|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 15
mam juz fakturkę, brak portfela ungaro
|
|
|
|
#2252 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam paczuszkę w terminie, nie potrzebnie straszyli,że dostawy regularne będą opóźnione. Zrobili tylko nie potrzebne zamieszanie.
Zegarek E.Love ma tarczę różową,a nie fioletową. Tylko u mnie tak jest, czy jak na starość przestałam rozróżniać kolory? Ewidentnie tarcza różowa, a pasek ok fioletowy.
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie tak- dlatego mi nie bardzo on odpowiada- nie wiem czy bardziej pasuje do fioletu jako całość, czy do różu??
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie, czy macie jakieś doświadczenia ze supertrwałą szminką? czy faktycznie jest trwała? zastanawiam się nad kolorem lasting pink lub vintage pink, może ktoś ma jakieś foty
|
|
|
|
#2256 | |
|
BAN stały
|
a jak jesst z brakami, ktore maja doslac przy kolejnym zamowieniu, wliczaja sie do jego wartosci?Kurka blada wzielam sobie zegarek AISHA i jest w brakach a tak sie na niego napalilam
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odnośnie zegarka EL to nie jest zły, chodzi mi o to, że w katalogu nie ma real foto |
|
|
|
|
#2258 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2259 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny tak czytam waszą rozmowę i nie mogę zleźć informacji co to jest ta torba za 7 zł ?
|
|
|
|
#2260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
Cytat: Napisane przez katniewojt Kiedyś któraś z dziewczyn pisała o tym, ale nie pamiętam która W każdym razie pomysł bardzo mi się spodobał i będę testować go na moich klientkach Pomysłodawczyni pisała, że raz na jakiś czas (chyba co 3 lub 4 katalogi) proponuje dziewczynom, które robiły zamówienie z danego katalogu zakup jakiegoś kosmetyku za 7 złotych. Wszystkie kosmetyki ma w torbie, z której klientki mogą wybierać sobie rzeczy Ja już mam około 20 rzeczy odłożonych do tej torby Mam też żele pod prysznic z Naturals - jeden kosztuje jakieś 9,90. Ja je zakupiłam w promocji 3szt. za 21złotych, a dziewczyny już dawno zapomniały, że była taka oferta![]() Tak więc oprócz tych żeli mam jeszcze jakiś puder z ColorTrend (klientka się rozmyśliła), chyba ze 3 pomadki, tusz, błyszczyki, żel do twarzy, maseczkę ze SPA, LBD spray, 2 lub 3 pary kolczyków, mgiełkę do twarzy Mam nadzieję, że mi coś z tego wyjdzie ![]() napisane przez dokia: to ja mam taką torbę dziewczyny bardzo ją lubią.... jutro już do pracy idę nie z torbą a z reklamówką, bo tylko ok 10rzeczy w niej... i spokojnie, bynajmniej nie sprzedaję ich po kosztach ani nawet taniej.. są to rzeczy mi zbędne... np poszły mi juz kosmetyki solutions z zestawu ze str.151 z katalogu 17.... brałam zestaw ze względu na kosmetyczkę, bo w kosmetyczkę zamierzam pod choinkę włożyć kosmetyki dla szwagierki, z ofert mikołajkowych np brałam zestaw Planet SPA z MM , ja uzywam z niego tylko scrubu oraz kremu do rak, wiec maseczkę + krem do stóp wrzuciłam do torby , również wzięłam z mikołajkowej dla tuszu i płynu do demakijażu dla siebie, cały zestawik, została mi z niego czarna kosmetyczka, więc też leci do torby po 7zł ... tak wiec u mnie są to najczęściej niepotrzebne mi rzeczy z zestawów- a że im się opłaci coś kupić za 7zł to są przeszczęśliwe, a ja też zarabiam, bo stale mam 35% w zamówieniach .. jak w 16tce była oferta do kolorówki na czerwone lakierowane kosmetyczki (za 5,9zł chyba) to też ich wzięłam tyle ile wychodziło z zamówienia.. i wszystkie trafiły do torby po 7zł i wszystkich 5szt już nie ma tak więc w torbie po 7zł mam to co mi niepotrzebne, albo to co z kombinacji mi się opłaca tam wrzucić one są szczesliwe a ja nie musze dawać im żadnych gratisów i łamać sobie głowy co której by się przydało/spodobało. Tak więc u mnie nigdy nie mają gratisów, ale buszuja po torbie "za 7zł"... uważam że to niezły sposób na autoreklamę, a poza tym jak twierdzi sąsiadka, która czasem pożycza ode mnie torbę do urzędu - nie ma nic lepszego jak torba po 7zł przy porannej kawie w urzędzie a niech sie cieszą __________________ |
||
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam wkońcu ten zestaw z Morza Martwego i jestem bardzo zadowolona
najbardziej udana Promocja Mikołajkowa jak dla mnie![]() A że dziś jestem już ostatni raz tutaj przed Świętami, chciałabym Wam wszystkim życzyć Zdrowych oraz Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i oby kolejny rok był lepszy (choć trochę) od poprzedniego
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
P.S. W końcu doszła wpłata
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a u mnie nawet wzmianki nie bylo ze nie ma i jest git jak to sie mowi |
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak w zeszłym roku torba Maja była ciągle w brakach, to było to tak, że nie dostawały jej wcale zwykłe konsultantki, a te z AC dostawy 50% zamówionych toreb |
|
|
|
|
#2265 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za info
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Szanowna Konsultantko,
Przepraszamy Panią za zaistniała sytuację. Podczas składania zamówienia Kremowy płyn do kąpieli Imagine posiadał zielone światło dostępności. Natomiast podczas przetwarzania zamówienia wystąpił brak produktu. W dniu dzisiejszym produkt na stronie jest określony szarym światłem dostępności. W przyszłości prosimy o zwrócenie szczególnej uwagi na produkty z katalogu oznaczone wykrzyknikiem informującym, że dany kosmetyk jest dostępny tylko do wyczerpania zapasów, gdyż dostępności produktów jest zagrożona i zmienia się dość szybko. czyli nie ma co patrzec na swiatla. brawo avon
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam ,że przychodzi niebieska kosmeytczka do zestawów Solution.
Zamawiałam w ubiegły czwartek, paczkę miałam wczoraj. Za to zapienili mnie z kremem Anew modelujący owal twarzy ,miał być na prezent i ciągle jest w brakach. napisałam ze strefy ,żeby go wykasowali z zamówienia, bo po co mi po świętach???
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamówienia już złożone więc pozostało już tylko porozsyłać życzenia świąteczne
![]() http://kartka.avonpolska.pl/gift/
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
To doskonała okazja na ostatnie przedświąteczne zakupy.
Jeżeli w trakcie trwania katalogu 17/2010 byłaś aktywna w I terminie składania zamówień, a suma twoich zamówień w II i III terminie wyniesie minimum 300 zł, to będziesz mogła skorzystać z oferty i zamówić jeden z poniższych produktów za 1zł: Elegancki zegarek Eternal Love z kryształami Swarovski Elements – zamów wpisując w zamówieniu kod 83576 Fioletowy szal z motywem Outspoken – zamów wpisując w zamówieniu kod 83584 Jeżeli w trakcie trwania katalogu 17 /2010 nie byłaś aktywna w I terminie składania zamówień, ale suma twoich zamówień w II i III terminie wyniesie minimum 500zł, to będziesz mogła skorzystać z oferty i zamówić jeden z poniższych produktów za 1zł: Elegancki zegarek marki Eternal Love z kryształami Swarovski Elements – zamów wpisując w zamówieniu kod 83576 Fioletowy szal z motywem Outspoken – zamów wpisując w zamówieniu kod 83584 Zrób prezent sobie lub swoim najbliższym! Mam pytanie w ktorym katalogu moge skorzystać z tej oferty tzn niewiem czy moge w 1/2011 wpisac ten nr jesli spelnilam warunki w kat 17. Prosze o odpowiedz |
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2271 |
|
vel Turkusoowa :)
|
musso4 napisała--->Ponawiam pytanie, czy macie jakieś doświadczenia ze supertrwałą szminką? czy faktycznie jest trwała? zastanawiam się nad kolorem lasting pink lub vintage pink, może ktoś ma jakieś foty
Ja miałam tylko cappuccino,wkleiłam zdjęcie na forum zdjeciowym,natomiast odcień vintage pink używa moja przyszła teściowa,to taki dość mocny róż,tzn może dla mnie mocny bo lubię delikatne szminki...a co do trwałości,to tak...ta szminka jest miła w użyciu,miękka,fajnie się rozprowadza,potem na ustach tak jakby lekko zasycha,jest dość trwała,trwalsza od UCR,ale bez przesady,przy piciu i jedzeniu schodzi normalnie....mnie znowu ciekawi odcień SunKissed Ginger jakby ktoś wieział jak wygląda... |
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
Hej mam pytanie, nie wiecie czy dostępny jest już zegarek męski GEORGE? Bo zamawiałam tydzień temu i był w brakach a miał być na święta
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam 12 wód perfumowanych z oferty mikołajkowej za 15,90 i zostało już mi tylko 5 sztuk, idą jak świeże bułeczki po 20zł
Chyba jeszcze zamówię z 10
|
#2275 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
Stawiam szampana,że Ci nie wykasują i przyślą po Świętach. Zamawiałaś to się teraz męcz z jego sprzedażą lub na swój koszt wyślij paczkę zwrotną. Przerabiałam już to z nimi. Oni nie liczą się z konsultantkami.
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
dziś otrzymałam olejek mineralny- też oczywiście w formie stałej
on nie jest zamarznięty tylko tłuszcz w nim tężeje przy niskich temperaturach - więc nie ma obaw że zmieni właściwości---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- cały czas łamię się, czy wysyłać dziś ostatnie zamówienie tylko dla ofert mikołajkowych czy nie, już raz nawet podchodziłam do złożenia zamówienia po czym je usunęłam , i nadal znowu myślę nad za i przeciw składania 6tego zamówienia w tym katalogu- czy też macie czasem takie rozterki?? |
|
|
|
#2277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23912949]nie, bo zamowiłam wlasnie na in post większosc produktow...
[/QUOTE]no Ty to wiem i też mnie to kusi aby jednak wysłać... bo niby mam już wszystko, i klientki nic już nie chciały.. i tylko same promocje mnie kuszą i rozterki mną dosłownie "targają"
|
|
|
|
#2279 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23913085]no ja się nie oparłam
ale kusisz, "kołtunie" mam jeszcze 3,5 godziny na rozmyślania---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- dziewczyny, jaki jest kod na próbki TodayTTA? bo w formularzu jakoś nie mogę go wypatrzeć |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

Tylko u mnie tak jest, czy jak na starość przestałam rozróżniać kolory? Ewidentnie tarcza różowa, a pasek ok fioletowy.

Pomysłodawczyni pisała, że raz na jakiś czas (chyba co 3 lub 4 katalogi) proponuje dziewczynom, które robiły zamówienie z danego katalogu zakup jakiegoś kosmetyku za 7 złotych. Wszystkie kosmetyki ma w torbie, z której klientki mogą wybierać sobie rzeczy
Mam też żele pod prysznic z Naturals - jeden kosztuje jakieś 9,90. Ja je zakupiłam w promocji 3szt. za 21złotych, a dziewczyny już dawno zapomniały, że była taka oferta