|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Cytat:
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam na żywo, bo już kupił i lezy u niego w pokoju aaaah sliczna jest, malutka, delikatna...piekna
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#274 |
|
Konto usunięte
|
co się dzieje, co się dzieje..... odpalam kompa, wchodzę na forum i nie wierzę własnym oczom- jaka cisza!!!!
chyba wszystkie z Was szykują się do świąt.... |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie przeczytalam tą straszną wiadomość o bonach
![]() szkoda, ze nie poinformowali o tym, ze liczba bonów jest ograniczona a nie tylko, ze do konca roku jak tak mozna, nas silnie uzależnionych pozbywac ostatniej nadziei
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Wchodzę do Merlina patrzę a tam trole !!!!!
Wchodzę dalej a tam guzio jakies inne koraliki... Szkoda tylko, że zdjęcie bransoletki Trollbeads wstawili... raczej bezprawnie jak mneimam... ![]() http://merlin.pl/hb/promotion/bizute...D85523DD50.LB4
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() magi (bo ja cały czas nie moge sie pozbierac po tym info o bonach) czy ta nowa promocja łączy się z promocją brans + zapięcie = 2 koraliki gratis? Czyli wydaje na brans z zapięciem dajmy na to 200, dostaje gratisowe koraliki, potem kupuje tak zeby dopic do 400 i mam koralik najtanszy gratis? |
|
|
|
|
#278 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a mam pytanie.. czym sie rozni ta bransoletka od oryginału? Bo juz zgłupiałam... http://www.chicochica.pl/bransoletka...da-p-1037.html[/QUOTE] Nie wiem jak bransoletka, ale ja zamówiłam zapięcie kwiat http://www.chicochica.pl/zapiecie-hc...da-p-1009.html - jest świetne. No i przy okazji wzięłam 3 murano : http://www.chicochica.pl/koralik-iris1237-p-2089.html http://www.chicochica.pl/koralik-iris1236-p-2088.html http://www.chicochica.pl/koralik-iris1235-p-2087.html |
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy przyjdą tym razem.. Kusi mnie, żeby jutro tam podjechać, przy okazji dowiedzieć się, czy będzie jakaś dostawa zaraz po Świętach, żeby wiedzieć, czy realizować bon teraz czy czekać Musze się tylko doprowadzić do jako-takiego stanu uzywalnosci Tez sobie wybrałam czas na chorowanie ![]() Z tymi bonami, to szczerze mówiąc, wydaje mi się, ze juz ich nie dostaną Ile mieli, to rozdali, grudzień się juz kończy.. Pewnie nie spodziewali sie az tak duzego zainteresowania i przewidywali, ze starczy ich do konca miesiaca Biorac pod uwagę, ze na wykorzystanym bonie trzeba było wpisać swoje dane, to można się było domyślić, ze ich liczba jest w jakiś sposób ograniczona ![]() W sumie można by zadzwonić do Promenady i zapytać się, jak tam sytuacja z bonami wyglada Mysle, ze mimo mniejszego wyboru, cos by się tam jednak udało wybrać ![]() Cytat:
|
|
#280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bransoletka prawdopodobnie niczym się nie rożni od oryginału bo to dość popularny splot łańcuszka ...... No może wykonaniem ale to trudno stwierdzić na podstawie zdjęcia.
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przestańcie pisać
Nie mam czasu przeczytac te 10 stron w nowym wątku Tak szybko Wam napiszę że byłam w niedzielę we Wrocławiu i mam swoje 3 charmsy ze zniżką 30 % W najmniejszym salonie YES były aż 4 sprzedawczynie. Jedna przy drugiej koło tej małej lady stała a ja wyskoczyłam z tym zamówieniem i jedna mówi że musi wpisać ile tego rabatu więc powiedziałam że 30% Wszystkim szczęka opadała. Taka jedna młodna sprzedawczyni wtedy do mnie : to taka promocja była, tak? A ja : TAK Nie chciały dzwonić do centrali , unikały tego jak ogniaOglądnęłam inne charmsy w biegu i mają 2 sowy - pomarańczowa i taką w odcieniach oliwkowej zieleni , czerwoną rękawiczkę za 99 zł W Veronie ta sama - dokładnie ta sama emalia, wzór itd kosztuje 53 zł A ja mam już swoją zieloną od Magi
|
|
|
|
#282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z tego co pamiętam dziewczyny mówiły ze bony są dla pierwszych 200 klientów. Prawdopodobnie zamysł był taki że dla pierwszych 200 ale nie dłużej niż do końca roku ..... Myślę że nie spodziewali się takiego zainteresowania. Niemniej jednak oferta którą mają teraz jest równie kusząca co poprzednia
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą dzięki niej na pewno Trolle znalazły wiele nowych miłośniczek Początkowo jak przeczytałam, że pierwsze stoisko otwierają w Wola Parku, to wydawało mi się, że lokalizacja jest na tyle kiepska, że i zainteresowanie nimi będzie niewielkie, ale biorąc pod uwagę częstotliwość dostaw i szybkość sprzedaży koralików, które mają na stanie, to chyba jest jednak inaczej
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
ich strata, przyznam sie i proszę o baty - zamówilam zapięcie rybe z chicochica.pl. Chciałam kupic za bona, naprawde chciałam zapłacic za nie te 230 złoych, ale nie to nie, zamówilam i zapłace za nie 29,90
nie znosze podróbek, ale różnica w cenach mnie powaliła modliłam sie nad tą rybą i nad jej ceną od jakiegos miesiąca a tu prosze - jest a na nową promocje chetnie sie skuszę, mam w planach jeszcze sowe i diamentowy koralik różowy |
|
|
|
#285 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znam ten ból... Ja w tym miesiącu się ograniczyłam do minimum. Kupiłam tylko walizeczkę (pandora), łańcuszek zabezpieczający i fioletowe sreberko (z all). Ale dostane dwa murano pod choinkę Jedno z nich to ten fiolet (w trójkąty) ktory ty masz, ale on dziwnie wyglada na fotce.. jak nie ten sam koralik. Może przez lampę błyskową? Drugi koralik to paseczki różowo-białe. Ale się czaje na wstążkę różową do walki z rakiem piersi.. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Ale nie oszukujmy się, cena powala... a czasem kawałek srebra nie jest wart nawet 15zł...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a same zapięcia na pewno nie warte tych pieniędzy ![]() Szczerze mówiąc, to ja z Trollbeads jedyne zapięcie, jakie mogę mieć, to standardowe. Inne mi się po prostu nie podobają I tak jak w Murano widzę różnicę pomiędzy tymi z Trollbeads czy Pandory a np. Chicochica, które też zamówiłam na próbę, to tak zapięcia wyglądają na ich stronie na pewno nie gorzej od oryginału a może nawet momentami lepiej ![]() Przy zakupię za 400 zł koralik z I grupy gratis.
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Czesterka zdjecia będą ,ale dwa odebrane charmsy to są od cioci na prezent, więc po świętach dodam je
Za to karetę i rękawiczkę dam dziś wieczorem
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą czy promocja z tymi dwoma koralikami przy zakupie bransoletki i zapięcia jest w stałej ofercie, czy to też tylko akcja czasowa?
|
|
#291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny napisały że w WP przy zakupie powyżej 400zł dostaje się koralik z pierwszej grupy gratis
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
heh, kupiłabym może tego smoka i winobranie. te dwa koraliki tak mi chodzą po głowie, że szok. i srebrne ślady do tego
|
|
|
|
#293 |
|
Konto usunięte
|
zobaczą, że sprzedaż im spadnie, to może rzucą koeljną promocję.... może przed Wielkanocą....o rany! to już kasę trzeba zacząć zbierać....
albo pozostaje nam ebay.... |
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
snowprincess , VLS śliczne macie bransoletki
![]() A ja dziś zaszalałam i mam na sobie 8 charmsów , chyba poodpinam część bo za dużo ich
|
|
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
http://cgi.ebay.pl/Authentic-TROLLBE...item27b47bf3d3
ooo zobaczcie- wychodzi po ok 73 zł za koralik.... |
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wyrzuty sumienia. ale jak tylko patrzę na moją bransoletkę to myślę, że warto było... i już planuję kolejne zakupy a Twoja bransoletka jest śliczna |
|
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23903595]http://cgi.ebay.pl/Authentic-TROLLBE...item27b47bf3d3
ooo zobaczcie- wychodzi po ok 73 zł za koralik....[/QUOTE] akurat mam je wszystkie ale jakbyście kupowały coś ze srebrnymi śladami to ja bardzo chętnie http://www.trollbeads.com.pl/Srebrne...eskie-370.html http://www.trollbeads.com.pl/Srebrne_Slady-383.html zwłaszcza te i te mnie interesują
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-21 o 11:28 |
|
|
|
#298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale tutaj takie małe cacuszka ręcznie robione: http://shop.ebay.pl/emmibeads/m.html |
|
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
ten sprzedawca ma szczęśliwego smoka i winobranie! dajcie mi znać jak byście coś zamawiały od niego... najlepiej na prv bo teraz będą święta i nie wiem na ile będę miała czas was czytać. a maila zawsze sprawdzam i będę miała powiadomienie że ktoś napisał.
chociaż może wezmę laptopa
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki babki za odpowiedź
ta promocja też zła nie jest!i chyba zajrzę na chico chica po zapięcie do skórki którą w końcu kupię
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Też mam na chwilę obecną 7 koralików i bon do zrealizowania po Świętach
A potem w planach małe przystopowanie 
szkoda, ze nie poinformowali o tym, ze liczba bonów jest ograniczona a nie tylko, ze do konca roku
jak tak mozna, nas silnie uzależnionych pozbywac ostatniej nadziei 

Kusi mnie, żeby jutro tam podjechać, przy okazji dowiedzieć się, czy będzie jakaś dostawa zaraz po Świętach, żeby wiedzieć, czy realizować bon teraz czy czekać 
W Veronie ta sama - dokładnie ta sama emalia, wzór itd kosztuje 53 zł