![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
no to makabra z tym jak sie w tych foliowkach szamocza
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
![]() Poszłam przeszukać pudla w poszukiwaniu przyjaciółki Orki...a tu znalazłam ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/29185/...fiary_katriny/ Nie powinno mnie to bawić...no ale bawi ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Lecę....będe później ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Szkoda, że nie zobaczyłam jeszcze ani dolara od Brada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Nie, nie Wisły i też nie Cracovii
![]() ![]() KSG ![]() Cytat:
![]() No ja mam nadzieję,że dojdą do Wigilii ![]() Mam nadzieję,że to poszło priorytetem, co ? Cytat:
Dlatego też nie jem karpia,ani innych ryb. A jak moja babcia ma je w wannie i potem, co roku to samo... To zawsze wychodzę jak opowiada... ![]() Dobry wieczór! Nie wiem jak się nazywam - masakra, co się w tej robocie dzieje ![]() Jest poniedziałek,a ja mam dość...
![]() |
#304 |
PIP.
|
a u mnie sie nigdy nie je karpia, bo nie lubimy
![]()
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
U mnie też nikt nie lubi,ale babcia zawsze zmusza, więc mój tata zje i dziadek zje... Ja się trzymam swoich zasad.
#306 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez babcia
![]() a ja latam miedzy filmami i kolacja ![]() zapomnialam w pracy skserowac akt not., ale znalazlam w domu, a myslalam, ze juz nie zalatwie wszytskie w us i ze znow bede tam lazla ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
ja też karpia nie lubię... ale dzisiaj widziałam jak Okrasa chwalił zupę z karpia i karpia w szarym sosie... podobno fantastyczne...
a w ogóle to zakochałam się w tym: http://looklikecookie.com/2,fartuch-natasza.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahahahahahahahahahahaha ja *******eeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() hahahaha umieram ![]() My serio w tej kwestii odbieramy na dokładnie tych samych falach ![]() Pogadam z Bradem ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie też się nie je karpi. Ja nie mogę patrzeć na te karpie w supermarketach czy targach... serce się kraja ![]()
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem jeszcze taka czerwona plama na śniegu była - ale to już nie wiem z czego.. Nie ma co gadać...
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że priorytetem ![]() No właśnie Greg pisał na SW, byliśmy na zakupach i przed sklepem sprzedawali karpie i żywe do reklamówki ![]() A ja ubóstwiam karpia. Tatuś zawsze kupuje kilka miejscowości od nas gdzie jest staw rybny, karp jest świeży, w ogóle nie wiem co to znaczy, żeby karp śmierdział mułem, ten jest zawsze cudowny. I co roku tatuś mówi, że w tym roku nie będzie się pitolił i nie filetuje tylko robi dzwonki ![]() ![]()
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
siemacie, mam wolne od pracy do wigilii w wigilie nie brałam wolnego bo po co samemu siedzieć w domu.
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No weź pogadaj...bo jakies odszkodowanie to mi się chyba należy ![]() Co do karpi...ja nie lubię tzn nie wiem...bo nie pamiętam żebym jadła...mama tez nie je <my preferujemy morskie ryby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
ja też nigdy nie jadłam, ale wiem, że nie lubię...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
a propos karpia to dzisiaj jakiegoś zjadłam na wigilii na komendzie (jeżeli coś śmierdziało mułem to pierogi, jakieś dziwne były
![]()
#315 |
Zakorzenienie
|
Kama, Mentalisty juz nie masz nie
![]() w ogole jakas moda od ilus lat, ze sezony z wieloma filmami czy programami zamykaja przed swietami bozego narodzenia, dziwne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo, my oglądamy Mentalistę, Criminal Minds, Leverage, White Collar, Castle, Undercovers, Cgucka, Dextera i The Event i wszystko ma przerwę na święta do 15-30 stycznia ![]()
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zrobili po prostu dwa sezony telewizyjne...jeden trwa od września do świąt...i ma swoje hity ramówkowe...potem są święta, Keviny, sylwestry itd...i pod koniec stycznia chyba wchodzi ramówka wiosenna zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- W ogóle jak ostatni wieśniak <czyt. Majkol> powiesiłam se lampki w oknie. Babcia mi zazdrości, bo sama chciała je u siebie ![]() ![]() Jestem taka kiczowata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
a no dobrze, to niech z ta wiosenna ramowka przyjdzie wiosna
![]() uwielbiam mandarynki ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- no to jednak dziwne, bo jezeli zima jest do siedzenia w domu to powinno byc cos fajnego w TV, a nie powtorki ![]() tak tak, ale ja zawsze bylam dziwna i nie rozumiana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak to sobie tłumaczę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Nic nie mów...obstawiam skopiowanie mojej idei za niedalej niz 2 dni na przeciwko...
Właśnie ich ponęciłam i zapaliłam ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() A jak szoł przepada to marnuje sie kasa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Okej, ja będę uciekać.
Dobranoc ![]()
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
no, ale juz w wigile by sobie odpuscili puszczanie "na dobre i na zle", bo kurde nie mam jak obejrzec, bo sie jezdzi po wszytskich po kolei , a nie siedzi przed TV
![]() a ci co siedza i tak tego nie ogladaja ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- ide sobie, dobranoc ![]() rano jade do us, to zladuje poźniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#327 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wewnątrz, wewnątrz...parę razy przerzuciłam przez karnisz i se mam ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majkooool ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
mówiłam, że przyszły mi blond kłaki?
![]() ta peruka wymiata ![]()
#330 |
Zakorzenienie
|
http://img406.imageshack.us/img406/8...ljackson17.gif
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Kat pokaż sie pliiiiiz ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- aaaaah ![]() http://img843.imageshack.us/img843/9...1655143137.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.