|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Twoje spojrzenie jest jak wirus, który obnaża wszystkie moje uczucia.
i chociaż nadal nie mogę zapomnieć .. Twoje wspomnienie jest szarą fotografią .. Zjawiasz się nawet w moich snach i w twojej grze się wykańczam Jesteś wielką tajemnicą, którą codziennie muszę odkrywać Niczego nie oczekuję od ciebie. A jeśli jest inna, którą uczyni cię szczęśliwszym Nawet o tym nie myśl, nie będę cierpieć Nie lubię mieć swojego właściciela Ten, który się za niego uważa, śni na jawie ______ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. z wizazu Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-12-21 o 21:02 |
|
|
|
#3092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() SparklyAngel: dziękuję za zaproszenie opisy zabieram, a co o nich myślę to wiesz najlepiej niczego_po_trochu: kradnij ile wlezie kochana i jaki brak weny, przepraszam bardzo?Lovely x3: znowu to robię, znowu Cię okradam nie idź nigdzie, ej ![]() smileandsweet14: okradam słońce ![]() terazprzytulmnie: Witam, i nikt tu nie ma nikogo ani niczego w dupie z tego co zauważyłam ![]() Czemu mu nie wierzę kiedy mówi, że mnie kocha? Tak będzie lepiej dla mnie i dla Ciebie. Nasza wspólna droga byłaby zbyt kręta Chcieli razem żyć, razem budować nowy świat. A gdy tylko pojawiła się inna osoba wśród gwiazd... rozpadło się wszystko w drobny mak Jest niewiele sukcesów, które osiągnęłam i także wiele porażek, których nie uniknęłam ... Ty byłeś i jednym i drugim Teraz umieram z miłości, bo Ciebie tu nie ma. Umieram i nie mogę mieć nadziei, że wrócisz tutaj do mnie ze swoimi pocałunkami. Umieram z miłości, gdy Ciebie nie ma. Umieram i nie mogę mieć nadziei. Chcę Cię mieć przy sobie - Więc lepiej nie mieć nadziei? - Wtedy żyje się łatwiej - kocham Cię. - nie zrozumiałam tego żartu - czemu się tak na mnie patrzysz jak przechodzisz obok.? przecież rozstaliśmy się... - bo mówiłeś że jak odejdę to nie będziesz mógł żyć... a wciąż żyjesz
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
" co mnie boli? usta, od braku Twoich pocałunków tęsknisz wtedy, kiedy czujesz, że swym krzykiem powyrywałbyś wszystkie drzewa kiedy czujesz, że spojrzeniem mógłbyś zgasić słońce tęsknisz wtedy, kiedy masz ochotę swoje łzy zwinąć w kamienie i rzucać nimi o szybę, by rozpadły się na milion drobnych kawałeczków tak samo, jak rozpada się twoje serce, kiedy ukochana osoba wsiada do pociągu... zadzwoń, gdy w końcu najdzie Cię ochota na miłość i chociaż od tak dawna już do mnie nie piszesz, na dźwięk każdej nowej wiadomości zamykam oczy i myślę sobie 'a może to właśnie Ty?' "
|
|
#3094 |
|
Raczkowanie
|
razem możemy być wyjątkowi, a osobno zwyczajni. też straciłeś kiedyś szansę, na coś, co mogło zmienić Twoje życie? tak wiele mam jeszcze do powiedzenia... ale zniknęłam. czy ta karuzela przestanie się kiedyś kręcić? chcę wysiąść. trwaj w tej niewiedzy, trwaj nie wiedząc, że jesteś dla kogoś wszystkim. to zdecydowanie lepiej wpłynie na Twoją osobowość. nie potrafię cofnąć czasu. nie potrafię cofnąć czasu i na Ciebie nie spojrzeć. jasna cholera, nie ja tu jestem Bogiem. nie ode mnie zależy los całej ludzkości.
|
|
#3095 |
|
BAN stały
|
dziękuję za wszystkie kradzieże i wyróżnienia
jak masz na imię?
a jakie lubisz najbardziej? musi tak być i nie będzie inaczej. szeroko otwarte oczy i jeszcze szerzej otwarte serce zapomniałam już, ale czasami wciąż widzę jego twarz, kiedy jestem sama. czasem myślę, że nie chcę miłości - tylko obsesji głaszczesz mnie cicho i mówisz, że jestem mała, że tak mi wystają biodra i żebra. ja wtedy myślę, że chcę być jeszcze mniejsza, żebym zmieściła Ci się w dłoniach albo ustach nie widzę Cię, ale wiem, że się uśmiechasz |
|
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
dzień pełen niespodziewanych ocaleń graniczących z niemożliwością.. bo jestem jak pogoda. nie da się mnie powstrzymać.. ktoś kiedyś powiedział, że cokolwiek się dzieje, wpływa w jakiś sposób na wszystko inne. to może być prawdą. albo po prostu świat jest pełen przypadków..
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-12-21 o 22:04 |
|
|
|
#3097 |
|
Raczkowanie
|
nie sądziłam, że się polubimy.
nie sądziłam, że będziemy razem. nie sądziłam, że się tak zaangażuję. nie sądziłam, że uzależnię się od twojego dotyku. nie sądziłam, że tak bardzo będzie boleć twoje odejście. twój szept przyprawia mnie o ból głowy. to prawda, nie obchodzisz mnie już. ale mojemu sercu tego nie przetłumaczysz. tamten był za młody. tamten za niski. jeszcze inny za głupi. kotku, ty się tego księcia na białym rumaku nie doczekasz.
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, Wszystkie Was podziwiam .
ciiri caroline060 patrysiowa kamisha 3martyna3 mandarynka grise Renia<3 ___ I kiedy tamten umarł świt umarłam wraz z nim Najwyższy czas pozbyć się złamanych serc Przede mną noc bezkresny płacz Możesz odejść lecz w niedomkniętych powiekach osamotnionych dłoniach zmarzniętych wargach Twoich ja będę zawsze nie wszystkie łzy zna świat Do bólu Cię nie znam a ból czuję wszędzie
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY MAM OGROMNĄ PROŹBĘ...
Mam nadzieje, że mi pomożecie ! Szukam opisu na gg podobnego do: 'czy to mozliwe, aby był tak ślepy i nie widzial jak bardzo go kocham?' Błagam to bardzo ważne.. |
|
|
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
kuwa.! ![]() wybaczcie, że się unoszę... ale zauważyłyście, że z naszego opisowego robi się wątek z prośbami.? laski.! to nie tutaj.! Chciałabym być łzą. Łzą, która urodziłaby się w Twoim oku, żyła na Twoim policzku, a umarła na Twoich ustach. Przyznaję, że jestem zupełnie, całkowicie zakochana. Myślę o Tobie w każdej sekundzie dnia, i nocy. Ty jesteś moim ulubionym przedmiotem rozmów, a kiedy pragnę Cię przytulić, wyobrażam sobie, że nigdy mnie nie puścisz. Ale kiedy widzę Cię obok różnych dziewczn obiecuję sobie, że Cię zniszczę. "Słuchawki zawsze będą splątane, herbata za gorąca, a facet nie ten."
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Aha to w jakim wątku mam umieszczac prośbę o opis? Z modą? Czy z urodą? ;] To lepiej w każdym wątku dziękować niż prosić tak?
Bo co wątek to powtarza się 'dziękuje dziękuje dziękuje' ;] loool |
|
|
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa - dziękuję. miło
![]() rumuneczkaxd - ![]() Byłeś moją gwiazdą na niebie.. ale nasza miłość zgasła. Teraz świecisz dla innej.
Ile razy było tak, że zajmowałeś się kimś innym.. nie zliczę. Planowałeś ze mną wspólne życie, a okazało się, że ta miłość była ch.uja warta.
|
#3103 |
|
Raczkowanie
|
i zryję Ci psychikę prawdą tak bardzo jak Ty zryłeś mi kłamstwem.
i mam tylko jedną prośbę: nie umieraj przede mną.
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Patrząc na księżyc w ciemna noc zastanawiam się,
z której wioski on go ogląda ... |
|
|
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
Z racji tego, że dawno tego nie robiłam, a ostatnio to już wgl nikogo nie chwaliłam chciałabym wymienić te, bez których nie wyobrażam sobie tego wątku, te dla których jeszcze tu jestem. <3
Absorbeed, abunee, affen, agatka944, agattee, agrr, always be yourself, Artistic Soul, BananowaBrazylijka, beMine,blondii69, boundlessly, caroline060, chcialam byc, cherry pie, Chocolaaate, Christerine, ciiri, Cookie Crisp, CukrowaPanna, desiree01, DorotaComa, dreams_x33, Ejvon, Extremalna, grise, Guziki xD, happyend, hotiie, Issuee, istny_paradoks, Kaate90, kamisha, Kamma1507, keeendy, Kinderka13, Kochanaa, kontrastowa0, kreskowa, lall, latin, letes, Lovely x3, LoveYourEyes, Magari91, Malinowa Girl, mandragona, Maniuuur, marikab, Marsi89, minimum4znaki, Missi_16, m o n, Mrs Unfabulous, myCh, Naughty_, Nensie, nieliczylamwcalesie, notcool, nydee, One for all, otojest, panna_miodowa, papergirl, Paralogiczna, patrysiowa_, poprostuAsiss, Primadonna, , ratatamm, RozowaSkeyterka, ruda wiewiora,, rumuneczkaxd, Sharmila, siatkaara, SparklyAngel, TiS, Toogether93, TwojaKokaina, Wreeednia, xsxs, xxxLOLKAxxx, your blue eyes, ZakreconaNaMaxa, 3martyna3, 12 Stonka, _mandarynka, _Panna_Migotka_ uwielbiam was! _________________________ ____ "
Nie, nie wystarczało mu, że swoim istnieniem wbijał jej nóż prosto w serce. Musiał jej jeszcze codziennie o sobie przypominać i upokarzać ją na każdym kroku. ten beznadziejny stan spowodowany cholernym brakiem odwagi, by się do Ciebie uśmiechnąć, zmywa uśmiech z mojej twarzy i powoduje łzy pod powiekami. - apsik! - na zdrowie. - wolałabym na miłość... Przestał mnie kochać. Nie wiem co zrobiłam, albo czego nie zrobiłam, ale po prostu przestał mnie kochać. Wiesz, wystarczył twój równy oddech koło mojej szyi kiedy spałeś, a ja czułam się szczęśliwa. Leżąc przytulona do Ciebie, wiedziałam,że to jest ta chwila, którą powinnam docenić.. Przychodzi taka pora, kiedy nie żądasz niczego. Ani ust, ani uśmiechu, ani miękkich ramion, ani oddechu jej obecności. Wystarcza, że On jest. <3 W pamiętniku moich myśli jesteś Anonimem. "
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2010-12-22 o 13:02 |
|
|
|
#3106 |
|
Rozeznanie
|
Siatkarka18 <3
'Why everything I had in life
Has fallen from my arms? Czemu wszystko co mialem w życiu, Wypadło mi z rąk? You come, you go, sometimes you stay Przychodzisz, odchodzisz, czasem zostajesz na dłużej'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
hej
pamięta mnie ktoś jeszcze ?;>dawno mnie tu nie było ;pStałeś się najważniejszą osobą w moim życiu zajmując miejsce zaraz za moim misiem. 'Mogłabym zasnąć w Twoich ramionach' Rzeczywistość jest lepsza od snów,a sny są tylko udoskonaleniem mojej rzeczywistości Tylko on grał jej tak pięknie na nerwach udając przy tym kretyna. I jeśli ktoś powie coś o miłości w mojej obecności to przy*ierdole,poważnie. ♥
|
#3108 |
|
Raczkowanie
|
Nowa .
Mam nadzieję, że się nikomu nie narażę . ![]() _______________ Pojedyncze zdarzenia warte wspomnień . I love you : yhym . You love me : y-y . Szczerze .? Sama się sobie dziwię, ale nawet, gdy siedzę bezczynnie gapiąc się w ścianę, bo akurat Ty chwilowo jesteś poza zasięgiem moich oczu nie nudzę się . Nawet odrobinkę . Wystarczy mi, że czuję Twoją obecność. Wystarczy, że wiem, że mam Cię blisko . < 3 Kocham, gdy używasz słowa :”My” . < 3 Minęło nasze 12 godzin .. mogę nazwać Cię już tylko kłamcą .. - to tak odnośnie : "Nigdy mnie nie kochał – szepcze – podły kłamca. Skąd wiesz? – pytam – Ktoś mówi Ci, że jest noc. Pokazuje księżyc. Po dwunastu godzinach nazwiesz go kłamcą?" |
|
|
|
#3109 |
|
Raczkowanie
|
i nawet jeśli codziennie się z Tobą będę kłóciła to miej świadomość, że nie zamienię Cię na nikogo innego.
|
#3110 |
|
Rozeznanie
|
Słoneczko kochane, wzajemnie.
![]() Marsi89 - bardzo mi miło. ![]() Wiem, że jestem przeznaczona Tobie.
Twoje pocałunki zbyt często wprowadzają w zakłopotanie, jednak milczę, chcę żebyś mnie dotykał. Usiądź i zatrać się w marzeniach. Dziękuję Ci, za moje dni. Raczej już do świąt mnie tu nie będzie więc duużo duużo radości, miłości, przyjemności, zdrowia... Zresztą Wy sami wiecie czego Wam trzeba i tego Wam właśnie życzę!
|
|
#3111 |
|
Raczkowanie
|
*
twoje koszule i moje bluzki nigdy razem nie wisiały w tej samej szafie nigdy razem nie leżały koło siebie na jednej półce ale kiedyś spotkały się zdziwione jedna na drugą w bezładzie rzucone na podłogę
|
#3112 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - A okradaj myszko
z mojej strony to sama przyjemność eajAgnes - Pamiętasz , gdy Ci powiecziałam , że przez Ciebie mam mdłości ? obraziłeś się i odeszłeś, a ja uświadomiłam sobie , że to było stado nie wychowanych motyli w brzuchu. Powiedziałeś kiedyś, ze zrobisz dla mnie wszystko, ale gdy tylko powiedziałam Kochaj mnie, Ty wyszedłeś trzaskając drzwiami . Dobry przyjaciel to ten któremu zdradzasz wszystkie swoje sekrety, najlepszy przyjaciel to ten z którym przeżywasz wszystkie te sekrety. Bo Tylko dziecko umie spojrzeć na ziemię, wziąść do ręki
patyk i zacząć się nim bawić. Pokochać go. |
|
|
|
#3113 |
|
Raczkowanie
|
kocham was. dziekuje za to ze jestescie ; * ze tworzycie takie cuda ;D i dziekuje za to ze kilka rzy mignal mi moj nick.
`może tam Ci lepiej, unikasz problemów, ale w jej sercu będziesz , kochała, przy Tobie jej serce biło mocniej, czekała, aż wrócisz i ją po prostu dotkniesz, proste, ona oddala by wszystko, by tylko z Toba byc, wiesz być z Tobą tak blisko ona nadal nie wierzy, że to koniec chce byś podał jej ręke i wrócił do niej, Zabieram prawdę, odchodzę gdzieś, ale znów jesteś w tym pieprzonym śnie. Mam już dość ale nic nie mogę zrobić, Nawet po tym kiedy nie chciałam żeby odszedł Ono potrafiło stanąć, po prostu się zatrzymać I nawet po badaniach nie wiem czemu, bywa To pewnie z żalu, to pewnie któraś blizna Stała się tak głęboka, że mogła mnie stąd wyrwać Serce mam we krwi, jakby szarpane ja wiem A w nim taki ból i taki żal Bezgranicznie tną mi pieprzone serce Choć to nie to co wcześniej to nadal przez to cierpię Wydarłabym serce z klatki piersiowej gdybym mogła, spuściła bym głowę z pokora i czekała aż mi oddasz. Nie każ mi poczuć, że dlatego jestem tak naiwna, że jak oddaje Siebie, to cała w tym tylko wytrwam.` kawu <3 Po nocach wciąż mi się śni, Ten sam moment. Ja i Ty po drugiej stronie telefonu. Łzy i błagalne przepraszam W którym od razu zawarte jest wróć. Budzę się i wiem. Nadal tęsknie.... Być może gdybym teraz wyciągneła do Ciebie rękę Ludzie wybaczyliby mi ten czyn W końcu idą święta. Tak bardzo brakuję mi Twojego uśmiechu... Ale tylko Ty potrafiłas mnie zrozumieć To Tobie mogłam sie zwierzać przy kieliszku z Finlandią. Prosze bądź taka jak kiedyś Porszę bądźmy znów Wróc.
|
#3114 |
|
Raczkowanie
|
PANNY! Lecicie!
Ale za to jak miło ;> dawno mnie nie było,
brak czasu, postanawiam się poprawić! a kiedy znów Cię przytulę, obiecuję, że nie puszczę! choćbyś nie wiem jak się krzywił, Twoje oczka zawsze będą miały ten niesamowity blask. nie jestem chodzącym ideałem. Ty też. - ale chociaż się uzupełniamy. bez Ciebie nawet święta nie mają swojej magii. WESOŁYCH ŚWIĄT! I SZAMPAŃSKIEGO SYLWESTRA! ~ weny! weny! weny! i żeby tutaj gościło więcej pozytywnych opisów!
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
powietrze pachnie truskawkową mambą.
A kiedy już nic się nie da, stanę się Aniołem... dla Ciebie. On też. |
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
Tak bardzo Cię kochałam, chciałam, żeby nam się udało. Ty tylko miałeś kochać mnie. Wybacz, nie mam w sobie tyle miłości, by kochać się za Ciebie. Pozwalałam Ci wracać, gdy tego potrzebowałeś. Byłam za słaba by powiedzieć "dość". Ale dzisiaj już umiem. Nie chcę byś wracał. Znikaj. Pomyliłam się co do Ciebie, siebie i całego świata. Myślałam, że jesteś inny, ja jestem silna, a świat mnie rozumie. A dziś błagam w samotności, o choć cień Twój, wiedząc jak bardzo nie możemy być razem, wiedząc jak bardzo mnie nie kochasz, zamykając powieki na zakłamanych ludzi. Myślałam, że między nami jest coś fajnego. .
|
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
"Gdy jesteś blisko cały świat nie liczy się..."
"So if I had a wish come true I'd spend the perfect Christmas with you." Wiec moim życzeniem jest spędzić z Tobą idealne Święta. "Boy can't you see? You're the one thing missing for me." Chłopcze nie widzisz? Jesteś tym czego mi brakuje.
|
|
#3118 |
|
Rozeznanie
|
<3`Dopiero, gdy znajdziemy się na dnie dostrzegamy,
jak wysoko w życiu zaszliśmy. Czasem niewiele potrzeba, by choć przez chwilę poczuć się kimś wyjątkowym. I nagle dowiadujesz się, że On czekał na Ciebie przez te lata, odkąd każde z was poszło swoją drogą.` Demotywatory
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-12-23 o 17:57 |
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
![]() " Witam Cię z centralnych piekieł Z je*anego Mordoru... Obiecywali tyle i nie dotrzymali słowa zaufałeś im, a Oni zrobili Cię w konia tak, ludzie zawodzą Nas... otacza mnie ocean ludzi a ja wciąż czuję się samotna There is something in her eyes And I think it's fear / Coś jest w jej oczach i myślę, że to lęk "
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. jest specjalny wątek przeznaczony na prośby. może jakaś dziewczyna Ci poda, bo ja niestety nie mam do niego linku .myśl o tym doprowadza mnie do łez.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

nie idź nigdzie, ej 

-

pamięta mnie ktoś jeszcze ?;>dawno mnie tu nie było ;p
<3