"walczymy o nasze marzenia..." część 2 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-20, 18:52   #4561
Tacca
Zakorzenienie

Dot.: "walczymy o nasze marzenia..." część 2

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

ale to zabrzmiało
Kupilismy Citroena C3

To fajne autko!
Ja jeszcze prezentów nie kupiłam... Nie wiem kiedy kupię...
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Tacca i Paulinka dziękuję Wam za pocieszki
Jutro już pewnie będzie lepiej

Paulinko to wpisz mnie proszę na listę Aneta lat 29, cykl 21 (tak mniej więcej, bo przestałam dokładnie liczyć), ostatnia @ 19.12.
Z góry dziękuję
Pewnie, że będzie!
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny,
jestem już po teście... II kreski.. to chyba oznacza ciążę. Jestem w ogromnym szoku, każdy lekarz mi mówił, że mamy zdecydować się na in vitro. Co teraz? Jeszcze to do mnie nie dochodzi..
Takiego prezentu świątecznego nie spodziewałam się, zwłaszcza dla swojego tżta..
Ja chyba jestem w ciąży
GRATULUJĘ!!! W końcu jakieś dobre wieści!!!

Cytat:
Napisane przez nutella.a Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny coś czuję, że zapiszę się do waszego wątku. Zaczynam 5 cykl starań, jestem świeżo po zdiagnozowaniu zespołu policystycznych jajników i wiem że nie będzie łatwo. Na razie liczymy na matkę naturę i próbujemy bez wspomagaczy medycznych. Z każdym kolejnym cyklem jestem bardziej załamana. Wiem, ze te 5 moich jest niczym w porównaniu z niektórymi z was, ale i tak smutno na serduchu.
Witaj! Łatwo nie będzie, ale mam nadzieję, że z nami ciut raźniej!:cmok :

A ja czekam na @. Bolą jajniki, spuchłam, czyli nooorma....

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Pechowy dzień miałam... Nie dość, że w robocie dno, to jeszcze jak wracałam trolejbus się zepsuł...
Stary 2010-12-20, 18:53   #4562
baby29
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Haniu super gratulacje cuda się zdarzają,a ost jestem świadkiem cudów aż buzia się śmieje!
kochana moja wielkie gratki
Stary 2010-12-20, 19:33   #4563
nutella.a
Raczkowanie

GG do nutella.a

xhankax - to będzie najwspanialszy prezent dla TŻa a przede wszystkim dla Ciebie. To będą na pewno niezapomniane święta! Jeszcze raz gratulacje z całego serducha!!!!
Stary 2010-12-20, 19:44   #4564
Irmusia81
Zakorzenienie

Haniu GRATULACJE!!! Ale to cudowna wiadomość dla wszystkich staraczek Piękny prezent na święta dla Ciebie i TŻ

Zafrine mocno trzymam kciuki za II krechy zamiast @

No to powiało optymizmem W końcu nam wszystkim się uda
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 19:58   #4565
alexa83
Raczkowanie

Haniu najserdeczniejsze gratulacje : roza:kla ski:
suuuper cudowny prezent tak długo oczekiwany!! Bardzo się cieszę

Dziewczyny wróciłam od ginki przepisała mi bromergon mam zaczac brac od 1/3 tabletki potem 1/2 nie robiła badań i nic nie wzieła za wizytę mam przyjść za miesiąc jak będę mieć owu na monitoring, a powiedzcie mi czy mogę się przytulać teraz z TZ bez zabezpieczenia? jeśli bym np zaszła teraz czy to nie było by szkodliwe? kurcze nie dopytałam się:/
alexa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 20:11   #4566
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Haniu! 56 cykl!
ale się wzruszyłam!
czyli dobrze mój ginekolog mówił!
kobieca natura jest nieprzewidywalna! niepowtarzalna! i nigdy nie wiadomo kiedy Nas zaskoczy!
i tego się dziewczynki trzymajcie!
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 20:35   #4567
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexa83 Pokaż wiadomość
Haniu najserdeczniejsze gratulacje : roza:kla ski:
suuuper cudowny prezent tak długo oczekiwany!! Bardzo się cieszę

Dziewczyny wróciłam od ginki przepisała mi bromergon mam zaczac brac od 1/3 tabletki potem 1/2 nie robiła badań i nic nie wzieła za wizytę mam przyjść za miesiąc jak będę mieć owu na monitoring, a powiedzcie mi czy mogę się przytulać teraz z TZ bez zabezpieczenia? jeśli bym np zaszła teraz czy to nie było by szkodliwe? kurcze nie dopytałam się:/
Kochana, poczytałam ulotkę od leku i jak najbardziej można kochać się bez zabezpieczeń i spodziewać dzidzi. Nie jest on w żaden sposób szkodliwy dla płodu, działa tylko na przysadakę mózgową kobiety. Bierz leki i do dzieła
nadiazloto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 20:50   #4568
alexa83
Raczkowanie

Nadia dziękuję Ci Kochana na Ciebie to zawsze można liczyć
ten cykl to już stracony ale mam nadzieję, że w przyszłym może coś sie uda! może nowy rok się zacznie dobrze bo ten do najlepszych nie należy... :/
Nadia powiedz mi jeszcze czy ten lek jest drogi??
alexa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 21:59   #4569
Tacca
Zakorzenienie

I ja się pod tym podpisuję... Daję sobie jeszcze miesiąc jak się nie uda... To już nie wiem co... Mam dość ginów (znowu), badań... I w ogóle wszystkiego... zmęczona już jestem... A nowych sił niestety brak...

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Sorki, dziewczynki... Trochę podłamana jestem... I niczego dobrego już się nie spodziewam.
I teraz... Nie bijcie... Zrobiłam 2 testy. Kupione na all. Jeden owulacyjny, drugi - otrzymany w gratisie - ciążowy...
Ciążowy negatywnie, na owulacyjnym lekki pośladowy znak kreski... Testy z all są chyba do pupy... Dziś 25 dc..
Stary 2010-12-20, 22:19   #4570
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny,
jestem już po teście... II kreski.. to chyba oznacza ciążę. Jestem w ogromnym szoku, każdy lekarz mi mówił, że mamy zdecydować się na in vitro. Co teraz? Jeszcze to do mnie nie dochodzi..
Takiego prezentu świątecznego nie spodziewałam się, zwłaszcza dla swojego tżta..
Ja chyba jestem w ciąży
Gratuluję!!!
Dziewczynki faktycznie można uwierzyć w cuda

Tacca 25dcto moim zdaniem za wcześnie na ciążowy... Testów z all nie znam, ale moim zdaniem tak wcześnie to żaden nic nie pokaże... Cierpliwości Kochana i trzymam mocno

A ja jestem po wizycie, nie powiem, bałam się trochę... I liczyłam, że coś więcej zobaczę, a tu tylko pęcherzyk i Kropek - wszystko na swoim miejscu i prawidłowej wielkości. Oprócz acardu i foliku mam brać jeszcze profilaktycznie duphaston. Ale karta ciąży założona Następna wizyta 17 stycznia

Edytowane przez DAnia
Czas edycji: 2010-12-22 o 09:45
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 01:51   #4571
dra
Zakorzenienie

no w końcu mogę coś skrobnąć nieraz podczytuje,ale synek alarm załączy i nie ma czasu na odpisanie
kotek jak u małej to sapka to musisz poczekać,mój też miał i żadne krople nie pomogą to musi minąć nam niedawno to dopiero mineło
paulina o to furka już jest to teraz tylko jeździć
cherubinko o nie ja ci sie nie dam poddać ,może musisz złapać oddech,ale nie poddawać się zobaczysz i ty się doczekasz tego cudu i tak jak każda weteranka,tylko pytanie kiedy,ale ja wierzę i będę wierzyć za was,ze ten moment nadejdzie i to już tuż tuż
hanka to gratki czyli cuda są
taccatstu za wcześnie nie ma co robić nie nie kupuj więcej testów,bo zbankrutujesz sama się trochę nakręcasz wiem jak ja ile razy testowałam,ale to dobre nie jest
dania pęcherzyk jest,a dzidzia musi podrosnąć aby zobaczyć,ale jak pojdziesz w styczniu już usłyszysz serduszko

całuje wszystkie
Stary 2010-12-21, 08:47   #4572
coralady
Wtajemniczenie

Daniu to teraz czekać na kolejna wizytę, na której usłyszysz serduszko swojego Maleństwa Bardzo sie ciesze,ze wszystko ok.Z resztą wiedziałam o tym od początku.Teraz tylko dobre myśli i żadnych złych!!!Pamietaj o tym!

Tacca zrób sobie pzrerwe,z własnego doświadzcenia wiem,ze to bardzo pomaga.Nie zajmuj sie sparwami poczęcia,rób swoje,ciesz sie życiem,tym co masz...Nadejdzie moment kiedy znów zaczniesz działac.Daj sobie czas!To samo tyczy sie Cherubinki!Nie poddawajcie się dziewczyny!

Alexa ja brałam bromergon i normlanie mogłam sie starać,więc nie ma przeszkód

Ciekawe jak tam Pacierpek?
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-12-21 o 09:00
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:41   #4573
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny,
Ja chyba jestem w ciąży

Cudowna wiadomość, teraz zacikam kciuki, zeby wszytsko było ok. na pewno bedzie.
Ech az si mordka od rana smieje

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 11:29   #4574
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
I ja się pod tym podpisuję... Daję sobie jeszcze miesiąc jak się nie uda... To już nie wiem co... Mam dość ginów (znowu), badań... I w ogóle wszystkiego... zmęczona już jestem... A nowych sił niestety brak...

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Sorki, dziewczynki... Trochę podłamana jestem... I niczego dobrego już się nie spodziewam.
I teraz... Nie bijcie... Zrobiłam 2 testy. Kupione na all. Jeden owulacyjny, drugi - otrzymany w gratisie - ciążowy...
Ciążowy negatywnie, na owulacyjnym lekki pośladowy znak kreski... Testy z all są chyba do pupy... Dziś 25 dc..
Kochana, na test to chyba trochę za wcześnie. Pamiętaj, że każda z nas ma więcej w sobie siły niż na to wygląda. Miałam setki takich chwil załamania, ale walczyć zawsze się opłaca.

Cytat:
ten cykl to już stracony ale mam nadzieję, że w przyszłym może coś sie uda! może nowy rok się zacznie dobrze bo ten do najlepszych nie należy... :/
Z tego co pamiętam, bo też brałam, jest nawet bardzo tani

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Cudowna wiadomość, teraz zacikam kciuki, zeby wszytsko było ok. na pewno bedzie.
Ech az si mordka od rana smieje
dziękuję

Byłam w moim lab. zrobić bete, ale wynik dopiero za dwa dni, co za wieś
Stary 2010-12-21, 12:00   #4575
malinka123108
Wtajemniczenie

ojej!!!!!!!!!!!!!!haniu gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2010-12-21, 12:04   #4576
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tego nie brałam, w necie są informacje co do ceny i tak jakby bez recepty (choć wiem, że tak nie można) to za 18zł wychodzi a z receptą 5zł za 30 tabletek. Musiałyby to potwierdzić dziewczyny, które brały czy tak jest

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość

Kochana, wiem co czujesz bo miałam tak samo, a już czas świąteczny był szczególnie trudny i wbrew pozorom jak dowiedziałam się że mąż ma tak słabe nasienie i czeka nas ICSI to odpoczęłam psychiczie, wiedziałam, że walka nie ma sensu. Ale wierze, że ta ginka Ci pomoże i doczekasz się dzidzi szybciej niż myślisz, ale nie zakładaj, ze jeden miesiąc sobie dajem, załóż sobie spokojnie do połowy roku i spróbuj nie myśleć o tym, a cud zdarzy się szybciej

Ja testy miałam z All i były OK, działały Testy owu wykrywają LH i może tak być, że teraz z jakiegoś powodu jest ono podniesione. Musiałabyś w ciągu jednego cyklu powtórzyć badanie LH i najlepiej FSH trzy razy, na początku cyklu koło 3dc, później przy owu i ostatni w fazie lutealnej i sprawdziła czy wyniki są poprawne w każdym etapie cyklu.

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
A ja jestem po wizycie, nie powiem, bałam się trochę... I liczyłam, że coś więcej zobaczę, a tu tylko pęcherzyk i Kropek - wszystko na swoim miejscu i prawidłowej wielkości. Oprócz acardu i foliku mam brać jeszcze profilaktycznie duphaston. Ale karta ciąży założona Następna wizyta 17 stycznia
Daniu gratuluje jeszcze raz i życzę szczęśliwych 9 miesięcy

Cytat:
Byłam w moim lab. zrobić bete, ale wynik dopiero za dwa dni, co za wieś
To przed samymi świętami odbierzesz i łatwiej będzie Ci utrzymać to w tajemnicy do Wigilii

Wszystkie nowe mamusie zapraszamy na mamusiowe https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479397 sierpniowe terminy też przyjmujemy, nie zwracajcie uwagi na nazwę
Stary 2010-12-21, 16:48   #4577
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
A u mnie jakoś dziwnie rano miałam trochę krwi i teraz taki śluz jak na początku @ a to dopiero 22dc, zawsze miałam regularne a w zeszłym tygodniu przylazłą już w 26dc...co ona sobie teraz tak będzie wcześniej przyłaziła...

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny,
Ja chyba jestem w ciąży
GRATULACJE
co za wspaniała wiadomość
Kochana trzymam kciuki za wysoką betę

Cytat:
Dzięki Choć mam nadzieję, że nie na długo
A tak poza tym wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!
Witaj u nas
Jak chcesz to dopiszę, Cię do listy staraczek, musisz podać imię, wiek, skąd jesteś, który cykl starań i kiedy była ostatnia @.

Cytat:
super Kochana jeszcze raz Gratuluję
Chyba mogę Cię już zrzucić na dół?? a wiesz może termin porodu??

Tacca Kochana przytulam mocno
Trzymam kciuki, żeby nie przylazła

Zafrine za II kreski

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 18 staraczek;

kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone
moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone
Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone
giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone
paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone
Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone

Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07
Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08
Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09
Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09
Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10
DAnia - (Ania, 33 lata,dolnośląskie)cykl 11(19), last @ 07,11
LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 17, last @ 11,11
Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 20, last @ 11,11
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 21, last @ 17,11
xhankax(Hania,28lat,Śląsk) cykl 56, last @ 17,11
Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11
Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 23, last @19,11
Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11
alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 7, last @ 8,12
Egwene6 - (Dorota, 32lata, Lublin) cykl 15, last @ 08,12
Mezaga(Agnieszka, 28 lat, Gorlice) cykl 37, last @ 12,12
Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 25, last @ 16,12
Irmusia81(Aneta, 29 lat okolice Krakowa) cykl 21, last @ 19.12

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 13 zafasolkowanych:

Sanderinka - ( Sandra, 20 lat, mazowieckie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p - 30 grudnia 2010)
Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p - 7 styczeń 2011)
Achaia - ( Dorota, 29 lat , Łódź ) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p - 08 styczeń 2011)
Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011)
Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011)
Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011)
iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011)
Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011)
Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011)
Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011)
Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011)
Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011)
Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
celka2000 - Aniołek [*]
ankamb - Aniołek [*]
pomarnczka - Aniołek [*]
NPerelka1987 - Aniołek [*]
nayhde - Aniołek[*]
ola_k11 - Aniołek [*]
karolcia228 - Aniołek [*]
sylfiaaa - Aniołek [*]
DAnia - Aniołek [*]
serduszkowata - Aniołek [*]
Pamela86 - Aniołek [*]
bella7 - Aniołek [*]
evelina.00 - Aniołek[*]
Daget -Aniołek[*]

alexa83 - Aniołek[*]

Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
Stary 2010-12-21, 17:37   #4578
nadiazloto1
Zakorzenienie

Paulinko a Ty tak krótko dzisiaj na forum, znikasz nam Mam nadzieję, że to nie @ i że już nie przyjdzie.
A swoją drogą to szczęśliwą masz rękę do listy, od kiedy ją przejełaś to same skaczące ludziki się pojawiają Nie długo u Ciebie też będzie skakał ludzik
Stary 2010-12-21, 18:03   #4579
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadiazloto1 Pokaż wiadomość
Paulinko a Ty tak krótko dzisiaj na forum, znikasz nam Mam nadzieję, że to nie @ i że już nie przyjdzie.
A swoją drogą to szczęśliwą masz rękę do listy, od kiedy ją przejełaś to same skaczące ludziki się pojawiają Nie długo u Ciebie też będzie skakał ludzik
Jestem, jestem
Byłam na smacznym i spisywałam przepisy na sernika bo chę zrobić
Oj nie wiem co to ale nie podoba mi się cały czas miałam regularnie wszystko a teraz jakieś wyskoki
To się cieszę - taka moja misja aby każda staraczka zafasolkowała i skończymy ten wątek
Trzymaj kciuki
Stary 2010-12-21, 18:21   #4580
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem, jestem
Byłam na smacznym i spisywałam przepisy na sernika bo chę zrobić
Oj nie wiem co to ale nie podoba mi się cały czas miałam regularnie wszystko a teraz jakieś wyskoki
To się cieszę - taka moja misja aby każda staraczka zafasolkowała i skończymy ten wątek
Trzymaj kciuki
Trzymam kciuki

I wysyłam ze zdwojoną siłą
Stary 2010-12-21, 18:23   #4581
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki

I wysyłam ze zdwojoną siłą
łapię, choć nie mam nadziei na ten cykl

Jak tam przygotowania do Świąt??
Stary 2010-12-21, 18:30   #4582
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cytat:
łapię, choć nie mam nadziei na ten cykl

Jak tam przygotowania do Świąt??
Jade na gotowe, więc nic nie muszę robić W domu świątecznych porządków nie robię nigdy, zawsze mam z miarę czysto
Choinkę wczoraj kupiliśmy, w wigilię ją ubierzemy i tyle
Całe święta u rodzinki spędzamy.

Nie trać nadziei
Stary 2010-12-21, 18:36   #4583
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Jade na gotowe, więc nic nie muszę robić W domu świątecznych porządków nie robię nigdy, zawsze mam z miarę czysto
Choinkę wczoraj kupiliśmy, w wigilię ją ubierzemy i tyle
Całe święta u rodzinki spędzamy.

Nie trać nadziei
O to fajnie Wam
Ja tam dużo nie robię, bo w tamtym roku pełno jedzenia wyrzuciliśmy...w wigilię jesteśmy sami, w pierwszy dzień idziemy do znajomych, na urodzinki 2 ich synka, a w drugi będziemy odpoczywać w domku
Zleci moment

Całkiem nie tracę, ale w tym cyklu mało staranek było...
Stary 2010-12-21, 18:48   #4584
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cytat:
O to fajnie Wam
Ja tam dużo nie robię, bo w tamtym roku pełno jedzenia wyrzuciliśmy...w wigilię jesteśmy sami, w pierwszy dzień idziemy do znajomych, na urodzinki 2 ich synka, a w drugi będziemy odpoczywać w domku
Zleci moment

Całkiem nie tracę, ale w tym cyklu mało staranek było...
Jak co roku święta szybko zlecą. Nam zawsze zostaje full jedzenia i mrozimy i jemy przez miesiąc

Do ciąży wystarczy raz
Stary 2010-12-21, 21:52   #4585
szarlot27
Raczkowanie

Witam
zaglądam cichutko na wizaz, a tutaj takie wspaniałe wieści.
Haniu GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Tacca,
jedyne co mogę poradzić to odpuść, nie napinaj się na ciążę.
Nie wiem czy pamiętasz,ale jak ja odpuściłam i miałam jechać na inseminację wtedy zaszłam w ciążę.natura działa w najmniej oczekiwanym momencie. a chwile załamania każda z nas chyba przeżywała. Były dni, że wszystko traciło dla mnie sens, a pragnienie dziecka odbierało już mi rozum.
teraz wiem, że nie można dać się zwariować, a w ciążę i tak zajdziesz!!
zobaczysz

Mój mały Janek jest kochany.oczywiście daje mamusi nieraz popalić. ale cóż... jestem na etapie braku kupek, katarku, krostek na twarzyczce itp.
ale sobie radzimy. podobno to wszystko mija, więc damy rade
szarlot27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 09:56   #4586
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Witajcie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
dania pęcherzyk jest,a dzidzia musi podrosnąć aby zobaczyć,ale jak pojdziesz w styczniu już usłyszysz serduszko
Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Daniu to teraz czekać na kolejna wizytę, na której usłyszysz serduszko swojego Maleństwa Bardzo sie ciesze,ze wszystko ok.Z resztą wiedziałam o tym od początku.Teraz tylko dobre myśli i żadnych złych!!!Pamietaj o tym!
Dzięki Dziewczynki
Staram się myśleć pozytywnie, zresztą takie zalecenie dostałam od mojej pani doktor

Cytat:
super Kochana jeszcze raz Gratuluję
Chyba mogę Cię już zrzucić na dół?? a wiesz może termin porodu??
Paulinko jak chcesz mnie zrzucić, to proszę bardzo Ginka wyliczyła mi termin na 14.08.11.

Szarlot ucałuj koniecznie Janka od nas

Ja jeszcze dziś normalnie siedzę w pracy, jutro tylko do 11tej i wreszcie troszkę wolnego Wprawdzie za dużo tych świąt nie ma, ale wzięłam jeszcze 2 dni urlopu, żeby troszkę pobyć z rodzinką
U nas przygotowania do świąt spokojne, choinkę już mamy, pierniczki upieczone, jakieś niewielkie gotowanie zostało na czwartek i piątek. Ale my wigilię mamy u teściów, ja tylko trochę pomagam, a w święta jedziemy do mojej rodzinki

Miłego dnia!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 12:29   #4587
egwene6
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

Hania - gratuluję bardzo

Dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe - nawet jeśli wolałabym zapomnieć że zrobiłam się rok starsza.

Nie zaglądam tutaj ostatnio bo ani nie mam z czym ponieważ tylko jakoś turlam się dzień po dniu żeby dotrwać do wieczora ani nie chcę wam w żaden sposób psuć nastroju świątecznego. Tyle optymizmu i dobrych wiadomości zagościło na wątku a ja nie potrafię wykrzesać z siebie żadnej radości więc tylko mogę popatrzeć na to z boku.
Życzę wam wszystkiego dobrego na święta i w nowym roku - mam nadzieję że przynajmniej wy będziecie szczęśliwe.

12.09.2011
Emma i Gabriel już z nami
egwene6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 13:37   #4588
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny,
Ja chyba jestem w ciąży
SUPER!!!! GRATULACJIE!!!!:roz a:

Cytat:
Hej dziewczyny coś czuję, że zapiszę się do waszego wątku. Zaczynam 5 cykl starań, jestem świeżo po zdiagnozowaniu zespołu policystycznych jajników i wiem że nie będzie łatwo. Na razie liczymy na matkę naturę i próbujemy bez wspomagaczy medycznych. Z każdym kolejnym cyklem jestem bardziej załamana. Wiem, ze te 5 moich jest niczym w porównaniu z niektórymi z was, ale i tak smutno na serduchu.
Witaj! powodzonka w starankach.

mnie brzuszek pobolewa, ale jak narazie nie ma @
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 15:21   #4589
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Kurczę ogrzewanie mi w pracy szwankuje i marznę
Jak tam dziewczynki prezenty pokupowane? choinka ubrana?
Ja tylko mężowi prezent robię i koleżankom drobiazgi
Mam dla Tż sweter i rękawiczki a chcę jeszcze dokupić portfel, tylko tu u mnie zabardzo wyboru nie ma Dla koleżanek kosmetyki

Cytat:
Napisane przez szarlot27 Pokaż wiadomość
Mój mały Janek jest kochany.oczywiście daje mamusi nieraz popalić. ale cóż... jestem na etapie braku kupek, katarku, krostek na twarzyczce itp.
ale sobie radzimy. podobno to wszystko mija, więc damy rade
Kochana pewnie, że dacie radę a każdy etap trzeba przejść
Może pokażesz nam swojego kawalera? pewnie już sporo urósł?

Cytat:
Staram się myśleć pozytywnie, zresztą takie zalecenie dostałam od mojej pani doktor

Paulinko jak chcesz mnie zrzucić, to proszę bardzo Ginka wyliczyła mi termin na 14.08.11.
No i słuchaj pani doktor mądrze mówi!

Z przyjemnością to uczynię

Cytat:
Napisane przez egwene6 Pokaż wiadomość
Nie zaglądam tutaj ostatnio bo ani nie mam z czym ponieważ tylko jakoś turlam się dzień po dniu żeby dotrwać do wieczora ani nie chcę wam w żaden sposób psuć nastroju świątecznego. Tyle optymizmu i dobrych wiadomości zagościło na wątku a ja nie potrafię wykrzesać z siebie żadnej radości więc tylko mogę popatrzeć na to z boku.
Życzę wam wszystkiego dobrego na święta i w nowym roku - mam nadzieję że przynajmniej wy będziecie szczęśliwe.
Kochana zaglądaj kiedy tylko masz ochotę i dziel się z nami radością i smutkami po to tu jesteśmy, żeby się wspierać w każdej sytuacji
Trzymaj się cieplutko
Dla Ciebie i Twojej rodzinki Wesołych, spokojnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych oraz wiele szczęścia i radości w nadchodzącym Nowym 2011 Roku, przede wszystkim spełnienia tego najpiękniejszego i najważniejszego marzenia!!!

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
mnie brzuszek pobolewa, ale jak narazie nie ma @
a kiedy termin??
za piękny prezent świąteczny

U mnie te wczorajsze plamienie minęło... zobaczymy co to z tego wyniknie...planowo nie czekam na @ 27.12...

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 17 staraczek;

kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone
moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone
Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone
giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone
paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone
Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone

Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07
Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08
Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09
Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09
Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10
LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 17, last @ 11,11
Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 20, last @ 11,11
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 21, last @ 17,11
xhankax(Hania,28lat,Śląsk) cykl 56, last @ 17,11
Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11
Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 23, last @19,11
Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11
alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 7, last @ 8,12
Egwene6 - (Dorota, 32lata, Lublin) cykl 15, last @ 08,12
Mezaga(Agnieszka, 28 lat, Gorlice) cykl 37, last @ 12,12
Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 25, last @ 16,12
Irmusia81(Aneta, 29 lat okolice Krakowa) cykl 21, last @ 19.12

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 14 zafasolkowanych:

Sanderinka - ( Sandra, 20 lat, mazowieckie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p - 30 grudnia 2010)
Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p - 7 styczeń 2011)
Achaia - ( Dorota, 29 lat , Łódź ) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p - 08 styczeń 2011)
Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011)
Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011)
Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011)
iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011)
Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011)
Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011)
Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011)
Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011)
Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011)
Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011)
DAnia - (Ania, 33 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
celka2000 - Aniołek [*]
ankamb - Aniołek [*]
pomarnczka - Aniołek [*]
NPerelka1987 - Aniołek [*]
nayhde - Aniołek[*]
ola_k11 - Aniołek [*]
karolcia228 - Aniołek [*]
sylfiaaa - Aniołek [*]
DAnia - Aniołek [*]
serduszkowata - Aniołek [*]
Pamela86 - Aniołek [*]
bella7 - Aniołek [*]
evelina.00 - Aniołek[*]
Daget -Aniołek[*]

alexa83 - Aniołek[*]

Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
Stary 2010-12-22, 16:37   #4590
magdulec
Zadomowienie

paulinko abys sie nie doczekała na @, u mnie patrzac na normalne cykle 35dniowe powinna byc wczoraj, ale po ziolkach ostatnie 3 cykle wydluzyły sie o dwa dni, wiec jutro
dzisiaj rano tak mnie bolal brzuch ze myslalam ze przylezie dzisiaj wredota jedna, ale jak narazie nie widac. poczekamy jeszcze, nie bede testowac jak ze 3-5 dni nie bedzie sie pojawiac.

choinka juz stoi w salonie,prezenciki dla mamy i dla brata zostały do kupienia.

Edytowane przez magdulec
Czas edycji: 2010-12-22 o 16:39
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości