![]() |
#1591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VII
Udało mi się we Wrocławiu (w Arkadach, w Douglasie) znaleźć pełną limitkę DW, jakby ktoś był zainteresowany. Było dość sporo czarnych linerów, kupiłam oczywiście jeden i...
... się rozczarowałam! Ale nie wiem... Może to ja mam po prostu takiego pecha i trafiłam na akurat taki "model"? Linerek zapakowany w kartonik, w środku nieruszony, nie mogę się doczekać aż go nałożę, robię swatcha na dłoni iiiiii.... I okazuje się, że ten jest dość twardy! Nie jest taki kremowy jak np. liner z Inglota (mam go już prawie miesiąc i dalej jest cudnie kremowy!)... Gdy próbowałam go nałożyć skośnym pędzelkiem z Inglota 31T (z włosia syntetycznego) to nie dało rady "skubnąć" tego linera, tylko musiałam jeździć włosiem po całej powierzchni... Nie jest taki smolisto-czarny (przez to, że za mało się go nabiera na pędzelek, żeby było ładnie trzeba tę czynność kilka razy powtarzać). Powiedzcie mi czy to akurat mój liner jest taki czy to standardowa jakość tego produktu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
a ja stwierdziłam, ze lakiery do paznokci ze stałej oferty są bardzo słabe jakościowo, lepsze mają w limitkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1594 |
Raczkowanie
|
Ma któraś z Was róż w kolorze 40 natural beauty?
Mam jasną karnację, szukam brązera, który nie będzie dawał ciepłego odcienia, tylko taki chłodny, szarawo-oliwkowy nawet. Mam z mysecret, ponoć nie jest pomarańczowy, na mojej skórze jednak daje taki odcień, tak samo brązer z essence. W internecie nie znalazłam niestety żadnych swatchy. Ktoś wie jaki daje efekt? Albo może macie jakieś w miarę niedrogie propozycje takich brązerów? Edytowane przez littlesmallfrog Czas edycji: 2010-12-21 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już straciłam ochotę na niego. Kupię ELF'a ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Wtajemniczenie
|
goooosienka, anonyme, dzięki kochane za informacje. Dobrze, że ten liner nieco ponad dychę kosztuje i w sumie nie przepłaciłam. Już chciałam lecieć do Douglasa i go wymienić, ale szkoda zachodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
A jak dla mnie to te lakiery ze stałej oferty są lepsze niż te z limitek. te ze stałej oferty wytrzymują u mnie 2 w porywach nawet do 3dni a te z limitek (przynajmniej z DW) jak wytrzymają 24godziny to jest super.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
akurat lakieru z DW nie mam
![]() ![]() znowu lakier z eclipse nie powala trwałością i smuży, ale jest lepszy od lakieru ze stałej oferty, który trzma się 1 dzien i max długo schnie;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zadomowienie
|
Kupiłam ostatnio z catrice puder multicolor w ciemniejszej wersji i chyba bardziej mi się podoba na poliki niż blondynkowe duo essencowego sun clubu
![]() ![]()
#1604 |
Zakorzenienie
|
#1605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
*** A co do lakierów to Color&Go całkiem lubię ![]() ![]() ![]() Już kilka razy chcialam kupić, ale zawsze znajduję jakiś lakier z innej firmy na przykład który mnie bardziej skusi. A z limitek to hmmm różnie, bardzo różnie. Z Eclipse dla mnie są mocno średnie, Heart Chakra też nie do końca, z CaC też nie jestem przekonana... Z RtP już trochę lepszy, a z Metallics najlepszy chyba jak do tej pory. *** W Carrefourze w Czyżynach w Douglasie jest złota i srebrna szminka Metallics i lakiery z DW też widzialam. Edytowane przez kleopatre Czas edycji: 2010-12-21 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 | ||
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o lakiery, to nie uwazam by ich "pochodzenie" mialo cos do rzeczy - jeden lakier z danej serii jest OK, drugi wrecz przeciwnie. Zalezy od koloru, mam po kilka z serii C&G i MD i nie widze by wszystkie lakiery z obu serii zachowywaly sie tak samo, co butelka to inne doswiadczenie. Najbardziej lubie i zyczylabym sobie miec wszystkie lakiery w tym typie - Mr Big z serii Twins oraz Glam Girl z MD. Oba genialne - rzadkie, rozprowadzaja sie cienka, kryjaca calkowicie, gladka warstwa bez smug, zawsze maluje raz i jest super, przy innych lakierach musze dokladac warstwy.
Jeden bol jest taki, ze odkad zaczelam malowac paznokcie lakierami Essence zaczely mi sie rozdwajac paznokcie i to bardzo, a wczesniej tego problemu nie mialam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
to ja nie wiem- moje linery DW, cały czas jak nowe0 oba kolory..
a lakiery zulu i ten czekoladowy tez super ( no ale to pewnie przez nail tek). zulu od pomalowania do zmycia- tydzień bez uszczerbków.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
TU wyniki kalendarza adwentowego, lista wydaje się mocno niepełna, jeśli chodzi o dni, ale wszystkie wygrywające są z Niemiec
![]()
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
a gdzie jest pytanie na dziś? Czy nie da się już nic wygrać? :P
Co do lakierów, to upiłam jeden z color&go....dramat. Zasychał chyba z godzinę i i tak się po odgniatał, pościerał i nie dosechł. Z Multi mam czarny i jest całkiem niezły. Ale większość lakierów i tak mam z limitek. Najbardziej sobie chwalę te z Eclipse i Bohemii [za kolory. Do tego te z Bohemii były trwałe]. |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do srebrnego sypańca to osobiście zgadzam się z opinią, że pigmentu w nim nie uświadczysz, za to brokatu baaardzo dużo, jednak mimo to lubię go ze względu na przeznaczenie jakie mu nadałam ![]() Cytat:
![]() Musów z essence jeszcze nie próbowałam, ale może kiedyś sie skuszę, na razie jestem zakochana w płynnych ze względu na możliwosć stosowania moich wyczesanych FT-ów ![]() p.s. Dziewczyny, co do tej youtubowiczki, "ze złym oświetleniem albo za ciemnym podkładem", to nie wiem czy wiecie, ale jest to nasza znajoma z wizażu i tego wątku również- smileofangel ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
olaboga
![]() ![]()
![]() |
#1615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() na naszym wątku się wypowiadała?? ![]() ![]() ![]() w ogóle to bardzo polecam jej filmiki, bo robi b. fajne makijaże i to właśnie tanimi kosmetykami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
A możecie podać link do kanału dziewczyny, o której piszecie??
![]()
#1620 |
Rozeznanie
|
Metro Centrum ... dzisiaj wyłożono od nowa ITW
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.