Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 08:58   #3601
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

to ja tak miałam z ziajką, niby pusta a rozcięłam noże i spokojnie na 5 grubych smarowań starczyło

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 08:59   #3602
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Kupiłam kolejnego Elancyla
http://allegro.pl/elancyl-krem-przec...362337922.html

i taką oliwke

http://allegro.pl/palmers-kojaca-oli...377651319.html
Stary 2010-12-21, 09:01   #3603
Montii
Zakorzenienie

właśnie,tej oliwki szukałam

[LEFT]
Stary 2010-12-21, 09:06   #3604
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
właśnie,tej oliwki szukałam
ja kupiłam tylko dlatego, że ten sprzedający od Elancyla ją ma,
więc sobie mówię za jedną przesyłką zamówię
Stary 2010-12-21, 09:07   #3605
Montii
Zakorzenienie

Słyszałam dobre opinie o kosmetykach z tej serii, i są dość tanie
ale najpierw wykończę mój elancyl i dwie oliwki na półce
może nie będę musiała kupować więcej

[LEFT]
Stary 2010-12-21, 09:18   #3606
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

Ja uzywam PALMERSA od poczatku cizay ale nie oliwke tylko maslo kokosowe i poki co nic nie mam acha jedynie pod cycuchem 2 pregi ale nie widac hihihih bo wtedy jeszcze sie nie smarowalam pewnie dlatego//.
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:19   #3607
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam dobre opinie o kosmetykach z tej serii, i są dość tanie
ale najpierw wykończę mój elancyl i dwie oliwki na półce
może nie będę musiała kupować więcej

faktycznie na allegro nie są drogie,
oprócz oliwek jeszcze balsamy
ale w KWC nie mogłam znaleść nic na ich temat

Ja to zuzywam duże ilości wszystkiego,
butla Elencyla wystarczyła na 1,5 miesiąca
oliwka na 3 tygodnie

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-12-21 o 09:20
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 09:21   #3608
trzyrazyi
Zadomowienie

A ja wczoraj wracam z pracy i patrze a tu pod choinka pelno prezentow jeden moj ktory polozylam a niedziele i reszta nie wiem skad sie wziela po przeczytaniu okazuje sie zze nawet jeden to dla naszej dzidzi jest hihihi a maz twierdzi ze to nie od niego hahah....od mikolaja pewnie tez nie hahha
Stary 2010-12-21, 09:22   #3609
prunelle
Wtajemniczenie

dzień dobry, Montii, mam nadzieję, że lepiej Ci dzisiaj, proszę głowa mi tu do góry i nie zamartwiać się takimi rzeczami! Też mam ostatnio doły, bo dopiero rosnąć zaczynam, tyle to ja nie ważyłam od baardzo dawna i pamiętam, jak dużo czasu mi zabrało, żeby to zrzucić wszystko i pewnie teraz będzie mi trudniej, bo diet żadnych to ja stosować nie mogę, źle się to u mnie kończy, więc po prostu liczę na to, że uda mi się czas na chodzenie na fitness znaleźć...ale będzie dobrze!
a narzekań to pewnie, że nikt z otoczenia nie zrozumie, za to my na forum na pewno

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
A ja sobie machnęłam przedwczoraj farbę na włosy w kolorze kakao (tak, odważyłam się!!) praktycznie żadnej różnicy, ale chociaż lepiej się poczułam ... polecam
a której firmy farbka? ja ostatnio do fryzjera poszłam włosy chociaż jakoś ułożyć i ułożone były przez jeden dzień i znów sobie sterczą jak chcą, masakra

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
czesc mamuski
nie pisalam bo sie rozlozylam i ledwo dycham' co powoduje u mnei straszne frustracje
w domu siedzisz, mam nadzieję? zdrowiej szybko!

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
też mam problem z zasypianiem i jak budzę się w nocy-np na siku to później też nie mogę zasnąć . np. ostatnio obudziłam się ok 3 i przez ponad 2 h nie mogłam zasnąć a potem cały dzień jestem taka zmęczona, za dnia boje się zdrzemnąć bo jak ja po całym dniu mam problem ze snem to co to by było gdybym spała w ciągu dnia -wtedy w nocy chyba bym zwariowała-bo ten czas tak wolno leci .
ok ja lecę zjeść śniadanko,później pewnie jakieś zakupy to życzę miłego dnia .
współczuję tych nocnych pobudek... ja po takich też jestem nie do życia...póki co w nocy się nie budzę, jestem przeszczęśliwa, zasypiam o 24 i regularnie o 7 pobudka bez budzika, ciekawe, jak długo to będzie trwało

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
co kupujecie/kupiłyście swoim TŻ-tom pod choinkę?

u mnie mój mąż sobie juz kupił całe tony książek, więc ja mu tylko komplet takich podkoszulek Bossa kupiłam, fajnie dośc elegancko zapakowane w takie czarne tekturowe pudełko, mam nadzieję, że sie ucieszy
ja to wiem, że ksiązki tez dostane od niego
my już książek nie mamy gdzie trzymać, najpierw szafe na książki musiałby mi kupić więc w tym roku właśnie portfelu mu kupuję (jeszcze nie kupiłam! mam nadzieję, że znajdę...) i właśnie podkoszulki muszę tego bossa obejrzeć, jeśli fajne pudełko mają
strasznie nieogarnięta jestem z prezentami w tym roku, wszytko na ostatnią chwilę... jeszcze dla siostry TŻ nie mamy nic, ale on to się tym nie przejmuje za bardzo, więc ja muszę myśleć

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:23   #3610
trzyrazyi
Zadomowienie

Kurde wiecie co weszlam sobie na mamy styczniowe i lutowe....i bylam w szoku bo niektore juz rozpakowane ....a dzieci nawet w 35 tyg.urodzone a takie sliczne ale teraz juz wiem ze w lutym torba spakowana u mnie bedzie do szpitala i to na samym poczatku jak nie pod koniec stycznia jeszcze hihihi
Stary 2010-12-21, 09:26   #3611
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję kochana

poszłabym ze dwa razy na solarium;/
myślę o takim tylko na twarz, chyba jest ok?;/ sama nie wiem ;/
wyglądam jak trup...

a ja myślę o szamponetce ale boję się, że nie zejdzie, dlugo schodzilam z farby zeby rudzielec mi zlapal w marcu

hihi dziekuje, wiesz jak mnie pocieszyć
jednak z kazdym dniem jestem coraz wieksza

Ja nie przezyje brzucha, ud..w rozstepach bo to widac..tylek jeszcze ujdzie chciaż wolalabym nie! ( z okresu dojrzewania już mam białe pręgi na tyłku.... jak tygrys... ;/ ) na piersiach mam pod spodem..ale jak pojawi mi się coś z przodu tak ,ze dekoltu nie założę to się załamie...
Montii głowa do góry!!!! juz nam malo zostało nie mówie, że ja jestem zadowolona ze swojego wyglądu, bo tez czuję sie jak hipcio, ale cóżżżżż....do marca chyba dam rade blada tez jestem, czasami mam wrażenie, że bladsza od ściany włosy lecą garściami, więc farba dopiero w marcu.... mąż mi tylko mówi, "no przecież w ciązy jesteś-to nie schudniesz" ehhh on to potrafi pocieszyć.....

a tak poza tym - dalej jestem chora dziś kolejny dzień w łóżku-nie wiem tylko kto ogarnie dom przed świętami
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 09:29   #3612
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
faktycznie a allegro nie są drogie,
oprócz oliwek jeszcze balsamy
ale w KWC nie mogłam znaleść nic na ich temat

Ja to zuzywam duże ilości wszystkiego,
butla Elencyla wystarczyła na 1,5 miesiąca
oliwka na 3 tygodnie
a ja właśnie się ociągam ze smarowaniem :/
najlepiej jak byłam może w 8 tygodniu to smarowałam się kilka razy dziennie a teraz kiedy powinnam, brzuch ogromny to ja mam lenia..

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
dzień dobry, Montii, mam nadzieję, że lepiej Ci dzisiaj, proszę głowa mi tu do góry i nie zamartwiać się takimi rzeczami! Też mam ostatnio doły, bo dopiero rosnąć zaczynam, tyle to ja nie ważyłam od baardzo dawna i pamiętam, jak dużo czasu mi zabrało, żeby to zrzucić wszystko i pewnie teraz będzie mi trudniej, bo diet żadnych to ja stosować nie mogę, źle się to u mnie kończy, więc po prostu liczę na to, że uda mi się czas na chodzenie na fitness znaleźć...ale będzie dobrze!
a narzekań to pewnie, że nikt z otoczenia nie zrozumie, za to my na forum na pewno
dzieki kochana, lepiej mi trochę dzisiaj zrobię sobie peeling, odżywki, upięknię się trochę a coooo

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Montii głowa do góry!!!! juz nam malo zostało nie mówie, że ja jestem zadowolona ze swojego wyglądu, bo tez czuję sie jak hipcio, ale cóżżżżż....do marca chyba dam rade blada tez jestem, czasami mam wrażenie, że bladsza od ściany włosy lecą garściami, więc farba dopiero w marcu.... mąż mi tylko mówi, "no przecież w ciązy jesteś-to nie schudniesz" ehhh on to potrafi pocieszyć.....

a tak poza tym - dalej jestem chora dziś kolejny dzień w łóżku-nie wiem tylko kto ogarnie dom przed świętami
zdrowiej kochana porządkami się nie przejmuj, po co sprzątać zaraz brudno bedzie ;DDDD

[LEFT]
Stary 2010-12-21, 09:35   #3613
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Kurde wiecie co weszlam sobie na mamy styczniowe i lutowe....i bylam w szoku bo niektore juz rozpakowane ....a dzieci nawet w 35 tyg.urodzone a takie sliczne ale teraz juz wiem ze w lutym torba spakowana u mnie bedzie do szpitala i to na samym poczatku jak nie pod koniec stycznia jeszcze hihihi

ja ostatnio do list która dostałam ze SR,
zaczęłam dopisywać rzeczy,
który mam spakować do torby do szpitala
Stary 2010-12-21, 09:36   #3614
avikusia
Zadomowienie

oj jak ja tu dawno nie pisałam... i widze moje koleżanki klikaczki

też mam problem z rozstępami.. ;/ biust mam obsiany tym dziadostwem, a teraz modlę się, żeby mi się na reszte nie rzuciło, bo będzie dramat

jakoś do tego kwietnia muszę wytrzymać... chociaż wcale bym się nie obraziła, jakby udało się coś wcześniej!!!!

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:39   #3615
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość

Mam podobnie on do mnie, że ja to bym chciała tylko jak najmniej utyć i wyglądać jak najpiękniej a sam mi poszerza obwód brzucha jak go proszę żeby mnie zmierzył tak się nie może doczekać dużej piłki Oni tego nie zrozumieją, jak się czujemy!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:45   #3616
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
a nie 25 tygodni?
Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
wydawało mi się, że czytałam gdzieś, że jest 25 tygodni urlopu.

Ja pracuję w szkole i w wakacje i ferie będę na zwolnieniu wiec po zakończeniu macierzyńskiego mam dodatkowe 8tyg. za wakacje
Aghata 0 niestety, ale jest 20 tygodni + 2 dodatkowe i koniec. Ewentualnie urlop zaległy (naszczęście mam 23 dni z tego roku)

Cytat:
czesc mamuski
nie pisalam bo sie rozlozylam i ledwo dycham' co powoduje u mnei straszne frustracje

oprocz negatywnych oblicz tego weekendu i poczatka tyg to kupilam jeszcze jedna czepeczke dla Rafcia taka mikro oraz bluzeczke z metka w lumpku za cale 3,7zł

zaraz bede was doczytywac pomalu

a dlaczego na nk zsotal skasowany wizazowy klub?

mielgo dzionka
to jest nas dwie kuruj się- zyczę zdrówka!!!!!
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:54   #3617
coralady
Wtajemniczenie

Cześć mamuśki

Przeglądnęłam na szybko ostatnie wpisy i widze,że rozmawiacie o rozstępach.Jak dobrze,z enie tylko ja je mam.Kilka dni temu wyszło mi mnóstwo na piersiach,normalnie jak je zobaczyłam to myślałam,że padneJakby mnie kot podrapał.Weszłam na neta i zaczęłam szukac jakiś dobrych kremów i najlepsze opinie na Mustela.Już wczoraj o tym kremie pisałam.Na allegro są dobre ceny,właśnie sobie zamówiam i czekam z niecierlipwością.To krem na istniejące rozstepy,zmniejszające je,na blizny itd.Koleżanka mi mówiła że stosowała z tej serii całą ciąże i nie ma ani jednej,a przytyła 26 kg.

Co do spania to ja cierpię na bezsennośc Budze sie ok.5 rano i nie moge zasnąć.Później w pracy wyglądam jak zombie.

A jeśli chodzi o macierzyński to ja wiem,że 20+2 tygodnie i urlop(mam 12 starego).A co z nowym skoro bede pracowac jeszcze cały styczen czyli teoretycznie przysługuje mi kolejne 26 dni?Czy to mogę sobie wliczyć?Orientuje sie ktoś?Troche by sie tego uzbierało

avikusia zagłosowałam w sondzie na imie Stawiam na Malwinkę,bo znam jedna i jest super dziewczyna No ewentulanie Kornelia(jak ja)
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-12-21 o 09:57
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:03   #3618
ego_ego
Wtajemniczenie

dzień dobry w końcu

wczoraj nie miałam sily, żeby do Was zajrzeć
dzisiaj nie wiem jak będzie, ale pewnie zajrzę, bo mąż jak zwykle dłużej w pracy
ale muszę zrobić dwie sałatki na wigilię firmową

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Zapraszam na podwieczorek

teściowa z pracy przytaszczyła świąteczne paczki słodyczy i oczywiście wszystkie przyniosła mnie

do wyboru: ptasie mleczko, ferrero rocher, pierniki, mieszanka wedlowska, czekolady nadziewane alpen gold, batoniki WWW, Twix, Tofifee
ja po proszę torcik wedlowski

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Niektórzy ludzie nie mają prawa mieć dzieci !!
Właśnie oglądałam wiadomości na TVP, pokazywali 3 latka, poparzony w październiku wrzątkiem, prawie całe ciałko. Matka suka nawet nie przychodzi do szpitala, a dzieciak wpierw za nią płakała, a teraz już tylko wygląda przez okno.
Krowa ma ograniczone prawa rodzicielskie, po świętach dzieciak trafi do domu dziecka.
A ja siedzę i ryczę.
o kurczę, ja tez nie lubię takich rzeczy oglądać, zawsze mi szkoda tych dzieci

Cytat:
Ja to już nie mam siły
obojętne mi wszystko
czy będę miała rozstępy, czy nie
czy mam celulit czy nie

nikt mnie nie rozumie, jak się komuś żale to ''daj spokoj w ciazy jesteś'' a ja się czuję jak krooowa a nie kobieta
no trzeba coś z tym zrobić

dół
Montii, mam nadzieję, że dzisiaj Ci lepiej, a jak nie to na pocieszenie:
ja już ważę 93kg
kurtkę sobie kupiłam w rozmiarze 50!!
spodnie w h&m w rozmiarze 48 (chociaż troszkę są za duże)
brzuch mam taki duży, że ledwo buty zakładam, a jak cofam samochodem, to ledwo się odkręcam
rozstępów jeszcze nie mam, ale cellulitu to się nie pozbędę do końca życia
ja mam 28 lat, a Ty 20
Twoje ciałko w porównaniu do mojego, to jędrne jak nie wiem co

więc:
nie łapać mi tu doła, bo dostaniesz

Cytat:
to jutro sobie zafunduję
mam właśnie dove i ziaja sopot w domu
tylko nie wiem czy na twarz osobno muszę dokupić czy na buzię też mogę, później zerknę
ja jak używałam ziaja sopot, to nawet na twarz go brałam, chyba że masz wrażliwą cerę

Cytat:
czesc mamuski

oprocz negatywnych oblicz tego weekendu i poczatka tyg to kupilam jeszcze jedna czepeczke dla Rafcia taka mikro oraz bluzeczke z metka w lumpku za cale 3,7zł

zaraz bede was doczytywac pomalu

a dlaczego na nk zsotal skasowany wizazowy klub?

mielgo dzionka
no to w domku siedzisz mam nadzieję
w klubie masz wyjaśnione dlaczego w skrócie zła nazwa była i teraz jest nowy, musisz napisać na nk do black

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Cześć mamuśki

A jeśli chodzi o macierzyński to ja wiem,że 20+2 tygodnie i urlop(mam 12 starego).A co z nowym skoro bede pracowac jeszcze cały styczen czyli teoretycznie przysługuje mi kolejne 26 dni?Czy to mogę sobie wliczyć?Orientuje sie ktoś?Troche by sie tego uzbierało

nawet jakbyś była na zwolnieniu od 1 stycznia, to przysługuje Ci 26 dni urlopu za 2011
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:24   #3619
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć mamuśki

Przeglądnęłam na szybko ostatnie wpisy i widze,że rozmawiacie o rozstępach.Jak dobrze,z enie tylko ja je mam.Kilka dni temu wyszło mi mnóstwo na piersiach,normalnie jak je zobaczyłam to myślałam,że padneJakby mnie kot podrapał.Weszłam na neta i zaczęłam szukac jakiś dobrych kremów i najlepsze opinie na Mustela.Już wczoraj o tym kremie pisałam.Na allegro są dobre ceny,właśnie sobie zamówiam i czekam z niecierlipwością.To krem na istniejące rozstepy,zmniejszające je,na blizny itd.Koleżanka mi mówiła że stosowała z tej serii całą ciąże i nie ma ani jednej,a przytyła 26 kg.

Co do spania to ja cierpię na bezsennośc Budze sie ok.5 rano i nie moge zasnąć.Później w pracy wyglądam jak zombie.

avikusia zagłosowałam w sondzie na imie Stawiam na Malwinkę,bo znam jedna i jest super dziewczyna No ewentulanie Kornelia(jak ja)

mi się Mustela kulała na ciele i mnie to denerwowało,
ale Elancyl wg mnie jest równie dobry a nawet lepszy,

może kupię tą Mustelę o której piszesz na istniejące rozstępy,

Chociaż ja uważam, że to czy będziemy miały rozstępy zależy głównie od genetyki,
a dobrymi kremami można jedynie trochę zmniejszyć ilość oraz wielkość rozstępów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 10:25   #3620
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
dzień dobry w końcu
no to w domku siedzisz mam nadzieję
w klubie masz wyjaśnione dlaczego w skrócie zła nazwa była i teraz jest nowy, musisz napisać na nk do black

nawet jakbyś była na zwolnieniu od 1 stycznia, to przysługuje Ci 26 dni urlopu za 2011
Dziękuje Ci ego-ego za info,normalnie ucieszyłaś mnie tą wiadomością,czyli macierzyński 22 tygodni+38 dni urlopu płatnego Życ nie umierać!

A ja dalej nie wiem o co kaman z tym klubem Chciałabym was poznać i zobaczyć na nk.Mam tak z dziewczynami na innym staraczkowym wątku.Jak się mozna do was dopisać?Trzba spełniac jakieś specjane warunki?

Izabela zgadzam się z Tobą,to czy będzie sie mieć rozstepy czy nie zależy od skóry i genetyki.Ja wiem,że mam kiepską skórę,więc smarowałam sie od poczatku,a i tak mam
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-12-21 o 10:28
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:25   #3621
avikusia
Zadomowienie

coralady dzięki za głosik jest tyle fajnych imion, że trudno się zdecydować

jeszcze apropo rozstępów to duuużo słyszałam o tym, że kto ma skłonności genetyczne to mimo sparowania kremami i innych cudawianek i tak będzie je mieć pocieszne to jak fix

ur. 01.04.2011
Stary 2010-12-21, 10:29   #3622
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja właśnie się ociągam ze smarowaniem :/
najlepiej jak byłam może w 8 tygodniu to smarowałam się kilka razy dziennie a teraz kiedy powinnam, brzuch ogromny to ja mam lenia..

dzieki kochana, lepiej mi trochę dzisiaj zrobię sobie peeling, odżywki, upięknię się trochę a coooo
no i słusznie potem od razu samopoczucie będzie lepsze

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:31   #3623
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja dalej nie wiem o co kaman z tym klubem Chciałabym was poznać i zobaczyć na nk.Mam tak z dziewczynami na innym staraczkowym wątku.Jak się mozna do was dopisać?Trzba spełniac jakieś specjane warunki?
powinnaś dostać dawno zaproszenie od black, bo Ty siedzisz z nami od początku, więc nie wiem czemu nie masz
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:35   #3624
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

Izabela zgadzam się z Tobą,to czy będzie sie mieć rozstepy czy nie zależy od skóry i genetyki.Ja wiem,że mam kiepską skórę,więc smarowałam sie od poczatku,a i tak mam

a od kiedy z nami piszesz?
ostatnio przyjmowane były do klubu dziewczyny, które dołączyły do wątku pod koniec września

a jeśli chodzi o naszą klasę to dziewczyny nie z klubu też się mogły poznać,
tylko, że pisały wtedy swoje nazwiska na priv

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość
coralady dzięki za głosik jest tyle fajnych imion, że trudno się zdecydować

jeszcze apropo rozstępów to duuużo słyszałam o tym, że kto ma skłonności genetyczne to mimo sparowania kremami i innych cudawianek i tak będzie je mieć pocieszne to jak fix

a ja zagłosowałam na Malwinkę
znam jedna i bardzo ją lubię

ja od początku wiedziałam jak córka będzie się nazywać
Stary 2010-12-21, 10:39   #3625
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość

no niestety...Mi zostały na brzuchu po 1 ciąży.Znikły a raczej wyblakły po jakimś czasie.Długo nie miałam,ale jak się ciąga brzuch do 41 tyg to i kremy nie pomogą.Skóra i tak swoje zrobi.

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:40   #3626
Jok3r
Zadomowienie

Widze, ze tu trzeba pare tylkow sklepac Co to za marudzenie odnosnie figory. przeciez w ciazy jestesie to kochane czego sie spodziewalyscie, ze brzychy Wam nie urosna? Mlode siksy kurka, figory jak u modelek zaczynaly majac moze po 50kg i placz, bo jestem gruba. A co ja mam powiedziec. Zaczynalam ciaze z ponad 10kg nadwaga, 36 lat, zero sportow i jeszcze bebzol mam jak wieloryb. Czy ja sie przejmuje wygladem? Absolutnie nie, a mam sporo mniejsze szanse na zrzucenie tego wszystkiego po ciazy niz Wy mlode dupeczki z jedrna i o wiele bardziej elastyczna skora. Faceci Was nie zdradzaja, wpatrzeni w Was jak w obrazki, a one placza mi tu. Ja wiem, ze jak sie bylo sexy lady to teraz trudno spojrzec na siebie w lusterkach, ale no kochane cos za cos. Albo "bawimy" sie w mamusie, albo myslimy o wygladzie. No to opr byl

Rozstepow nie mam odpukac, a wcale sie czesto nie smaruje. Trzymam sie mleczka pod prysznic i balsamu BabyDreama, bo mam super skore po nim i tyle. Widocznie nie mam predyspozycji do rozstepow. Ze spaniem to akurat roznie, bo generalnie jestem nocnym markiem i klade sie srednio ok 2 w nocy, ale mam pare pobudek miedzy innymi szczury mi skacza po klatce i budza, albo sikansko, albo po prostu oczy sie otwieraja i zamknac nie chca. No, ale przewracam sie na drugi bok i budze ok 10. Co do spania na wlasciwym boku. Kurcze wiem, ze powinno sie spac na tym lewym, ale no nie moge wytrzymac na nim za dlugo, bo zaraz mnie wszystko boli i mam problemy z oddychaniem. Tak jakby mi cos uciskalo. I teraz czy mam sie zmuszac mimo to, zeby dzieciak byl lepiej dotleniony czy jednak swiat sie nie zawali jak bede spala na prawym. Jak sie w nocy budze i jestem na prawym to mam lekkie wyrzuty sumienia, ale no co mam zrobic? Moj komfort tez chyba jest wazny
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:40   #3627
avikusia
Zadomowienie

iizabelaa Twoja córeczka ma b. oryginalne imię z tego co widziałam w tabelce

a za głosik dziękuje Malwinka należy do 'moich' imion, bo 3 wybrałam ja, a 3 mój luby

ur. 01.04.2011
Stary 2010-12-21, 10:41   #3628
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
powinnaś dostać dawno zaproszenie od black, bo Ty siedzisz z nami od początku, więc nie wiem czemu nie masz

Ja tez nie wiem o co kaman z klubem hihihih ale juz ktos to tlumaczyl mhihi
Stary 2010-12-21, 10:44   #3629
Ewelqa1985
Zadomowienie

witam sie dzis mam troche chodzenia po miescie wiec odezwe sie jak wroce chcialm sie tylko pochwalic kupilismy wozek miejmy nadzieje ze dojdzie do konca roku 2010 bo przed swietami to nie licze ;D pozniej wkleje linka z wozkiem
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:46   #3630
Jok3r
Zadomowienie

Jak ktos nie wie o co kaman z klubem to zaparaszam pare storn wczesniej. Bylo juz chyba z 2 lub 3 razy walkowane, wiec albo czytacie co pare postow, albo nie wiem. Mam dzis nerwa wiec nie obrazac mi sie tu jak cos
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości