![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() ale poza tym czyyyyyyyyyyystka czyli spokojnie nie musisz być jakoś zimno profesjonalna - możesz być kobieco ciepło intrygująco profesjonalna ( nr 5, pick 5 ![]() ![]() oni chcą sie pochwalić Wami - to nie jest cv gdzie nie moze byc przegięcia ani w jedną ani w drugą stronę takie rzeczy to tylko w erze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
Rękawiczki se załóż
![]() Ja to pamiętam, że jak byłam młodziej młodsza i mieszkałam gdzie indziej niż teraz to se czasem potrafiłam rękawiczki włożyć w domq ![]() Ale co daleko gdzie daleko, przecież to nie nad Bałtykiem ![]() ![]() ![]() ![]() A i po siódme primo Krk ładniejszy, "spokojniejszy" ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wszyscy później stwierdzili że jest nieźźźźźleeee, 50 % z nich ma to samo w domu teraz mnie to akurat nie przeszkadza, a wrecz cieszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() człowiek sie stara wybiera ,aż dotąd aż go ochrona wyrzuca ze sklepu a ten.. że jak cement, szczescie że to nie tż ![]()
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | ||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Nie należy też wykluczac, że marudzenie jest cechą rodzinną ![]() Na jej miejscu bym spróbowała, zwłaszcza, jeśli jako alternatywę ma siedzenie tam gdzie jest i nie robienie niczego. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 3-go stycznia zaczynam Cytat:
![]() Cytat:
Mój też się broni rękami i nogami, znaczy juz postanowił, ze się przeprowadza bo ja tam będę, ale mu się nie uśmiecha to nic a nic. no cóż, na razie całe pieniążki ma na zabawki (nie powiem, dla mnie też...), rachunkami i zapełnianiem lodówki zajmuje się rodzicielka, a tu trzeba by dorosnąć. No szczerze to ja też przywykłam, że pranie samo się wstawia, obiad się gotuje itd. itp. ![]() To Warszau, Ju się ucieszy ![]() ![]() Ano! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No ja z natury nie jestem maruda ani szukacz dziury w całym. I lubię być czymś zajęta. I jak się nie uda to wstanę, otrzepię się i spróbuję jeszcze raz. I jeszcze. do skutku. Fajter ![]() Cytat:
![]() No to faktycznie było cement zostawić, a o ile taniej ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A potem trafiłam na forum perfumowe... ![]() ![]()
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ano to to może z domu robić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Taaa, też bym dziś była paręnaście setek do przodu ... ![]() Ale nie jestem i się z tego cieszę w tym przypadku ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() nie łapię tylko co to jest pseudo szkło Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a klita o której piszesz na początek brzmi idealnie, później z dwiema pensjami można będzie pomyśleć o czymś więcej, chyba że rzeczywiście ceny są i będą astronomiczne nadal.. trzymam kciuki w każdym razie za wszelakie aspekty nowej sytuacji ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | ||
|
Cytat:
![]() Mi tam ani Kraków ani Wawa się jakoś specjalnie nie podobają (nie licząc perfumerii ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | ||
Zakorzenienie
|
nie kce mi to przejść przez usty
![]() ![]() w sumie nie widać że te nie szkło wiec mówie psieudo szkło
![]() |
#3072 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie oglądałam profile super wybitnych znajomych z lo. jacy oni kurcze wszyscy wspaniali i kreatywni ![]() Cytat:
![]() znajomy mnie kiedyś pocieszał, że to wyraz stałości w uczuciach... odwrotnosc bohaterki Sniadania u Tiffanie'go
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
na szczęście nie zamierzam się rozmnażać
![]() Ideu chyba spać, bo cuś nie ogarniam dzisiej baru
#3074 |
Raczkowanie
|
Puk puk... Można do baru z własnym drinkiem? Tak se wpadłam na wizaż na chwilę. O perfumach znów mi się nie bardzo chce gadać, bo choróbsko wróciło i brak węchu też. To przynajmniej się z wami napiję. Wasze zdrowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale lacobel to jest szkło-prawdziwe
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo nie było nic pomiędzy ![]() Twoje mróz nota bene zabija choróbska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Baa, Slayersow ogladalam dawno temu i nieprawda w tv, chetnie bym sobie odswiezyla ale tyle odcinkow nie zdzierze chyba... Kurcze, nie moge przesiadywac przed netem bo jakas kolka mnie lapie - taki przeszywajacy na wylot bol w prawej czesci zeber, prawa lopatka i uczucie chlodu w tym miejscu, dziwne zaiste. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ludzi przy okazji też ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-21 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 | ||
Zakorzenienie
|
uny mnie powiedziały że nie, że szkło byłoby droższe
![]() ale faktycznie,wygląda na to że to prawdziwne szkło....to ja nie wiem o co cho....może z ceną też coś pościemniali mi ![]() o matko ![]() ![]() drogi ten lacobel ![]() eeee nie taki drogi ,to nie wiem co to niby takie drogie miało być
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-12-21 o 22:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=rachell111;23918787]
![]() bo nie było nic pomiędzy ![]() Oj było, było... Moje choróbsko raczej z mrozem niezwiązane, ale upierdliwe jak.... ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
grozi wypollizowaniem
|
tez bym kciala-moze by mi z tego szafe zrobili
#3083 | |||
|
Cytat:
![]() niom. Ale ja po prostu czuję, że do tego dojrzałam, tym bardziej, ze przez jakiś czas już miałam swoją kasę i przynajmniej nie musiałam prosić rodziców o pieniądze na doładowanie komórki itd. Teraz nie bardzo już mi to przechodzi przez gardło, dość! Myślę, ze z praniem, gotowaniem i rachunkami sobie poradzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-22 o 08:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=chytrusek_lisek;239 18834]
Cytat:
no ja nie oglądam więc ![]() choć czasem w ramach szukania inspiracji, ale to tak raz do roku chodizłłło mi o to że ni wino ni piwo ni gleba ![]() ni ma drinkófff ![]() ja z grejfiutem a Ty ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-21 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- mam niezła jazde z tym kolorem na sxianei-co chwile mi sie wydaje inny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
#3090 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.