Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 21:06   #1411
kobieta_oficera
Raczkowanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Witajcie Kobietki!

Nie było mnie jakąś chwilę - wiadomo dlaczego. Dziękuję oczywiście za słowa otuchy i trzymane kciuki. Zatem! Już po! Bardzo długo czekałam na tę chwilę. Trochę dziwne to uczucie - taka świadomość, że nie trzeba już się uczyć Jeżeli chodzi o sam egzamin - trwał 4 godz, potocznie zwana masakra!! Po 3 miałam już dość i przestałam logicznie myśleć. A jakie będą efekty nie wiem. Niby się uczyłam i nadzieję mam...ale pytania były dość podchwytliwe więc mogła mi się noga powinąć. Generalnie egzamin składał się z 6 części i każdą z nich trzeba zaliczyć aby egzamin zdać, co oczywiście znacznie utrudnia sprawę. Nic to! Czekam na efekty, narazie nie będę się tym zamartwiać.

Miło byłoby wkońcu poczuć magię świąt.

Bo u Was bardzo świątecznie... wyjazdy, sprzątanie a przede wszystkim mowa o świątecznych smakołykach Naprawdę fajnie. Ciekawe, co mamuśka przygotuje - ja na Święta wybieram się do rodzinnego domku i u siebie nic robić nie muszę

Hmm, nie bardzo mam teraz siłę na wtrącanie swoich 5 gr do dyskusji...zeszło ze mnie całe powietrze i zmęczenie mi dokucza więc postaram się nadrobić zaległości jak chwilkę odetchnę. Jestem już po krótkiej drzemce ale chyba nie wystarczyła mi ona Odezwę się jutro

Edytowane przez kobieta_oficera
Czas edycji: 2010-12-21 o 21:07
kobieta_oficera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:16   #1412
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pidzi Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc jadę do miasta rodzinnego bo muszę...

Tak szczerze, to ja też tylko dlatego tu jestem :/ I zaraz po świętach wracam z TŻ-em do mnie.
A jeśli chodzi o jakieś oryginalne przepisy, o które pytałaś ostatnio, to dziadek mi dzisiaj wspominał coś o przepisie, że na dole jest piernik, a na górze sernik, może coś takiego? Jak byś chciała, to mogę poprosić o ten przepis A jak znajdziesz ten na kulki z wiśniami, to fajnie by było, jak byś się nim podzieliła, może kiedyś uda mi się coś wykombinować, skoro mówisz, że prosty
konieta_oficera, najważniejsze, że już po i masz święty spokój Odpocznij sobie w końcu, bo na to zasłużyłaś

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 06:54   #1413
aania_20
Zakorzenienie

Eh...nie mogłam się wczoraj w ogóle zalogować do internetu wreszcie się udało

Cytat:
Aniu_20cieszę się, że podobały Ci się moje zdjęcia
widzę, że robicie kobiety standardowe ciasta, ja muszę wymyśleć coś innego bo każdy robi coś standardowego typu piernik, sernik i makowiec w rodzinie,więc pomyślałam, że właśnie te Fale Dunaju, a Aniu, jakieś rady, bo nigdy nie robiłam tego ciasta?
libelle powodzenia z fotografią
pidzi, ciasto jest łatwe, a nie wiem co Ci doradzić bo ja nigdy się nie trzymam przepisu Zawsze jak robię ciasto to coś modyfikuję
Wczoraj zrobiłam piernik, czeka już sobie na święta jutro reszta
Cytat:
Napisane przez kobieta_oficera Pokaż wiadomość
Nie było mnie jakąś chwilę - wiadomo dlaczego. Dziękuję oczywiście za słowa otuchy i trzymane kciuki. Zatem! Już po! Bardzo długo czekałam na tę chwilę. Trochę dziwne to uczucie - taka świadomość, że nie trzeba już się uczyć Jeżeli chodzi o sam egzamin - trwał 4 godz, potocznie zwana masakra!!
Miałam napisać że trzymam kciuki i nie zdążyłam. Ale trzymałam kiedy wyniki?

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość

A jeśli chodzi o jakieś oryginalne przepisy, o które pytałaś ostatnio, to dziadek mi dzisiaj wspominał coś o przepisie, że na dole jest piernik, a na górze sernik, może coś takiego? Jak byś chciała, to mogę poprosić o ten przepis A jak znajdziesz ten na kulki z wiśniami, to fajnie by było, jak byś się nim podzieliła, może kiedyś uda mi się coś wykombinować, skoro mówisz, że prosty
Jakbyście chciały proste a efektowne ciasta, to polecam książki z przepisami siostry Anastazji. Powiem Wam że wychodzą pyszne i się udają (mimo że coś zmieniam:P) a wyglądają świetnie

My choinkę ubraliśmy sobie w sobotę bo już się nie mogłam doczekać żeby ubrać pierwszą z mężem
Dziś wesoło, niby nie ma mrozu, a na drodze zrobiła się potworna szklanka... brat już jechał koleżance samochód wyciągać

A mój TŻ jutro już ma wolne więc dziś po pracy przyjeżdża

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 07:51   #1414
libelle
Zadomowienie

Cytat:
libelle więc trzymam kciuki za stronkę, jak coś wykombinujesz to pokaż
no i widzę, że jesteś obeznana w ciastach, jeśli robiłaś torty na zamówienie więc może jakieś rady co do pieczenia ambasadora? widziałam, że sa różne jego rodzaje, ja postanowiłam zrobić takiego, ze na samym dole jest biszkopt nasączony alkoholem, potem masa z bakaliami kakaowa i na wierzch masa jasna z ananasem, do dekoracji czekolada. ale chyba pominę te bakalie, albo dodam je ale pominę kakao, żeby nie było za słodkie
tak więc zamiast fal dunaju robię ambasadora
Widać nie jestem aż tak obeznana, bo tego akurat nie piekłam
Większość ciast piekłam z babcią w Niemczech więc ciasta bardziej "tamtejsze" .
Często ciężko u nas dostać produkty do niektórych. Bardzo lubiłam takie ciasto z zapieczonymi migdałami na wierzchu i masą puddingową w środku ale z tym puddingiem był problem a ze zwykłym budyniem to już było nie to Do tego tortu ryżowego trzeba było znowu mieć ryż mleczny którego do tej pory nie widziałam u nas i mam spory zapas w kargo

Cytat:
Witajcie Kobietki!

Nie było mnie jakąś chwilę - wiadomo dlaczego. Dziękuję oczywiście za słowa otuchy i trzymane kciuki. Zatem! Już po! Bardzo długo czekałam na tę chwilę. Trochę dziwne to uczucie - taka świadomość, że nie trzeba już się uczyć Jeżeli chodzi o sam egzamin - trwał 4 godz, potocznie zwana masakra!! Po 3 miałam już dość i przestałam logicznie myśleć. A jakie będą efekty nie wiem. Niby się uczyłam i nadzieję mam...ale pytania były dość podchwytliwe więc mogła mi się noga powinąć. Generalnie egzamin składał się z 6 części i każdą z nich trzeba zaliczyć aby egzamin zdać, co oczywiście znacznie utrudnia sprawę. Nic to! Czekam na efekty, narazie nie będę się tym zamartwiać.

Miło byłoby wkońcu poczuć magię świąt.

Bo u Was bardzo świątecznie... wyjazdy, sprzątanie a przede wszystkim mowa o świątecznych smakołykach Naprawdę fajnie. Ciekawe, co mamuśka przygotuje - ja na Święta wybieram się do rodzinnego domku i u siebie nic robić nie muszę

Hmm, nie bardzo mam teraz siłę na wtrącanie swoich 5 gr do dyskusji...zeszło ze mnie całe powietrze i zmęczenie mi dokucza więc postaram się nadrobić zaległości jak chwilkę odetchnę. Jestem już po krótkiej drzemce ale chyba nie wystarczyła mi ona Odezwę się jutro
Czekamy na wyniki na pewno będzie dobrze a ty sobie odeśpij ten cały stres

Teraz prywata
KAROLA DZIĘKI WIELKIE SĄ CUDNE

Jeśli chodzi o święta to u nas daleko... ciężko się zorganizować z małą Do tego mam rodziców i cały czas gdzieś ktoś goni.
Nie mam nawet czasu za bardzo żeby tu do was zaglądać
O już mi się malutka obudziła i muszę spadać...

Ps wrzuciłam fotkę tortu z mojego zeszytu przepisowego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9674.jpg (85,2 KB, 5 załadowań)
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 10:10   #1415
kobieta_oficera
Raczkowanie

Troszkę odespałam...ale zbudziło mnie poranne wiercenie u sąsiadów z dołu

Oprócz powyższego i trwającego do tej pory ogólnego zmęczenia dzień zaczął się dobrze. Wstałam, choć jeszcze w piżamach ubrałam swoją pierwszą w moim mieszkaniu choinkę Potem nalałam lampkę wina i usiadłam na sofie delektując się wolnością umysłu oraz dochodzącymi zza ściany odgłosami wiertarek i innych sprzętów.... Hm... Może w końcu udzieli mi się świąteczny klimat, za oknem przyjemnie biało. Nawet lubię zimę...

powyższe a propos Waszych pierwszych choinek, a poniższe odnośnie przyjazdów TŻ...

U mnie troszkę się zmieniło, jeżeli chodzi o TŻta, Święta i przerwę międzyświąteczną. Tak więc TŻ urlopu między Świętami a Sylwestrem nie dostał, wolne dni, jakie mieli dostać na ten czas też wiszą na włosku. ( Generalnie w innych jednostkach szkoleniowych sprawa została rozwiązana i mają jasną sytuację - świętować będą wolnośc do Nowego Roku. Tam gdzie jest mój TŻ niestety nie Sprawa ma się rozwiązać do jutra ale wygląda to nieciekawie!)
Z pozytywnych wiadomości to tyle i aż tyle, że TŻ przyjedzie do mnie na Święta i spędzimy je razem u mnie w rodzinnym domu Kochany jest! W najgorszym wypadku zatem czekają nas wspólne Święta a potem weekend Sylwestrowy

Ps. Wyniki mają podać do 4 stycznia. Oczywiście jak tylko sie dowiem co i jak dam znać

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Ps wrzuciłam fotkę tortu z mojego zeszytu przepisowego
Świetna fotka....ehmmm...świetny tort i na pewno smaczny. Uwielbiam takie delicje z owocami
Stary 2010-12-22, 12:20   #1416
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Jakbyście chciały proste a efektowne ciasta, to polecam książki z przepisami siostry Anastazji. Powiem Wam że wychodzą pyszne i się udają (mimo że coś zmieniam:P) a wyglądają świetnie
chyba mam tą książkę, muszę wypróbować w najbliższym czasie
Cytat:
A mój TŻ jutro już ma wolne więc dziś po pracy przyjeżdża
Super Mój będzie dopiero jutro koło 21, pewnie zobaczymy się z pół godzinki - godzinkę i dalej do roboty... W święta też większość czasu spędzimy ze swoimi rodzicami, ale mam nadzieję, że uda nam się wymknąć na jakieś spotkanko
libelle, tort wygląda cudnie
U mnie z przygotowaniami świątecznymi też daleko, i to bardzo. Teraz głównie pomagam babci, a mama dopiero wigilię będzie miała wolną, więc od rana zabierzemy się za taką większą robotę. Dużo pewnie też nie wymyślimy...
kobieta_oficera, dobre chociaż i te wspólne święta Szkoda, że tej przerwy razem nie spędzicie, ale tak to już z wojskowymi bywa... U mnie - całe szczęście - takie eventy jak przerwa świąteczna, czy urlop/wakacje są raczej stałe i jak nic nie przeskrobią, to TŻ ma wolne. Co się oczywiście nie tyczy weekendów, bo to już inna sprawa

Jak tam stoicie z prezentami? Ja jestem zła... Mam tylko dla TŻ-a, któremu i tak daję po świętach większość miała przyjść pocztą i tylko ten dla niego dotarł. Mam nadzieję, że reszta dojdzie jeszcze przed świętami... Zaraz się wybieram jeszcze do miasta dokupić kilka drobiazgów i poszukać czegoś dla rodziców TŻ-a. Oj, ciężko będzie

Wymianki
Stary 2010-12-22, 14:14   #1417
Bambi19
Raczkowanie

Gratuluje, ze juz po egzaminie Kobieto Oficera! Teraz juz mozesz cieszyc sie magia swiat
U mnie wszystko gotowe - prezenty, Sylwester, ustalone co i jak
Ciaputka - zrobilam wg. Twojej wersji te pierniczki iiiiii sa super - udalo sie, a i nie bylo problemu z wykrojeniem ksztaltow....ba glazura tez fajnie wyszla i chyba dzieki niej pierniczki w ogole nie sa twardawe Dzieki

Edytowane przez Bambi19
Czas edycji: 2013-07-29 o 21:02
Bambi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 15:43   #1418
~ania_87
Rozeznanie

Cytat:
libelle więc trzymam kciuki za stronkę, jak coś wykombinujesz to pokaż
no i widzę, że jesteś obeznana w ciastach, jeśli robiłaś torty na zamówienie więc może jakieś rady co do pieczenia ambasadora? widziałam, że sa różne jego rodzaje, ja postanowiłam zrobić takiego, ze na samym dole jest biszkopt nasączony alkoholem, potem masa z bakaliami kakaowa i na wierzch masa jasna z ananasem, do dekoracji czekolada. ale chyba pominę te bakalie, albo dodam je ale pominę kakao, żeby nie było za słodkie
tak więc zamiast fal dunaju robię ambasadora
a jaka masę masz do ambasadora?? budyniową czy śmietanowa?? ja jadłam takiego że na spodzie biszkopt jasna masa z bakaliami, ananasem, brzoskwiniami gorzką czekoladą i na to biszkopty oblane czekoladą to ciasto jest przepyszne miałam takie na poprawinach na weselu do kawy zrobiło furorę

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 15:55   #1419
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie w innych jednostkach szkoleniowych sprawa została rozwiązana i mają jasną sytuację - świętować będą wolnośc do Nowego Roku. Tam gdzie jest mój TŻ niestety nie Sprawa ma się rozwiązać do jutra ale wygląda to nieciekawie!)
Oj nie we wszystkich... u mojego TŻa pracują normalnie po Świętach, chyba że ktoś w jakiś sposób ma wolne - tzn zaległe dni albo chory niestety nie mój...

Cytat:

Jak tam stoicie z prezentami? Ja jestem zła... Mam tylko dla TŻ-a, któremu i tak daję po świętach większość miała przyjść pocztą i tylko ten dla niego dotarł. Mam nadzieję, że reszta dojdzie jeszcze przed świętami... Zaraz się wybieram jeszcze do miasta dokupić kilka drobiazgów i poszukać czegoś dla rodziców TŻ-a. Oj, ciężko będzie

W sumie mam wszystko już...chyba że o czymś zapomniałam ale wydaje mi się że kupiłam wszystkie zaplanowane
Właśnie skończyłam niewielkie porządki, w piekarniku siedzi sernik z makiem, no i czekam na TŻa

libelle, kusisz..... jak samopoczucie?
Karola, gdzie Ty się podziewasz???

Stary 2010-12-22, 19:27   #1420
libelle
Zadomowienie

Cytat:

W sumie mam wszystko już...chyba że o czymś zapomniałam ale wydaje mi się że kupiłam wszystkie zaplanowane
Właśnie skończyłam niewielkie porządki, w piekarniku siedzi sernik z makiem, no i czekam na TŻa

libelle, kusisz..... jak samopoczucie?
Karola, gdzie Ty się podziewasz???
U mnie też prezenty czekają zapakowane w koszyku.
Niestety mimo, że zamówiłam jeden z prezentów dla TŻta 6.12 do tej pory nie dojechał Już mu zapowiedziałam, że może coś nie przyjść, ale ciągle się łudzę

Właśnie
KAROLA GDZIE JESTEŚ KOBIETO !!!

Jeśli zaś chodzi o humorek to całkiem całkiem Jesteśmy po wizycie bardzo dobrych przyjaciół a i dostaliśmy cynk, że ten szwagier koleżanki zrobi mi stronkę ale nie uwierzycie ... po znajomości będzie to i tak mnie kosztowało tysiaka
Stary 2010-12-22, 20:06   #1421
lovebird
Zakorzenienie

Tysiaka?! O Matko! Ciekawe, ile to normalnie kosztuje...
libelle, a jak z tym lekarzem - byłaś w końcu, czy nie? Dzwoniła ta koleżanka?

Ja dzisiaj kupiłam dla mojego chomika taką kulę do biegania po podłodze - jak ją do niej włożyłam, to niezbyt wiedziała o co chodzi i siedziała na środku i się drapała, ale po chwili skumała i teraz lata jak szalona po pokoju Mam nadzieję, że jak ją tak będę codziennie wypuszczać na bieganie, to w nocy nie będzie już szalała

Wymianki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 20:30   #1422
kobieta_oficera
Raczkowanie

Cytat:

kobieta_oficera, dobre chociaż i te wspólne święta Szkoda, że tej przerwy razem nie spędzicie, ale tak to już z wojskowymi bywa... U mnie - całe szczęście - takie eventy jak przerwa świąteczna, czy urlop/wakacje są raczej stałe i jak nic nie przeskrobią, to TŻ ma wolne. Co się oczywiście nie tyczy weekendów, bo to już inna sprawa

Jak tam stoicie z prezentami?
Mam nadzieje, ze udało Ci się wszystko kupić?
Ja na szczęście wszystko już mam. Kilka prezentów miałam wcześniej. Dziś dokupiłam resztę. Jestem zadowolona.
Prezenty są, jutro jadę do domku, pojutrze przyjeżdża do mnie mój TŻ i będziemy cieszyć się sobą..nic to, że w obecności rodziny
lovebird
, może króciutko ale doceniam to, że w ogóle. TŻ przerwy poświątecznej ze mną spędzić nie może więc zrezygnował z wyjazdu w rodzinne strony aby spędzić ze mną te Święta

Generalnie TŻ poraz pierwszy będzie w moich rodzinnych stronach, nie zna jeszcze rodziny więc małe emocje temu towarzyszą Potem krótka przerwa i Sylwester, który też już jest załatwiony...tylko kreację wybrać

Cytat:
Napisane przez Bambi19

Gratuluje, ze juz po egzaminie Kobieto Oficera! Teraz juz mozesz cieszyc sie magia swiat
Dzięki Bambi19 A świąteczny klimat delikatnie udzielił mi się...dziś miałam bardzo dobry humor

Cytat:
Napisane przez aania_20
Oj nie we wszystkich... u mojego TŻa pracują normalnie po Świętach, chyba że ktoś w jakiś sposób ma wolne - tzn zaległe dni albo chory niestety nie mój...
Witaj w klubie...cała reszt kobietek tutaj chyba spędzi najbliższe przynajmniej 2 tyg z tŻami

Cytat:
Napisane przez libelle
szwagier koleżanki zrobi mi stronkę ale nie uwierzycie ... po znajomości będzie to i tak mnie kosztowało tysiaka
Nie wiem, czy to dużo...zależy za co. Mój szwagier zajmuje się takimi rzeczami i z tego co mi wiadomo stawki są duuużo większe. Także głowa do góry libelle. Naprawdę myślę, że to przysługa.
Stary 2010-12-22, 20:59   #1423
Eirene1987
Zakorzenienie

Witam dziewczynki Przeglądałam sobie wizaż i trafiłam na to forum przyjmiecie mnie jeszcze? Ja też jestem od ponad roku żoną mundurowego - funkcjonariusz sw Obiecuję przeczytać wątek od początku do końca ale to już nie dzisiaj za dużo tego pewnie z tydzien to zajmie Póki co chciałam się z wami przywitać Fajnie że jest taki wątek

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 21:12   #1424
libelle
Zadomowienie

Cytat:
Tysiaka?! O Matko! Ciekawe, ile to normalnie kosztuje...
libelle, a jak z tym lekarzem - byłaś w końcu, czy nie? Dzwoniła ta koleżanka?

Niestety nie byłam jeszcze u lekarza :/ koleżanka mówiła, że mnie umówi tydzień temu, ale do tej pory nic nie załatwiła. Wczoraj do niej zadzwoniłam, żeby ją delikatnie rzecz biorąc pogonić i miała do mnie zadzwonić po dyżurze z tym, że nadal cisza... Nie chce narzekać czy coś w tym rodzaju, ale wiecie jak mnie ktoś o coś poprosi ( a jej załatwiałam chirurga miesiąc temu) to załatwiam sprawę w oka mgnieniu w końcu od czego jest telefon a ja czekam i na domiar złego nie mam skierowania bo je wzięła...

Cytat:

Nie wiem, czy to dużo...zależy za co. Mój szwagier zajmuje się takimi rzeczami i z tego co mi wiadomo stawki są duuużo większe. Także głowa do góry libelle. Naprawdę myślę, że to przysługa.
Praktycznie od razu się zgodziliśmy, bo ceny niestety zaczynają się od 1500 a do tego jak byście zobaczyły jaki badziew był za 1500 to byście padły. Okazja jest wyjątkowa masz racje To jest dużo i nie dużo szczególnie, że strony które widziałam jak zrobili na prawdę są oszałamiające. Wiadomo też że taką stronkę robi się raz i potem sama sobie nią zarządzam więc można zaszaleć, tym bardziej jak ma to przynieść wymierna korzyści
Zamówiłam też dziś ulotki, przesłałam materiały do projektanta i jak tylko coś będę miała to wam pokażę

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki Przeglądałam sobie wizaż i trafiłam na to forum przyjmiecie mnie jeszcze? Ja też jestem od ponad roku żoną mundurowego - funkcjonariusz sw Obiecuję przeczytać wątek od początku do końca ale to już nie dzisiaj za dużo tego pewnie z tydzien to zajmie Póki co chciałam się z wami przywitać Fajnie że jest taki wątek
Witamy, witamy na pokładzie Napisz nam coś o sobie

A i życzę powodzenia z tym czytaniem, bo to już III część ale powiem Ci, że jak tu zawitałam też zaczęłam od przeczytania wszystkiego
Stary 2010-12-22, 21:12   #1425
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
cała reszt kobietek tutaj chyba spędzi najbliższe przynajmniej 2 tyg z tŻami
Ja tylko tydzień Z czego jeden dzień spędzimy razem w pociągu, a pół ostatniego TŻ sam pojedzie, no ale cóż, trzeba mi było pójść na studia gdzieś bliżej niego

Eirene1987, jasne, że możesz się przyłączyć wszystkiego nadrabiać chyba nie musisz kilka stron wcześniej pisałyśmy parę słów o nas, jak doszły do nas nowe koleżanki, więc możesz przejrzeć, żeby mieć jakąś orientację I mam nadzieję, że będziesz częściej wpadać, a nie tak tylko jednorazowo tu zajrzałaś

Wymianki
Stary 2010-12-22, 23:00   #1426
kobieta_oficera
Raczkowanie

Cytat:
Witaj Eirene1987!

Cytat:
Napisane przez libelle
Praktycznie od razu się zgodziliśmy, bo ceny niestety zaczynają się od 1500 a do tego jak byście zobaczyły jaki badziew był za 1500 to byście padły. Okazja jest wyjątkowa masz racje To jest dużo i nie dużo szczególnie, że strony które widziałam jak zrobili na prawdę są oszałamiające. Wiadomo też że taką stronkę robi się raz i potem sama sobie nią zarządzam więc można zaszaleć, tym bardziej jak ma to przynieść wymierna korzyści
Zamówiłam też dziś ulotki, przesłałam materiały do projektanta i jak tylko coś będę miała to wam pokażę
W takim razie teraz życzę Ci aby jak najszybciej stronka ruszyła. Wiem, że czasem trochę trwa jej zrobienie Czekamy oczywiście na efekty i projekt ulotek libelle super, że możesz realizować swoje pasje i marzenia!!
Co do przysługi koleżanki, życzę Ci aby jak najszybciej zreflektowała się...zresztą na pewno tak będzie

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Ooooo! I godzina duchów nastała! czas iść spać
Stary 2010-12-23, 06:45   #1427
~ania_87
Rozeznanie

a ja witam się z wami z pracy. U mnie wszystko jeszcze w proszku związku ze świętami ale to nic, ważne że tż ma cały przyszły tydzień wolny jakoś wszystko dziś ogarnę jak wrócę z pracy tż będzie musiał się wziąć za sprzątanie i ubieranie choinki a ja zniknę w kuchni

Stary 2010-12-23, 08:43   #1428
kobieta_oficera
Raczkowanie

Wiadomość ostatniej nocy od TŻ - przerwa poświąteczna jest nasza!!! Dali im jednak wolne..w ostatniej chwili... Wszystko się dobrze skończyło
Stary 2010-12-23, 10:10   #1429
ciaputka01
Raczkowanie

Kobieto oficera super że skończyło się dobrze i dali Twojemu tż wolne , a co do egzaminu to na pewno po takiej nauce je zdałaś i teraz czekam już tylko na dobre wieści.

Bambi bardzo się cieszę że przepis się udał i przypadł Ci do gustu

Eirene1987 witaj ja również jestem żoną funkcjonariusza sw.

libelle wiesz jak to jest przed świętami, ciągłe gonitwy i niestety u lekarzy podobnie ale jednak zdrowie jest najważniejsze i nie popuszczaj tej znajomej, przypominaj się. To przecież chodzi o Twoje zdrowie!!!! ale mam nadzieję że sama sobie szybko o tym przypomni. A co do strony to faktycznie tanio i życzę Ci aby wszystkie Twoje plany się udały

A tak poza tym to powiem Wam że przede mną jeszcze dużo sprzątania prezenty mam ale brakuje mi jeszcze dla teścia i nie mam pojęcia co tym razem wybrać muszę chyba swojego tż zaraz do sklepu wysłać a ja zajmę się sprzątaniem co niestety nie jest takie łatwe z trzylatkiem i psem hihihih
ciaputka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 11:28   #1430
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:

Witamy, witamy na pokładzie Napisz nam coś o sobie

A i życzę powodzenia z tym czytaniem, bo to już III część ale powiem Ci, że jak tu zawitałam też zaczęłam od przeczytania wszystkiego
Cytat:

Eirene1987, jasne, że możesz się przyłączyć wszystkiego nadrabiać chyba nie musisz kilka stron wcześniej pisałyśmy parę słów o nas, jak doszły do nas nowe koleżanki, więc możesz przejrzeć, żeby mieć jakąś orientację I mam nadzieję, że będziesz częściej wpadać, a nie tak tylko jednorazowo tu zajrzałaś
Cytat:
Witaj Eirene1987!
Ooooo! I godzina duchów nastała! czas iść spać
Cytat:
Napisane przez ciaputka01 Pokaż wiadomość

Eirene1987 witaj ja również jestem żoną funkcjonariusza sw.
dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie Oczywiście że będę wpadać często tylko teraz przed świętami troszkę mniej czasu wiadomo no ja mam 23 lata tż 24 w kwietniu urodzi nam się synek czekamy z niecierpliwością na razie jestem na zwolnieniu ale pracuję w poczcie polskiej i to chyba tyle póki co

a co do czytania nadrobię ale to już po świętach za dużo pracy w domku trzeba mamie pomóc trochę

Stary 2010-12-23, 13:35   #1431
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj pewnie że przyjmiemy tylko wpadaj i pisz często

Cytat:

Pokaż koniecznie

Cytat:
Wiadomość ostatniej nocy od TŻ - przerwa poświąteczna jest nasza!!! Dali im jednak wolne..w ostatniej chwili... Wszystko się dobrze skończyło
no to zostałam sama tak na poważnie to cieszę się! Mój jedzie do pracy niestety, ale dostał kilka dni wolnych więc na pewno jakoś fajnie je w styczniu wykorzystamy

Właśnie wróciłam z basenu, suuuper Dawno nie byłam, a dobrze było się wreszcie trochę pomęczyć. A teraz spowrotem do pieczenia

a teraz, drogie mundurówki
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia!!!

Stary 2010-12-23, 14:40   #1432
Bambi19
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny w ten przedswiateczny dzien!

"Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy,
Dzień zwykły dzień,, w którym gasną wszelkie spory
Jest taki dzień, którym radość wita wszystkich,
Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski"

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Edytowane przez Bambi19
Czas edycji: 2013-07-29 o 21:03
Bambi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:07   #1433
kobieta_oficera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciaputka01 Pokaż wiadomość
Kobieto oficera super że skończyło się dobrze i dali Twojemu tż wolne , a co do egzaminu to na pewno po takiej nauce je zdałaś i teraz czekam już tylko na dobre wieści.
A spełnia się to co mówisz? Mam nadzieję, że Twoje myśli są prorocze! Co do przyjazdu TŻ i wolnego tygodnia też bardzo się cieszę.

Cytat:
Napisane przez aania_20
no to zostałam sama tak na poważnie to cieszę się! Mój jedzie do pracy niestety, ale dostał kilka dni wolnych więc na pewno jakoś fajnie je w styczniu wykorzystamy
Eeee, Kobieto! Więc nie masz co narzekać Odbijecie sobie w styczniu.

I oczywiście korzystając z okazji, że nie wiem czy i kiedy wpadnę teraz na wizaż pragnę również złożyć Wam życzenia

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych w ciepłej atmosferze. Życzę również spełnienia najskrytszych marzeń, jak najwięcej czasu spędzonego z TŻami w przyszłym roku
i sukcesów...sukcesów zarówno w życiu osobistym jak i zawodowym

Muahhhh
Stary 2010-12-23, 18:04   #1434
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
No to super
libelle, tak to już z ludźmi jest, ja też jak komuś już coś obiecam, to to robię i nawet ta czyjaś sprawa często jest ważniejsza od moich, ale tyle razy się już zawiodłam na ludziach, że dla mnie to już nic dziwnego. A szkoda...

Ja również życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych świąt

Wymianki
Stary 2010-12-24, 11:39   #1435
Eirene1987
Zakorzenienie

Wpadam tylko nowym koleżankom życzyć Spokojnych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia

Stary 2010-12-24, 14:12   #1436
aicila
Rozeznanie

Dziewczyny życzę Wam, Waszym Mundurowym i Waszym Dzieciaczkom zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 14:24   #1437
Karola82
Rozeznanie

Ja też Wam kochane życzę wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia !!!

P.S. Jutro zaczynam nadrabiać wizaż a teraz znikam na Wigilię do moich rodziców ... co ciekawe w tym roku zaprosili moich teściów więc ubaw będzie jak nic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-25, 11:22   #1438
libelle
Zadomowienie

To i ja nieci już spóźnione ale wczoraj byłam za bardzo zalatana więc wybaczcie ...

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

Wesołych Świąt
Stary 2010-12-26, 11:09   #1439
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karola82;2396268[LEFT
P.S. Jutro zaczynam nadrabiać wizaż a teraz znikam na Wigilię do moich rodziców ... co ciekawe w tym roku zaprosili moich teściów więc ubaw będzie jak nic [/LEFT]
heh ja też myślałam że u mnie tak będzie bo też mieliśmy wspólną wigilię ale o dziwo było wesoło
ogólnie święta przeleciały tylko się najadłam i potem umierałam nawet espumisan i nospa nie pomagała

Stary 2010-12-26, 18:58   #1440
~ania_87
Rozeznanie

Dziewczyny wybaczcie, że nie złożyłam Wam życzeń świątecznych ale tak mi czas zleciał, że szok nasze pierwsze wspólne święta pierwsza wigilia z rodziną męża, muszę powiedzieć, że nawet nie było źle wczoraj byliśmy u moich rodziców a dziś ledwo żyję bo się rozchorowałam gardło mnie strasznie boli... jakby mi ktos je żyletkami ciął

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości