|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Dziewczyny .... zabiłam je własnymi rękoma
![]() ![]() ![]() No ja już niestety lece na kolacje, poczytać artykuły na jutro i do spania. Choroba nie daje za wygraną
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2010-12-20 o 20:54 |
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- karpie? ![]() ja bym nie dała rady ja w ogóle wrażliwa jestem
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
I jak Ci z tym?
Ja też nie I właśnie pytałam TŻ. Powiedział, że też by nie zabił.
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
mój też by nie zabił
![]() ale mała maruda dziś wredna jest ![]() teraz smoczkiem rzuca i mam jej podnosić i myć co chwilę ![]() ale mnie plecy bolą wrrrr ![]() ostatnio mam wrażenie, że same nieszczęścia mnie spotykają oby przyszły rok był pozytywny
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-20 o 21:25 |
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
mój tam mówi, że by zabił...tyko ja bym musiała wszystko wypatroszyc itd....;/
dziś kupiłam sobie balsam do ust carmex ...super jest ...mam nadzieję, że nie będę miała popękanych ust już
|
|
#4146 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jak zwykle padam, dzisiaj miałam pracowity dzień, rano poleciałam na zakupy, przy okazji kupiłam sobie farbę do włosów i będę malować, w końcu bo chyba ostatni raz malowałam na Wielkanoc jak wróciłam to posprzątałam u mamy w pokoju a przy okazji cały czas pilnowałam mojego bratanka i musiałam ciągle zabawiać bo się darł, później dogotowałam makaronu, bo został mi rosół z wczoraj, a popołudniu wzięłam się za swój pokój i tak do 8 w nim się grzebałam Cytat:
![]() Cytat:
Dziękujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie ostatnio plecy bolą. Myślałam, że może mnie przewiało, albo coś z nerkami ale nie bolą mnie ciągle tylko po jakimś wysiłku, albo po dłuższym siedzeniu w jednej pozycji.W sobotę jak łazienkę wysprzątałam, to myślałam że się nie wyprostuję.
|
|
|
#4148 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam karpie wczoraj, jak byłam na zakupach z tatą i on odrazu je zabił i po filetował.
|
|
|
|
#4149 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja uważam, że pieniądze są ważne i dają szczęście Ja też bym nie zabiła i mój TŻ również. W ogóle nie rozumiem idei zabijania karpia ![]() Ostatnio na angielskim koleś opowiadał o tym zabijaniu... że najpierw daje się im jeść, hoduje a później zabija...i całe blokowiska zabijają i ta krew spływa do zlewu i całe bloki zakrwawione i przez te rury toczy się krew ![]() Ech... czas wracać do nauki
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrobiłam, więc nie czytałam historyjki Effie z zakonnicą: wyję!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-12-20 o 21:34 |
|
|
|
#4151 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dokładnie!
Najpierw zrobię sobie harbatki z miodem i cytrynką i dopiero będę się uczyć ![]()
|
|
#4152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)rury chyba z godz. a juz powoli traciłam nadzieję bo jest naprawdę taki mróz, że jeszcze takiego to tutaj nie widziałam. Zobaczymy jak długo będę się cieszyć wodą hah
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
statystyka do dupy prawie niczego nie napisałam więc nawet gdać mi się o tym nie chce za to filozofia na 5
a teraz spakowana leże na łóżeczku i czekam na tża
|
|
|
|
#4154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jeszcze się nachylam, chwytam małą i ona sobie chodzi , a ja schylona ale taki ból, że masakra ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() mam słabe nerwy
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-20 o 21:40 |
|||
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później trochę się poruszam co prawda, ale to właśnie jakieś sprzątanie, schylanie, podnoszenie. Ech! Stare jesteśmy A tak na serio. Mnie pomaga (TŻ z resztą też) rozgrzewająca maść końska. My mamy taką:
|
|
|
#4156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twardo, twardo musze obejrzeć do końca bo w tv tylko do 5 sezonu puścili. Ja jak miałam 16 lat to na punkcie buffy fioła miałam. Nagrywałam wszystkie odcinki, teraz z sentymentu oglądam. Ale net muli i ściagam po 15 minut filmu. Tż nie ma, czekam do 22 i dzwonie o której wróci. W sumie ich firma liczy 5 osób. Szef, Tż mój, jego kumpel i dwie laski co sprzedają na sklepie Jedną znam jest mężatką, ale tej drugiej nie widziałam, wiem tylko, że bierze ślub i chce całą firme zaprosić, czyli Tż i mnie też. Wogóle jestem zazdrosnica, chociaż nigdy powodu nie miałam. Kiedyś jak mój Tz był w podstawówce chodził z siostrą naszego znajomego. No i Tz kiedyś do niego poszedł na piwo, potem doszłam ja i zobaczyłam, że ta jego siostra u nich jest. Obraziłam się śmiertelnie na Tż bo stwierdziłam, że napewno wiedział, że ona tam będzie i dlatego tam poszedł, hehe. Nie ma miłości bez zazdrości |
|
|
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy ten Tż będzie ![]() teściowa się nie odezwała, a miała przyjechać ![]() dzisiaj każdy ma mnie w dupie ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
nawet kiedyś oglądałam z Tż jakiś odcinek Rozmów w Toku o zazdrośnicach, ale takich do przesady o swoich facetów i Tż stwierdził, że ja się do tego odcinka nadaję idealnieoglądam właśnie Vivę "Moja własna gwiazda" lubię to. takie śmieszne nawet Tz jest
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-20 o 21:57 |
||
|
|
|
#4158 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzwoniłam do Tz i pow, że jeszcze godzine będzie, był hałas, a w tle słychac damskie głosy. Zanim on wróci obroce 3 piwo i bede pijana i zła.
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem
Wiesz, jak z jedzeniem. Patrzysz, myślisz że to pomidor, a to na prawdę jakaś średnio smaczna i często nawet średnio czerwona kulka sztucznie stworzona. ![]() Cytat:
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-12-20 o 22:26 |
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
mnie znowu głowa boli już nie wiem czy to przez okres, czy od tabletek anty, czy po prostu cisnienie ;/
Dziś dzień zleciał mi bardzo szybciutko w pracy, dodatkowo musiałam wziąć troszkę do domu i przed chwilka skończyłam. u mnie z tego co słyszałam ponoć Panie pracują do środy a od czwartku do 2 stycznia mają wolne więc chyba i mnie to tyczy Dziś tylko posprzątałam po pracy klatkę jeżom i teraz już też maja porządek na święta. Nad ranem mi nie dawały spać jak nasza Hubercinka dopadła się do kółka to takie prędkości rozwijała że aż byłam w szoku. Tak też więc od 6 rano nie spałam. A maść końska jest bardzo dobra, ja osobiście póki co nie miałam powodu aby smarować ale za to tż ciągle coś więc też mamy w zapasie
|
|
|
|
#4161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ijaa mi się już raz odbiło, mój dalszy kuzyn pow mi, że mój Tż chodzi do naszego osiedlowego sklepu tak często bo z ekspedientką kręci. Ja uwierzyłam zrobiłam Tż awanture i prawie sie rozeszlismy. Potem ten kuzyn sie przyznał, że żartował. Fajne żarty. Dlatego teraz nawet jak mnie zazdrosc kłuje to staram sie panowac nad sobą. Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2010-12-20 o 22:12 |
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa zgadzam się w 100% o do tej zazdrosci
Effie a dlaczego to tak jest, że siebie jesteś pewna a TZ nie? Macie rowne szanse na zdrade. Chyba, ze juz Ci kiedys taki numer odwalił, i straciłaś zaufanie. Co do zdrad, to ja niestetty miałam okazje pare razy się przekonac, ze te osoby,które bardzo mocno pokazywały swoją zazdrość, sprawdzanie emailu telefonu, jakieś sledzenie. To niestety dlatego, ze same miały duzo do ukrycia Oczywiście, wiem ze nie jest tak w waszym przypadku, ale pare razy zauwazylam taka przypadłość ![]() Chyba musze zainwestowac w ta maśc konska bo tez mnie strasznie bolą plecy Od momentu jak mnie te korzonki zaczeły boleć,to co jakiś czas mam takie bóle mam jakiś Fastum i masc z ziaji ale nie pomaga dziadostwo
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4164 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nigdy nie używałam tej maści końskiej bo narazie nic mnie nie bolalo, ale moja mama używała, bo strasznie bolało ją ramie. wcześniej nic nie pomagało, dopiero po tej maści bóle ustały, i chyba już nie powróciły bo nigdy więcej nie żaliła się na te bóle. Pamiętam, że tak ją bolało, że proste czynności powodowały straszny ból, ale na szczęście wszystko przeszło
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego mnie zazdrość irytuje i jakby tz przejawiał takie skłonności to napewno nie byłby moim TZ ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- lece spać, dobranocki
|
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
a co dla was jest zdradą? tzn co byście były w stanie wybaczyć??
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiedziałam: wszystko to co nie chciał by bym zrobiła ja z innym facetem, będąc z nim. A poważnie, wszystko co jest zarezerwowane dla partnera: przytulania (nie przyjacielskie uściski), całowanie w usta, seks - wiadomo. Ponad to bardzooooo poważnie potraktowałabym zdradę psychiczną: poznanie kobiety, podkochiwanie się w niej - nawet nie robienie niczego w kierunki pogłębienia stosunków, ale samo długotrwałe myślenie o niej w inny sposób. Nie mówię tu oczywiście o zerknięciu na koleżankę i stwierdzeniu, że w tym spodkach wygląda seksi, ale już chodzenie za nią codziennie w pracy i patrzenie na jej tyłek czy nadal seksi wygląda jest średnie. Nie zastanawiałam się co wybaczyłabym TŻ. Mogłabym teraz w sumie powiedzieć że nic z powyższych, ale tak na prawdę tego nie wiem. Wszystko zapewne zależałoby od okoliczności i zachowania TŻ "po". ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Wygońcie mnie do łóżka ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Nie no! Dobrej nocy
|
|
|
#4168 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
znałam bardzo zazdrosną dziewczynę o swojego Tż , wmawiała, że ją zdradza z byłą , że pewnie się widują , a to bzdury były, a ona się z innym na boku spotykała oczywiście już nie są razem ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
żadnej formy zdrady bym nie wybaczyła ![]() dla mnie oszukanie mnie, nielojalność to już powód do przemyśleń ![]() na szczęście my z Tż jesteśmy ze sobą bardzo związani i żadne z nas nie jest typem podrywacza ani kogoś kto kokietuje także nas wkurza to samo i dlatego się tak dogadujemy dobrzekończę monolog spadam spać
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-20 o 23:58 |
||||
|
|
|
#4169 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
Generalnie potrafię wybaczać ale zdrady bym nie wybaczyła. Ani fizycznej ani psychicznej.. choć uważam, że psychiczna jest cięższa.A końską ja również polecam ![]() edit: Dobranoc SPD
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2010-12-21 o 00:07 |
||
|
|
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesoooo dziewczyny ![]() To koncentrat ziół, najczęściej bez chemikaliów którego się używa żeby konika yyyy kopytka nie bolały czy coś ![]() Przypomniało mi się: -skoro mięso z wieprza to wieprzowina, z gęsi gęsina, to ze słonia słonina nie??
[I][COLOR=Indigo]"Życie nie jest ani lepsze, ani gorsze od naszych marzeń. Jest po prostu inne." Edytowane przez Osiak Czas edycji: 2010-12-21 o 00:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

wymyśliłam sobie ze julka będzie spała na swojej sofce a jutro marcin złozy jej łóżeczko(ma połamane szczeble od dołu)no i skutek jes taki ze dziecko szaleje a ja siedze wnerwiona

Szkoda tylko, że białe, aaale...
przedwczoraj wydawalo mi sie ze zgubiłam rękawiczkę,wczoraj do sklepu wziełam inne no i poszłam do biedro,przez całą drogę miałam kaptur w biedro zdjełam ,przychodze do domu kurtke odwiesiłam patrze a tam z kaptura wystaje rękawiczka!!****a chhyba łaziłam po biedro z rękawiczką na głowie,coś mi takie ciepło było

, a jeszcze się nachylam, chwytam małą i ona sobie chodzi