

poza tym pokłóciłam się z Tż o to że szwagrowi powiedziałam że nie jest dobrze między nami

to co wbijamy do Ciebie i kręcimy filmiki nagotuj tam dobrych rzeczy!

uaaa ostro ale tak powiedziałaś rzeczywiscie? nieciekawie
Stary 2010-12-20, 20:05   #203
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

Przekażę im

Haha wiedziałam, że Ci się pomysł spodoba W takim razie robimy karierę na youtube

Ojej, to chce przed wszystkimi grać, że jest pięknie , chociaż nie jest? Niech się weźmie za naprawianie tego, a nie robienie pozorów... Nie rozumiem co w tym złego, na pewno nie wgłębiałaś się w szczegóły, lecz powiedziałaś krótko, nie rozumiem po co kłamać

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
tak ona mówiła,że "moja dieta polega na... nie nie,ja nie jestem na diecie,tylko mam tak dietę,żeby nie chudnąć i nie tyć" nie to mój był Michałek szit zawieruszył mi sie!

oj jedziemy,bo moja dieta polega na tym "jak się zjeść zeby się najesc"

tak tak,albo jak lusterko pokazywała luuubię ja!:
Do tego jeszcze nie doszłam
Za to bardzo spodobało mi się, jak nazwała kozaki odwijanymi botkami, albo jak pokazywała brudne trampki do kamery

Moja też na tym polega, oraz jak jeść, żeby jak najwięcej zjeść

Ejjj zostaw ją Podświetlane było
Stary 2010-12-20, 20:14   #204
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Przekażę im

Haha wiedziałam, że Ci się pomysł spodoba W takim razie robimy karierę na youtube

Ojej, to chce przed wszystkimi grać, że jest pięknie , chociaż nie jest? Niech się weźmie za naprawianie tego, a nie robienie pozorów... Nie rozumiem co w tym złego, na pewno nie wgłębiałaś się w szczegóły, lecz powiedziałaś krótko, nie rozumiem po co kłamać

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Do tego jeszcze nie doszłam
Za to bardzo spodobało mi się, jak nazwała kozaki odwijanymi botkami, albo jak pokazywała brudne trampki do kamery

Moja też na tym polega, oraz jak jeść, żeby jak najwięcej zjeść

Ejjj zostaw ją Podświetlane było
albo,jak wyciągała z torebk"rękawiczka,druga rękawiczka,chusteczka,pla stik od tymbarka" fakt tego ja w swojej torebce nie mam! ale chyba zaczne nosić papierek od tymbarka

ooo w tym jestem mistrzem! nikt mnie nie pobije o tym tez moge filmik zrobic

noo normalnie czad! dobra wydało się, że jej zazdroszcze
Stary 2010-12-20, 20:23   #205
Sunsett
Zakorzenienie

"Słodyczy nie jem już od roku. Tak samo jest z mięsem i wszystkimi rzeczami "
Pytanie do publiczności - co ona je ?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
albo,jak wyciągała z torebk"rękawiczka,druga rękawiczka,chusteczka,pla stik od tymbarka" fakt tego ja w swojej torebce nie mam! ale chyba zaczne nosić papierek od tymbarka

ooo w tym jestem mistrzem! nikt mnie nie pobije o tym tez moge filmik zrobic

noo normalnie czad! dobra wydało się, że jej zazdroszcze
No tak , o tym koniecznie trzeba informować publikę Może ja też tak nakręcę I będzie " Pejcz, wibrator, spleśniała kanapka, zużyta prezerwatywa, flaszka po wódce "

No to mamy już sporo tematów, nic tylko trza kręcić

Wiedziałam, że zazdrościsz !
Stary 2010-12-20, 20:31   #206
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
"Słodyczy nie jem już od roku. Tak samo jest z mięsem i wszystkimi rzeczami "
Pytanie do publiczności - co ona je ?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

No tak , o tym koniecznie trzeba informować publikę Może ja też tak nakręcę I będzie " Pejcz, wibrator, spleśniała kanapka, zużyta prezerwatywa, flaszka po wódce "

No to mamy już sporo tematów, nic tylko trza kręcić

Wiedziałam, że zazdrościsz !
bratka pije!

co za skarby ja mam tylko bilet,bilet,bilet,wysmara na chusteczka i krówka,ale nie jest moja!

oj trza trza,szykuje juz aparta! cos czuje ze nasz efilmiki spokojn ei przebiłyby wyświetlanie Lady Zgagi

oj no trudno jej nie zazdroscic przyznaj sie,że Cię też skręca!
Stary 2010-12-20, 20:41   #207
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
bratka pije!

co za skarby ja mam tylko bilet,bilet,bilet,wysmara na chusteczka i krówka,ale nie jest moja!

oj trza trza,szykuje juz aparta! cos czuje ze nasz efilmiki spokojn ei przebiłyby wyświetlanie Lady Zgagi

oj no trudno jej nie zazdroscic przyznaj sie,że Cię też skręca!
Ano tak, bratek

No to też Ci nawaliło kokosów Ja właśnie oglądałam filmik o ulubionych kosmetykach i laska się prawie popłakała, jak opowiadała o żelu pod prysznic Ten filmik to mój hit Aż się wzruszyłam

No to szykuj, wielki świat stoi otworem A masz w razie W jakiś kosmetyk , który Cię wzrusza ? Bo bez tego ani rusz

No dobra przyznaję się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 20:46   #208
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ano tak, bratek

No to też Ci nawaliło kokosów Ja właśnie oglądałam filmik o ulubionych kosmetykach i laska się prawie popłakała, jak opowiadała o żelu pod prysznic Ten filmik to mój hit Aż się wzruszyłam

No to szykuj, wielki świat stoi otworem A masz w razie W jakiś kosmetyk , który Cię wzrusza ? Bo bez tego ani rusz

No dobra przyznaję się
tak tak widziałam to i ze ten zle ma tak samo jak jej chlopak,bo Kamil

mam mam,zawsze jak wchodze do łazienki to wzrusza mnie mój żel do higieny intymnej,on tak cuwonie pachnie i ma taką cudowną konsystencje:hahaha :

aaa mam Cię! ale co jak co ale jej nie zazdrościć to tez trzeba byc bucem
Stary 2010-12-20, 20:52   #209
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
tak tak widziałam to i ze ten zle ma tak samo jak jej chlopak,bo Kamil

mam mam,zawsze jak wchodze do łazienki to wzrusza mnie mój żel do higieny intymnej,on tak cuwonie pachnie i ma taką cudowną konsystencje:hahaha :

aaa mam Cię! ale co jak co ale jej nie zazdrościć to tez trzeba byc bucem
padłam Mnie zawsze wzrusza antidral, jak widzę go na półce w łazience to aż żyć się zachciewa, od razu mam ochotę malnąć sobie pachę, do tego ma takie śliczne zielono-szpitalne opakowanie, jest naprawdę boski

No trzeba być prawdziwym bucem , to fakt

W ogóle to kurna chyba biegałam z Tobą nago po ogrodzie, bo katar dostałam, normalnie z nochala mi się leje
Stary 2010-12-20, 20:56   #210
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
padłam Mnie zawsze wzrusza antidral, jak widzę go na półce w łazience to aż żyć się zachciewa, od razu mam ochotę malnąć sobie pachę, do tego ma takie śliczne zielono-szpitalne opakowanie, jest naprawdę boski

No trzeba być prawdziwym bucem , to fakt

W ogóle to kurna chyba biegałam z Tobą nago po ogrodzie, bo katar dostałam, normalnie z nochala mi się leje

o tak,że też zapomniałam o antidralu! on u mnei potok łez wywołuje

ej oddawaj! ja miałam być chora,a jak na razie nic mi nie jest

http://www.youtube.com/watch?v=B4hIZ...eature=related
widziałas to?! jak jej wypadł bloker?jakie to słodkie bylo

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości