![]() |
#3151 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
aha, i muszą mieć samochody egzaminacyjne - u nas to norma, w innych województwach niekoniecznie (dane z Łodzi) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a samochod egzaminacyjny tzn? bo ja nie w temacie
![]() |
#3153 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() no, taki sam, z jakich korzysta mord łejt Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-22 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() uwaga marudzeu ![]() -polecane szkoły som albo daleko, albo majom teorie w 1 tydzien od 16-20, albo od 18-22.....ja tak nie kcem ![]()
![]() |
#3155 | ||||
BAN stały
|
Też się wybrać miałem, po prezent od mamy dla siebie, no ale nie wyszło, i jestem zmuszony jechać jutro (pocieszam się, że do południa powinno nie być dzikich tłumów)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O tym samym pomyślałem ![]() Cytat:
![]() ![]() Ło-je-je-je! ![]() --- Obudziłem się z mega-dołem dzisiaj, dobrze, że broni w domu nie ma, a boję się powolnego umierania ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
No uwierz są takie ciężkie przypadki (z lenistwa lub z nie wiem czego ), a że tego prędzej czy później się nauczą to inna sprawa. Co do łatwości, oczywiście, że jest to bardzo łatwe, ale jest wiele łatwiejszych rzeczy albo tak samo łatwych jak te ![]() Ja chyba nie rozumiem tego zdania ![]() ![]() To co Ty tylko pracujesz w pracy? ![]() Ostatnim razem to o jakiejś innej środowej akcji pisałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Qrde zmarzłam dziś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-22 o 12:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
yyyy... no...... niestety tak
![]() trza mieć prawdziwy talent ![]() ale do końca wyglądał obiecująco... ![]() a później zrobił widowiskowe klap... ![]() chociaż zaromatyzował mi mieszkanie... ![]() może za rok.... ![]()
#3158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dołek to zrób sobie naleśniki z serem ![]() Albo, przez przypadek oczywiście, daj do piernika więcej wódki, albo spirytu ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() jeśli składniki dałaś nie zmieniając kolejności, to nie powinno klapnąć. Chociaż wczoraj jak piekłam chleb, to też mi klapnął, pierwszy raz w życiu. Podejrzewam, że odkryłam winowajcę - uchylone drzwi balkonowe ![]()
![]() |
#3159 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam lenia ![]() i zero ochoty na święta, bleh ![]() I wkurzają mnie hamerykańskie filmy, gdzie ze świąt zrobili niemal laickie święto - Gwiazdka, choinka i Santa Claus. A gdzie Boże Narodzenie, stajenka i cały ten majdan religijno-duchowy? ![]()
![]() |
#3161 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bigos, kapusta, ryba po grecku, śledzie, paszteciki, sałatka jarzynowa, sos tatarski stanowczo odmówiłam lepienia uszek i pierogów ![]() to na wynos, a jaszcze ryby, obiad i inne dla nas ![]() Cytat:
![]() ![]() miałam tak wczoraj, dlatego barłogu nie opuszczałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wracam do kuchni ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-22 o 14:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za rok uda sie na pewno ![]() Dopiero doszłam do odcinka, w którym Dr House ma nową laskę z czachą - hell yeah! ![]()
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
A ja pomęczę jeszcze karciankowo. Pytanie do grających: czy jest szansa,że spodoba mi się Magic The Gathering? Czy to raczej karcianka dla chuopów/nastolatków/dzieci?
#3164 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Pochwalę sie, przeglądałam dziś KWC w ramach pracy
![]() nie znałam tego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobra, 17 już, zbieram sie powoli z roboty, trzymajcie kciuki żeby mój wagon nr 13 jednak doczepili ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moje swieta tez nie uwzgledniaja majdanu duchowego, stajenek i narodzin bostw w ludzkim ciele dokonanych przez dziewice, to miły czas spotkań z rodziną i przyjaciółmi - dla części z nich zawierają ten duchowy pierwiastek, dla części nie, ale chcemy spędzać ten czas razem niezależnie od tego, czilaut, dobre jedzenie i prezenty - uwielbiam je i kupować, i dostawać ![]() ![]() A w Japonii ubierają choinkę i w ogóle, ale obchodzą to jako święto zakochanych. Zgroza? ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-22 o 16:34 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeja jak pichcenie jest dobre na doła ala Rów Mariański Kameno obys dojechała dziś w miare spokojnie - bez przymusowego noclegu na dworcu ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-22 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
grozi wypollizowaniem
|
tru-chyba tak zrobie
![]() ![]() ![]() ![]()
#3168 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
widać, że święta za pasem, bo bar przydedł
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-22 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
perfumowy zawrót głowy
|
Przydechł trochę bar, fakt, wszyscy uszka lepią czy jak?
Ja już trochę żarełka mam, ryby będę robić jutro po pracy. Zgadnijcie co kupiłam córce ( prawie 5lat)?
#3172 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
No się zastanawiam, przecież trzeba się dobrze zastanowić, a nie rzucać słowa na wiatr
![]() Cytat:
![]() ![]() kiedyś ![]() Na jaką literkę? ![]() ![]() Mąż dziś upiekł mięso, za trochę będzie robił rybę po grecku (choć tak naprawdę sami Grecy nie wiedzą czemu ona się tak nazywa ![]() ![]() ![]() ![]() Idę szykować cukierki do powieszenia na choinkę, a potem ubierać choinkę ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
perfumowy zawrót głowy
|
bingo! Jasmine takie w pudełeczku z żelem pod prysznic
no, ba mała też musi mieć swoje pachnidełko Cytat:
![]() Ktoś widział Paranormal Activity 2??
![]() |
#3175 | |
grozi wypollizowaniem
|
nieeeeee...ja ich jeszcze nie mam kupionych ![]() ![]() ![]() ponadto podłoze pod panele nie jest przygotowane...TZ oczyscił i wyrównał pas wokół ścian...zostaje cały srodek....tak to robimy troche od dupy strony,ale my mamy wszystkie meble w pokoju w tym remoncie ![]() ja mam nadzieje do sylwestra skonczyc saloooon ![]() a po nowym roku chyba wysiedlenie dziecka do małego.....bo ona ma pokój od malenkosci nie ruszany, a dopiero w tym roku dpjrzala do zmian ![]() Cytat:
perfumy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- ha-perfumy jednak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Kochane Barowiczki i Barowicze
![]() Ja wpadłam na chwilkę, aby Wam życzenia złożyć i muszę niestety uciekać. Składam już teraz, bo od za chwilę nie będę miała dostępu do neta ![]() No więc... Życzę Wam wspaniałych, radosnych i pachnących świąt, z masą wymarzonych prezentów pod choinką, oraz duuuużo zdrówka ![]() Buziaczki i do usłyszenia po świętach ![]() ![]()
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja krew ![]() Kolciu i Tobie życzę wszystkiego najlepszego ![]()
![]() |
#3179 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
tylko z e-glamour za 21 zeta mi z kolei hannah montana nie podoba sie, sztuczne do bólu, te są delikatne. a książki do nauki czytania jeszcze nie, ale dostanie jeszcze grę z literkami i inne takie. aaa i głowę do stylizacji - to będzie zwała. Kolciag - Tobie też Zdrowych Wesołych ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Heloł.
Jestem padnięta - w pracy zapiernicz na maksa, ludzie mnie wkurzają, ja sama ze sobą nie wytrzymuję. Nie ogarniam tej kuwety ![]() Chcę świąt i urlopu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.