|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Dzień dobry.
Cytat:
|
|
|
#812 | |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
Cytat:
![]() Siedze wlasnie z bp i stwierdzilam,ze to dobry patent na nie podjadanie przed komputerem ![]() Juz pwoli zaczynam przygotowania do swiat,dzis ugotuje bigos,bo wiadomo,ze drugiego czy trzeciego dnia jest najsmaczniejszy,wiec bedzie w sam raz na swieta A i musze sie pochwalic,ze listonosz przyniosl mi dzisiaj pedzelki
|
|
#813 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Soph, loluska dziękuję za Was też trzymam za pomyślne zdanie ![]() Ja dalej w trakcie sprzątania ![]() Kupiłam dziś podkład matujący KOBO, jeszcze nie testowałam I wzięłam sobie próbki z Ziaji, ( w Naturze) 3 płyny do hig.int. krem ziajka, mydło pod prysznic pomarańcza i mleczko do ciała kozie mleko
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
Dziś w końcu Was nadrobię ![]() Także idę teraz coś zjeść, zaparzę zieloną herbatkę i przyjdę do Was
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
moj revlon też mi pzryszedł wczoraj
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
kobietasukcesu - miałam kiedyś właśnie ten Astora tylko nie pamiętam właśnie jak się sprawował.A tamtego pędzelka i tak nie używałam
![]() loluska - aaa bo mieliśmy pewną sprawę do jego kumpla, ale on się tak umówił, że jakaś porażka - nie wiadomo ile trzeba czekać, ile będziemy z nimi siedzieć itd. a to dosłownie na 5min. ale znając ich to by chcieli siedzieć długo a mróz był na dworze okropny, do tego tamten się spóźniał, mi stopy odmarzały, poszliśmy z jego wielkim fochem do domu i co chciałam zacząć tamten temat to tylko "zamknij się" "nie zaczynaj, bo mnie wku..." "przymknij się" i ciągle głos podnosił, no paranoja, mi się przykro zrobiło, mieliśmy wieczór fajny spędzić, to ten nie dość, że do mnie takim tonem to jeszcze w taki sposób i nic poza tym Ale już wszystko się wyjaśniło, jest dobrze już ![]() Shadii - wskazania do używania maści nagietkowej to stany zapalne skóry tj, lekkie wysypki, niewielkie zadrapania, oparzenia słoneczne, odmrożenia. Ale jak dla mnie to właśnie rewelacyjnie się sprawdza w celach natłuszczająco-nawilżających w przypadku ust, stóp i dłoni i naprawdę działa świetnie! A co najlepsze jak wsmaruję ją w dłonie to są takie delikatne i mięciutkie i przyjemne i czuć tą warstwę ochronną ale rewelacyjnie się wchłania! Nie lepi się, nie zostawia takiej tłustej powłoki, jak to maści i do tego jest śmiesznie tania Ja mam tą: http://www.*******/apteka/p1265-Masc...a_Farmina_20_g . Ale już mi się kończy i chciałabym właśnie taką dużą, jak buahhot pokazywała.Kitka; ) - no właśnie też mam taką nadzieję, że przetrwają Mi właśnie jak zawsze robiły fryzjerki tak w południe ok.12,13 to też się tak trzymała fryzura jak Ty mówisz, ale zobaczymy jak to będzie.agusiownik - ja w Wigilię idę do fryzjera z rana, potem Tż przychodzi podzielić się z nami opłatkiem i trochę ze mną posiedzieć i prezenty sobie damy itd. a potem to przyjdzie do nas mój brat z dziewczyną i spędzimy wieczór w 6 - ja, siostra, mama, babcia mój brat i jego dziewczyna a i mój piesek I potem na "pasterkę" z Tż'em do niego W 1 dzień świąt to pewnie z rana pójdziemy z Tż'em do jego babci jak w tamtym roku A popołudniu idę do kuzynki mojej mamy bo jesteśmy zaproszeni. A w 2 dzień świąt to pewnie do ojca Tż'a pójdziemy i nie wiem gdzie tam jeszcze.kaaasiuleczka - ten pierwszy "słodki" makijaż biało-różowy miałam w tą sobotę i moja mama się tak nim zachwycała, że naprawdę i naprawdę super efekt _blondyneczka_ - święta prawda w tym cytacie o kobiecej urodzie! I ode mnie dostałabyś solidne lanie, bo ja jestem zeschizowana na punkcie demakijażu - nieważne jak byłabym zmęczona, czy o której bym wróciła, demakijaż porządny być musi!! kobietasukcesu, _blondyneczka_ , fashionably - ja właśnie mam tak, że najlepiej jak wstaję z samego rana, przed umyciem twarzy itd, to ona ma taki zdrowy połysk, jest w miarę jednolita itd. a umyję i już bleee... Ale niestety u mnie to dochodzą zaczerwienienia, zaskórniki, pryszcze, rany ![]() caate - super makijaż! Chociaż ja i tak pozostanę wierną fanatyczką Twojej cery! I do tego zakochałam się w Twojej czapie ![]() A co do Tż'a - snowhitee i angelwithoutsoul napisały już wszystko.. ![]() marlienkaa2 - a czemuż to nie cierpisz świąt samaraNW - powiem Ci, że ja mam ocieplane rajstopy takie grube i jest mi w nich cieplej niż w spodniach ![]() xxYashaxx - czy warto, czy też nie - to zależy od powodu rozstania, relacji pomiędzy Wami, czy tego chcecie, czy też nie, czy zależy Wam na sobie, czy się obie strony starają itd itp. buahhot - E.J - pewnie, że ma sens się udzielać! ![]() loluska - ja go normalnie nakładam pod makijaż i nic się złego nie dzieje, chociaż opinie są podzielone - jedni bardzo go lubią pod makijaż, inni tylko na noc, ja jestem w tej 1 grupie Aaa i w końcu buty kupiłam zimowe ! I w drodze do miasta to mi ciągle powtarzał, że jak nie kupię dziś to mam sobie kupić śniegowce, bo nic nie znajdę i w końcu w sklepie znaleźliśmy takie jak chciałam, ale rozmiary 39,40 Jutro najprawdopodobniej dodam zdjęcia w końcu tej kurtki mojej zimowej i buty też załączę od razu I wczoraj przyszedł jedwab CHI bo zamawiałam, a dziś przez to, iż jestem spłukana i nie mogę kupić sobie podkładu Astora, kupiłam podkład Ingrid Ideal Face - zachwalany jest na KWC i w jednym wątku, zobaczymy jak będzie się sprawował I zapłaciłam za niego całe 17,20 A naszukałam się jak głupia! Tylko w jednym sklepie go mają jakimś cudem ![]() Idę się pospamować, wpadnę później
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
aff specjalnie zostawilam kompa wlaczonego, zeby sie nagralo na YT i jakies niepowodzenie wyskoczylo, no trafi mnie cos zaraz....
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-21 o 18:52 |
|
|
|
#821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
nie było mnie, ale już jestem, jak widać nadrobiłam jedną stronę dopiero, zaraz reszta ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#822 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja siedzę właśnie z farba na włosach zaraz będę zmywać poza tym upiekłyśmy dzisiaj z mamą słoneczka,kokoski, bananowca także zostały nam sałatki i dania ciepłe a jutro prawdopodobnie zakupy pod choinkę będę robić, tzn prezenty dla Tż ![]() Cytat:
co do alantanu to dałam go wieczorem wczoraj i dziś pod makijaż rano i jak na razie efekt super ![]() caate czekam na filmik
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
Alekssandra
Nie pozwól tak do siebie mówić! Przecież to brak szacunku. Poza tym, to osoba, która Cie kocha i ona przede wszystkim nie powinna sie tak do Ciebie zwracać. Pamiętaj, że pozwalając mu na to, jest to oznaka, że sama siebie nie szanujesz i nie reagując na jego zachowanie, on bd dalej Cie traktować tak jak traktuje...catee Szkoda. Specjalnie weszłam na kompa, bo mi się przypomniało o Twoim filmiku
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI
tu jest filmik, loluska ale dla Ciebie zrobie jutro w tych brazach, ale nie wiem czy filmik bo bede musiala metoda prob i bledow dojsc do niego i mi tak glupio platac sie przed kamerka przed Wami bo ja tak smao sie ucze sama ![]() zaraz nadrobie Was, bo wreszcie normalnie net dziala jak juz skonczylo sie wgrywac
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() caate ohhhh wreszcie filmik <3 zacieszam ![]() jutro ostatni dzień i wolne. głębokie uff. a dziś duże SPAmowanko, jutro też planuję, ale bardziej relaksacyjne ![]() postaram się zdać relację wieczorem ![]() |
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, właśnie weszłam w stronę Orsay i mają fajne promocje
I teraz powklejam parę linków i powiecie co o tych ciuchach sądzicie, ok ? Jak otworzycie link, to po prawej stronie będzie takie okienko i tam będzie ten ciuszek - sukienka w kolorze fuksji : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50200134 - tunika z kwiatowym wzorem: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=10601231 - bluzeczka w kropki: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=17200603 - bluzka w kolorze fuksji: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=16001134 - szare bolerko: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=13700266 - sweterek, ale w tym ostatnim, szarym kolorze: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50700001 - czerwony sweter : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50200237 - i kolejny sweter : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=52200703 - fioletowy kardigan : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50100143 Wiadomo, że wszystkiego nie kupię Ale liczę na Waszą pomoc w wyborze czegoś fajnego Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata x2 (była jedna za chwileczkę będzie następna) - Merz Spezial x2 (jak wyżej) - i jeszcze będzie herbatka z cynamonem dla odprężenia Włosy: - zero prostowania - balsam nawilżający Joanna x2 na 1/3 włosów (rano i teraz po myciu) - jedwab CHI na końcówki - nie suszę - "ugniotłam" je pianką i same wyschną - liczę na jakieś ładne fale ![]() Twarz: - krem Alantan Plus - filtr spf50 LRP (skończ się wreszcie... )będzie: - dokładny demakijaż micelem Bourjois i pianką oczyszczającą Boots - krem Dermosan na noc i punktowo Tormentiol - maść nagietkowa na usta na noc - olej rycynowy na rzęsy i brwi Ciało: - krem do rąk co jakiś czas Isana - masaż Syrenką - balsam odżywczy Oriflame - krem do stóp Avon będzie: - balsam wyszczuplająco-rozgrzewający Ziaja - maść nagietkowa na dłonie
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-21 o 20:15 |
|
|
|
#828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam!
Nie wzięłam laptopa w niedzielę jak wyjeżdżałam, dopiero dzisiaj wróciłam do domu i znów mam dostęp do internetu ![]() Cytat:
I dziękuję za info o maści nagietkowej ![]() Caate, właśnie oglądam filmik Przykro mi z powodu kotka, ja tak kocham mojego psa, że nie wyobrażam sobie życia bez niego i doskonale Cię rozumiem. |
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandro dziekuje Ci
czapke tez sie naszukalam, az wkoncu kupilam na all, dla mnie kolor i krotki wlosek byl najwazniejsyz i zeby byla na uszy![]() zaraz zobacze ciuszki ![]() tutaj link do makijazu na MM:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23914261 ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- mi sie podobaja swetry ![]() czerwony fajny, ale ja nie uznaje swetrow z krotkim rekawem, nie potrafie ich zestawic tak, zeby mi pasowalo, podoba mi sie ten szary z krotkim tez, ale mimo ze ladne nie kupilabym ich. chetnie bym kupila fioletowy kardigan, ten sweterek bezowy z dlugim rekawem, bolerko takie ot co
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
caate - oglądałam filmik i zdjęcia - i tu również śliczny makijaż!
![]() loluska - bananowiec loluska, angelwithoutsoul, Shadii - a co do Tż'a to oczywiście ja tego tak nie zostawiłam - 2 dni wytrzymałam, nie dzwoniłam, nie odzywałam się, jak on w końcu łaskawie się odezwał, to z 1,5h się kłóciliśmy w sumie ja wszystko mu wygarniałam, mówiłam, że było mi przykro, że obiecywał, że nie będę już nigdy przez niego płakać i nie pozwolę sobie, żeby tak się do mnie odzywał itd. itp. i że nie chcę jego przeprosin, bo one powinny "wyjść" z niego a nie dopiero po tym jak mu wszystko wygarnęłam bo takie to dla mnie są nieszczere itd itd..I potem w końcu wyłączyłam się, bo nie chciałam już go słuchać nawet, to ciągle dzwonił, nawet do mojego brata zadzwonił, bo pewnie od niego odbiorę tel. i żeby mi przekazał, żebym od Tż'a odebrała (oni w bardzo dobrej komitywie są, także wiecie..) ale ja miałam to gdzieś, miałam dość jego i w ogóle, ale potem na następny dzień przyszedł i pogadaliśmy i w sumie może nie mówił dużo, ale dużo się starał mi okazywać i jakoś to poszło ![]() Ja idę oglądać M jak Miłość i w trakcie będę zmywać makijaż micelem I pić zieloną herbatkę oczywiście Najprawdopodobniej później tu jeszcze wpadnę!
|
|
#831 |
|
Zadomowienie
|
caate wow fajnie Cie zobaczyc na filmiku
i co za perfekcja
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-12-21 o 20:56 |
|
|
|
|
#833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#834 |
|
Zadomowienie
|
caate umiesz funkcjonowac ztymi paznokciami jakie to sa?
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
tak, bez problemu (jedynie z klawiatura czasem mam problem, bo zle trafiam w literki, ale jak wolniej pisze i sie nie spiesze to jest okej), sa to naturalne pokryte zelem
|
#836 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej;* Dzisiaj tylko podstawa bo pół dnia szorowałam fugi:P
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a potem ide lulac dobrej nocy
|
||||
|
|
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
w miesiac i kilka dni urosło mi grzywki 2,5 cm <jupi>
)
|
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
Hey
U mnie dziś tylko podstawa. Caate Jaki ty masz miły głos. Zasubskrybowałam Cię
|
#839 |
|
CABIN CREW
|
caate- współczuję z powodu kotka.... ja bym pewnie tak przeżywała jakby któryś z moich zwierzaczków umarł.... strasznie wrażliwa jestem na takie rzeczy....
tillavanilla ja też uwielbiam false lash effect- nie ma dla mnie lepszego tuszu... ja od jutra chyba zacznę wybielać ząbki ale paskami z Blend a med... i jutro sie biorę za przygotowania do świąt... _Alessandra nawet mi nie wspominaj nic o wolnym/ nie działającym internecie.... w wawie mamy w mieszkaniu bardzo szybki ale jak przyjeżdząm do rodziców to jest tragedia normalnie.... tak się żółwi.... jestem już u rodziców, okazało się że przyszły dwie maseczki z avonu na które tak czekałam a i chyba wybiorę się na brwi do kosmetyczki pierwszy raz
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
olejowanie włosów
zielona glinka mycie OMO mila mleczna na 20min na włosy, trochę Lorysa oliwka na ciało malowanie pazurków dobranoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

za pomyślne zdanie 

w sklepach tez nie bylo lepiej,ale najwazniejsze,ze kupilmy prezenty swiateczne i mamy juz spokoj czekam jeszcze tylko na przesylke z pedzelkami do makijazu i jak dojdzie na czas to bede wniebowzieta

Ale już wszystko się wyjaśniło, jest dobrze już
Mi właśnie jak zawsze robiły fryzjerki tak w południe ok.12,13 to też się tak trzymała fryzura jak Ty mówisz, ale zobaczymy jak to będzie.
Chociaż ja i tak pozostanę wierną fanatyczką Twojej cery! I do tego zakochałam się w Twojej czapie 

Nie pozwól tak do siebie mówić! Przecież to brak szacunku. Poza tym, to osoba, która Cie kocha i ona przede wszystkim nie powinna sie tak do Ciebie zwracać. Pamiętaj, że pozwalając mu na to, jest to oznaka, że sama siebie nie szanujesz i nie reagując na jego zachowanie, on bd dalej Cie traktować tak jak traktuje...