Scent Bar XXI - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 21:17   #3061
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXI

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

to zdjęcia na stronę pracową, więc żadnych profitów, no chyba że podkradnę kiedyś któreś do cv a po co one, bo mają być i tyle, żadnego głębszego sensu w tym nie ma

a jest tu poza mną ktoś z frakcji przydasiowej?
jak widzisz ja jedynie w kwestii zdjeć- myslałąm pod jakim kątem mają się przydać

ale poza tym czyyyyyyyyyyystka

czyli spokojnie nie musisz być jakoś zimno profesjonalna - możesz być kobieco ciepło intrygująco profesjonalna ( nr 5, pick 5 ) - to nie jest chyba praca "uniformowa" i sieciowa, wiele firm obecnie lubi pokazywać indywidualność pracowników - nie wszyscy muszą byc szeregowi i sztampowi

oni chcą sie pochwalić Wami - to nie jest cv gdzie nie moze byc przegięcia ani w jedną ani w drugą stronę

takie rzeczy to tylko w erze
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:18   #3062
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
absolutnie!
Jeszcze łapki pod kocyk schować... hm... cieplutko
Rękawiczki se załóż

Ja to pamiętam, że jak byłam młodziej młodsza i mieszkałam gdzie indziej niż teraz to se czasem potrafiłam rękawiczki włożyć w domq

Cytat:
kurka, daleko ten krk, wolałabym warschau
Ale co daleko gdzie daleko, przecież to nie nad Bałtykiem I nie wiem czy Tru przypadkiem nie ma dalej niż Ty , bo nie wiem skąd dokładnie nadajesz

A i po siódme primo Krk ładniejszy, "spokojniejszy" niż W-wa, daj spokój W-wa jest blee
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:21   #3063
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

ty...to ty chyba malujesz tak jak ja
[COLOR=White]brat tz -ty..kurde mi nie mow ze na taki kolor to bedzie..ja-no taki bedzie-brat-to po to ja 2 gi dzien gładziuje zeby wygladało jak cement ????!...a ten drugi (malujemy na 2 kolory) to normalnie jak ten gips budowlany.....po ch...malowac....
90 procent ludzi z mego otoczenia miało identyko reakcje - po ch...?

ale wszyscy później stwierdzili że jest nieźźźźźleeee, 50 % z nich ma to samo w domu teraz

mnie to akurat nie przeszkadza, a wrecz cieszy
Stary 2010-12-21, 21:26   #3064
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
to dopsz....

brat tz -ty..kurde mi nie mow ze na taki kolor to bedzie..ja-no taki bedzie-brat-to po to ja 2 gi dzien gładziuje zeby wygladało jak cement ????!...a ten drugi (malujemy na 2 kolory) to normalnie jak ten gips budowlany.....po ch...malowac....

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------
bo one sie znajo...na kurzeczych cyckach
człowiek sie stara wybiera ,aż dotąd aż go ochrona wyrzuca ze sklepu a ten.. że jak cement, szczescie że to nie tż

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:30   #3065
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Informatyk to nie zawód, to charakter
Dlaczemu?

Stary 2010-12-21, 21:37   #3066
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
w sumie to chyba najbardziej zależy ile komu na życie potrzeba..., no i jaką ma determinacje...bo pasa da sie zacisnąć jesli sie czuje ze to doprowadzi nas do czegos....
no dokładnie.
Nie należy też wykluczac, że marudzenie jest cechą rodzinną
Na jej miejscu bym spróbowała, zwłaszcza, jeśli jako alternatywę ma siedzenie tam gdzie jest i nie robienie niczego.

Cytat:
yyyyy, rzeczywiście jakieś te ceny z kosmosu, czyżby Wwa tańsza była? ja za chatę płacę 1200, i to nie za klitę tylko duży pokój z dużą kuchnia, i nie w ****u daleko.. teraz minął gorący okres na mieszkania wrześniowo-październikowy, może da się znaleźć coś w normalnej cenie?
no to powiem ci, że za 1200 to i w Lublinie nie jest jakoś dużo Ale za pokój - szok! Ja moją klitkę miałabym w cenie pokoju w lublinie, opłaty licznikowe nieduże, dojazdy odpadają, a do centrum miałabym na piechotę 15 minut, byłoby fajnie jakby się udało. Gorzej, że i tak trzeba by czegoś innego szukać jakby Hetfield się sprowadzał. No ale może większy pokój w mieszkaniu by się do tego czasu zwolnił

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Truskaffko, moje gratulacje! Pewnie już pisałaś, ale nie nadążam - od kiedy zaczynasz?

3-go stycznia zaczynam

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
jaka rozmowa chopców pokec....
-Ty ,popatrz ten ciemny to będzie jak ten cement
-no weź ,gupi jesteś,ładny będzie
-a tego jasny brzydki,taki jak te stare rurki od kaloryfera
-
-no tak ,zobcz se poglądowo
-Ty sam jesteś pogladowy
-to so kolory natury
taaa,nie byłbym taki pewien
-

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No tak, tylko mój TŻ np nie chce chyba tego zrozumieć

Ale ale pamiętaj też, że informatyk to pojęcie ogólne
Administrator sieci i baz danych tak szczegółowiej

Mój też się broni rękami i nogami, znaczy juz postanowił, ze się przeprowadza bo ja tam będę, ale mu się nie uśmiecha to nic a nic. no cóż, na razie całe pieniążki ma na zabawki (nie powiem, dla mnie też...), rachunkami i zapełnianiem lodówki zajmuje się rodzicielka, a tu trzeba by dorosnąć. No szczerze to ja też przywykłam, że pranie samo się wstawia, obiad się gotuje itd. itp. Tylko poza tym już nie tak różowo.

Cytat:
kurka, daleko ten krk, wolałabym warschau
To Warszau, Ju się ucieszy Wysyłaj CV, coś się znajdzie szybciej niż myslisz

Cytat:
A Tru bedzie teraz miala bliżej na CP
Ano!

Cytat:
ha....żebyście widzieli ich miny jak poszłam oglądać psieudo szkło normalnie jakby stanął tam Osama na szczudłach z torbą trotylu albo innego cholerstwa.
a ja sie powstrzymać nei mogłam oczywiście,weszłam do kuchni westchnełam głośno i mówie:
obleci
Oni a w myślach....nie nie ,żadne "choć tu do mnieeeee" ,w myślach -ubić babę żeby przestała wreszcie marudzić
odczekałam i mówięk,szkło zostaje
i nagle: pssssssssssssssssssssssss sssssssss z 250 kg ujszło wstrzymywane powietrze

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Truskawo, jeszcze raz bardzo gratuluje, jak miło coś takiego przeczytać na barowym tle (bez wytykania nikogo palcami )

No ja z natury nie jestem maruda ani szukacz dziury w całym. I lubię być czymś zajęta. I jak się nie uda to wstanę, otrzepię się i spróbuję jeszcze raz. I jeszcze. do skutku. Fajter

Cytat:
brat tz -ty..kurde mi nie mow ze na taki kolor to bedzie..ja-no taki bedzie-brat-to po to ja 2 gi dzien gładziuje zeby wygladało jak cement ????!...a ten drugi (malujemy na 2 kolory) to normalnie jak ten gips budowlany.....po ch...malowac....

No to faktycznie było cement zostawić, a o ile taniej

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:43   #3067
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie to chyba najbardziej zależy ile komu na życie potrzeba..., no i jaką ma determinacje...bo pasa da sie zacisnąć jesli sie czuje ze to doprowadzi nas do czegos....
nom... przez 2 lata pracowałam na zlecenie ze stawką za godzinę (a więc zero urlopów i non stop do roboty), a za marną kasę opłacałam studia, wszelkie dojazdy, swoje skromne wydatki i jeszcze coś odkładałam

A potem trafiłam na forum perfumowe...
Stary 2010-12-21, 21:52   #3068
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Cytat:
Administrator sieci i baz danych tak szczegółowiej
Ano to to może z domu robić (i czasem tylko wychodzić w razie poczeby ). Zresztą i programowanie i grafę tyż można ze domu

Cytat:
Mój też się broni rękami i nogami, znaczy juz postanowił, ze się przeprowadza bo ja tam będę, ale mu się nie uśmiecha to nic a nic. no cóż, na razie całe pieniążki ma na zabawki (nie powiem, dla mnie też...), rachunkami i zapełnianiem lodówki zajmuje się rodzicielka, a tu trzeba by dorosnąć. No szczerze to ja też przywykłam, że pranie samo się wstawia, obiad się gotuje itd. itp. Tylko poza tym już nie tak różowo.
No to teraz zobaczycie jak wygląda prawdziwe życie

Cytat:
Taaa, też bym dziś była paręnaście setek do przodu ...

Ale nie jestem i się z tego cieszę w tym przypadku

Stary 2010-12-21, 21:54   #3069
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
ha....żebyście widzieli ich miny jak poszłam oglądać psieudo szkło normalnie jakby stanął tam Osama na szczudłach z torbą trotylu albo innego cholerstwa.
a ja sie powstrzymać nei mogłam oczywiście,weszłam do kuchni westchnełam głośno i mówie:
obleci
Oni a w myślach....nie nie ,żadne "choć tu do mnieeeee" ,w myślach -ubić babę żeby przestała wreszcie marudzić
odczekałam i mówięk,szkło zostaje
i nagle: pssssssssssssssssssssssss sssssssss z 250 kg ujszło wstrzymywane powietrze

nie łapię tylko co to jest pseudo szkło

Cytat:

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
- to nie jest chyba praca "uniformowa" i sieciowa, wiele firm obecnie lubi pokazywać indywidualność pracowników - nie wszyscy muszą byc szeregowi i sztampowi

oni chcą sie pochwalić Wami - to nie jest cv gdzie nie moze byc przegięcia ani w jedną ani w drugą stronę
hm, jak znam szefostwo to woleliby każdego ubrać w garnitur albo garsonkę, tzn szefowa na bank, ona zupełnie inne pokolenie jest, dla niej ludzie w pracy a już w ogóle w ę ą kancelarii muszą wyglądać

Cytat:
no to powiem ci, że za 1200 to i w Lublinie nie jest jakoś dużo Ale za pokój - szok! Ja moją klitkę miałabym w cenie pokoju w lublinie, opłaty licznikowe nieduże, dojazdy odpadają, a do centrum miałabym na piechotę 15 minut, byłoby fajnie jakby się udało. Gorzej, że i tak trzeba by czegoś innego szukać jakby Hetfield się sprowadzał. No ale może większy pokój w mieszkaniu by się do tego czasu zwolnił
to nie wiem, znaczy się wawa naprawdę jest tańsza, z palcem w nosie dało się znaleźć kawalerkę do 1500, niektóre nawet całkiem wypaśne albo w samiuśkim centrum
a klita o której piszesz na początek brzmi idealnie, później z dwiema pensjami można będzie pomyśleć o czymś więcej, chyba że rzeczywiście ceny są i będą astronomiczne nadal..
trzymam kciuki w każdym razie za wszelakie aspekty nowej sytuacji
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:57   #3070
dzika truskawa

Cytat:
Ale co daleko gdzie daleko, przecież to nie nad Bałtykiem I nie wiem czy Tru przypadkiem nie ma dalej niż Ty , bo nie wiem skąd dokładnie nadajesz

A i po siódme primo Krk ładniejszy, "spokojniejszy" niż W-wa, daj spokój W-wa jest blee
Zdaje się, że mam dalej

Mi tam ani Kraków ani Wawa się jakoś specjalnie nie podobają (nie licząc perfumerii ), no ale moje piękne miasto nie daje mi szans po prostu...

Cytat:
nom... przez 2 lata pracowałam na zlecenie ze stawką za godzinę (a więc zero urlopów i non stop do roboty), a za marną kasę opłacałam studia, wszelkie dojazdy, swoje skromne wydatki i jeszcze coś odkładałam

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2010-12-21, 21:58   #3071
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

nie łapię tylko co to jest pseudo szkło
nie kce mi to przejść przez usty to jest...lakobel, za taką ilość szkła trza by wyłożyć ze 4000 zł
w sumie nie widać że te nie szkło wiec mówie psieudo szkło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 21:58   #3072
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Betty - grzywka zaczęła żyć własnym życiem i stała się irytująca więc została zlikwidowana. Ale tęsknię za nią, może kiedyś jeszcze wróci.
Charrakterrna była

Cytat:
to zdjęcia na stronę pracową, więc żadnych profitów, no chyba że podkradnę kiedyś któreś do cv a po co one, bo mają być i tyle, żadnego głębszego sensu w tym nie ma
na profil goldenline!

właśnie oglądałam profile super wybitnych znajomych z lo.
jacy oni kurcze wszyscy wspaniali i kreatywni

Cytat:
a jest tu poza mną ktoś z frakcji przydasiowej?
ja, ja

znajomy mnie kiedyś pocieszał, że to wyraz stałości w uczuciach...
odwrotnosc bohaterki Sniadania u Tiffanie'go
Stary 2010-12-21, 22:13   #3073
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
na szczęście nie zamierzam się rozmnażać

Ideu chyba spać, bo cuś nie ogarniam dzisiej baru
Stary 2010-12-21, 22:13   #3074
chytrusek_lisek
Raczkowanie

Puk puk... Można do baru z własnym drinkiem? Tak se wpadłam na wizaż na chwilę. O perfumach znów mi się nie bardzo chce gadać, bo choróbsko wróciło i brak węchu też. To przynajmniej się z wami napiję. Wasze zdrowie
chytrusek_lisek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:17   #3075
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
nie kce mi to przejść przez usty to jest...lakobel, za taką ilość szkła trza by wyłożyć ze 4000 zł
w sumie nie widać że te nie szkło wiec mówie psieudo szkło

ale lacobel to jest szkło-prawdziwe
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:18   #3076
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chytrusek_lisek Pokaż wiadomość
Puk puk... Można do baru z własnym drinkiem? Tak se wpadłam na wizaż na chwilę. O perfumach znów mi się nie bardzo chce gadać, bo choróbsko wróciło i brak węchu też. To przynajmniej się z wami napiję. Wasze zdrowie

bo nie było nic pomiędzy

Twoje

mróz nota bene zabija choróbska
Stary 2010-12-21, 22:20   #3077
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No to na flakach i elfach się nie znam, nie przepadam. Z ecchi najbardziej lubię Okusama wa Joshikousai i Love Hina. Z nie-ecchi Slayers (mała wredna ruda wiedźma podróżuje po świecie z dużym przypakowanym, machającym mieczem blondynem i sieją zniszczenie w wyjątkowo śmiesznym stylu, jakoś strrrrasznie mi sie to podoba )
Dzieki, jutro sobie odpale jako zajawke
Baa, Slayersow ogladalam dawno temu i nieprawda w tv, chetnie bym sobie odswiezyla ale tyle odcinkow nie zdzierze chyba...

Kurcze, nie moge przesiadywac przed netem bo jakas kolka mnie lapie - taki przeszywajacy na wylot bol w prawej czesci zeber, prawa lopatka i uczucie chlodu w tym miejscu, dziwne zaiste.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:20   #3078
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
jezusie ja tak czytałam ale z posta skarbiątka zrozumiaam że jest coś tanszego - to pseudo i ... i czekam co to z zapartym tchem
Stary 2010-12-21, 22:20   #3079
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

bo nie było nic pomiędzy

Twoje

mróz nota bene zabija choróbska
ludzi przy okazji też

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-12-21 o 22:21
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:20   #3080
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
uny mnie powiedziały że nie, że szkło byłoby droższe
ale faktycznie,wygląda na to że to prawdziwne szkło....to ja nie wiem o co cho....może z ceną też coś pościemniali mi

o matko a u nas tak dziwnie dużo kasy ubyło....
drogi ten lacobel

eeee nie taki drogi ,to nie wiem co to niby takie drogie miało być

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2010-12-21 o 22:25
Stary 2010-12-21, 22:23   #3081
chytrusek_lisek
Raczkowanie

[QUOTE=rachell111;23918787]
bo nie było nic pomiędzy /QUOTE]

Oj było, było... Moje choróbsko raczej z mrozem niezwiązane, ale upierdliwe jak.... Żeby się perfumami nie cieszyć?!!! To, panie patologia jakaś!

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
na profil goldenline!

właśnie oglądałam profile super wybitnych znajomych z lo.
jacy oni kurcze wszyscy wspaniali
Nie oglądać!!! To źle wpływa na zdrowie. Ja zaprzestałam, bo koleżanki bez studiów pozostawały prezeskami, a ja z dr bezrobotnam
Stary 2010-12-21, 22:24   #3082
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
jezusie ja tak czytałam ale z posta skarbiątka zrozumiaam że jest coś tanszego - to pseudo i ... i czekam co to z zapartym tchem
tez bym kciala-moze by mi z tego szafe zrobili
Stary 2010-12-21, 22:25   #3083
dzika truskawa

Cytat:
Ano to to może z domu robić (i czasem tylko wychodzić w razie poczeby ). Zresztą i programowanie i grafę tyż można ze domu
W sumie to tak. A oni mu każą codziennie do pracy przyłazić bandyty

Cytat:

No to teraz zobaczycie jak wygląda prawdziwe życie
niom. Ale ja po prostu czuję, że do tego dojrzałam, tym bardziej, ze przez jakiś czas już miałam swoją kasę i przynajmniej nie musiałam prosić rodziców o pieniądze na doładowanie komórki itd. Teraz nie bardzo już mi to przechodzi przez gardło, dość! Myślę, ze z praniem, gotowaniem i rachunkami sobie poradzę

Cytat:

to nie wiem, znaczy się wawa naprawdę jest tańsza, z palcem w nosie dało się znaleźć kawalerkę do 1500, niektóre nawet całkiem wypaśne albo w samiuśkim centrum
a klita o której piszesz na początek brzmi idealnie, później z dwiema pensjami można będzie pomyśleć o czymś więcej, chyba że rzeczywiście ceny są i będą astronomiczne nadal..
trzymam kciuki w każdym razie za wszelakie aspekty nowej sytuacji
Jak się poszuka chwilę to wcale nie są astronomiczne, jak klita nie wypali to mam jeszcze trzy awaryjne opcje w odwodzie, najdroższa 300 zł droższa od klitki (ale też już po wliczeniu opłat, a cena wciąż mozliwa przy moich przyszłych zarobkach)ale za to duuuuuży pokój i mieszkanie full wypas ze zmywarką i wszystkim co mozna sobie zażyczyć 15 minut tramwajem od pracy, jakieś 75 zł miesięcznie na dojazdy, też może być

Cytat:
zapraszamy!

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2010-12-22 o 08:57
Stary 2010-12-21, 22:26   #3084
rachell111
Zakorzenienie

[QUOTE=chytrusek_lisek;239 18834]
Cytat:

bo nie było nic pomiędzy /QUOTE]

Oj było, było... Moje choróbsko raczej z mrozem niezwiązane, ale upierdliwe jak.... Żeby się perfumami nie cieszyć?!!! To, panie patologia jakaś!

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Nie oglądać!!! To źle wpływa na zdrowie. Ja zaprzestałam, bo koleżanki bez studiów pozostawały prezeskami, a ja z dr bezrobotnam

no ja nie oglądam więc

choć czasem w ramach szukania inspiracji, ale to tak raz do roku

chodizłłło mi o to że ni wino ni piwo ni gleba

ni ma drinkófff

ja z grejfiutem a Ty ?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-12-21 o 22:29
Stary 2010-12-21, 22:29   #3085
chytrusek_lisek
Raczkowanie

[QUOTE=rachell111;23918955]
Cytat:
ja z grejfiutem a Ty ?
Z pomidorem i tabasco
Stary 2010-12-21, 22:30   #3086
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
W sumie to tak. A oni mu każą codziennie do pracy przyłazić bandyty

Jak się poszuka chwilę to wcale nie są astronomiczne, jak klita nie wypali to mam jeszcze trzy awaryjne opcje w odwodzie, najdroższa 300 zł droższa od klitki (ale też już po wliczeniu opłat, a cena wciąż mozliwa przy moich przyszłych zarobkach)ale za to duuuuuży pokój i mieszkanie full wypas ze zmywarką i wszystkim co mozna sobie zażyczyć 15 minut tramwajem od pracy, jakieś 75 zł miesięcznie na dojazdy, też może być

zapraszamy! :wino:
a czemu 75? bilet na jedna linie kosztuje 42 zł
Stary 2010-12-21, 22:31   #3087
rachell111
Zakorzenienie

[QUOTE=chytrusek_lisek;239 18983]
Cytat:

Z pomidorem i tabasco
piiiiiiiięęeknie i smacznie
Stary 2010-12-21, 22:39   #3088
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
uny mnie powiedziały że nie, że szkło byłoby droższe
ale faktycznie,wygląda na to że to prawdziwne szkło....to ja nie wiem o co cho....może z ceną też coś pościemniali mi

o matko a u nas tak dziwnie dużo kasy ubyło....
drogi ten lacobel

eeee nie taki drogi ,to nie wiem co to niby takie drogie miało być
normalnie cie wkrecajo , tera sama zachosdze co to miało byc to drogie moze zaytaj? lacobel tak 200-300 za metr2 stoi....moze chodziło o to ze jakby to mialo byc hartowane to byłoby drogo.....ale o co hartowac na sciane...

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

mam niezła jazde z tym kolorem na sxianei-co chwile mi sie wydaje inny raz szary raz bezowy raz sraczkowaty a raz prawie biały
Stary 2010-12-21, 22:39   #3089
Maja102
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/2446762/A-ludzie-sie

papatki
Stary 2010-12-21, 22:59   #3090
chytrusek_lisek
Raczkowanie

Cytat:
Się spłakałam, oplułam pomidorem i brzuch mnie boli.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości