|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Hej slonka!!!!
ale mamy tu zime!!!!!! szok w dzien -14, masakra jakas..wrrr wiem ,ze w PL jest zimniej, ale ta wilgoc i minus...Daje ostro w kosc... Jeszcze do tego swieta za 3 dni a mi dzieciaki sie pochorowaly... Malina dzis miala 39,6C ja sie wykoncze.... Zmykam do dzieci... odezwe sie ja bedzie lepiej... mya - cudenka!!!
|
|
#9752 |
|
Raczkowanie
|
Lovleyashley
Trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze |
|
|
|
#9753 | |
|
Rozeznanie
|
Dodałam zdjęcie. Doradzajcie laseczki !
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#9754 |
|
Raczkowanie
|
Lovleyashley
Bardzo ładna masz wyjściówkę i super wyjdą ci piersiątka ![]() Zostaw sobie zdjęcie w albumie. Potem będziesz miała do czego porównać Już nie mogę się doczekać na następne zdjęcia |
|
|
|
#9755 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cały czas zastanawiam się czy to odpowiednie wkładki dr powiedziała że ma wyjść małe c ja bym chciała takie pełne ale z moja wyjściówka???poza tym nie byłam nigdzie indziej na konsultacji pozdro ps jakoś dużo dziewczyn po operacji narzeka że te wkładki 325 okazują się małe hm...............---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w żadnym z tych wypadków nie będzie to podmięśniowo -a z 325 wyjdzie Ci miseczka 70 D/E. Więc średni biuścik i do tego nie wymagający staniczka Musisz się zastanowić czego chcesz najbardziej- bo jesli chcesz mieć większe piersi a metoda nie jest tak ważna to na pewno znajdziesz lekarza który zaproponuje Ci większą wkładkę. Większą - to znaczy coś około 380/400- bo to jest warte walki. Dla 350 nie ma co się upierać. Masz jeszcze troszkę czasu- umów się jeszcze na inną konsultację, rozwiej swoje wątpliwości ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Pinki ![]() Moje piersiątka dziekują I Ty się pochwal jak panienki dorastają
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-21 o 22:27 |
|
|
|
|
#9757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Ehhh no cóż, pomału przykładam się do snu, mam nadzieję, że zasnę, no a jak nie to i tak się później wyśpię hehe Mam nadzieję, że wszystko spakowałam i o niczym nie zapomniałam. Jutro to już pobudka, poranna toaleta, ubiór i heyoo w drogę do Katowic Co i jak ze mną, to napiszę Wam dopiero jak wrócę do domku, bo jednak lapka nie zabieram ze sobą Na pewno wszystko będzie dobrze, wierzę w to oraz, że po tym wszystkim będę się cieszyć swoim wyglądem !! Z pewnością tak będzie |
|
|
|
|
#9758 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Mam pytanie wie ktoś może czy Dr Skwiercz jest na jakimś urlopie świątecznym czy coś ...??? Miałyśmy ustalić termin telefonicznie i nikt nie odbiera tel jak dzwonie hm...
|
#9759 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
ja miałam wkładki 410 HCG: LM 250 - prawa, LX 290 - lewa i jak dla mnie to są obecnie wystarczające!!! Ja miałam wejściówkę zerową, a teraz moim zdaniem jest to takie ładne C - choć biustonosz mam 70E! |
||
|
|
|
#9760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzwonisz po 20 do domu?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to wyśpij się lovely... NO I DZIELNA BĄDŹ....Życzę,żeby tam wszystko sprawnie poszło i szczęśliwie. Wracaj szybko opowiedzieć co i jak. pozdrawiam. ![]()
|
|
#9762 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie mija właśnie pół roku od operacji. wszystko super ale wczoraj zauważyłam że przy napinaniu piersi prawej robi mi się podwójna pierś (double bobble?) i się przeraziłam, widoczne jest to tylko przy napinaniu, lewej piersi nie umiem tak napiąć żeby sprawdzić. Dzwoniłam do lekarza i mówił że to normalne przy implantach pod mięsień ale.. ja sie dalej martwie, .Do dziewczyn które mają pod mięsień: błagam napiszcie czy tez tak macie czy to normalne:/
|
|
|
|
#9763 |
|
Raczkowanie
|
Tak dzwonie po 20 do domu już od poniedziałku i nikt nie odbiera
Zobacze może dziś się uda ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- A już dzwoniłam do tego pana z rejstracji i mówił że pani dr nie wyjechała po prostu mam pecha więc wieczorem będe ją molestować telefonicznie do samej 22 hehPozdrawiam wszystkie cycolinki
|
#9764 | |
|
Zakorzenienie
|
Pinkusiu
Magerko buziaczki i Kejsi też może dziś wieczorkiem.. ![]() Myuś ![]() jedyne sesje które robiłam, to cyckowe, dla Was.. ![]() a i tak szlag trafił moje albumiki ![]() Cytat:
mięśnie okalają implant ze wszystkich stron i przy napinaniu zaciskają się wokół niego ze wszystkich stron absolutnie nic się nie dzieli ![]() do tego dożywotnio bez staniczka mogę pomkać, co też z pełnym zadowoleniem uskuteczniam, i co dzień rano dziękuję Opatrzności, że wybrałam tą właśnie metodę, która pozwala mi na taką beztroskę pozdrawiam, Kobietki
|
|
#9765 |
|
Raczkowanie
|
ja mam całkowicie podmięśniowo,
mięśnie okalają implant ze wszystkich stron i przy napinaniu zaciskają się wokół niego ze wszystkich stron absolutnie nic się nie dzieli ![]() kurcze zaczynam się martwić u mnie to widac pzy mocnym napieciu mięśnia , w dolnej części więc mogę to zobaczyć tylko w lustrze.może miałam mało tkanki dlatego tak:/ |
|
|
|
#9766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co prawda już nie mam pod mięsień- ale przed tem też miałam ten problem Teraz jak napinam mięśnie dzwiga mi się cała pierś od dołu- nic się nie dzieli.Przecięte mięśnie mogą tam gdzie się kończą przyczepić do implantu (do tkanki na nim). I jak napinasz te partie mięśni to to miejsce własnie jest widoczne- miejsce gdzie mięsień się trzyma i chce z sobą dzwignąć to do czego się przyczepił. Im jest mniej tkanki (mniej tkanki, wiekszy implant) tym jest to bardziej prawdopodobne a zrosty/przyrosty widoczne. A tu fotka jak mi się pierś dzieliła po napięciu mięśni po pierwszej operacji-mi się zaczeły dzielić od 4 msc, na tym zdjęciu jest juz 9 msc. Na zdjęciu mam napiętą tylko jedną pierś-prawą, na lewej masz widoczne db-duble buble jest widoczne bez napięcia mieśni .A jak mi się teraz pierś nie dzielą pokażę po świetach jak zrobie foteczki
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-22 o 16:01 |
|
|
|
|
#9767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a do mojego albumiku to nie zajrzysz ![]() Nasze dziewczynki z prawdziwymi ślicznotkami wróciły Szkoda, że nie masz czym fotek zrobić bo widoki z pewnością zapierają dech w piersiach W albumikach nic jeszcze nie ma- mi to nawet z jednego teraz nowe fotki w nocy wcięło A z mięśniami to tak jak piszesz-nie są podzielone więc całe pracują Buziaczki
|
|
|
|
|
#9768 |
|
Raczkowanie
|
Mya przy luznych piersiach wszystko jest ok sa miękkie wszystko ładnie, gdy napinam wizualny efekt jest podobny do double bubble. Jak napinam mięsień to wydaję się jakby mięsień szedł do góry, a implant zostawał na swoim miejscu, nie jest to mocne podzielenie piersi no ale jest. A czy jesli jest tylko taki efekt przy napinaniu to czy można mówic o czymś nieprawidłowym? ja miałam mało swojej tkanki, czy to może się potem objawić na piersi nie napiętej?
|
|
|
|
#9769 |
|
BAN stały
|
MyaDiva.. a od razu Ci się tak zrobiło? rzeczywiście widoczne jest to duble-buble ...dobrze ze miałaś poprawkę bo to faktycznie nie fajnie wygląda..
![]() Tysia zgłoś się z tym problemem najlepiej do lekarza
|
|
|
|
#9770 | |
|
Zakorzenienie
|
Tysiu- nie napinaj tego , nie ćwicz może się jeszcze dobuduje. Napisałaś, że w drugiej piersi Ci jeszcze mieśnie "nie dzialają" że nie możesz ich jeszcze napiąć- więc może jeszcze czas coś zmieni
U mnie dzielenie piersi przy napinaniu zauważyłam w 4 msc. I też najpierw jak piersi były luźne to nie było to widoczne (nie mówię o db które było widoczne w obu piersiach bez napięcia mięśni) Tylko jak mocno napięłam mięśnie piersi się dzieliły w różnych miejscach. No niestety u mnie z czasem było coraz gorzej. Na tym zdjeciu jest już 9 msc- i wtedy już nawet jak zacisnęłam pięść albo ruszyłam ramieniem - piersi już się dzieliły. I na nie napiętych piersiach też już było widać róznicę w tych miejscach- takie nierówności w tkance. Nie sądzę by u Ciebie było to tak drastyczne jak u mnie. Często i inne dziewczyny piszą o tym, że piersi np podczas ćwiczeń się im dzielą i u nich to nie postępuje. No i w takim przypadku to nie jest nieprawidłowością- tak po prostu pierś się wygoiła, tkanki zrosły -nie mamy na to wpływu. Jednak jeśli pierś z czasem nawet przy najmniejszym ruchu się dzieli -trzeba to poprawić. Jest to do zrobienia ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#9771 |
|
Raczkowanie
|
Jak dzwoniłam do lekarza rano to powiedział że takie dzielenie sie piersi przy napinaniu to wada podmięśniowego umiejscowienia implantu, miałm mało swojej tkanki i jak napinam mięsień to się oddziela i sam idzie do góry a jak rozlużniam to mięsień wraca na swoje miejsce na dół i otacza implant- nie jest to aż tak strasznie widoczne ale zauważyłam, powiedział że to nie powiklanie, ale ja cały czas mam przed oczami zdjęcia z db :/ pocieszam sie teraz że może tak się zrosło że się nie pogłębi
|
|
|
|
#9772 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim ja już całkowicie zdrowa
Byłam dziś na kontroli i wszystko ok się goi Bardzo się cieszę .. Doktorek sam przyznał że mój rozmiar był jednak dobrym wyborem bo piersi wyszły bardzo ładne Od przyszłego tygodnia rozpoczynam masaż moich piersi aż się boję że im krzywdę zrobię .. Dziewczyny od kiedy stosowałyście maści na blizny ??? Dostałam próbkę i dr mówił że od przyszłego tygodnia mogę zacząć już smarować Czy to nie za wcześnie ??? A i wracając dziś z kliniki wskoczyłam jeszcze do galerii i tak z ciekawości rozglądałam się za staniczkami i np w h&m nie ma nic co by miało miseczkę 70d albo źle szukałam ale generalnie jak D to od razu 85 pod biustem istna masakra czy tylko grubasy noszą miskę D ??? Tak zakładam że będę nosić miseczkę D to tak na oko jak oglądałam staniki .. A pod biustem mam 74 to muszę kupować obwód 70 tak??? Nigdy nie przykładałam dużej wagi do doboru biustonosza bo nie było po co kupowałam po prostu 75A ..
|
#9773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej ja kupiłam biustonosz firmy "esotiq" - ta była pełna rozmiarówka ![]() Mam jeszcze pytanie - zauważyłam że u każdego lekarza w innym terminie masuje się piersi i już sama nie wiem kto właściwie doradza z tym masowaniem!!! T mówisz że za tydzień już będziesz masować piersi - czyli 2 tyg po, a mój lekarz dopiero mówi że po 3 miesiącach! Więc jak jest z tym masowaniem piersi??? |
|
|
|
|
#9774 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
Kurcze powiedzcie mi czy to po narkozie mogło mnie tak wysyfić na klatce piersiowej????? Zdjęcie wstawiłam do galerii. Normalnie maskara. na początku było parę krostek, a teraz wyglądam jak trędowata!!!!!!
|
|
|
|
#9775 |
|
Raczkowanie
|
Czytałam że można mieć taki wysyp, pryszcze i te sprawy. Przez operację zaburza się gospodarkę hormonalną i taki jest efekt. Ja jestem miesiąc po operacji i syfki mam do tej pory! Oby zniknęły bo mnie to drażni!
|
|
|
|
#9776 |
|
Raczkowanie
|
Inna
A Ciebie to gdzie tak wysypało???? Mi na twarzy nic nie jest, ale klatka piersiowa to jak bym miała różyczkę czy coś w tym stylu!!!! |
|
|
|
#9777 |
|
Raczkowanie
|
Ja przed operacją nie miałam syfków w ogóle (czasem jeden wyskoczył jak miałam okres), a tu po operacji i na twarzy i na klatce piersiowej. na klacie owszem nie miałam tak jak u ciebie, ale przez pierwsze 2 tyg były drobne. Na twarzy nie mogę pozbyć się do dziś!
|
|
|
|
#9778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Mya kochana byłam w albumiku u ciebie i bosko,bosko |
|
|
|
|
#9779 |
|
Raczkowanie
|
Witam moje kochane cycolinki te przed op i te po -) mam teraz dużo pracy i nie mam czasu na pisanie.. a powiem szczerze ,ze troszkę sie od was uzależniam i brakuje mi was nawet bardzo ... mam pytanie ,kiedy mogę isc na solarium bo blada jestem jak córka młynarza ,jestem 5 tygodni po operacji czy jak zakryje cycuszki to nic im sie nie stanie czy może lepiej sie wstrzymać i użyć samoopalacza
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- [QUOTE=ULAS787;23930160]Dziewczyny Kurcze powiedzcie mi czy to po narkozie mogło mnie tak wysyfić na klatce piersiowej????? Zdjęcie wstawiłam do galerii. Normalnie maskara. na początku było parę krostek, a teraz wyglądam jak trędowata!!!!!! [/QUOUlas ja tez mam zmiany skorne i nawet okresu nie dostalam
|
#9780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj jak miło Cię widzieć - ale skoro tęskniłaś to wybaczamySolarium no musisz już Może wystarczy na razie samoopalacz---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-23 o 00:18 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

cały czas zastanawiam się czy to odpowiednie wkładki dr powiedziała że ma wyjść małe c ja bym chciała takie pełne ale z moja wyjściówka???poza tym nie byłam nigdzie indziej na konsultacji

Co i jak ze mną, to napiszę Wam dopiero jak wrócę do domku, bo jednak lapka nie zabieram ze sobą 

Dzwonisz po 20 do domu?

Teraz jak napinam mięśnie dzwiga mi się cała pierś od dołu- nic się nie dzieli.
- ale skoro tęskniłaś to wybaczamy