![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
Kalendario
![]() ![]() ![]() P1010437.jpg i schowany w ciemną dziurę ![]() A tu macie piernikowego bałwana co to go wczoraj wpierdzieliłam ![]() ![]() P1010436.jpg Niech żyje wiecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Jest ciężko...prześmierduje nawet jak go schowałam...no ale jakoś trzeba to przeżyć!
Jutro świąteczna kąpiel ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- I wybaczcie mi znów ten carmex ![]() On ma jakies parcie na szkło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Anisiu, tracisz Martę Mostowiak i mamę Kingi
![]() ![]()
#724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ależ Antosia działa mi na nerwy ![]()
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurdę, jak to naprawić? ![]() ![]()
![]() |
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- carmex, ta caly dom chyba w nim ma ![]() w kazdej dziurze, dlatego Majkel chodzi wyposzczony ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- a i calowanie na rybke ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- a wicie z czego ja wczoraj lalam ![]() jak marysia przyszla do lozka i pyta sie Rogowskiego czy spi, a ten barabuch i goly i ja mowie do P. i teraz bedzie perzelom w MjM, bo zrobi mu loda ![]() to by byly jaja kurde ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba bym tego nie przeżyła ![]() Ale jaka misja polskiej tv ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
a do mnie nie przyniósł...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Eeeeeej, moja siostra na uczelni w ten łikend na zajeciach na których rozmawiali o wpływie reklam, seriali itp. na "świadomość medyczną ludu" mówi "No to tak jak np. Dr Rogowski z M jak Jajo reklamuje maść na stawy".
A wszyscy ![]() A ona padła ze śmiechu mówiąc, że u nas się mówi na to JAJO i dla niej to takie oczywiste, że pomyślała, że wszyscy tak mówią ![]()
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- ale slowo ludu tez mnie zabilo, bo moje ulubione ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- a to samo miasto ![]() widac Kama swojemu wiecej daje ![]() napiwków ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Kurde zapomniałam o kartce dla mojej Agaty
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Ty no dopiero co zlazł ode mnie to Ty chcesz, żeby był już u Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
ej no ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- a to paczkarz był czy listonosz? a zresztą już nie przesadzajmy, te arę przystanków powinien pokonywać szybciej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwykły listonosz, zwykły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo, to pewnie mi zostawił awizo szczurek... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
polunchowałam
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- mam całą dłoń wypsikaną różnymi perfumami, koledzy siedzący obok mówią ze "fajnie pachnie" ![]()
#736 | ||
Zakorzenienie
|
niedosc, ze zostal nazwany zwyklym
![]() to jeszcze szczurkiem ![]() ale szczurki sa slodkie ![]()
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- szacunek prosze dla listonoszy ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Ojeju ojeju!
Byłam w skrzynce! Za żonę moją i męża mojego mam nasuperaśniejszego Walenia na świecie ![]() Dziękuję! ![]() ![]() (a oprócz tego dwa awiza ![]() w****ia mnie to już. byłam cały dzień w domu :/
#739 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój listonosz w sumei to na pewno mnie kocha...w końcu dzięki mnie ma pracę ![]() Dlatego tak ochoczo drepcze na to 4 piętro ![]() Uwielbiam mojego listonosza... Szkoda, ze nie jest młody i przystojny ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Mój już przećwiczył w zesżłym roku, więc wie czym to pachnie ![]() Cytat:
![]() Ale otwierałaś już ![]() nie wolno otwierać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-22 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Ide dziś na Harrego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Kamusia, kalendarza nie otwierałam bo nie mam
![]() Na poczcie się kisi. Pan listonosz mi nigdy nie donosi nic... więc i toczek i kalendarz są na poczcie ![]() Otworzyłam Waleńczą przesyłkę tylko ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Ja chce na Harrego!
#743 | |
Zakorzenienie
|
dostalam meila od fajnej dziewczyny, co ja tu poznalam na wizazu na watku wymiankowym
i powiem, troche mam lzy w oczach jak to przeczytalam ![]() Cytat:
oto kotka ![]() jamniczek ![]() paluchy wiedźmy, paluchy.jpgaz strach wlozyc do ust ![]() i jeżyk ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-22 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, że KJalendario, ale się dziwiłam, ze ze skrzynki wyjęłaś ![]() No cóż...teraz Twoja mama będzie musiała mnie zaakceptować ![]() To chodź ze mną na Harrego!!! Może nam pokaże ptaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
![]()
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kotek jaki słodki ![]() chociaż nigdy nie zrozumiem ubierania zwierząt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Harry ma ptaka?
![]()
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Monia!
![]()
#749 |
Zakorzenienie
|
a duza ta koperta od kalendarza ?
Kama zmierz mi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Kamu, kotek ma lekarski fifrak. Moja miała taki po sterylizacji.
A ubierać trzeba jak są takie mrozy ![]() Wterynarze wręcz zalecają. nawet ubieranie bucików.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.