![]() |
#2971 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXI
Dzień dobry!
![]() Ale mi się pierdoły śniły, głowa mała! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Przyszła do nas elektrownia i wyłączyła prąd. W. wziął taborecik i włączył, okazało się, że robione przeze mnie przelewy z m banku nie doszły
![]()
#2973 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie odwilż ![]() ![]() mnie też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale masz dowód wpłat...idziesz pokazujesz i powinni sie odwalic ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- swoja droga jak mogły nie dojsc ![]() ![]() mieu odcieli tel ![]() ![]()
![]() |
#2975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dostałam zasiłek ![]() Czyli zimę jakoś przebieduję w swojej zasypanej śniegiem dziurze ![]() Cytat:
![]() Wiecie, że u mnie rano było -15 stopni? ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-21 o 11:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Nie mam dowodów wpłat- bo ich nie było! Nie sprawdzałam, czy pieniądze zeszły z konta, tylko wpisywałam sms i uważałam, że jest ok. Niestety, mam burdel w papierach, nie wiem, czy ponaglenie przyszło, czy nie, bo po zapłaceniu wszystko wyrzucam, żeby tego badziewia było mniej. No nie panuję nad tym- więc niby nie moja wina, ale czystego sumienia nie mam.
Tak mnie zatkało, że jeszcze teraz się jąkam. Jestem beznadziejna. Muszę się poprawić, bo zginiemy
#2977 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde...ja tez nigdy nie sprawdzam czy kasa zeszła ![]() ale jesli kasy ci nie sciagło to spoko...bo juz myslałąm ze sciągło i wysłało gdzies w kosmos ![]()
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
W mbanku mozna sobie wydrukowac potwierdzenia
![]() A z innej beczki: Na innym forum na ktorym kiedys bywałam czesciej rozlozyl sie koles z kramikiem zapewne podróbkowym - sprzedaje m.in. Nina Ricci Plain, które nigdy nie istniały. Dziewczyny jego flachy tez zweryfikowały jak podróby. Ceny ma w okolicach 130 zł /100 ml. No i napisalam tam posta, ze jesli wszystkie sa tak oryginalne jak Nina Ricci Plain, to ja juz sie nie dziwie, ze takie ceny ma niskie, bo przeciez Nina to podróba, podalam linki gdzie mozna cos o tym poczytac. No i co? Kolejna osoba ktora pisała po mnie w temacie zero bulwersu tylko pytanie do faceta w stylu: "No fajnie... a Armani Diamonds masz?" Padlam. ![]() Ze tez ludziom nie przeszkadza, ze dziadostwo za grubą kase kupują. Tak ciężko dołożyc te 30-60 zł i mieć oryginał? Tragedia ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byle do wiosny ![]()
![]() |
#2980 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale mi odcieli komorke ![]()
![]() |
#2981 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mnie tymczasem chodzilo o cos w stylu Darker than black, Witch hunter Robin, ewent. Hellsing, Elfen lied. No wiesz, trupy, krew, flaki, stosunkowo naturalna grafika i troszku mhrocznosci... Cytat:
![]() ![]() Ale Ci dobrze, ile? Ciezki dzien przede mna... Musze wypolerowac srebra i krysztaly, umyc kibel, kafelki i drzwi. Nieee chceee mi sieee. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
perfumowy zawrót głowy
|
no nie, komórka to podstawa - o tym pamiętam
![]() raz mi zablokowali i za gapiostwo musiałam zapłacić 30zł opłaty za odblokowanie, teraz już pilnuję dobrze, że kredyt sam się ściąga z konta
#2983 |
Zakorzenienie
|
http://www.pup-lodz.pl/index.php?opt...=560&Itemid=36
niewiele, ale za siedzenie na doopie w ciepłym domu dobre i to ![]() działa Wam fejs? ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-21 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wszystkie inne strony z zapisanymi hasłami śmigają normalnie, tylko fejs się nie chce zalogować ![]()
![]() |
#2987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Maja mi fejs działa ( specjalnie dla Cie sprawdziłam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-21 o 13:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Heloł
![]() Są już foty pracowe, zostałam skomentowana że wyglądam w stylu Damy z Łasiczką ![]() Cytat:
Chuop też do Krk się przeniesie? jakich kotów ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Nindżopesz
|
Srednio wykwintni bo moja rodzina na Wigilie ale tak gupio dawac herbate w szklankach z brazowym osadem albo kroplami zaschnietej wody
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
red-bedziesz sama całą wigilie pichcic ?
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
![]() mam fejsa ![]() ![]() Idę na jakiś film ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-21 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Nindżopesz
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fogle to wszyscy ludzie na tych fotach jacyś tacy odrealnienie i niepodobni do siebie, a jeszcze mają dalej je fotoszopić, omg juz same alieny zostaną łasiczka była poza zasięgiem obiektywu ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Weny nie mam,podłóg dzisiaj nie myję ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | ||||
BAN stały
|
Bueno!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Świat się kończy ![]() --- Ja mam w planach na wieczór wypiek piernika Vesenki, tak więc czilałt ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
po kolacij odpalam jakiś film. I wino
![]() ![]() Obejrzałam Prince of Persia ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-21 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | ||
Zakorzenienie
|
ot pomorek...
![]() u mnie kleją pse udo szkło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3000 |
perfumowy zawrót głowy
|
widzieliście co się dzieje na lotniskach??
szok, porażka tak utknąć przed świętami tak w ogóle moje przemyślenie na dziś: fajnie byłoby sobie gdzieś wyjechać na święta, niekoniecznie w góry, ale tam gdzie ciepło.... coraz więcej moich znajomych tak robi, spędzają święta i sylwestra gdzieś daleko ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.